door Febee in Buitenland  ·  141 Reacties

  • 37
  • 1650x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@42

'de politie weet niet eens wie ze zijn'

Weten ze wel. Ik heb TPO niet gelezen omdat ik een pleuris hekel aan die site heb. Ik ben dus even wezen zoek bij hun bron Trouw en die vermeldt dit

'Het jongste slachtoffer dat zich heeft gemeld is twaalf jaar. De Zweedse politie heeft inmiddels zeven mannen geïdentificeerd. '

https://www.trouw.nl/cultuur/mumford-sons-boycot-zweeds-festival-na-aanrandingen~a22c2e4a/

Er is inderdaad vooralsnog geen sprake van migranten, maar dat zal me eigenlijk jeuken. Als ze maar aan hun ballen worden opgehangen.

2
101 Liwwie

** gebruiker verwijderd **

@101
dit schreef de Guardian, maar eerder vandaag kennelijk
The chief police investigator, Martin Hedberg, said: “Many reports [of sexual assault] come after they’ve happened so there are weak descriptions [of the suspects] and nothing more to go on.”

en jazeker, mij ook, het is meer dan ranzig dat dit op festivals, of waar dan ook gebeurt.

102 ---deleteduser---

@4
Omdat figuren als u een geweldige lastpak zijn die een constructieve aanpak in de weg staan vanwege je lamlendige linkse gezeik. Daarom wordt de situatie steeds erger.

8
103 sparta

hè, wat is dat toch triest voor al die jonge moslimmannen die maar wat graag in borsten en billen van die mooie jonge blonde Zweedse meiden wouden knijpen

9
104 Roomboterbabbelaar

@104 het is willen en ik zou graag zien dat mollenklemmen een andere bestemming krijgen.

3
105 Iep

** gebruiker verwijderd **

@104 vooroordelen , misschien was Trump wel , weet jij veel

106 ---deleteduser---

Niemand erbij stilgestaan dat de moslimmigrant die betrokken is bij een verkrachting gewoon slachtoffer is van een gruwelijke, medogenloze provocatie???!!??
Al dat verleidelijke vrouwelijke onbedekte witte ledematen en door de wind wapperend goudblond haar.
Alsof je een wilde leeuw die al 2 dagen op jacht is rechtstreeks uit de rimboe loslaat in een drukbezocht pretpark in Europa.....

7
107 Syrious

@107 daarom moeten ze zelf zo slim zijn om zich eerst in ander land zonder al die verleidingen aan te passen naar onze cultuur
Indien ze dat gelukt dan pas hier naar toekomen

1
108 Ikke44

Deze imam uit Australië verwoordt het perfect :


„Als je onbedekt vlees buiten zet, en de katten komen dat opeten, wiens fout is dat dan? Die van de katten of die van het onbedekte vlees?” Deze uitspraak van de Australische vooraanstaande imam sjeik Taj Aldin al Hilali heeft tot veel protest geleid van Australische politici, moslimleiders en vrouwenorganisaties.

De van oorsprong Egyptische Hilali (65) riep zijn volgelingen in de Lakembamoskee in Sydney met deze uitspraak op hun vrouwen een hoofddoek te laten dragen. „Het onbedekte vlees is het probleem. Als ze in haar kamer zou zijn, in haar huis, en haar hijab [doek die het hoofd en de hals bedekt, red.] zou dragen, zou er niets zijn gebeurd.”

2
109 Syrious

Doorjebont is een islamist, dat is nu zeker 100% waar, wie dit niet geloofd, tja kan het begrijpen question, maar is onrealistisch om te denken dat zij geen supporter ervan is, wat een enge mensen bestaan er toch. Hoop je eens tegen te komen en weten wie je bent, dan trakteer ik je uiteraard op een thee en kickbokslessen.

5
110 etymologie

@107

Als een man een vrouw aanrand of verkracht dan is hij altijd overtuigd van eigen (on)macht en minachting van vrouwen. Ja, hij wordt er dan inderdaad slachtoffer van en vooral terecht slachtoffer als hij aan zijn ballen wordt opgehangen.

