door Cordo in Binnenland  ·  73 Reacties

  • 34
  • 895x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

@47
yep, links links links,
vooral door degenen die het meest profiteren van linkse verworvenheden, zoals 5 dagen werken ipv 6, AOW, uitkering bij ziekte of vakantie of arbeidsongeschiktheid.

ik stel voor dat alle links-schoppers het bij mij inleveren, lijkt me prima. ze waarderen het toch niet. kun je wel leukere dingen voor verzinnen .

51 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@30

9 tot 10 miljard? wie zet dat? pvv kwam met 7 miljard, en daar deugde ook al niets van.
en wel hierom

migranten dienen sinds 16 jaar een duurzaam inkomen te hebben, anders mogen ze niet eens wonen en werken hier.
en de asielzoekers? 0,21% tov 99,78 voor ''eigen volk''
zie hier (goed lezen, scrollen en de bronnen onder de microscoop aub)
http://www.grutjes.nl/2015/10/infographic-kosten-asielzoekers/

52 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@5
Marcel van Dam is intussen bijna 80 ! En dus al 15 jaar met pensioen.
Dat zegt heel erg veel over jouw belevingswereld......

53 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@50
toon dat maar even aan dan

54 ---deleteduser---

@46 [ neoliberaal en extreemrechts strijdt helemaal niet voor burgerrechten ]

Nee, neoliberaal en extreemrechts vechten juist tegen burgerrechten en voor het recht van de sterkste.

1
55 TedjeR

@47 .
dat is toch volgens dom-rechts de schuld van alles in dit land? Net als de islam... die idioten hebben gewoon een zondebok nodig om straks te kunnen vervolgen.
dus volgen jou krijgen wij straks toch wel zo'n ultrarechtse regering die dan zeer dom links gaan aanspreken op hun jarenlange pamperen.

5
56 eigenmening

Fortuyn werd als een bedreiging gezien voor en door het establishment, en dan niet alleen het linkse establishment. Wilders is een totaal andere persoon. Hoewel hij een goede analyse van de islam geeft, blijft het voor mij onduidelijk waarom hij zich laat sponseren door aipac vanuit usa. Dit roept bij mij vraagtekens op, helaas.

5
57 mats6

Tsja 'als'......als de pesioenleeftijd niet opgeschoven was en het pre pensioen niet afgeschaft dan was ik nu gepensioneerd. Net zo min als het zin heeft om daarover te mijmeren heeft het zin om te mijmeren over Pim Fortuyn. Hij is er niet meer en de pensioenregels zijn nu wat ze zijn.
Gelukkig ben ik nog gezond.

10
58 Hendrianus

@51 Door de schoppers wordt vaak wel onderscheid gemaakt tussen het eigentijdse 'grachtengordel-links', dat als een soort moderne regentenklasse wordt gezien, en het meer authentieke 'oude links' van Drees en ook wel de huidige SP, dat dichter bij de belevingswereld van de gewone mensen stond/staat en in hun belang de sociale zekerheden tot stand heeft gebracht.

2
59 Civ

@30 mijn bericht
@52 doortjebont


Sinds 2014 zijn de kosten voor de nieuwe instroom zo met 2, 3 miljard op jaarbasis toegenomen.

Somaliërs, Jugoslaven zijn 10, 20, soms 30 jaar later nog altijd voor 60 tot 75% afhankelijk van uitkeringen en hulpverlening . De instellingen die zich met hen bezig houden maken allesbehalve zelfredzaam. Het probleem, niet-integratie en hulpbehoevendheid, is het verdienmodel. Kijk naar de gevallen waar 20 instanties of meer een klapper met een dossier van een persoon of een gezin op de plank hebben.

Asielzoekers mogen eindeloos doorprocederen en opnieuw procederen.
Je moet een zware oorlogsmisdadiger zijn, wil je ooit worden uitgezet.


Migranten worden momenteel binnengehaald onder het mom van asielzoeker, ook al komen ze uit veilige landen en zijn criminelen.
De politiek en de instellingen misbruiken het omkatten van mensen naar ''asielzoeker'' doelbewust om de strengere wetten ten aanzien van migranten te ontduiken.

