door Inter in Binnenland  ·  87 Reacties

  • 31
  • 802x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 was voor @46

2
51 Jan met de korte achterlul

@23 Gaat over mensenrechten in Iran, de pot verwijt de ketel daar:
http://www.smvi.nl/sites/default/files/Human%20Rights%20in%20Iran%20-%20Tahar%20Boumedra%202015-10.pdf
Vreedzame protesten van gevluchtte Iraniers in Ankara, Turkije:

0
52 Nieuwsgierig

@13 Betekenis haatprediker: iemand die aanzet tot haat en zich afzet tegen anders denkende mensen en momenteel "gast" zijn in een land dat niet hun homeland is en horen hier niet maar DAAR waar ze oorspronkelijk vandaan komen en thuishoren! Dus.... gauw retour eigen regio en verklaren tot persona non grata, kunnen ze hun haat retirades daar verder "ontwikkelen"!

0
53 Widaan

Foutje, sorry @52 is bedoeld als reactie op @21

0
54 Nieuwsgierig

Laat ze eerst de (financiële) invloed van haatpredikers in de moskee maar eens aanpakken.

0
55 Orbit79

** gebruiker verwijderd **

@19 Wat een griezel, waar doet die me ook al weer aan denken met zijn geschreeuw?? Brrr

56 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@52 Wat een naar filmpje zit daar bij, krijg er de rillingen van!

57 verwijderd110

@50 Nee u snapt het niet de buitenlandse haatpredikers worden uitgewezen naar het land van herkomst ,de allochtone haatpredikers naar het voorouderlijk land dus de autochtone haatpredikers blijven hier dus en worden niet uitgewezen.

5
58 21st Century Guy

@4 "Wat is een haatprediker?"

Iemand die letterlijk uit de Koran en Hadieth citeert.

1
59 De Haring-ingenieur

@13 zie @59

0
60 De Haring-ingenieur

Natuurlijk waar dat mensen die haat zaaien strafbaar zijn in Nederland. Daarom werd Wilders er op berecht. Dezelfde wet geldt voor iedereen en buitenlanders die illegale dingen hier komen doen kunnen er ook op worden berecht.

0
61 Wetenschappertje

Mijnheer Boekesteijn,

de islam van Saoedi-Arabië = haat. Die van Iran ook.
De steen des aanstoots voor mohammedanen uit die landen is hun opvatting dat zij het enig ware geloof in pacht hebben en daarom is de wereldheerschappij aan hen voorbehouden.
Waarom heersen zij dan niet en steken alle andere volkeren en continenten hen achteloos voorbij? Dat moet wel een satanische samenzwering zijn, die elke dag om wraak schreeuwt.

De Iraniërs zinnen bovendien al sinds de verovering van Perzië door Mohammeds horden op revanche. Zij willen hun vlaggen laten wapperen boven Mekka, Medina , Damascus en Jeruzalem. En , hup, dan kunnen Rome, Constantinopel (het Tweede Rome) en Moskou (het Derde Rome) er ook nog wel bij. Met de hulp van Allah zijn dromen niets minder dan heilsbestemming.

Islam uit dat deel van de wereld is politiek , is geweld, is eeuwenoude en super-moderne opgezamelde haat.
Tegen iedereen. Omdat het voortkomt uit de zelfhaat van een mislukte beschaving van vroeger. Precies hetzelfde wat links en de VVD hebben tegen de westerse beschaving, maar dan nog veel erger. En omdat de islam aldaar geen gewetensontwikkeling kent, is het gewetenloze haat.

U bent historicus, evenals Marc Rutte, nou, gaat U zich nog eens in de geschiedenisboeken over dat deel van de wereld verdiepen. Geen opwekkende vakliteratuur.


Het gaat overigens niet alleen om Saoedi's en Iraniërs.
De Turkse president, Erdogan, heeft al gezegd dat Europeanen niet veilig over straat kunnen, als hij niet telkens zijn zin krijgt. Want, Europeanen discrimineren hem en dus alle Turken.
Hij hanteert daarmee de politiek correcte ideologie van de Europese politici en dreigt expliciet met IS-achtig terrorisme.