0
111 Liwwie

De Zweden, ooit een trots volk dat als Vikingen de wereld wilde veroveren. Nu zijn ze zelf veroverd, nog door de islam ook, maar ze hebben het zelf als laffe honden laten gebeuren. Nederlanders zijn helaas niet anders, alleen onze regering is ietsje minder gestoord.

3
112 wiseguy

@102

Ja, dus.. eerst veel potentiele verkrachters binnen de grenzen trekken. En hen verdedigen.. Maar achteraf verontwaardigd doen dat het aantal verkrachtingen zo erg is gestegen.

0
113 Vanillestok

Was het maar de eerste 100 jaar - 20 graden

2
114 Bollieboos

@112 en @113

Is het al bekend dat het migranten waren? Post de link even.

2
115 Liwwie

Willen die vrouwen niet door een stel jongen asielzoekers aangerand worden dan? He wat een stelletje racisten daar in Zweden zeg.

3
116 greenmango

Wat zullen die smerige arabieren hard lachen in Europa , er wordt hun altijd wel een hand boven het hoofd gehouden door die arrogante linkse blinde achterlijke politiek correcte figuren . Dat was ook in Keulen zo...daar was het volgens de burgermeester de schuld van de slachtoffers , deze dame vond dat de slachtoffers een armlengte afstand hadden moeten houden . Te bizar voor woorden . In Zweden kregen pubermeisjes "verkracht me niet armbandjes" uitgerijkt door de politie , waarschijnlijk bedoeld door de politie dat ze al met de handen in het haar zitten en machteloos zijn omdat ze altijd politiek correct moeten optreden van de links verrotte regering daar . In Nederland wordt ook veel onder de pet gehouden omdat ze in Den Haag bang zijn dat anders de PVV te groot wordt . En daar zijn ze bang voor (waarom ? ...nou in 2018 komen er een paar hoge functies vrij in Brussel en daar zitten er een paar op te azen)...dat het land naar de kloten gaat intereseert hun niet . Als er alweer meisjes zijn verkracht en of vermoord door getinte mensen denken de mensen in onze regering alleen maar "shit hadden ze dat niet onder de pet kunnen houden ? " want we moeten wel aan onze verplichting van Brussel doen om nog meer asielzoekers op te vangen . Ja want wat Brussel zegt is heilig.. En er komen daar straks een paar functies vrij die het 4 voudige betalen dan een minister president salaris . Het zijn walgelijke mensen die deze misdadigers maar braaf een hand boven het hoofd houden onder het mom van "ze zijn toch niet allemaal zo? " NEE MAAR HET ZIJN ER WEL VEEL !!!!
En snappen ze dan niet dat ze worden uitgelachen door de mensen die ze zelf een hand boven het hoofd houden ?? Wat een mongolen !


http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/07/migranten-lachen-zich-kapot-zweedse-politie-deelt-verkracht-me-niet-bandjes-uit/

3
117 Camaro

Ik vind het eigenlijk wel mooi om Zweden helemaal naar de klote te zien gaan de komende jaren.
Mooi voorbeeld voor de rest van Europa hoe het dus niet moet.

1
118 Spraypaint

@109 De enige die ooit iets dergelijks tegen mij gezegd heeft (hij had had over honden een lap vlees voorhouden) was een blanke kennis met (het zal niemand verbazen) anti-immigratie en anti-moslim standpunten, alsmede sympathie voor Trump en Putin. Maar als er moslims en niet-blanken in het spel zijn is hij bereid iets van de schuld bij de mannen te leggen.

0
119 Ketter

We weten zo onderhand wel hoe het zit. Daders van aanrandingen en verkrachtingen komen relatief vaak uit de islamitische hoek. In de Nederlandse gevangenissen zitten ondanks positieve discriminatie overmatig veel moslims.

Het is voor autochtone slachtoffers heel zuur dat de daders uit een streng religieus wettisch milieu komen waarin het westen "verderfelijk" wordt genoemd.

