door Inter in Binnenland  ·  349 Reacties

  • 28
  • 1999x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@205
maar weet je dat dan wel als er een verkiezing zou zijn voor de burgemeester??
dan is de kans dat een Incompetent roeptoeter op die plek komt een stuk groter.
nu zijn mensen die met hem/haar moeten werken die hem kiezen, en niet mensen (wij) die weinig tot geen verstand van zaken hebben of uit protest iemand op die plek zet, en zo een onwerkbare situatie creëren

4
301 ikzelf

Succes willy met je vijftien kneuzen die komen opdagen..wl komen die niet eens uit Arnhem. Hahaha

8
302 God is dood

@298 In @212 lees ik op geen enkele manier dat Wilders het recht wordt ontzegd om te gaan protesteren,

In @263 zegt dezelfde reageerder iedereen het recht op demonstratie te gunnen, alleen wel een oordeel te mogen uitspreken over de waarde ervan.

Kortom, u heeft óf de reactie niet gezien, wat me verbaast omdat ik er specifiek vraag waar u uw mening op baseert, óf u zet de waarheid een beetje naar uw hand.

2
303 Smiling

@224 Natayo the Bobcat

"8 mensen zijn het met je eens, die vinden dat Marcouch ook blijkbaar de beste kandidaat was.

Nog 8 mensen die van logica blijkbaar niets begrijpen. ...
Simpele logica, helaas niet voor iedereen weggelegd."

* DING DONG *

"We onderbreken de uitzending. Pas op, op de A1 rijdt een spookrijder!"

Natayo the Bobcat: "Eén spookrijder? Ik zie er wel 8 ... !!!"

4
304 Kopkaas

Geert Wilders: blij dat Marcouch tot burgemeester benoemd is. Heb ik tenminste weer een reden om met mijn geblondeerde haardos in het nieuws te komen. Heeft mijn coiffeur dat goed gedaan of niet?

5
305 Bart Boudewijn

@304 toch best zielig als je geen weerwoord hebt, dat je dan met zo'n domme reactie komt...

En dat protest is kansloos.

4
306 pizzafried

Hoe laat zien wij die zak hooi eigenlijk voor het stadhuis in Arnhem? Kan ik mij gaan verkneukelen bij de beelden van de overweldigende opkomst van die eencellige amoebes.

6
307 Gut

@205

Man, wat zet jij jezelf te kijk hier. De beste man is gewoon democratisch gekozen. Democratie in optima forma. De enige rede waarom Wilders en zijn byzantijnse aanhang zich druk maken om deze kwestie is omdat zij islamofoob zijn; de man is moslim, Marokkaan en een moslim noch een Marokkaan mag een burgemeestersplek innemen. De twitter berichten van Wilders spreken boekdelen.

Ik ben echt klaar met dat soort lieden, die op vermeende argumenten die ronduit discriminatoir zijn menen te weten wat wel en niet mag in Nederland. Deze mensen eerbiedigen de Nederlandse grondwet en daarmee de Nederlandse democratie niet. Sad.

6
308 Drumpf

@299

Intelligente mense weten dat burgemeesters al langere tijd niet meer benoemd worden maar dood de GEKOZEN gemeenteraad uit sollcitanten gekozen wordt.
En dat deze keuze alleen met een handtekening bevestigd wordt en dat ."benoemd " heet.
Waarom een gekozen burgemeester als de gemeenteraad het toch voor het zeggen heeft.
Waar moet die op gekozen worden ? Hij heeft geen politiek macht.
Moet die in zojn eentje in de clinch gaan met de gemeenteraad wat hij toch verliest?
Heet dat dan democratie die de burgers ten goede komt ?

Kijk in de USA waar rechters e.d. voor herverkiezing onschuldigen veroordelen voor de gunst van de kiezer.
Dat is echte democratie???.

Iedereen die macht heeft .kan in onze democratie gecontroleerd worden en teruggefloten worden .
Het is wel belachelijk als tegen een democratisch genomen besluit in een gemeente door een politicus die niks met die gemeente heeft een demonstratie georganiseerd wordt.
1. Die treedt dus de democratie met voeten .
2. Wanneer wordt iemand bekritiseerd voordat hij nog niet eens in functie is en dus niks verkeerds kan hebben gedaan ?

