door Pegasus in Cultuur  ·  246 Reacties

  • 4
  • 1144x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@200 ik wil niet eens weten hoe oud jij bent, maar ik weet nu al heel oud en extreem links

3
201 Niet wit niet zwart

@199 Het is niet best allemaal ook in de huidige tijd wordt er nog volop gemoord hopelijk gaat het de komende 70 jaar beter hoewel dat waarschijnlijk ijdele hoop zal blijken.

2
202 21st Century Guy

@199 Wat hebben die oorlogen te maken met het christendom? Die oorlogen werden gevoerd door seculiere landen. En grappig dat je 70 jaar zegt, dat is dus inclusief WW2.

Rwanda heeft niets met religie te maken, dit feit heb ik je al eens duidelijk gemaakt maar lijkt maar niet tot je door te willen dringen.

3
203 Bluth

@199 ja natuurlijk het zijn altijd die Amerikanen bij jou. Jammer dat ze ons geholpen hebben in de 2e wereldoorlog, toch!!'

3
204 Niet wit niet zwart

@203 Amerikanen zijn in meerderheidchristelijk en in Rwanda wonen ook bijna alleen maar christenen.
Als je over islamitische moordenaars mag spreken mag je ook over christelijke moordenaars spreken anders begint het op wegkijken te lijken.

3
205 21st Century Guy

@201 laatste keer CDA gestemd dat is zo vreselijk links...

@203 Ja joh viel 1947 in WW2 ja? En in Rwanda hebben christenen andere christenen dood gemaakt. Dat er stammenshit aan ten grondslag ligt boeit me niet. het waren gewoon christenen. Waarom willen mensen christenen altijd schoon praten. De grootste leveranciers van oorlogstuig in de wereld zijn nagenoeg allemaal christelijk.

7
206 Dian

@204 Dat is zo maar dat hoeft niet te betekenen dat je uit dankbaarheid daarover misdaden die nadien gepleegd zijn door het Amerikaanse leger onder het tapijt hoeft te schuiven.

0
207 21st Century Guy

Intolerantie begint waar anderen betalen voor eigen egoïstisch geluk. Uitkeringsgerechtigden verdienen verplichte anticonceptie, wie hier niet mee akkoord gaat behoort geen uitkering te ontvangen.

7
208 Recovery Mode

Ja, dat klopt, plus intolerante atheïsten en neo-nazi's.

4
209 Aart

@208 Dat vind ik nu van PVVers maar dan is het opeens extreem..... Sarcasme uiteraard. Dat je zulke bullshit uit je strot krijgt, of toetsenbord wat je wil.

2
210 Dian

** gebruiker verwijderd **

@208 Je bent te laat geboren.

211 verwijderd23941

Wel bekeken, is het percentage intolerante NK bezoekers hoger dan de percentage's van alle religieuze groeperingen samen.

5
212 Johnny

@210 Uitkeringsgerechtigden hebben andere prioriteiten, dus verplichte anticonceptie voor uitkeringsgerechtigden, de lengte van uitkering is bepalend om een ontheffing voor anticonceptie in te dienen na vinden van betaalde baan.

5
213 Recovery Mode

@212 Op de PVV stemden 1.3 miljoen mensen 25% van de achterban vind politiek geweld geoorloofd daarmee spannen ze dan wel de kroon inderdaad.

Een kwart van de PVV aanhang vindt (politiek) geweld onder bepaalde omstandigheden acceptabel om bepaalde doelen te bereiken. Hiermee staat de PVV-aanhang positiever ten opzichte van geweld dan bijvoorbeeld de aanhang van het Vlaams Belang waar 23% politiek geweld acceptabel vindt. Van de aanhang van de Deense Volkspartij vindt 15% geweld acceptabel en van de Oostenrijkse FPÖ 17%, van de English Defense League 34% en van Bloc Identitaire 43%.

2
214 Dian

@211 Ik ben van mening dat uw onderhoudsbeurt reeds lange tijd over de datum is, een stevige upgrade is hard nodig het programma beter te laten functioneren.Vermindering van uitstoot is goed voor het milieu.

3
215 Recovery Mode

@213 PVVers hebben andere prioriteiten, dus verplichte anticonceptie voor PVVers, de mate van compassie en medemenselijkheid is bepalend om een ontheffing voor anticonceptie in te dienen na het vinden van minstens 2 islamitische vrienden. Wederom sarcasme.

