door Febee in Binnenland  ·  122 Reacties

  • 28
  • 1318x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Lekker boos laten zijn die grijze wolven. Hoofddoekjes dragen ze maar in hun eigen land

1
101 Jan met de korte achternaam

ffs het is een christelijke school, hoe groot is de kans dat mensen daar een hoofddoek dragen.
Denk heeft natuurlijk al een tijdje niks te melden gehad omdat de laatste tijd het nieuws gedomineerd wordt door "asiel" zoekers die namens Islam iedereen het leven zuur maken. Dus dan moeten ze hier maar over gaan lopen zaniken...

0
102 vty

ben geen fan van denk!

vroeger liepen christelijke vrouwen ook verplicht in rock en hoofddoek, en ben van beiden geen voorstander al laat ik ieder in zijn waarde.

wat van belang is de opgestelde regels van de school, daar moet je naar aanpassen en niet naar geloof op regels van buiten af.

als je om de regels gaat werken heb je dus al die tijd gemiddeld 4 jaar op de verkeerde school gezeten maar wel ook al 4 jaar aan die regels gehouden dus denk ik dat denk weer een media
stuntje aan het uitvoeren is.

aandacht aan het zoeken is, want eigelijk is het enkel voor hen iets nieuws de afgestudeerde jeugd wist dit al minimaal 2 jaar.

1
103 nikkytha

** gebruiker verwijderd **

Het betreft een christelijke school dus als moslims voor deze school kiezen zullen ze zich aan de normen en waarde van de school moeten houden. Ik denk niet dat een islamitische school het accepteert als iemand rondloopt met een kruis zichtbaar om de nek of iemand met een davidster om en een keppel op.

104 verwijderd5929219

@99
Nee dat is een misleidende vraag. De regel is dat je geen hoofddeksel mag dragen. Daar gaat het om in de schoolregels

Je vraag is dus: Wat zijn de bezwaren voor hoofdkleding?

0
105 Hefan430

Tja Kuzu, ik vind het soms ook zuur om voor nazi uitgemaakt te worden question

"christelijke school voor mavo-mavo+" Even checken : https://www.melanchthon.nl/mavoschiebroek/

De vraag dan meteen (anti-discriminatie), mag een christelijke student in een islamitische school ook gewoon een kruisje dragen (of is dat wegens geweld niet verstandig om te doen)?.

0
106 DikkeTor

@104 correct en" Ik denk niet dat een islamitische school het accepteert als iemand rondloopt met een kruis zichtbaar om de nek of iemand met een davidster om en een keppel op."

nee want ook die houd zich dan niet aan de regels van die islamitische school, ook die hebben regels en als je daarheen zul je je daaraan ook moeten aan passen.
nou ben ik niet voor zowel islamitische scholen als christelijke scholen maar zolang ze er zijn moet je de regels accepteren of andere school zoeken.
eigelijk horen er in nl geen scholen thuis met geloof overtuigingen, want in nl is kerk en staat gescheiden en bij mij weten is school nog steeds verplicht door de staat.

0
107 nikkytha

Het zijn gewoon de schoolregels. Niet zo interessant en meiden die niet zonder hoofddoek rond willen lopen hebben al lang voor een andere school gekozen.

Dit is een leuk itempje voor de extremisten van Denk en van de PVV. Doordat ze zich zo laten kennen kun je eigenlijk zien dat ze niet zonder elkaar kunnen.

4
108 oeioeioei

willen de islamieten nu ook al christelijke scholen islamseren, provoceren, intimederen? wat zeikt die halal kuzu farid nou..als wij naar een halal school gaan moeten wij ons toch ook aanpassen? zelfs in ons eigen NEDERLAND ,FARID! KUZU!! pleur toch op met je gezeik, maar je druk om de criminaliteit van je kiezers joh!!!!

4
109 henry86

@108 ja, dit wat eigelijk helemaal geen nieuws was toch aan halen om weer in de media te komen om je statement te maken en weer mensen op te hitsen zo zie ik denk.