Indien de politici hadden gewild, hadden ze wetten en regels strenger kunnen toepassen en andere al in 2015 strenger maken. Zie naar de voorbeelden van Denemarken en Noorwegen.
Maar dat wilden de politici beslist niet.

Leg je cijfers onder de microscoop dan kun je van alles wegpoetsen.
De belastingdruk in Nederland afgezet tegen vrij beroerde overheidsprestaties en het geld dat verbrand wordt op de begroting van Sociale Zaken en Integratie, het departement van Asscher, spreekt boekdelen. Via andere departementen en bij lokale overheden , enz. komen daar nog koste bij.
De Rekenkamer constateerde eerder dit jaar dat de overheden van miljarden aan uitgaven, zo 63 miljard , niet weten wat ze uitmaken. Op het stuk van integratie en hulpverlening kennen we het antwoord: niets.

De immigratie is een Alleingang van de politiek. Dan moeten de politiek ook alles zelf gaan betalen.

Wat denkt U, doortjebont, welk land kan in de toekomst op wereldmarkten concurreren?
Het land dat niet door de loden last van mislukte immigratie en integratie wordt gehinderd en zijn geld kan steken in onderwijs, techniek en ontwikkelen van nieuwe producten, diensten en markten?

Of het land dat blijvend grote sommen moet verbruiken op sociale uitkeringen, hulpprogramma's , bestrijding van terrorisme? Dat torenhoge belastingen moet heffen "om de boel bij elkaar te houden" ?
Toen ik in 2015 in Nederland terugkwam vielen de verslechteringen me op tal van gebieden op.

Let wel , het drijven van een onderneming wordt steeds meer afhankelijk van software.
Machinerie is vaak gestandaardiseerd en wereldwijd verkrijgbaar.
Een ondernemer kan telkens beter zijn gespecialiseerde software meenemen, evenals liefst belangrijke werknemers, en verkassen. Wie een goed product heeft, kan zich dat veroorloven.
Een paar uitbarstingen van geweld en de Nederlandse economie heeft een stuk minder toekomst.

5
60 marielouisevankleinmareslag

@27 , en dat ze zoveel zetels kregen was ook alleen maar omdat Pim vermoord was. Anders waren ze nooit zo ver gekomen.

2
61 Giesje

...zouden zijn....en .....als dat wel was gebeurd......., hebben we nu veel aan.

0
62 Bart Boudewijn

Zijn geesteskind Wilders valt er helemaal niets van.
Windbuil Fortuyn heeft trouwens ook nooit meer gepresteerd dan schelden en gezwam, daarvoor is hij toen zelfs ontslagen als columnist.

2
63 Aart

Bakt

1
64 Aart

Fortuijn was een narcist. Hij flirte met camera's en publiek, droeg mooie pakken, flamboyante stropdassen en zorgde dat zijn koppie mooi glad geschoren was. Bij hem dachten veell mensen dat hij een toneelstukje opvoerde, net als het gemakkelijk bijstellen van zijn mening, de inconsequenties in zijn uitspraken en het feit dat hij zich gemakkelijk laat beïnvloeden. Zijn heel overdreven reageren had daar ook mee te maken. Die zelfingenomenheid ging zo ver dat hij de spelling van zijn naam deftiger maakte door de ij te vervangen door een y. Als 'kers op de taart' liep hij te pronken met een familiewapen van een familie waar hij niet toe behoorde, en bleef de titel professor gebruiken terwijl hij geen hoogleraar meer was. Het volk dat in zijn smoesjes trapte is echt te betreuren.....

2
65 HenkV

Je mag het niet zeggen, je mag het niet denken. Maar wat ben ik blij dat die Fortuyn nooit verder is gegaan met zijn sloperswerk. In die tijd waren we er nog niet zo op bedacht. Nu weten we wel beter. Fortuyn is gelukkig met een sisser afgelopen. Aan het tuig wat hij om zich heen had verzamelt herkende je de hand van de meester. Dat rampenkabinet met de LPF er in is met afstand het slechtste kabinet wat we ooit hebben gehad.

Geen wonder dat niemand de met de PVV wil regeren. Met dat soort lui kan je gewoon geen zaken doen.

4
66 malle loot

Het Nederland van Fortuyn zou nog dieper in de EU zitten en compleet zijn geprivatiseerd. Alles, maar dan ook echt alles wilde hij laten sturen door marktwerking, en bij de meeste uitkeringsgerechtigden - waaronder juist veel Fortuyn/Wilders stemmers - zouden de duimschroeven flink zijn aangedraaid.