Hoe "verderfelijk" zou de moslim het aanranden en verkrachten van autochtone vrouwen vinden, vraag ik mij af. Moet kunnen, omdat ze geen hoofddoek droeg?

Het hoeft geen betoog dat wij de Islam in Europa zo klein mogelijk moeten houden. De Islam past niet in het vrije westen.

Eigenlijk voegt de Islam helemaal niets positiefs toe aan Europa. Wat de linksliberalen ook aan onzin bedenken en hoe ze de ellende ook bedekken met de mantel der liefde: het wordt er niet beter van.

3
120 Sterke

Wij moeten onze normen en waarden aanpassen want dan lijkt het allemaal niet zo erg meer als je dochters worden misbruikt.

3
121 niet-alles-geloven

Heel veel reacties maar heeft er iemand al enig bewijs gezien wie de daders nou werkelijk waren?
Of gaan we er maar automatisch vanuit dat het wel ....... moeten zijn.
Mooi toch om telkens weer te lezen dat verkrachting het monopolie is van slechts 1 bepaalde groep in de wereld.
@120 vertel ook eens aan slachtoffers van autochtone verkrachters dat zij het helemaal fout heeft, het kan namelijk volgens u helemaal neit dat de dader een echte autochtoon is geweest het moet toch echt..........

3
122 streek

Nederland volgt. Veel zwembaden kennen dezelfde problematiek. Politiek en Justitie doen niets. Oh ja, wel de badmeesters veroordelen voor onvoldoende toezicht. Dat dan weer wel.

6
123 rlw

Tja, die Vikingen toch. Gooi er drank in, en ze gaan helemaal los.

1
124 Conclusius

@122 Bespaar je de moeite. Er is hier een extreem rechtse club, die dit forum Nieuwskoerier heeft gekaapt. Het zijn net vlooien, bij elk Moslim/islam artikel, komen ze uit alle hoeken en gaten.

6
125 vanBinsbergen

De vraag is natuurlijk ook of die extreem-rechtse club het alleen houdt bij reacties op een forum of dat ze ook nog andere acties bezigen. Ik denk het eerste, want dat hoort bij de typisch Nederlandse mentaliteit, katjes in het donker knijpen maar het hoofd onder het maaiveld houden, een beetje zoals in de oorlog, pas na afloop stoer gaan doen. Gelukkig maar.

2
126 Commodus

@123

Er wordt wel degelijk iets aan gedaan .
Je haslt zaken door elkaa : het geval van de badmeester is iets heel anders.

2
127 No newstoday

@125 Je hebt kennelijk grote moeite dat alle moslims worden weggezet als extremisten, maar je hebt kennelijk geen enkele moeite om dan mensen die een probleem zien die er werkelijk is weg te zetten als extreem rechts.

Misschien dat ook linkse mensen het gewoon zat zijn zo veel problemen te horen vanuit die hoek?

5
128 Shangori

@128 : De hier continu 'linkse mensen' genoemd - die in veel gevallen helemaal niet 'links' stemmen - kunnen nuanceren en weten donders goed dat niet ALLE moslims extremistisch zijn.
Wat is daar mis mee? Wat klopt daar niet aan?

4
129 Wijhuis

@128 Klopt. Vindt het nogal kortzichtig dat alle moslims als terroristen worden weggezet. Ik zeg toch ook niet dat alle katholieken pedofiel zijn.

Ik ontken ook niet dat het terrorisme een probleem is, in tegendeel.

1
130 vanBinsbergen

@125

'komen ze uit alle hoeken en gaten.'

Over elkaar buitelend en masturberend. En zitten ze in al hun paranormale begaafdheid achteraf toch fout, dan gewoon downplayen of wegkijken. Maar het liefst een combinatie ervan...

0
131 Liwwie

Het is moeilijk te bevatten dat er nu nog steeds "mannen" zijn die blijkbaar denken dat dit gedrag normaal is.
Het zijn ook meestal islamitische "mannen" die dit doen en nee dit hoeft niet genuanceerd te worden want het is gewoon onomstotelijk feit dat dit gebeurd keer op keer.
Het is namelijk wel heel kortzichtig en dom om feiten te ontkennen en er voor weg te kijken!