0
110 nikkytha

** gebruiker verwijderd **

@109 Man man, wat maak jij je druk zeg. Alle betrokkenen zijn okay met het feit dat er geen hoofddoek wordt gedragen door de leerlingen. Dus nee, niet alle islamieten willen provoceren.

111 verwijderd23941

Goed idee van deze school om meisjes te verlossen van de groepsdruk door puberale mannetjes dat zij middels een hoofddoek moeten laten zien zich te schikken in hun ondergeschikte positie.

Laat de mannen bij Denk zelf hoofddoeken gaan dragen, want zoals bekend, macht erotiseert.
de verantwoordelijkheid ligt dus bij hen om ervoor te zorgen dat ze geen aanstoot geven.
Ik ben benieuwd binnenkort in de 2e Kamer te zien, hoe een hoofddoek de heren staat.

1
112 marielouisevankleinmareslag

@107 het probleem is dat Denk geen probleem heeft met die islamitische scholen. Ze vinden de verplichting om in lange jurken te lopen (vnl.voor meisjes) en de hoofddoek verplichting geen discriminatie. Dat moet kunnen want het hoort bij de school. Nu het andersom is, worden ze weer eens boos. Dan moet DENK ook consequent zijn en de islamitische scholen aanvallen op hun kleding eisen.

0
113 Merlinswit

@113 ja en dat terwijl iedereen al lang aan die regels hield, had de school dat weg gelaten was er geen nieuws en bleef het zoals altijd volgens de regels van de school.

0
114 nikkytha

@98 In mijn jeugd waren er amper moslim kinderen, maar die er waren gingen naar een katholieke, christelijke of openbare school. Geen hoofddoeken, geen rare grappen, geen hakketakketaal in onze scholen. Geen gedonder met ouders die iedere keer weer nieuwe dingen kwamen eisen voor hun kinderen, zelfs tijdens de godsdienstles bleven die kinderen in de klas zitten. Nederland heeft veel te veel toegegeven de laatste jaren vwb de Nederlandse dingen die moslim ouders ineens gingen aanvechten. Zij zijn wel degenen die hier heen wilden komen omdat het financieel zo lekker was, maar eisen ineens dat hun hele cultuur, hun godsdienst (is alla een god??) en hun mannenjurken en hoofddoeken als normaal werden bevonden. Ik vind het nog steeds niet normaal, als de jongeren en hun ouders het in onze tijd konden, kunnen ze het nu ook. Alleen maakt Nederland steeds een diepe buiging naar hun levensstijl.

1
115 gaulette

De school verbiedt niet specifiek alleen de hoofddoek, zoals de titel doet geloven. De school verbiedt (altijd al) hoofddeksels. ALLE hoofddeksels. Deze school discrimineert dus juist niet en zou wel discrimineren als Henk geen pet of muts op mag, maar Fatima wel hoofdbedekking mag dragen.

Als men tegen die algemene regel is, dan kan men, zoals over alle denkbare onderwerpen, protesteren of ervoor kiezen hun kind op een school te doen die wel aansluit bij de idealen van de ouders.

Ophef om niks.

0
116 Eddo-Hendriks

@99 Een hoofddoek heeft natuurlijk exact dezelfde bezwaren als een pet, capucon of een muts en het heeft te maken met open communicatie. Door een deel van het gezicht te bedekken of overschaduwen is er minder oogcontact. Om het overzichtelijk te maken worden dan alle hoofddeksels verboden. Anders moet er specifiek in de regels komen wat wel en niet mag, dus petten, hoeden, mutsen-met-klep, capuchons-die-overhangen (maar capuchons die achter op het voorhoofd worden gedragen zouden dan wel weer mogen) mogen niet, hoofddoeken (mits gezicht zichtbaar is), capuchons (mits niet de ogen overschaduwd) etc dan weer wel. Kortom, dat is moeilijk en werkt willekeur in de hand (de ene leraar legt de grens ergens anders dan de andere, omdat deze niet duidelijk is).