1
67 Brolin

@66

"ik ben omringt door idioten" zei Fortuyn ooit over dat stelletje opportunisten die later doorgingen als LPF, en Wilders sprak zelfs zijn afschuw uit over Fortuyn, na dat interview waarin Pim de islamitische cultuur als 'achterlijk' wegzette.

1
68 Brolin

@68

Dat is de visie van Fortuyn (ik ben omringd door idioten). In werkelijkheid trok Fortuyn idioten aan zoals stront vliegen aan trekt. Verbazingwekkend dat meer als 1 miljoen mensen op een dode politicus stemden. Het geeft wel aan dat er veel mensen zijn die in het stemhokje maar wat doen. En dan later op een forum klagen waarom het zo’ n zootje is.

0
69 malle loot

@1 De SP was Fortuyn meer dan 15 jaar voor:
http://www.doorbraak.eu/gebladerte/00770p46.htm en als er een partij nog echt 'links' is, is het de SP wel.

@9 Een fatsoenlijk asielbeleid is niet nodig als de rechtse westerse militaire machten geen vluchtelingen creëren met geweld in de naam van olie, grondstoffen en goedkope arbeid.

Fortuyn had wel goede analyses maar geen oplossingen. Dat was ook zijn manco. Het afschaffen van artikel 1 van de Grondwet is dus geen oplossing.

Met Fortuyn had nederland er niet anders uit gezien. Fortuyn had een sterk linkse achtergrond en was prominent lid geweest van de PvdA tijdens haar linkse periode. Het ophemelen van Fortuyn door Wilders-aanhangers is gewoon het erkennen van het failliet van Wilders en de PVV. Die kunnen volgens die ophemelaars niet oplossen wat Fortuyn volgens hen wel had gekund.

In feite geven ze hun verlies toe.

0
70 Hollander1967

@69

Inderdaad, die miljoen stemmers zijn nog het best te vergelijken met een electoraat uit een bananenrepubliek. Je roept wat ze willen horen en de stemmen stromen binnen. Geen moment wordt er nagedacht of het een en ander wel te realiseren valt.

We zagen het ook weer bij de laatste verkiezingen. 1.5 miljoen voor Geertje terwijl al lang van te voren vast stond dat hij niet zou gaan meeregeren.

0
71 Brolin

@70

Fortuyn heb ik wel eens horen brainstormen over de islamitische bevolkingsgroep in Nederland waar ik door werd verrast. Zijn idee was namelijk om progressieve islamitische vrouwenbewegingen flink te subsidiëren, om de verlichting binnen de islam in gang te zetten, want, zo was zijn gedachte; verlichting begint bij de vrouw.
Ook was hij trouwens voor een generaal pardon voor alle op dat moment in Nederland verkerende islamitische asielzoekers.

0
72 Brolin

@72 ach heel veel van die sentimentele Fortuyn aanhangers weten feitelijk maar heel weinig over hem of zijn ideeën. Zij houden vast aan een soort utopie gevoed door een paar lieden als die chauffeur die claimt alles over hem te weten.

0
73 streek

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DWZ
Waarom het kappen of uitdunnen van bossen op de Veluwe kan helpen tegen drinkwatertekort

Wat een waardeloos idee.Ik denk dat men beter kan gaan kijken naar de import van mensen.Meer inwoners = meer behoefte aan drinkwater....

1 minuut geleden geplaatst door DWZ

baba jaga
Offtopic

@2371 Als laatste.Ik had het over mij niet over jou aandachts geil persoon....

3 minuten geleden geplaatst door baba jaga

LoydMorris
Stem mee! Maak van Eindhoven de leukste gemeente van Nederland!

Laat maar. . . . Ik ben blij dat ik weg ben uit deze verpauperende stad. . . ...

4 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

baba jaga
Offtopic

@2373 ik ben niet degen die anderen de tyfus enz wens toch?En wees aub stil tegen mij ik heb geen zin in jouw gezever....

6 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Hendrianus
Kan je als christen op de PVV stemmen?

