door Febee in Binnenland  ·  295 Reacties

  • 30
  • 3370x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@248 Ik snap u weer niet. Was u moslim, dan, dat u het vertrouwen in de islam bent kwijtgeraakt? Ik zelf heb niets met de islam, heb er nooit op vertrouwd - wat ik dus iets voor gelovigen vind -, kan het vertrouwen dus ook niet kwijtraken.

Ik ken moslims van diverse soort, de een vertrouw ik wel, de ander niet. Maar dat is dan weer niet anders dan voor niet-moslims.

0
251 Smiling

@247 In welke maatschappij? De tijd zal het leren.

5
252 Rapunzel

De islamisering van Arnhem ging niet snel genoeg, dus moest Marcouch burgemeester worden.
En nog blijven de blinde makke schapen op partijen zoals D66, SP en GroenLinks stemmen, om zo de ondergang van Nederland te versnellen. Kijk in 2018 maar weer bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen.

11
253 wiseguy

** gebruiker verwijderd **

@241 . Islam, een soort van afgekeken geloof en verstand?

254 verwijderd924924212

Als ik mij verplicht voel dat ik alleen veilig met een hoofddoek over straat kan. Maakt mij het niet uit waar een burgemeester vandaan komt. Wel de ideologie hij aanhangt.

5
255 Rapunzel

Religie ,opium voor het volk, Karl marx.

4
256 Rapunzel

@255 Mij interesseert het een noch het ander, als hij maar zorgt voor veiligheid in de openbare ruimte. Ik vind wat iemand doet belangrijker dan zijn achtergrond. Hoe Marcouch het gaat doen weten we nog niet. Ik heb er, gezien zijn carrière tot nu toe, alle vertrouwen in.

0
257 Smiling

@244 @246 @248 Al deze reacties hebben 0, maar echt 0,0 te maken met de reactie die je quote. Je spuwt gewoon je mening alsof jouw mening voor andere mensen een argument is voor de standpunten die je hebt. Je hebt nog geen enkel rationeel argument gegeven voor je denkbeelden of standpunten, alleen maar emotionele. Alsof het een ander wat moet zeggen dat jij vertrouwen kwijt bent in de Islam. En blijkbaar ook in allen die islamitisch zijn, want je bent kritisch op de persoon, niet alleen op het geloof. Dat is een flinke stap verder dan veel Islam-kritische mensen, die vaak zeggen dat ze tegen de Islam zijn, maar individuele moslims die goed meedoen gewoon gelijkwaardige, goede mensen zijn.

Ik denk dan ook niet dat jouw standpunten breed gedragen worden en daar ben ik erg blij mee.

1
258 Eddo-Hendriks

@257 De tijd zal het leren.

4
259 Rapunzel

@258 , Ik heb van u nog geen goed tegenargument gehoord.

7
260 Rapunzel

@255

Als je maar bang bent! Luister eens naar de stilte ipv naar Wilders.

2
261 malle loot

** gebruiker verwijderd **

@228
U schrijft:
"Heel simpel, door de jaren heen heb ik islam aanhangers in verschillende stromingen zoveel vetes uit zien vechten op westers grondgebied. "

Noemt u es drie van die islamitische conflicten op westers grondgebied in uw jaren?

262 verdwijderd21

@258 Maar over 1 ding zijn we het eens.islam is het grote gemeengoed in deze.

6
263 Rapunzel

@262 Alsjeblieft zeg, ga eens lezen in conflicten in Turkije en Marokko alleen zijn al genoeg voorbeelden te vinden.

6
264 Rapunzel

@248 Lol jahoor, 'ervaring'. Eerder een generaliserend, bevooroordeeld en irrationeel denkvermogen dat jouw ervaringen koppelt aan 'de islam' in het algemeen. Waarschijnlijk lees je ook nog eens te veel negatief islamgerelateerd nieuws en dan is het feest natuurlijk compleet.

2
265 Yisrael

** gebruiker verwijderd **

@251 . Het gaat over de voordracht van een moslim tot burgemeester. Hier wordt Marchouch geparkeerd, voorbereid op hogere functies binnen de PvdA. Een partij die niets, maar dan ook niets meer te bieden heeft.