Ik kan nog wel een reden bedenken: Dat wij vroeger al geen pet ed op mochten was ook vanwege onze cultuur dat het respect toont om binnen je hoed of hoofddeksel af te doen. Nederland heeft ook een cultuur en er is niks mis mee als minderheden hier gewoon rekening mee houden en respect voor hebben.

En dan is er nog het gelijkheidsprincipe. Als een school in principe hoofddeksels verbiedt, maar uitzondering maakt op basis van levensovertuiging, hoe ga je dan bepalen met welke levensovertuiging wel rekening gehouden moet worden en met welke niet? Kind A is moslim en mag daarom een hoofddoek dragen, maar als kind B zegt dat het zij van het (insert entiteit waarvan het bestaan niet bewezen kan worden) een pet MOET dragen in de klas, dan moet de school dat ook toelaten. Of de school moet kind B discrimineren door te zeggen dat zij haar levensovertuiging niet mag uitdragen, terwijl kind A dat wel mag. Weer willekeur.

Het kan per persoon verschillen of er nog bezwaren hieraan worden 'toegevoegd', zo zullen er vast mensen zijn die het ook een bezwaar vinden dat het volgens hen 'hier gewoon niet hoort'.

0
117 Eddo-Hendriks

@117 Ja maar artikel 1 zegt dat religieuze dingen gelijk zijn question Dus op een christelijke school mag je niet iemand weigeren van een andere religie.
Niemand was iets verplicht op deze christelijke school totdat men begon tandenknarsen. Happy world. Iedereen is van de wereld, de wereld in van iedereen question

Nu niet in hokjes van gelijkheid denken he question

0
118 DikkeTor

@118 maar ik min je niet maar mag je op een islamitische school ook iemand weigeren van andere religie of in mijn geval geen religie?

0
119 nikkytha

Gewoon afschaffen dat achterlijke religieuze onderwijs. Gewoon alle kinderen naar een openbare school, waar ze wat leren over alle grote levensovertuigingen. Dus zowel over het christendom, islam als het boeddhisme. Dat lijkt me ook echt fantastisch geweldig voor de integratie! 7 uur per dag op school leren dat iedereen anders is, wat anders gelooft, maar het toch gewoon medemensen zijn en ook bestaansrecht hebben. Dat kan toch niet anders als positieve invloed hebben? Niet meer met (bijna) alleen maar kinderen van jouw 'groepje' en autoriteitsfiguren die roepen dat jouw groepje de enige is die de waarheid kent en dus superieur is.

Het is echt bizar dat dat in een land als Nederland nog niet doorgevoerd is. Iedere keer als een christelijke partij iets zegt over de integratie dan staan mijn nekharen echt overeind. Hoe durven ze?

0
120 Eddo-Hendriks

En zo probeert DENK iemands anders examenfeest weer te verzieken. En dan praten we over een partij met slechts 3 zetels. Stel je eens voor als het er meer worden. Maak je borst maar nat...... euh nee dan moet ie afgedekt worden.

0
121 De Haring-ingenieur

@119 Nee dat mogen ze dan ook niet, maar wegend geweld is het misschien verstandig om het niet te doen.

0
122 DikkeTor

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@2 Het kan niet per direct. Maar we kunnen er wel aan werken. Laten we gewoon eens ergens beginnen. En dan zien we wel....

2 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Querulijn Xaverius
Wilders reageert op uithaal Timmermans

Als dat enge extremistische radicaal linkse clubje had gewild dat Wilders niet aan de macht moet komen, dan hadden ze de afgelopen decennia moet...

5 minuten geleden geplaatst door Querulijn Xaverius

Defcte burger
GeenStijl: ZoekZoek! Deze bankmedewerker

@1 Dat is een nog hufterige opmerking dan die van Johan Derksen....

12 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Bob Sleebaan
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

@15 Bedoel je al die vergrijsde Europeanen? Die zijn er over 20 jaar niet meer. Heb je al die jonge mannen gezien in Ter Apel?...

14 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

LoydMorris
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Wat een enorme LUL is deze linkse activist Frank van der Linde. . . ....