6
309 No newstoday

Wie van de lieden die achter Wilders staan hierboven heeft zijn tijd al vrijgemaakt om tussen 16 00 en 16 30 uur zich bij de grote leider voor het gemeentehuis in Arnhem te voegen ?
Want bij dergelijke roerige tijden laat men zijn rots in de branding , zijn levensredder, zijn eenzame strijder tegen een vergeven burgemeesterspost toch niet voor jan joker staan door alleen anoniem achter een toetsenbord te zeuren ?
Zo wint men geen veldstag , laat staan een oorlog .
( sarcasme off)

8
310 No newstoday

als @308 en @309 en al wat daarvoor al aangegeven is "begrepen" hebben, dan gaat hardwerkend Nederland niet naar de demo en laat Wilders in zijn hemd staan.

4
311 info

als - ze -

1
312 info

@299
"Ik leef in Nederland, het land waar burgemeesters niet democratisch gekozen worden. "

De procedure waarmee burgemeesters worden benoemd is democratisch besloten. Punt. De gemeenteraad van Arnhem heeft in meerderheid voor Marcouch gekozen.
De gemeenteraad is weer gekozen door de burgers van Arnhem.
Wat jij doet is hetzelfde als beweren dat een meerderheidsbesluit van de kamer, die door alle Nederlanders is gekozen, niet democratisch zou zijn. Onzin!

Er is aan alle democratische voorwaardes gedaan, Maar een zekere groep wenst die werkelijkheid te verdraaien.

4
313 HenkG

Wat wel zwaar ondemocratisch is, is de partijstructuur van de PVV, daar heeft werkelijk niemand inspraak.
Maar daar wordt dan weer niet over geklaagd question

3
314 HenkG

Maar 6% van de Arnhemmers heeft op de PvdA gestemd. Daarnaast is deze Marokkaan openlijk voorstander van islamisering van NL. Zo is hij tegen het hoofddoekjesverbod bij de politie, wil hij stadswijken verregaand islamiseren en is hij voorstander van een ruimhartig gelukszoekersbeleid, niet verwonderlijk aangezien het gros die gelukszoekers fanatieke moslims zijn. Het meest verbijsterend bij zijn aanstelling is dat deze door kiezer weggestuurde werkloze ex-parlementariër wordt benoemd - dus niet eens gekozen - tot burgemeester.

10
315 Black65

Waar gaat eigenlijk deze hele discussie over? Een burgemeester is geen politicus maar bestuurder. Van een burgemeester wordt verwacht dat hij/zij boven de partijen staat. Met een enkele uitzondering gebeurd dit ook in het gehele land. Ik ben benieuwd wanneer zo'n droeftoeter van de P vee vee een gemeente gaat besturen, of dan die onpartijdigheid nog in acht wordt genomen? Ik denk het niet, dat volk kan die vrijheid uberhaupt niet aan.

3
316 Gut

Een partijtje dat is geslonken tot een zielige 9 zetels blijft wel massaal de meeste burgemeesters leveren nu het gros van hun Kamerzetels is geschrapt. Ze moeten toch ergens heen met die "Ons kent ons" leden. Is dat tegenwoordig democratisch?
Waar blijft D66. Dat werd toch opgericht voor de gekozen burgemeester?
Wie had het over achterkamertjes-politiek.

9
317 Mollevanger

@315
De gemeenteraad ging in meerderheid akkoord met de benoeming van Marcouch.
Je verhaal over de PVDA snijdt daarmee geen hout, niet alleen de PVDA, maar de meerderheid is het er mee eens. De gemeenteraad is voor een stad wat de 2e kamer is voor heel NL. Allemaal democratisch.

Ik denk dat er voor de rest van je beweringen ook weinig reële gronden zijn. Marcouch sprak zich stevig uit tegen salafisme, dat mag van hem verboden worden. Ik denk dat hij juist beschermend wil optreden tegen dat soort foute clubs. Als burgemeester gaat hij niet over de uniformen van de politie, dat wordt landelijk bepaald.
Zelfde geldt voor toelaten vluchtelingen: landelijke kwestie.
En dat we in Nederland burgemeesters benoemen, nadat de meerderheid van de gemeenteraad het goedkeurde, is democratisch besloten, daar moet u het lekker mee doen. Dat Marcouch werkeloos was vind ik helemaal een slecht argument, mogen werkelozen niet meer aan het werk? Het betreft in elk geval geen werkschuwe Marokkaan question

2
318 HenkG

@317
Ook voor u, de gemeenteraad in Arnhem heeft in meerderheid besloten voor de benoeming van Marcouch.
De gemeenteraad is gekozen door de burgers van Arnhem zoals de 2e kamer is gekozen door de burgers van Nederland. Het is een volstrekt democratisch besluit waar kennelijk andere partijen dan de PVDA het in meerderheid mee eens zijn.