Was het niet de PvdA die Guusje ter Horst aan Nijmegen aanbood als burgemeester? Nadat die sukkel het GVB van Amsterdam naar een miljoenenverlies had geleid?

Arme steden, eerst platgegooid, nu als wachtkamer, couveuse voor het dan voorgewarmde nieuwe PvdA-talent.

266 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@229
U schrijft:
"Waarom Marcouch?"

Omdat de democratisch gekozen volksvertegenwoordigers zijn CV van de 21 kandidaten het best bij de functie vinden aansluiten.

267 verdwijderd21

@265 Ach ja, Zullen we het nu even over Israel hebben?

9
268 Rapunzel

@259

'De tijd zal het leren.'

De tijd leert helemaal niets. PVV bestaat na 'Het Grote Gedogen' ook nog steeds.....

2
269 Liwwie

** gebruiker verwijderd **

@264
Noem gewoon drie van die "zoveel vetes" die religieus gerelateerd en niet nationalistisch, geografisch of anderszins gemotiveerd zijn? Kan niet echt een probleem vormen, 'boter bij de vis' svp.

270 verdwijderd21

@268 Doe niet zo facking triest.

5
271 Yisrael

@250 die vraag legt het gesprek juist niet lam .Jij stelt: "Een Marokkaan als burgemeester brengt onmiddellijk de Marokkaans gestuurde organisatie Amicales op gang"

Ik vraag waarom jij dat denkt. Niet omdat ik je aan wil vallen, maar omdat ik oprecht geinteresseerd ben waarom je daarvan overtuigd ben. Misschien heb je zelfs wel dusdanig goede redenen dat ik er ook van overtuigd raak en ben ik weer wat wijzer.

Een zeer interessant artikel, al heb ik even getwijfeld om zo een lang artikel nu te lezen. Hoe interessant ook, het artikel spreekt niet van de Amicales die hooggeplaatste Marokkanen op een of andere manier 'inpakt' ofzo. Het artikel geeft dan ook geen antwoord op de vraag: "waarom zou een hooggeplaatste Marokkaan automatisch ("onmiddelijk") zorgen voor het op gang brengen van de Amicales".

Maargoed, als je meteen zo aangevallen gaat doen als iemand een simpele waarom vraag stelt, dan heb ik er ook geen zin meer in. Fijne avond.

0
272 Eddo-Hendriks

Het heeft alles te maken met dat hun thuisland in dit geval dus Marokko of Turkije, het land waar ze vandaan komen al dan niet 2e 3e generatie hier geboren en getogen kinderen van gastarbeiders of nieuwe instroom enz. Dat het thuisland dus controle wil blijven houden op hun onderdanen hier in Ned. ook al hebben ze de ook de Nederlandse nationaliteit en kunnen Marokkaanse of Turkse de 2e nationaliteit van hun gewezen thuisland niet of niet makkelijk kwijtraken en zo blijft er controle op mogelijk.

1
273 Nieuwsgierig

@270 Nr 1 berber conflict. De rest mag u zelf raden....ga voor de koelkast.

7
274 Rapunzel

@271 Insgelijks.

8
275 Rapunzel

@266 De gemeenteraad van Arnhem heeft Marcouch voorgedragen, ja. Om hem moverende redenen. Wat ik daarvan vind is niet eens relevant - het is een democratisch genomen besluit. Of de partij waar hij lid van is bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer verloren heeft is zo mogelijk nog minder relevant.

4
276 Smiling

** gebruiker verwijderd **

Hier gaat het om het ontmantelen van de Islam en Zjihadistendreiging.

Hier worden moslims gecorrumpeerd aan de samenleving waar ze liever niets mee te maken willen hebben.

Hier worden Marokkaans Nederlanders blij gemaakt met een dooie mus.

Ik moet stoppen, zo niet, dan word ik hier, recht tegenover de buren 'burgemeester' gemaakt. Wel bloot maar net niet naakt.

Weest vriendelijk voor elkaar!

Jona, boni.

277 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@274
Kortom, weer een onderbuikstroompje, nergens op gebaseerd maar wel als fundament onder uw 'argumentatie'.
Ik wens u een prettige nacht met fijne dromen.