3
132 ikzelf66

@130 Prima toch? Dan zitten jullie volgens mij op één lijn... Maakt dat jou een extreem rechtse?

1
133 Shangori

** gebruiker verwijderd **

@132

niks onomstotelijk, dat jjj dat opschrijft, betekent niet dat het klopt.

het is inderdaad dom om ervoor weg te kijken, want
1) zijn er geen daders bekend
2) staat hun godsdienst niet op hun voorhoofd
3) zijn er net zo goed christelijke vluchtelingen,
4) worden vrouwen tussen de 15 en 70 al decennialang gewaarschuwd, want 1 op de 4 krijgt er ooit mee te maken

zie hier
https://www.rutgers.nl/feiten-en-cijfers/kennisdossiers/seksuele-grensoverschrijding/de-feiten-beeld-over-seksuele

134 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@120

vooroordeel op vooroordeel. de politie heeft nog niet eens namen vrijgegeven.

135 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@125
+++++

136 ---deleteduser---

* Verwijderd door de redactie *

137 ikzelf66

@137 +++++++++++++++

3
138 Bram brabant

@134

Omdat je toch verzot bent op linkjes heb ik er nog eentje voor jou over de vraag waar die aanrandinggolf in Zweden toch vandaan komen:

https://www.google.nl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2016/07/waar-komt-aanrandingsgolf-in-zweden-vandaan-324384/&ved=0ahUKEwjQ_Nruuu_UAhXIZVAKHW60DDkQFggpMAQ&usg=AFQjCNHqmrRE97JTY_mZjvsrfsxL7SAdxw

Succes met ontkennen en het wegredeneren(trollengedrag) van feiten en zullen we het maar niet hebben over Keulen!

question

2
139 ikzelf66

@139 ook dat verhaal is al vele malen uitgelegd. Elsevier is tegenwoordig een onbetrouwbare alt right spreekbuis met zeer eenzijdige artikelen.
In Zweden is allang voor de vluchtelingencrisis een nieuwe wet van kracht gegaan die goed bedoeld volledig blijkt door te slaan.
Iedere vorm van sexuele intimidatie wordt daar als verkrachting genoteerd. En ook nog eens iedere handeling apart. Daarbij telt men iedere verdachtmaking en niet de veroordelingen.
Voiebeeld: je nieuwe baas geeft je iedere dag een klap op je kont, knijpt wekelijks op maandag in je billen en raakt altijd per ongeluk op woensdag je borsten aan. Ga naar de politie na drie werkweken en doe aangifte. Dan zal men 21 gevallen van verkrachting registreren. Zo loopt de teller snel op.

0
140 streek

** gebruiker verwijderd **

Dit draadje kan ongeveer de helft korter zijn als Doortje alles in 1 reactie zou plempen.

141 verwijderd9139144

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@51 Maakt dat wat uit dat die anonieme brief ergens anders op de post is gedaan?Die mevrouw heeft hem toch ontvangen?Wat op zich al schand...

zojuist geplaatst door VBOH

21st Century Guy
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@23 Ik ken de percentages niet, maar er zijn ook Palestina supporters onder de christenen, er zijn meer christelijke broeders en zusters onder d...

1 minuut geleden geplaatst door 21st Century Guy

Bop
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@26 Oh echt? En jij weet dat omdat jij al verschillende AZC's hebt bezocht? In ieder geval is die van jou hier voor iedereen te lezen....

3 minuten geleden geplaatst door Bop

LoydMorris
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@24 Onzin Bennie. . . . Dus als je opkomt voor je eigen land, het behoud van eigen cultuur, waarden en veiligheid is het racisme? ? ...

4 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Biscanna
Agressie in de trein neemt toe: ‘Hoe later het wordt, hoe grimmiger’

veelal weer het bekende spuugtuig 👳...