2
216 Dian

@206 Wat hebben de oorlogen in Irak, Afghanistan te maken met het christendom? Nogmaals, die zijn gevoerd door seculiere landen, daar is dus geen religie aan te pas gekomen.

Rwanda heeft niets met stammen te maken, maar met etniciteit. Staat dus volledig los van welke religie dan ook. Of, ben jij ook van mening dat wanneer een moslim een moord pleegt dit door de islam is gedaan?

3
217 Bluth

@217 Riep Bush niet letterlijk zijn christelijke god aan voordat ie miljoenen mensen over de kling joeg? Zag het hem letterlijk op TV doen destijds meerdere keren.

4
218 Dian

@218 Toevoeging en iets met Blair en Balkenende, Blair noemde het hun christelijke verantwoordelijkheid en dergelijke.

3
219 Dian

@220 Toevoeging als die drie heren niet zoveel nadruk hadden gelegd op de christelijke goedheid van hun acties hadden veel christenen in het MO waarschijnlijk nog geleefd. Het is godgeklaagd dat nota bene Hezbollah christenen beschermt die aangevallen worden door mensen die door de VS en Saudi-Arabie bewapent zijn.

2
220 Dian

@216 Iedereen kiest zijn eigen vrienden uit, de samenleving die u voorstaat is niet maakbaar. Wie voorzien moet worden in de 1ste basisbehoeften is ONGESCHIKT voor het ouderschap. U doet aan willekeur!

5
221 Recovery Mode

@218 En ja blijft het punt steeds maar waar negeren. Die oorlogen zijn gevoerd door seculiere landen! Wat de individuele overtuigingen van iemand zijn doen er dan vrij weinig toe, en de meeste mensen zijn daar over de klink gejaagd door mede-moslims.

@219 Vanuit persoonlijke overtuiging.

Dus, jij bent van mening dat als een moslim iemand verkracht, dat de islam hiervoor verantwoordelijk is? Of ga je dan opeens hypocriet lopen doen omdat de islam erbij komt kijken?

4
222 Bluth

@222 De VS is geen seculier land nooit geweest ook. Alles maar dan ook alles in dat land draait om god en vaderland.

6
223 Dian

@220 Dat was in Libanon, 2015.

Hezbollah komt manschappen tekort tegen ISIS, beschermen christenen om ze te rekruteren. Hezbollah in Libanon is eigenlijk vrij redelijk, zowel soennieten en sjiieten als christenen vechten samen. Maar, de geschiedenis toont aan dat dit komt omdat zij een gemeenschappelijke vijand hebben, en zodra deze weg is, het vechten onderling weer van voor af aan zal beginnen.

1
224 Bluth

@223 Je hebt dus geen flauw benul wat een seculier land is, en toch heb je er een mening over.

In Amerika hebben ze geen overheid wat mensen een religie opdringt, er is geen officiële staats-Godsdienst. Religie mag geen dwang uitoefenen op de samenleving. Daarom is Amerika een seculier land, daarom is Nederland een seculier land.

En waarom reageer je telkens zo selectief op mijn reacties? Waarom negeer je de lastige punten?

3
225 Bluth

@225 Vandaar dat ze steeds meer religieus geïnspireerde wetgeving kennen http://www.bbc.com/news/world-us-canada-35990353

4
226 Dian

@25 Welk lastig punt had je lastige punten dan?

4
227 Dian

@224 Veranderd dat iets aan dat de VS het leven van christenen in de regio heeft verwoest met hun oorlogen? Of aan het feit dat hezbollah christenen beschermt die afgemaakt worden door de coalitie gesteund door de VS en Saudi-Arabie?

4
228 Dian

@226 En dat doet niets af aan het feit dat Amerika een seculier land is. Dat is ook waarom de massale protesten tegen die wetgeving mogelijk is.

@227 Omdat iets door een christen is gedaan, hou jij het christendom daarvoor verantwoordelijk. Dus, vraag ik jou dat wanneer een moslim iets doet jij hier de islam voor verantwoordelijk zal houden. Dit is nu de derde keer dat ik dit jou vraag, iedereen hier ziet dat je dingen uit de weg gaat en zeer selectief reageert, zoals een ware trol.