@277
U schrijft:
"Hier gaat het om het ontmantelen van de Islam en Zjihadistendreiging."

Welnee, het gaat om de aanstelling van een burgemeester. In Arnhem.

278 verdwijderd21

De mensen die tegen "Islamisering" zijn degraderen onze maatschappij vaak veel harder dan moslims dat ooit hebben gedaan.

Ze zijn in staat om vrijheden en grondwet zo aan de wilgen te hangen alsof ze sharia-rechters zijn. Eng volk vind ik het, kon je ze maar het land uit schoppen.......

3
279 HenkG

@206 Bemoeien de Russen zich hier ook al mee?

1
280 Kleikloet

@Redactie Kunt u dit artikel loskoppelen van het artikel dat ik geplaatst heb. Alvast bedankt

3
281 Inter

raar gedoe hier. zo zit je bij live en dan ook weer tussen grijze wolven.

5
282 info

Ja, de uitgerangeerde PvdA,ers worden her en der te werk gesteld.

4
283 Hein2

Politiek is smeriger dan welke maffia dan ook. Dat blijkt nu ook weer met Marcouch als burgemeester van Arnhem. De man is een moslim met radicale opvattingen; wilde van stadsdeel West een moslimgemeente maken. Maak je borst maar nat Arnhem; Klarendal de eerste moslimwijk? Nogo gebied voor witte Arnhemmers? De islam aanhangers zijn slim en rukken steeds verder op naar het moment dat ze de boel totaal gaan overnemen. Nederland let op uwen saeck ; zei vader Cats destijds al.
@279 Wat kun jij dom kletsen zeg!!! Linksmensen zijn pas eng en zeker gevaarlijk te noemen. Zij dulden geen enkele kritiek of tegenspraak over hun linkse heilstaat en komen met uitspraken zoals jij nu doet. Lees eerst eens de koran, ga een praten met christenen di en verruim je beperkte "progressieve" blik en wordt eens wakker.

4
284 watnu

Goh, blijk ik geen echte Nederlander te zijn.

(Ondanks geboren in Nederland uit Nederlandse ouders,
getogen, Nederlandse nationaliteit, blank...)

0
285 mijnvorigemeningwastochbeter

@284
"Wat kun jij dom kletsen zeg!!! "

Niet om het 1 of ander, maar zeer veel oproepen plannen van Geert Wilders, vereisen dat we delen van onze grondwet laten vallen. Dat gaat ver!
Dat heb ik een moslimclub nog niet zo zien doen.

Daarom zeg ik dat Geert eerder aan onze normen en waarden tornt, dan de moslims.
Want onze grondwet? Dat gaat heeeeeeeeel ver.

De kogel komt daar van rechts question

3
286 HenkG

Ik heb niks met de Geert Wilders... ook niet zo veel met de PVV.... maar kan iemand mij vertellen waarom Ahmed Marcouch burgemeester van Arnhem moet worden? Wat heeft hij ooit gedaan voor deze stad? Wat is zijn binding met Arnhem?

3
287 LoydMorris

Als hij opkomt voor de Nederlandse burger daar in Arnhem en zijn Marokkaanse paspoort inlevert heb ik er geen bezwaar tegen. Wel raar dat nu een afgedankte PvdA'er uit de 2e kamer een mooi baantje krijgt.

3
288 Interessant

** gebruiker verwijderd **

whahahhaha, wat een sneu gedrocht van Elsevier,

@287
omdat
daarvoor
gekozen
is
door de
vertegenwoordigers
van
de
inwoners
van
Arnhem

nu duidelijk? jemig, als 1200 x uitgelegd door iedereen op NK en nog wordt het niet begrepen...

289 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@288

als de pvv-ers wellicht hun best hadden gedaan, hadden ze misschien ook kans gemaakt op dat mooie baantje

waarom doen ze dat niet eigenlijk?
graag antwoord.

290 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@223

waarom? vrijheid van godsdienst, grondwettelijk. en mensen zijn wel meer dan hun godsdienst, behalve extreemrechtselingen lijkt het wel

wanneer ga jij als echte Nederlander de grondwet eens respecteren?