In het weekeinde vóór 15 maart stelde Uw partijleider en Minister-President Marc Rutte, -weet U nog Mijnheer Boekesteijn -, dat hij geen religieus politieke inmenging in Nederland meer duldde.
Maar sinds hij met 33 zetels weer de grootste partij in de 2e Kamer aanvoert, laat Marc Rutte Diyanet, Erdogan Ministerie van Islam volkomen ongemoeid. Ondanks het terreurdreigement van de regering Erdogan. Het was alleen maar kiezersbedrog. Een stunt.
Imams, verlengstukken van Erdogan , in Turkse moskeeën worden benoemd en betaald door de de Turkse regering.
Weest U nu eens moedig, mijnheer Boekesteijn, zeg luidop dat Rutte de Diyanet moskeeën moet sluiten. En dat in moskeeën alleen nog gepredikt mag worden in het Nederlands, door in Nederland opgeleide imams.
Hoeveel bloed is er in Nederland en in Europa ook alweer vergoten, voordat volkeren godsdienstvrijheid en gewetensvrijheid hadden? Voordat zij zelf hun eigen predikers konden aanstellen, in plaats van een verre Kerkvorst in Rome?
Marc Rutte haalt de godsdienstonvrijheid en de onvrijheid van het geweten iedere dag binnen via de achterdeur. En vanwege de godsdienstonvrijheid kennen moslims uit het Midden-Oosten ook geen gewetensontwikkeling.

Denkt U hier nu eens over na, mijnheer Boekesteijn, dan weet U ook waarom een burger die het beste met zijn medemens voorheeft, politiek correcte partijen en politici met geen mogelijkheid kan steunen.

0
62 marielouisevankleinmareslag

@62 Een heel verhaal dat in een zin valt samen te vatten: help de liberale rechtsstaat om zeep.

1
63 Mrs. K

@59 Het lijkt me van belang wat een prediker citeert en wat voor duiding ze er aan geven.

6
64 21st Century Guy

@58
> En diegenen, die er al zijn, en haat prediken, MOETEN UITGEWEZEN NAAR LAND VAN HERKOMST OF ETNISCHE HERKOMST ALS ZE HIER GEBOREN ZIJN.
Dus, in Jip- en Janneketaal: ook al ben je hier geboren (autochtoon), als je haat predikt ga gauw terug naar het land van jouw (groot-)ouders.

4
65 Jan met de korte achterlul

@65 Iemand die hier geboren is kan autochtoon of allochtoon zijn.
Zoals ik het lees wat @1 beoogt moeten uit het buitenland afkomstigen en hier geborenen met uit het buitenland afkomstige (voor) ouders die als haatpredikers aangemerkt worden uitgewezen worden dat houdt dus in dat autochtone Nederlandse haatpredikers niet uitgewezen zouden worden.

5
66 21st Century Guy

Doet dat niet pijn zo'n balk voor je hoofd?

3
67 Jan met de korte achterlul

@67 Tja als u de CBS definitie van autochtoon en allochtoon terzijde schuift en eigenwijs uw eigen invulling daaraan geeft....

5
68 21st Century Guy

Jan met de korte achterlul
Er zijn blonde salafisten , die nog fanatieker zijn dan hun Saudische voorbeelden.

2
69 eh

@36 Zo is het in Denemarken sinds kort wel geregeld; een voorbeeld voor politiek Nederland; Deens daadkrachtig politiek optreden van zowel linkse als rechtse politiek samen.

Politici van rechts als van links reageerden direct omdat ze geschokt waren na het zien van een *documantaire die onthulde dat predikers in nagenoeg alle onderzochte (!) gematigde moskeeën in Denemarken aan moslims opleggen dat ze zich in strijd met de wet moeten gedragen.