Als de volksvertegenwoordiging van Arnhem in meerderheid besluit, wie bent u dan om daaraan überhaupt te willen tornen, heeft u niet zoveel met democratie of wat?

3
319 HenkG

** gebruiker verwijderd **

@315
wil hij stadswijken verregaande islamiseren?

waar staat dat. of bedoel je dat hij een plan indiende voor een wijk met moslims, zoals er ook Molukse wijken bestaan?

dat is wel even iets heel anders dan ''islamiseren''.

320 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@317
waarom doen de mensen uit de eenmanstoko pvv dan niet hun best om enigszins in de buurt van de kwaliteiten van Marcouch te komen?

kun je daar eens antwoord op geven?

321 ---deleteduser---

@315

Je schreef: "Daarnaast is deze Marokkaan openlijk voorstander van islamisering van NL"

Ach man, zwets niet. Je xenofobische aannames over islamisering slaan als een tang op een varken. Dat hij voorstander is van hoofddoekjes dragen bij de politie is zijn goed recht om dit te vinden, net zo goed dat ik mag vinden dat de politie blauwe smurfen outfits moeten gaan dragen. Dat heet vrijheid van meningsuiting. Maar functies ontzeggen op basis van afkomst, geloof of seksuele geaardheid is niet van deze tijd en gewoon onconstitutioneel.

Als je dan echt zo gebukt gaat onder de angst dat vermeend geagiteerde moslimmannetjes hier de boel gaan overnemen en je niet kunt aarden in een democratische samenleving dan doe je er verstandig aan te emigreren naar Nieuw-Zeeland waar je samen met gelijkgestemden in een Hobbit-dorp in alle rust je leven kunt slijten. Ook dat is een keuze.

3
322 Drumpf

het lijkt wel alsof mensen hun eigen gedachten invullen over de betekenis van de Stichting. en ze weten er NIETS van.

de PVV heeft dringend mensen nodig. zet u in en kom er achter hoe democratisch men te werk gaat.

het adres voor de open sollicitatie staat ook in de link. de eisen zijn niet al te hoog. men heeft dringend gemeenteraadsleden nodig.

https://www.nieuwskoerier.nl/news/125666-gemeenteraadsleden-gezocht-koelman-solliciteert-undercover-bij-de-pvv

6
323 info

De gemeente Arnhem telt 736.000 inwoners. Rotterdam zal ook wel in die buurt zitten.
Dus 1.5 miljoen Nederlanders vallen nu in ieder geval al onder islamitisch bestuur.
Toch knap van de islam. Dat moet je als Christen of Boeddhist eens in Marokko of Iran proberen

13
324 Mollevanger

@323 = toevoeging

[email protected] - stuur een open sollicitatie.

even voor u opgezocht. solliciteren en u inzetten voor de stichting heeft meer zin dan hier PVV roeptoeteren.

6
325 info

** gebruiker verwijderd **

@324

@324

???huh, het gaat om de stad Arnhem, 156.050 inwoners dus.

326 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@324
dat jij denkt dat Arnhem even groot is als Rotterdam... oei oei.

327 ---deleteduser---

@327 = dat bedoel ik nu met het invullen van eigen gedachten @324

het wordt tijd dat men zich ergens in verdiept en zich inzet voor de stichting wil men iets betekenen voor de PVV.
roeptoeteren is zinloos.

6
328 info

@328 - aanvulling

verder zet men de PVV. Stichting doorlopend voor schut en staat Geert in zijn hemd.

have a nice day

6
329 info

** gebruiker verwijderd **

@328

yep , fact free nonsens dus

330 ---deleteduser---

@324 , eh nee de raad bestuurt, de burgemeester kan niets zonder de raad.
En waarom altijd die vergelijking met Marokko?
Ook zoiets doms, doorlopend roepen hoe fout het in andere landen is maar vervolgens zelf ook zulke maatregelen willen nemen.
Trouwens van Christenen weet ik het niet maar de Marokkaanse koning heeft Joodse mensen als adviseur in dienst dus er is echt wel een kans dat ook Christenen daar burgemeester zouden kunnen zijn als men die daar tenminste benoemd, geen idee hoe dat in Marokko werkt.

