VIDEO (Engelse ondertiteling): Hamed Abdel-Samad fileert moslima in Duitse talkshow

 

Lees HIER meer over Hamed Abdel-Samad

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Duitsland, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO (Engelse ondertiteling): Hamed Abdel-Samad fileert moslima in Duitse talkshow

  1. joopklepzeiker zegt:

    Goed werk .
    Maar hij vergat even te vermelden dat er in de koran staat dat de woorden van de profeet zijn alsof allah ze zelf heeft gesproken.
    En waar staan de woorden van de profeet opgetekend , ja u raad het goed o.a in de ahadith .
    De ahadith met de isnad van volkomen betrouwbaarheid .

    Het is allemaal opgeschreven in de koran en ahadith en ze liegen en bedriegen tussen hun tanden door om hun voor eeuwig en altijd onveranderbare waarheid te verbergen .

    Gewoon ze er even mee om de oren slaan .
    Hard en vooral luid en duidelijk .

    Like

    • Wie “ze?”
      Geef die moslims langzamerhand maar rustig op en sla de GOEDMENSCHEN er mee om de oren; dat is veel effectiever!
      Moslims, daar zal iedereen het toch langzamerhand over eens zijn, KUN je niet op andere gedachten brengen, die kun je er alleen maar úitflikkeren!

      Geliked door 2 people

  2. Sabeltant zegt:

    Zo’n sneu kopvot doet ook nog een poging om het hele verhaal voor te liegen.
    Hierbij flink geholpen door die linkse gutmensch die probeert de zaak in het voordeel van de islam uit te laten vallen.
    De mensen moeten doorkrijgen dat het maar een klein deel is dat terreur uit de koran haalt.
    Maar het is niet het kleine deel waar we bang voor moeten zijn.
    Het is het overgrote deel gutmenchen en hoofdoeken en “gematigde” moslims die terreur stilzwijgend goedkeuren en te pas en te onpas uitbraken dat het niets met de islam te maken heeft.
    Een klein deel is islamitisch terrorist maar het grootste gevaar komt van hen die het bagatelliseren. Zoals het sneue hoofddoekje en die gutmenschen discussieleider in deze uitzending.

    Like

  3. Jean zegt:

    Dat er idioten graag onder die perverse terreur willen leven is hun recht maar het is ook ons recht om die perverse smeerlapperij islam hier op ons grondgebied te verbieden en te verbannen want die perverse smeerlapperij is levensgevaarlijk, verderfelijk en verwerperlijk dus verbieden in onze samenleving want wij walgen van die zwijnerij.
    Zowel een baardaap als een wandelende zwarte tent doen ons kotsen en het is niet prettig de hele dag te moeten staan kotsen en te walgen.
    Stem PVV, VB, FN, AfD, FPÖ enz. dan zal snel Europa verlost zijn van die perverse zwijnerij islam en gebruik de mosselketen om varkens in te kweken dan hebben ze een positieve bijdrage want varkensvlees is lekker en gezond.

    Geliked door 1 persoon

  4. Jan zegt:

    Neem nooit moslims op in je bedrijf, zijn zij binnen begint de terreur van jammeren

    Like

  5. joopklepzeiker zegt:

    Dit is ook heel aardig ,

    Turk Delegation Member to European Commission Tears Down Free Speech Exhibition Image of Mohammed

    http://www.breitbart.com/london/2016/10/16/turk-delegation-member-to-european-commission-tears-down-free-speech-exhibition-image-of-mohammed/

    Geliked door 1 persoon

    • Jan Wandelaar zegt:

      The Occidental Endgame •
      The fact that a Mohammedan ‘guest’ now has the confidence to openly desecrate the ‘temple’ of post-Christian, Western secularism – AKA the Council of Europe building – shows us just how far the balance of power has shifted towards Islam over the past decade.

      Can you imagine a Christian politician entering the Hagia Sofia in Istanbul and tearing down the Islamic calligraphy that now desecrates this holy Christian site? No, neither can I.

      Geliked door 1 persoon

  6. mahoog zegt:

    Hier in Brasil word weinig aandacht gegeven van wat er in Europa aan het gebeuren is…..maar ik ben aardig op de hoogte,schijnbaar beter dan velen in Nederigland.

    Like

  7. guusvelraeds zegt:

    Ook Hamed Abdel Samad zit inmiddels in het selecte gezelschap dat 24 x 7 moet leven onder politie bescherming. Met dank aan de islam, haar westers beschermleger van politieke huichelaars, collaborende plegers van desinformatie in media, onderwijs en de vele gesubsidieerde maatschappelijke organisaties die de islam en moslim als slachtoffer omarmd hebben.

    http://www.zeit.de/zeit-magazin/2015/28/hamed-abdel-samad-rettung

    Geliked door 3 people

  8. Mary zegt:

    Hij zal hier wel niet uitgenodigd worden door onze linkse media om het even uit te leggen neem ik aan stel je voor dat de waarheid tot een ieder doordringt, respect voor zijn moed overigens.

    Like

  9. hendrikush zegt:

    De Noordpool en de Zuidpool zijn dun bevolkt. Met ‘eerlijk delen’ van bevolkingsdichtheid kunnen we daar heel wat mohammedanen kwijt.

    Like

Plaats een reactie