De Deense regels zijn

1) “We gaan het sanctioneren van strafbare feiten in de context van religieus onderwijs strafbaar stellen."

2) De Deense regering spreekt af een lijst van haatpredikers op te stellen en openbaar te maken. Niet alleen van Deense imams, maar ook van buitenlandse imams, die vervolgens een inreisverbod krijgen.

3) Er komt een ‘watch-list’ voor Europese haatpredikers.

4) De gemeenteraad van Aarhus trekt de steun voor de bouw van een grote nieuwe moskee in.

Bron : https://zembla.vara.nl/nieuws/dit-gebeurde-er-in-denemarken-na-undercover-in-de-moskee

0
70 Ruud100

Meneer Boekestijn, SA = soennitisch, Iran = sjiitisch.

Dat is water en vuur, de een vindt dat de ander niet goed met het geloof omgaat en ze steunen beide hun (terroristische) groepen voor politiek gewin.

Hetzelfde als gerefromeerden en katholieken, maar dan christelijk, zelfs nu nog wordt van beide kanten raar opgekeken als ze gemengd gaan trouwen, mogelijk zelfs verboden.

Weet niet of de donderpreken in de gereformeerde kerken nog steeds gedaan worden, dat kan men ook als haat bestempelen.

Het is dichterbij dan men denkt.

0
71 garriet

@57 Sorry en excuses voor de gruwelijke beelden Jomakece! Ik heb dit gedeeld om te laten zien dat het in Iran qua mensenrechten net zo erg is als in SA omdat hierboven werd beweerd dat het daarmee beter is gesteld in dat land.

0
72 Nieuwsgierig

Ach......ik ben wel een voorstander om deze haatdragende en haatzaaiende imams/predikers op te laten ruimen, maar dat zal wel weer te extreem zijn voor de knuffelaars die vergeten dat deze geloofsgekkies het ook over hun hebben tijdens hun haatpreken...................ja inderdaad ook jij hoort bij de club van afvalligen volgens deze opruiende en moordzuchtige islamitische "strijdheren" die jouw wil doden, ................dus er is een clubje opgericht door de imams, voor mensen met dadelijk zonder een gezicht, u hoort erbij........

question

0
73 ikzelf66

@65 laten wij wilders snel een enkele vlucht naar Indonesie geven question

8
74 radicalenradar

@74 Zodra Wilders pleit voor het doden van niet-PVV'ers, homo's of overspelige vrouwen heb je helemaal gelijk.

1
75 Dune

@74

Wat heeft Wilders met deze topic te maken of heeft u een ernstige afwijking zoals wel meer mensen hier op NK dat u alleen maar off-topic kunt reageren en graag over Wilders of PVV wilt praten?

1
76 ikzelf66

@74 haat je onze cultuur? haat je jezelf? heb je ook net als doortje een keer een dikke koran tegen je hoofd gekregen met als gevolg een chronische hersenschudding?

3
77 henry86

Men moet vreemde/exotische invloeden altijd onder de loep nemen. Het is de reden waarom de sociale maatschappij beschadigd wordt.

0
78 sparta

Ik had een beter idee. Gewoon alle haatpredikers weren (dus niet specifiek van een land). Wat haat prediken is, is aan u question

0
79 DikkeTor

Een van de ingrediënten die de multiculturaliteit tot het breekpunt heeft gebracht is de met de immigranten meegekomen godsdienst, de islam. Sinds het ontstaan van deze religie heeft deze een bedreiging gevormd voor Europa, meermaals werd met geweld gepoogd ons continent te veroveren. In het jaar 732 van onze jaartelling werd in Frankrijk bij Poitiers het noordwaarts oprukkende islamitische leger van het Westers Kalifaat teruggedreven, maar in 1302 werd Byzantium voorgoed verloren aan de islamitische Ottomanen. In 1529 wist het islamitische Ottomaanse Rijk op te rukken tot aan de poorten van Wenen, wat in 1683 voor een laatste maal lukte.