291 ---deleteduser---

Iemand er al iets over gehoord, dat beoogd burgemeesterskandidaat Ahmed Marcouch het nieuws van zijn benoeming vergezeld heeft doen gaan met een bericht waarin hij zijn negatieve mening betreffende uitsluiting van PVVers als politieagenten herroept?Of zal het in Nederland nu dan toch echt zo ver gekomen zijn, dat met de benoeming van burgemeesterskandidaat Ahmed Marcouch en hem als beoogd ambtsdrager toelaten, het vanaf nu bestuurders mogelijk gemaakt word om hun ondemocratische meningen als bindend uit te dragen en dat zelfs binnen het systeem te doen post vatten.Een ontwikkeling waarbij het in Nederland geldende systeem van democratie en door de grondwet gegarandeerde gelijkheid voor de wet, van alle burgers ongeacht hun geloof, ras of (politieke) overtuiging, dankzij aanvaarding van een bestuurlijke waan van de dag, voor bepaalde groepen niet langer geld? Toelaten dat burgemeesterskandidaat Ahmed Marcouch, als burgermeester van Arnhem deze mening, dat het aanvaardbaar en toelaatbaar is mensen (in dit geval PVVers) met een in zijn ogen ongewenste politieke mening, van dienstneming als politieagent uit te sluiten zou de vestiging van een dictatoriaal systeem van politieke uitsluiting in Nederland inluiden.En ik vraag me af wat dan de volgende stap zal zijn? Een door gezagdragers (in dit geval de burgermeester van Arnhem of straks misschien wel andere gezagsdragers, met andere voorkeuren) gepropageerde discriminatie op grond van geloof, afkomst, gender of seksuele voorkeurDaarom, mijn mening is dat indien dit soort ontwikkelingen zich doorzetten, het juist de PvdA voorman Lodewijk Asscher behoord te zijn, als promotor van deze benoeming, om bij het niet intrekken door Ahmed Marcouch, na zijn benoeming door de kroon als burgervader van Arnhem, van de door hem gepropageerde mening omtrent uitsluiting van PVVers door, om meer nog dan zijn medevolksvertegenwoordigers een extra stapje naar voren te zetten en resoluut tegen deze benoeming te ageren.

3
292 tegenzinnig

Ongelofelijk dat zo'n PvdA-koddebeier voor burgemeester mag gaan spelen.
Swiebertje heeft zijn carrière echt mis gelopen.

2
293 Wil je niet weten

Het is de hoogste tijd, dat er gezond verstand komt en dat er regeringsleiders opstaan tegen wat de moslimleiders noemen: ‘DE VREDIGE INVASIE/VEROVERING’ van Europa(Ze erkennen OPENLIJK dat hun strategie is om miljoenen moslims binnen te brengen in westerse landen, en zodra hun aantallen groot genoeg zijn, de macht over te nemen en iedereen tot slaven te maken)...De islam is wat hij is: een onverdraagzame, totalitaire politieke godsdienst/veroveringsideologie, die met geen enkele andere cultuur vreedzaam kan samenleven. In vele islamitische landen is het bezit van een Bijbel of een kruis strafbaar. Kerken zijn er verboden. In de heilige plaats voor moslims, Mekka, zijn niet-moslims niet eens toegelaten. Het Midden-Oosten telde 100 jaar geleden 20% christenen, vandaag nog nauwe-lijks 4%. Ze werden door de islam weggejaagd en vermoord en hun kerken werden vernield en ge-plunderd. Wat de Islam doet met christenen in het Midden-Oosten, doet hij ook hier in Europa. Hij stopt niet voordat hij de wereldheerschappij heeft…Europa is een slagveld geworden. Een oorlogsgebied. Aanslag na aanslag. Bijna iedere week inmiddels. Doden, gewonden. Onschuldige mensen vermoord, platgereden en opgeblazen. Spijkerbommen, vrachtwagens en kalasjnikov´s. Je kan het zo gek niet verzinnen. Het is verschrikkelijk. Waar het afgelopen decennium vaak nog jaren tussen de (grote) islamitische aanslagen in het Westen zaten, werd dit later een kwestie van maanden. En toen weken. En recentelijk dagen. Er zijn natuurlijk ook nog de talloze verijdelde pogingen tot aanslagen... Deze aanslagen zijn slechts het actuele hoogtepunt van een oorlog, die ondertussen al bijna 14 eeuwen duurt. En zolang de moslims hun energie en motivatie halen uit en geïnstrueerd worden volgens de kerngeschriften van de islam, zal er geen einde komen aan het moslimterrorisme...„De islam is in een eeuwige oorlog met de niet-islamitische wereld” (Koran 4:76, 60:4)…„Bestrijdt hen tot er geen Kerk meer is en de religie alleen nog die van Allah alleen zal zijn!” (Koran 2.193)… „Dood hen die niet in Allah en het hiernamaals geloven en die niet voor verboden houden wat Allah en zijn Boodschapper verboden hebben verklaard” (Koran 9:29)… „Ongelovigen/niet-moslims zijn de vijanden van moslims.” (Koran 4:101.) ...“Vermijd vriendschap met joden of christe-nen. Doet u dit toch dan zal Allah u beschouwen als een van hen” (Koran 5:51)… „Tussen ons en u is vijandigheid en haat VOOR ALTIJD totdat u gelooft in Allah alleen!” (Koran 60.4)… Maar,het doel van zowel heel wat niet-radicale als radicale moslims is hetzelfde: de wereld moet onderworpen worden aan de Islam en de Sharia(’De heerschappij is alleen voor Allah.’- Koran:12:40)....