2
229 Bluth

@228 Amerika heeft het leven van christenen niet verwoest. En, heb je ook artikelen (onafhankelijk a.u.b., dus geen Al-Jazeera) over dat de coalitie die in de regio actief is christenen afmaakt?

3
230 Bluth

@230 Was er voor de 2e golfoorlog ook zo waanzinnig veel geweld tegen christenen? Nee inderdaad, dat was er niet. Soennieten namen letterlijk wraak op christenen omdat ze aangevallen werden door landen die ze als christelijke landen zien. Dat Zowel Bush, Blair als Balkende dat christelijke er nog even inwreven heeft niet geholpen.

2
231 Dian

@229 Nee tuurlijk houd ik 'het christendom' daar niet voor verantwoordelijk. Zeg ik ergens 'het christendom'? Zoals anderen 'de islam' te pas en te onpas gebruiken. je leest wat je wil lezen.

1
232 Dian
233 Dian

@213

'dus verplichte anticonceptie voor uitkeringsgerechtigden,'

Zullen de biblebelters blij mee zijn. Man werkt, vrouw krijgt zorgtoeslag en kindertoeslag en ook nog een keer gratis anticonceptie.

Neh, ga je niet redden in Nederland.

1
234 Liwwie

@218

Bush probeerde zelfs met het Gog en Magogsprookje Chirac de illegale Irakoorlog in te luizen. Chirac trapte uiteraard niet in dat orthodoxe gelul.

1
235 Liwwie

@235 Oh ja ik herinner me dat nog, en internet ook

4
236 Dian

** gebruiker verwijderd **

Waarom kan die dominee de rotte plekken in zijn gemeenschap niet aanpakken zonder het over moslims te hebben?

237 verwijderd924924212

@237 Normaal heeft u het zo graag over moslims...

3
238 Dian

** gebruiker verwijderd **

@238 . Noodgedwongen.

239 verwijderd924924212

@217
Wat hebben de oorlogen in Irak, Afghanistan te maken met het christendom?
ALLES.

2
240 manpower

Nederland telt te veel intolerante mensne... dat weet ik zeker.

0
241 TedjeR

@241 Elk land.

0
242 21st Century Guy

@240 manpower
Nee onzin.
Net alsof die Amerikaanse of Navo soldaten allemaal Christenen zijn, dat is helemaal niet zo.
In het Amerikaanse leger zitten Hindoes, Moslims, Christenen, Atheisten, van alles door elkaar.
En er vechten juist ook Islamitische landen tegen IS Taliban en Al Quaida ..

1
243 Natayo the Bobcat

@242 zullen we het even binnenslands houden?

Je hebt wel gelijk, daar niet van...

0
244 TedjeR

@206 Dian
"De grootste leveranciers van oorlogstuig in de wereld zijn nagenoeg allemaal christelijk."

Zou best kunnen,maar dan zijn het geen goede Christenen. Dan hebben ze de boodschap "Gij zult niet doden" niet goed begrepen.

Meest gebruikte wapen in veel van de conflicten is trouwens de Kalasjnikov/AK47.
En die komt meestal niet uit Christelijke landen. Vaak uit China, en de munitie ook. Wordt ook geproduceerd in Albanie, Armenie, Azerbedjan, Bangladesh, Cambodja, Egypte, Ethiopië, India, Irak, Iran, Nigeria, Noord Korea, en nog 20 andere landen .

0
245 Natayo the Bobcat

@243
Onzin. Soldaten hoeven geen christen te zijn. Die dommeriken gaan vechten waar ze heen gestuurd worden. De domste filosofie is die van een soldaat. Buiten dat hij ook nog een criminele inslag heeft. Wie gaat er nu tegen betaling volkomen vreemde mensen doodschieten?

Zelfs regeringen hoeven niet christelijk te zijn. Ze worden door christenen gekozen en christenen kiezen uit hun eigen gelederen. (George Bush b.v. sprak iedere dag met God) De biblebelt is de oorzaak van alle ellende.

Je zou kunnen stellen dat vandaag de dag de (schijn)democratie de oorzaak is van alle ellende in de wereld. En bidden helpt echt niet, dat maakt het alleen maar erger.