Dit islamitisch imperialisme is echter nog lang geen verleden tijd, als ‘bagage’ van de immigranten meegenomen tot ver voorbij de poorten van Wenen is de islam nu een bedreiging voor Europa binnen onze eigen grenzen. Dit wordt evengoed beaamd door de huidig premier van Turkije Erdogan, in 1997 sprak hij ‘Minaretten zijn onze bajonetten, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten’. En dat is de bittere realiteit van onze tijd.

Toen in 2001 aanslagen werden gepleegd op Amerikaanse burgers door islamitische terroristen vierden islamitische jongeren in Nederland feest op straat. Op meerdere plaatsen binnen het Europees grondgebied zijn aanslagen gepleegd door islamitische terroristen en de dreiging in Nederland neemt nog altijd toe. Radicale imams krijgen een podium om de haat te spuwen tegen Nederland, roepen op tot oorlog tegen Europa. Honderden in Nederland verblijvende moslims gaan vrijwillig naar conflictgebieden om in de ‘jihad’ te vechten en er wordt uitgegaan van een substantiële dreiging bij terugkeer.

Maar niet alleen vanuit de islam zelf gaat een dreiging uit, evenzeer vanuit de Nederlandse collaborateurs. Bedrijfskantines met slechts nog ‘halal’-vlees, gemeenten met gescheiden loketten voor man en vrouw omdat de Islam dat eist, subsidies aan islamitische scholen, bestemmingsplannen worden gewijzigd voor de bouw van moskees, de lijst is eindeloos. Maar evengoed is de repressie en vervolging van islamkritiek een teken aan de wand, de Nederlandse staat knielt voor de islam en de Nederlandse collaborateurs.

Terwijl onze overheid gecapituleerd heeft aan de nieuwe afgod is de islamitische jihad echter ook al in het Nederlandse straatbeeld doorgedrongen. Een islamitisch jihadistisch netwerk wat op Nederlands grondgebied aanslagen voorbereidde, de moord op Van Gogh en een wijk in onze hofstad waar niet langer de Nederlandse, maar de islamitische wetgeving wordt nageleefd zijn slechts enkele macabere voorbeelden.

1
80 HutspotHachee

** gebruiker verwijderd **

@2
goed plan

en wat doen we met onze eigen reeds veroordeelde en nog verdachte haatprediker, terug naar Indonesie of wat?

81 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@55
goed plan en wat doen met de financien van onze eigen reeds veroordeelde en nog verdachte haatprediker?

82 ---deleteduser---

Hoe zou het zijn als ze alleen maar in het Nederlands mogen spreken? Dan kunnen we in ieder geval meeluisteren.
@36 Nee, dan duiken ze ondergronds en gaan verder in hun, voor Nederlanders, onverstaanbaar gebrabbel.

2
83 gaulette

@75 wilders pleit toch al voor ruimen van moslims ... je weet wel niet pvv-ers

5
84 radicalenradar

@13
Hier heb je er genoeg. Vele spraken ook al in NL

https://twitter.com/SheikhWatch?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.geenstijl.nl%2Fmt%2Farchieven%2F2016%2F01%2Fsheikwatch_zwolle.html

0
85 Hefan430

@5 nee, want een Moslim heeft net zo veel recht om zijn geloof te belijden als een Christen of Jood. Dus een Imam mag hier net zo goed komen om te prediken als de Paus of een Rabijn!

2
86 rEmco44

@79 En meer liefde bij de mensen opwekken dan hebben ze helemaal geen behoefte aan haatpredikers.