1
294 Max13

@292 asdflajsfklasdjvxcv.,xznvakgfjdfljd.vxncv.xcjvga'lvjfldkvnxm/.vdjas'ws;kfcv sdl;fjasd.kfadsj'vl kvdl;kfdasvmda.,vsj sd;o fkd; jv.kdxsakv\o;kf dfa;g jsdfklvsd'vak;asd kfd;lkfgjdsfkbvjdf'vgj dfgjdflkbcfbvaj. /dfvpdojvbsdfkjvg kbvjsdfjgs.dgj [gj sdfglkgsjkdg jr[gjfgsdlkjskdjg l;djgsdfjgsk;j g[jgs'fdkgj' ogke;gjsdkfgj'eldkg d;fgjsdflgjwe[pgkdfklgjdsmgvioerkg er;kgjwem['ovgikreogkjrk;lgsuwgvp ojgdlkfgjsdfklgsj'goojgs'dflkgj'dogkdfl;gfjsdgutrigihgjwrlkgji[ohbjsf\;ghwjt'igjhf]spgjhs'rwktjgyiaotj[gfohjwerltkgjaergijiojshdlk'awjstrgiorjsfdglhjrsikhj.

snapt u?

beetje een wij wel en zij niet verhaal. Je moet niet gaan preken wat je je zelf niet aangedaan wil hebben. waarom wil dat er nou gewoon niet in bij jullie?

0
295 pizzafried

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Veel meningen tégen hier. Net als in het parlement. Allemaal prima, maar dat men juist in de 2e Kamer dan een inhoudelijk debat...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Minister voor Rechtsbescherming Weerwind: 'Ik ga aangenomen motie niet uitvoeren'

   Veel meningen tégen hier. Net als in het parlement.Allemaal prima, maar dat men juist in de 2e Kamer dan een inhoudelijk debat h...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

Om te beginnen Koningsdag. . . 4 en 5 mei Amsterdam, de Olympische Spelen in Parijs. . . ...

12 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

We gaan het de komende tijd beleven en ervaren wat Europa met z’n onnozele, ondoordachte verdragen, binnengehaald heeft. . . ...

22 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

soapbox
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

Dit is de beloofde diversiteit van culturen toch? Wat ons alleen sterker en beter maakt. 🤡...

25 minuten geleden geplaatst door soapbox

soapbox
Hoogopgeleide Nederlander praat duurzaam, maar leeft er niet naar. ‘De kloof is schokkend’

Dezelfde mensen die voor immigratie zijn van zielige vluchtelingen , want we moeten ze helpen. Totdat ze er mee in aanraking komen in hun buur...