3
331 streek

@324 Ook mollevanger bedient zich van valse en verkeerde informatie. Wordt toch wel een ziekte, of is het om groot moefta greet te behagen?

4
332 Gut

Als mensen overwegen om naar Arnhem te gaan voor protest tegen Wilders.
Geen spandoeken, niet schelden, geen leuzen, alleen keihard uitlachen!
Wijzen en lachen.

5
333 PuurHagelslag

Hoeveel mag dit nu weer kosten aan beveiliging de laatste keer dat wilders een dagje ging shoppen in Gent waren de kosten enkele tienduizenden euro's aan kosten.

5
334 mike45

@333

Hij staat daar eenzaam met 8 lijfwachten. Als je hem gaat uitlachen, dan doet hij een Erdootje en laat zijn lijfwachten even losgaan. Daarna, na een moment van wenen en tandenknarsen, doet hij een Calimero-tweetje

4
335 Liwwie

Is die daar nou geweest? Ik heb vandaag het nieuws niet kunnen volgen.

2
336 Gut

Aan de ene kant doorlopend zeiken dat "hun" zich niet aanpassen, dan wordt een Nederlander van Marokkaanse afkomst burgemeester - het toppunt van aanpassing lijkt mij - gaat het gezeik gewoon door.

5
337 PuurHagelslag

@324

PVV- ers zijn nooit goed met getallen .
Ha, ha Arnhem heeft geen 736 000 inwoners maar slechts 156 000
En ook Rotterdam niet , die zit op ca 633 000.

4
338 No newstoday

@338
Ze tellen één, twee, boel, veel, tsunami.
2+2=boel
2+boel=veel
boel+veel=tsunami
één moslim + één moslim=tsunami

4
339 PuurHagelslag

@336

Hij gaat nog .
Je mag komen zwaaien met je vlaggetje van 16 00 tot 16 30.
Alleen toespraken met een anti- islamkarakter zijn toegestaan .
Men mag ook roepen : daar moet een piemel in ( in wie maakt niet uit) en een dikke BMW , een dikke BMW ( ook als het een ander merk is) -question

Waarom krijg ik het vreemde voorgevoel dat hij wel eens plotseling een of andere lichamelijke ongesteldheid aan voelt komen en een vervanger stuurt.
En daar staan dan al die dames in volle beschildering en hun gala dress voor een selfie.

4
340 No newstoday

Wilders gaat veel te ver. De PVV heeft zijn plafond bereikt en ik voorspel dat FvD bij de volgende verkiezingen veel gaat winnen ten kost van de PVV.

2
341 Diamant1995

Hoe staat het met de massademonstratie van Geert?

3
342 PuurHagelslag

Wilders heeft gelijk multicultislam dit gaat echt te ver

5
343 knorkokkie

@10 : Heb jij geen baan "of zo"....doe eens iets nuttigs

6
344 E.Steen

@342 Er is een 'massale' opkomst van de PVV aanhang. Dat wil zeggen, ze passen allemaal in het gereserveerde vak. Nog meer extreemrechts is er ook. De lieden waar Wilders zogenaamd niets mee heeft. Sneu en triest volk.

5
345 Yesterday

** gebruiker verwijderd **

@334
petitie starten? ik ben er ook klaar mee.
10,5 miljoen kiesgerechtigden waarschijnlijk ook.

346 ---deleteduser---

@342 "Rondom de demonstratie stonden enkele honderden mensen. Een deel van die mensen demonstreerde."

Aldus omroep Gelderland.

0
347 Kleikloet

** gebruiker verwijderd **

@344
jij zit hier ook, toch?

348 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@347
ja, nog even kijken naar een eindige club, kan toch?

349 ---deleteduser---

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Querido not
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@20 Elk draadje waar jij verschijnt gaat kapot.Dat kan niet - en dat zul jij merken....

zojuist geplaatst door Querido not

Benzardi
Macron: Britse deportaties van asielzoekers naar Rwanda zijn 'verraad van Europese waarden' - Joop - BNNVARA

Iedereen vind er wel wat van, dus ook Macron....