18 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Ronin
GeenStijl: ZoekZoek! Deze bankmedewerker

Die ken ik, da's die jongen uit Friesland waarvan die Johan Derksen vond dat hij geen echte Fries is....

21 minuten geleden geplaatst door Ronin

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@47 Respect voor jou. Ik kan me wel iets voorstellen bij de heimwee die mensen hebben. Als je door ellendige omstandigheden wordt gedwongen je ...

28 minuten geleden geplaatst door Bop

Hendrianus
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

@3 Ach wat triest weer, die reactie van je. Daar heb je vast lang over nagedacht....

33 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Zie Hier
De Grote Werken van Mark Rutte - Joop - BNNVARA

Afzijken achteraf echt links...

34 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

De vraag is of we de problemen die importeren ook weer kunnen exporteren???...

35 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Shakeela SaxJada Stevens DpSherlyn Chopra34dddCogiéndome A Mi SuegraXxxbodoRealitykingxxxNsfw AsmrtistsPorn SuaveChudai ChudaiBl Porn VideosFifty Shades Hot ScenesTelugu Red TubeHaley Paige PornNvg EbonyMofos.ocmAiravTushty PornBrazzers X VideoMariel Hemingway NudeGnossienne No. 1Sunny Leone BeachBorderlands Lilith PornReddit Gay SnapchatJapane PornUnderstallDefine SodomizationAsian Porn With Big TitsWwwxxx VieoGirls Girls Sex VideosPsycho Sex VideosNara Ford OnlyfansCrossfitpornPornô Com MassagemDp CreampieAutumn Falls SexyAnal DelinquentCartoon PorncomicsBangla Blue Film BanglaXxxx Sex BfWww Kannada X Videos ComSphoie DeeWildsex PositionsZcideosSex Toy Porn VideoXxxxsix89 XxxBangla Village XvideoJadenastySexyitalyThotsbay ForumDaisy Ridley NudaP.h PornTiff Villagomez NudeSex Video DangerHot Boobs PicBlack Boy Sex VideoX Videos ForestPeter Green Porn VideoWwe Se XBazzer Free PornBlackette NudeBiqle ComTanssexual PornChartubRaylene.Kissa Sins PornstarNickie HuntsmanIndian Hot Sexy MovieFirst Night Romantic Sex VideosMandigo PornIndian Kamwali BaiSister Seduces Step BrotherCroc AlternativesJacqui Et Michel PhotoIndian Kinner Sex VideoWwe Sunny PornMotherless..comDad Cums In Me4kcumOlder Nude Women PhotosButtackGelbooriPornuniverseTsumino.comGay Twnk PornKhloe Katdashian NudeKowalsky Page SexBunnyliaBretney Spears XxxXxxnx Black .comPornhub CompXnxx Videos 2020Money Shot PornIndian Aunty GangbangSpicy Big Butt TubeAshley K Hawaii NudeJapan Sex MoveAlison Tyler AnalTransgender PronBabysitter JoiDubio BikinisHorror Movies XnxxDesi Sexy Pron VideoSleeping Daughter PornUpskirt HentaiLeak Onlyfans Websiteافلام سكسية مترجمةForced OrgasmsNudevista ComZapzap PornHuge Tits SaggingAshley Gramham NudeNude Bikini BaristaMaria Elisa Camargo NudeChut Chudai Ki VideoPrincess Leai PornGold PornfilmsQuadrinho ErStephanie Mcmahons TitsGang Raping PornDisney Princess SexCzech FantazyBabyfaced PornBelle Know PornPorn HumBlack Man PornPorn ParofyMisty Ray Only.fansGwen Gwiz PornNaked Jenna OrtegaSex Video Hd SleepingPornstares NamesMen In Men PornRule 34 GarnetPhatribbitkillerBlack Pussy FuckAngela White Full Porn VideoHairy BrazzersXtapesRule34 VidSpongebob PornKate Becksale NudeTeen Sex VManda DawnSwap Sister PornPornasianNude Teenage PartyBlue Movie OpenNide Beach Pics