3
246 manpower

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@67 ik vermoed dat rooibos bij de thee familie hoort, ofwel pickwick die al eerder verwijdert is hier....

7 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Tussenderegels
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@3 We gaan zien waar de Tsjechen mee komen. Vraag is of dit bij de veiligheidsdienst blijft hangen of dat het openbaar wordt....

20 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@20 Als je landen niet kan aanspreken op het humanitaire oorlogsrecht dan worden de misdaden nog groter en veelvuldiger gepleegd. Wat betreft 'n...

24 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Zie Hier
Wanstaltig! AD en Klaver BESMEREN Baudet met Rusland connectie 'Maar geen bewijs'

Is inderdaad wanstaltig Baudet had allang in een gesloten GGZ moeten zitten!...

26 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@57 Dat ze je er maar snel van afgooien hier. Wat een smeerlap ben je....

35 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

7 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

8 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

NK. App
Sex With Chachi VideoYou Porn MoviKorean Hot Movies OnlineMost Nude In A MovieForcedsex Porn VideosDoggfart PornDouble FistingDanny D PornvideosBelle Delphine NakrdXhamster 3dAv視頻Nicole Scherzinger NudeBest Indian Sex MoviesSumire Mizukawa BrazzersPorn Videos Step DaughterNude PablicBodyguard Sex VideoTrib CloseupOdia Sex BhabiReddit CrossdressingAli Larter NudeNicacado Avacado PornAnna BernadiSsni-658Ice Spice Sex Tape LeakSister First Time PornAssparade PornLong Lip PussiesPorn Star SexPorn XxxcFappening LeakedAmerika PornDesi Lover Sex VideoVeronica Perasso NudeSunny Leone एक्सएक्सएक्सAunty In Saree Sex VideosPixel HentaiNicole Sheridan PornEporner.cimسیکس عربیMoyher PornXxxxxxxxxxxxxx HdNew Hindi Hd PornIndiansexmoviShe Finishes It OffHana Montana PornSpank AbngNoodlemagazine PornGoogle HentaiItalian MilfXxx Video Hd BlackCid Sex StorySdmf-033Mommy KinkGroup Of Naked GirlsGonewild AudioSisters NakedXxxgayJadynn-stoneJothika NudeLife SelectorPornographic SitesAmateur PornôFilm Pornographique ArabeXvideo PomoMazy MyersKamalika ChandaAunty Dog Sex VideoAllah Sex VideoBigtits In PublicPissing GirlsAlexa PayneBokepstwXveidosXxx Six VidioErin Krakow NudeArmani Black AnalFree Ebony Porn LesbianShae Marks NudeBrazzers Full Length VideoNagma Hot SceneReal Step Mom PornEbony Casting CouchWife MasterbationInterracial Bisexual PornAdult Friend DinderTik Tok PutariaWww.xvideos. ComTiffani Thiessen HotGuru Sex VideoHentai En LineaSexo GayxnxxAubrey Plaza LeaksKeri Russell In Bikini자위녀Brekie Hill LeakAaliyah Hadid Porn VideosTiktokers NuaPics Of Naked Old WomenHotguysfuck VideosBeefcake HimterPretty Feet PornHard Lesbain PornAnal Forced TeensMorgan Luc1 On 1 Sex ChatNude FuckIndian BdsmSexvedieosShilpi Raj Mms PornDevar PornMia Khalifa New Sex VideosMia Khalifa Anal PornIndian Porn Story VideoIndia Hot MasalaCinemax PornosHands Free CumpilationHow To Watch Porn On YoutubeBest Teitter Porn AccountsHarriet Sugar CookieKawakita SaikaBilly SantaroImgchiliTalking Dirty Gay PornXxx Hindi Audio SexSquirt In PublicVanessa Luna PornHuge Titties SoloVixn.cimPron Star Xxx VideoWhitney Wright XxxLrge PorntubePatricia Heatin NudeAmouranth BjSex Education In HindiXxx Desi Video IndianFirst Night Sex Video IndianTeamskeet CreampiesSpamk BankWrestling Xxx VideoSex Videos In Hd DownloadHot Sex Hd IndianVideo De PornPlayboy PicsThecandidzoneNaked RedhedsFlashing For MomXxx Indians SexSkylat Vox PornPornaq Net