0
87 21st Century Guy

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

23 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

1 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

1 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@60 Narcisten dus. Zou best kunnen....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Volgens mij zijn woke/deugmensen alleen begaan met het lot van zichzelf, en willen ze continu de aandacht op zichzelf richten en daarmee de aand...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Graaier1000
Muziekdraadje

Tommy Boyd & Boyce Hart - I Wonder What She's Doing Tonighthttps://youtu.be/lFT0Xd_Eec0?si=bEqwfiBd21NLgE56...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
'Rutte wil wil deel soevereiniteit opgeven voor EU-kapitaalmarkt'

Wat ook goed zou zijn is dat Rutte een toontje lager gaat zingen. Hij is alweer bijna een jaar over zijn graf heen aan het regeren. De laatste v...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@51 Het woord Woke komt van Sylvana XD https://www.youtube.com/watch?v=m2zZMg7SNWA&pp=ygUTd29rZSBkZWJhdGUgU3lsdmFuYQ%3D%3D...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

wildersfan
Poetin

Ik denk dat Rutte zich vergist in wie Poetin is....

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Naughty America HardcoreXxx 3gpAssamese Sax VideoIndian Scandal XxxJapanese Armpit PornLauren Pixie PornRiley Ried JoiFantasy NudeIggy Azela Onlyfans LeaksPorn MommyBoots PornRape Fantasy VideosBlue Video HdXvideos VpnTelangana Video SexVvvvxEmma Magnolia CreampieStuffing Belly PornRed Head HentaiBest Nude AnimeBharti Jha Web Series NameBeautiful Naked BreastsJapense PornstarsNudostsrSites PonoOs Melhores Vídeos PornosDigitplaygroundWww Free Pron VideoMilf With Tan LinesSuzanne Somers PlayboyMadellyn MarieLebian Xxx VideosNxn Sex VideoSyrup FootjobGay Porn DrunkenBest Black On Black PornHtml Porn GameShannon Doherty NudeLatin SexMalayali X VideosWww Kannada Sex Stories ComSuperheadHindi Sexy Movie SuhagratEvangelion Sex SceneBest Porn CreampiesUpskirtnopantySexy Video Online PlayKira Noir Porn VideoGirlwithpenisOnline HentiaIndia Pornography VideoAnty X VideoXnxx Com BengaliTeens Deep AnalSasha Gray VideosNude Big BoobsPeliculas Pornograficas XxxXnxx.commKrackin Ass KeyHanime My MotherPavitra Lokesh HotHorny XvideosFull Hd Porn MuviTrainsexAdultismcomTube8_comPornohybBp Sex Picture VideoDesi Cousin SexAsian GrannypornDquid Game PornXxx INora Fatehi XvideoGhost In A Teeny BikiniKannada Sexy VideoSin City DiariesGirlfriend Galliesпорно рассказыBlowjobvids Tumblr18 Sexسکس افغانی پشتوIne Marie WilmannRimjobFamis Porn StarsNude Women PhotosChaturbwteRwby FutaJonny Sinns PornOnlyfqns GratisBug PornRandi ChutDesi Masala PornDesibathingHot Web Series NetflixSunny Leone Mobile NumberPornografia ProstitutasRedhair PornCharli Damelio PornGiuliana Cabrazia AnalLesbians Milf MatureShyka JenningsBrother And Sister Anal Sex VideoAbella Anderson PovCherokee Dass OnlyfansPorn StudiosFree Xx XStella Sedona CreampieBf FilimHuma Qureshi SexyMadonnas TitsMarusya Outdoors LeakedEnglish Adult VideoSucking ViginaPublic Agent Hot VideoAshly Anderson OnlyfansPorn Hot MovieFreshest PornAriana Grande NsfwWww.lesbian Sex.comMovie Sex MovieMina KitanoX FreepornPlug Talk ShowBbw EacortsPorn Wap ComCfnm GroupAdultdvdDaisy Ridley FeetLanding Brazzersnetwork ComAsian Porn GirlfriendJill ValentineTamil College PornNude Babes IndianGirlfriend Ki ChutDanielle Renae PornQuadrinho HentayMorritastubeScarlot Johanson NakedAsian Girls NakedBhabhi Moti GandBlue Video LocalSexvidios DownloadSexiest Young PornstarFilms Pornos Gratuits En FrançaisMilana Vayntrub BoobsJasmine Teaa PornHot Girl Xxx ImagePlay Rape PornAlina West AnalHemtai Tv