1 minuut geleden geplaatst door Benzardi

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@19 Flikker op treiterlul. ...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Malinois
Politie grijpt in bij anti-Israël protesten Amerika

Die gasten worden net zo gek als die hamas-meute.Je kunt er niks mee. Ja, een beetje neerknuppelen. ...

4 minuten geleden geplaatst door Malinois

Querido not
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@18 Dit is niet op de persoon spelen.Dit is een kwestie van mijn belofte inlossen....

5 minuten geleden geplaatst door Querido not

Bob Sleebaan
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

@15 Hij heeft nog 30 miljoen mannen over die hij kan oproepen....

5 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Benzardi
Vandalen slaan erop los in kabouterbos: ‘De tranen stonden in mijn ogen’

@2Zeker een stel idioten..................................... waarom?Ik bedoel natuurlijk ..................................waarom doen ze...

5 minuten geleden geplaatst door Benzardi

Benzardi
Vandalen slaan erop los in kabouterbos: ‘De tranen stonden in mijn ogen’

Heeft kabouter Plop al gereageerd, op deze moordaanslag. 😁 @1Zeker een stel idioten..................................... waarom?...

9 minuten geleden geplaatst door Benzardi

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@17 Op de persoon spelen. Gemeld. ...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Full Porn Movies In HdPorn Hd GullRough Threesome PornNaighty BlogBrazzers SexxGay Oral Sex VideosCottage Sex VideoPoran ViedoHuge Tits On MomFlowina NudePorn AmatuerMassive Black ClitCocochat.frTitty PucsNaked KissingZoe Perry HotSpy PornSexy Porn Hindi MovieLa Saca Leche-luna LovelyPornography In PrisonXhamster Big张婉莹Teaching FeelingTyler WisbyBangladeshi Hd SexTv Serial XxxHindi Sax SatoriPurets PornKung Fu Panda PornBlake Blossom FeetCumshot GufPorn Tag TeamDibujos PornosSommer Ray AssHot Best PornJapanese Prone VideoLesbians Anal DildoingPokeporn RedditTeennude PicturesMy Pervy FamBig Titted Blonde LesbiansPornos AnciensPornôs AntigoCloseupsexFeet XxxEdging Challenge PornHandjobjapan PornBest Pornhub VideoHindi Cartoon XnxxPorn High HerlsIndian Couple Hot SexPriya Rai BrazzersBlowhob1970s Porn MoviesPorn CaseiroPornografia Mulher BrasileiraBlack GirlnakedPorn BeutyfulDoctor And Nurse XxxKamapisachi VideosCchd KandiNude Japanse WomenBig Boobies SelfieTamil Olu VideoCumming On Ebony TitsBig Boobs Aunty Sexy VideoAbby Somers PornHaze Her PornOnlyfindersHanima TvHentai SexyVideo Sexo OnlineMen And Women Having SexAnna Kindrick NakedSapna Sappu MoviesSunny Leone Sexy Movie HdPunjabi PronSunny Sex XnxxStrangerhandjobPornhub XvideoAnime Gurl PussyForced Bj PornFemboy Porn ComicAvneet Kaur Fake NudeSex Hindi Audio VideoSeducing MaidXxxx Porn Video HdBrutal PeggingSexy Older Women PornWwww.pornvideosAligator ScortsSexs GraPorn.indianYouhdpornOrc FutanariAndhra Recording Dance NudeNude ComicInternet.chicksMilada MooreBible Black Bible BlackGayporn BigcockStacy Keibler NakedSaltyboysxxxXxx C'sPorn3000Bosadike In MeaningHalona VogPersia BlackRaru_miAmelia SocurvyDarneleDesi Kiss PornMasin XxxNicki Mimaj SextapeIgarashi NatsuShemale6.comPornô Brasileiro FilmeGabbie Carter PlanetsuzyVvixen PornTrap Comic PornXxx Sex Video OnlineSophie Dee HdHindi Porne VideoMallu Boobs XxxAugust Taylor Porn VideosScarlet Skies CreampieBbc GaggedXvidrosmSimon Riley PornParody XxxXinxxHuggies DiapersTittie PicTeenpics PornMilk XxScandal PlanettNude SwimmersJenny Mccarthy XxxRealincest TubeStars Pornos FrancaisesPregnant ChaturbateShemalepeeingTwitter Nudes LeaksBreast Expansion Porn ComicsMom Sex Stories HindiBrazzers Natasha NiceWww Nude Videos ComStepmom And Son Share BedFelluca BlowCumming In Face