6 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Bop
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@25 Wat een rare reactie weer. Omdat ik niet meega in jouw vreemdelingenhaat moet ik maar in een AZC gaan werken? Hoe kom je erbij zeg. Is dat ...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

Sarcoff
No ceasefire with Ukraine even if talks start – Lavrov

Zie ook:https://www.frontnieuws.com/geen-staakt-het-vuren-met-oekraine-zelfs-niet-als-gesprekken-beginnen-lavrov/...

7 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

kovichni
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

lol herdenkingen houden voor een genocide door nazis terwijl je letterlijk een 21ste eeuw genocide steunt in gaza en ook nazi bataljons in oekra...

8 minuten geleden geplaatst door kovichni

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@14 De PVV is een racistische club. Daar wil jij blijkbaar geen weet van hebben. Of je voelt je er thuis. Dat lijkt me heel aannemelijk gezien ...

10 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Sexy Video Sunny Leone KaHindi Fuck PornEve Marlowe PornPopular Black PornstarsFirst Time Anal StoriesBhabhi Xxx ComVax On Blondes FacialabuseEro ThotRagrb TorrentPriyanka Chopra Sex Video DownloadPin PronAimi Yoshikawa UncensoredPorn Brasileiro AmadorCuckold RegretBlonde Pov BlowjobPorn Photos GrannyPriyanka Chopra Hot Sex VideoMariska PornAnally PoundedFisting VideoFree Porn To WatchChaturbate ExibitionNtr-gamesLayla LoveGay Breeding CompilationLani Lust PornMia Khalifa Naked PicsDesnudabaSlipperyt HentaiSunny Leone SuckingBangladeshi Couple PornNaked WaitressPorn Tetas GrandesDominicanapornJem JewelListcrawler Columbus GaLovelo044Making SexCockcontrolX Blue Film HindiGhetto GaggersXxx 1999Public Groped PornLesbian GirlsexJazabel VassirFree Dimonds .comHindi Gay Porn VideoSoft SwappingPorno BlakBoss Ne ChodaXxx Video FriendPussy Sex ImageYour_karmaaa3Hd FreexxxMallu First Night VideosStep Mon Lesbian PornFacialabuse CryingGonewild30plusLatina New PornXhamstwr34 Rule Siteسکس دختران ایرانیTina BhabhiEating Out SexuallyLindsey Woods PornstarBluey Rule 34Minori Hatsune JavSxe VidosFrist Time SaxFuck Of SunnyDeepthroat CompetitionAdult Message Near MeTelegram PornolarRachelfit OnlyfansBodybuilder Porn VideoRomi Rain ShowerWww Teen Pussy ComDrunk ThreesomeFirst In PornPornography Full VideoEuropeon PornNazanin Boniadi NudeMaria Bonita NudeXxxxvideoMom Going BlackCubby Asian PornThi NudeMma NudeHentia HeavanMyvifdsterPawg BootyFirsttimesex StoriesPoonam JhawerLoliplay VideoUltravioletdarlingAnon.ibBig Boobs PornstarGrandson PornStudios PornPor N HatTeen Girls KissingHot Sex RepSexin HostelFondling BoobsIa PornoPornos Em DesenhosHentais.bizBigcutiesAnime MoansLove Sex FilmPonoxxDigitalpplaygroundVídeos De Filmes PornográficosPornografi SexoRabbit XnxxTeen Fuck XvideosHardest XxxTeacher Sex GirlJap Daddy PornCelebrity Nude NakedVoyercloudsPublic Toilet SexBabepedia ComWorld's Biggest Boobs NudeLesplus Belles Femmes NuesAlletta OceanFingering HerselfOrgy Porn Zero ToleransPorntube SafeGlory Hole GifGanyu R34Caitlin BellStripped NudeSunny Leone Photo SexFemale Knight PornWww Testedefudelidade ComAnal ColombianoFart Compilation PornRidhima Tiwari Web SeriesBest For Free PornVideos De Mulheres MijandoChut Ki GarmiGilf BoobsPorn Pics AnimationPornhd VidsJennifer Garner In The NudeShalumenon HotAbused And 18 PornLesbians Dry HumpingBondage Fisting