26 minuten geleden geplaatst door soapbox

LoydMorris
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

De “gewone burger” wil geen AZC in zijn/haar buurt. . . ...

30 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Zie Hier
Minister voor Rechtsbescherming Weerwind: 'Ik ga aangenomen motie niet uitvoeren'

Tja je bent links en je laat zien dat je links bent!Links = niets anders dan een dictatuur!...

31 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Hoogopgeleide Nederlander praat duurzaam, maar leeft er niet naar. ‘De kloof is schokkend’

Noemen ze het bekende links lullen maar rechts met dubbele snelheid de zakken vullen!Is dezelfde redenatie als met belastingen: je kunt bete...

33 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

Zolang de oorzaak niet word aangepakt zal dit waarscijnlijk vaker gebeuren!Mensen willen dat hun stem gehoord word en er naar hun mening gel...

36 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

NK. App
Puretaboos ComPornstars By FaceAmazing World Of Gumball Rule 34Koja SexPigmananalWww.gay Porn Hub.comKathy DraytonPorn ChootBipornEve MarlowPornografia Sexo GratisAlohya TubeClaudia Schiffer NudeIndian Prone VediosXxxx Hot Sexy VideoEvlina DarlingMelissa Stratton-OfficialegyptKayden Kross VideosBlac Chyna Onlyfans LeaksRuby Jewel PornTravestichat.frAbuseme Kelsey KanePornmegaloadPolynesian PussyJulianne HoughnudeLinaxxxPorn SleepPornvi DeosFilms XxlInfluencersgonewilldIndian Bold Web SeriesBoutinelababesMask PornPornstarnamesسكس مجانًاHumpingvideosHot BoorPrincess Peach Rule 34Leslie Bibb HotBest Hot Sex VideoXxx 89comMay From Pokemon Nude1970s PornosSeñoritas Al DesnudoDoctor And Patient SexAdult Porn Full MoviesHoneymoon Porn HdX Desi HotTorjackanJolyne R34Kagney Linn CarterP.j. SparxxKaren YuzurihaVrkm-1082Follandose A Su MadrastraIndian SxIndian Pornstar SexCollege Girl Sexy Video HdSchoolteachersexMilf MilkingSexhindimovieNew Porn StartsStep Mo PornBig Tittie MamaPorno Videos里 番 网站GelboorusFilmy PornofScarlett_tt NudeHot SecLesbian Scissorimg PornCuming On Your FaceExpose PornRough InterracialPyt TwitterCamwhorseBlonde BlowjobsJodi Sweetin NudeSonakshi NudeLogan ValeriePakistan Xxx HdXxx Indian Bhabhi VideosSania Mirza Ka Sex VideoSon Sucking MomFemale Friendlh PornErotica.comXvideo BokepAndylynn PaynePorn Star Of The 90sHindi Tamil Sex VideoPriya Rai AnalScripted PornIndian Boyfriend And Girlfriend XxxOver Watch Cosplay PornPorn Hd ViddoTeens Pornography VideosLeo GiamaniFurries With Big TitsMia Isabella PornTinto Brass Movies Watch OnlineRico AnalDaftsex PornFapalittCelular PornGirl To Girl Sex VideoSchool Teacher Sex XxxBallbusting KneeingAbuse PornosBella Thorne BlowjobBreckie Hill Shower Video NudeHot Adult SexFamous People SextapeIndian Ww Sex ComGrupos De.putaria TelegramHuge Tits SaggingXxxputaRose Rush PornMiho IchikkTs Lana DallasUllu Web Series Full MovieBlackassxxxWorldsex.comNicole Aniston OlyfansRebecca Hall NakedWhitney Cummings PornKelly Cuoko NudeFifty Shades Of Grey Sex SceneHorney AuntKyliejenner XxxHand Job RedditFeet FindeChudai AppXxx Full SexHindi Sex Video Hindi Sex Video Hindi Sex VideoSexy Video Sunny Leone KeFake Taxi Full VideosMonjas CojiendoSoi 6 PornSkipthegames Charleston ScBrie Larson Nudesسكس صينيRelatopornoLesbian Strapon FuckChoot XxxX V8deosWill Molina PornBelu FilmHot Indian Actress Sex VideosFree X Vidio