Voor christenen, https://www.zoeklicht.nl/artikelen/valse-profeten-wolven-in-schaapskleren-95" Valse profeten zeggen wat de mensen graag horen...

6 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Bop
Offtopic

@2386 Gut, dan ben je helemaal geen puber! Ik dacht dat jij op de middelbare school zat. Hooguit. Vanwege je stupide aannames en gescheld, weet ...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
Offtopic

@2389 Schelden, op de persoon spelen, beledigen. Gemeld. ...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
Kan je als christen op de PVV stemmen?

Herkenbaar. . . Ik heb ook menig uurtje aan de telefoon gezeten. Bij mijn buurtjes hielp het ook geen ene moer. ...

8 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

DWZ
Opinie FNV en Milieudefensie: ‘Meeste grote vervuilers kunnen vergroening prima zelf betalen’

‘Meeste grote vervuilers kunnen vergroening prima zelf betalen’Dat kan misschien wel kloppen, maar ik denk dat dan die vervuilers die ex...

8 minuten geleden geplaatst door DWZ

spookrijder
Offtopic

@2390 Ik weet het wel zeker....

9 minuten geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Sexy Chut ChudaiEsperenza GomezAmelia Wang MayliScissorspornWomen Nude On The BeachAv 视频Monster HentieGayfurorVideo PornotravestiMilf AnimeX Xxx Xxx XxxDesi Girl Group SexHorny LesbianIndiansex In CarBrazzer Free PornBraylin Bailey PornSabrina Salerno NudaRhona Mitra SexyMovieseroticAryana StarrNxx.comMontanaworksXxxx VidioesIvy SteeleCeleb JiadInpregnating PornFull Hd Po RnFree Lesbian Massage PornHdfree PornPorno GrafiaTube VoyeurCumming Old MenSpanish Xxx VideoBhabhi BackLil Rae BlackXxx Hd HubVibration XxxAva Dalush PornShaking SquirtV JavWwww Xxxx ComAsia CumshotDesi Sex Romance VideoValentina Nappi XxxMomsex MomsexCat GirlhentaiKailani Kai BbcBlow Job Swallow CompilationFreeonesforumEfunktPorn BeurretteAnonce IntimeHentai Sub EspBest Bhabhi SexMommy Stuck PornHorny StepThe Loud House NudeThong Bent OverMy Home KrisheXnxx Maya KhalifaPornos BonitasSex Hindi MoviPornosy HdFake Sleeping PornBabe Station Tv LiveHot Wet PussuKpop NakedAmouranth Leak VideosInternerchicksPornt NSani Lion Sex VidioHornystepdaughterDeep Inside Katalina Model: Katalina KyleHipornTteen Porn PicsBucetaMuslim Sex PictureMalayalam Hot MoviesIndian Girl Sex Hd VideoTamil Sex MobiTraci Lords Porn VideosReal Xxx HdXxx Sex Full Hd Video DownloadStreaming PornmoviesOnlyfan ComVideos De Sexo Brasileiros Amadorالسكس اللبنانيJapanese Sister SexDoctor Patient Sex VideoTelugu Best Sex StoriesPoonam Pandey AnalMature Adult PornScarlettkissesxo JoiFan BlowjobsFreeomoviwLucy TylerNoughty America HdRoja Xnxx VideosHd Sex Video TamilAmala Paul Hot SexFirced XxxSleeping Mom PormInfluencers.gone WildVídeo Porno TravestiQuadrinhos PormoHaleu ReedLong NippllesPorn MissionsryXxx Amerikan VideoAishwarya Rai NavelAunt Cass XvideosHemorphodite PornStripper NudeLucky CrushPornôquadrinhosEmma StarlettoX Videos OldXnxx NancySex With Indian SisterPornjapanKorean Erotic MoviesBelladasemanaSexo Amador NacionalKelly Kelly NudeMilfxGigi Jadid NudeDeskcum.comBreast PornX-artPorn Download OnlineMom Son Cartoon PornHoneyitslisaaSkylar Fox PornPorn Casero GratisF U Q PornNude VoyurPorn99Yes Porn Please BrazzersHot Sxi VideoSss PornXxx Video MovePinky JuneXnxx MarathGaigoiListcrawler CinActrises PornoSara Lee NudeDesi Bengali Bf VideoPhyllisha AnneSexy Black Pussu