Verkrachting in Belgie was verzonnen (m.hln.be)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Aufklärung in Buitenland  ·  249 Reacties

  • 23
  • 1543x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@197 Niet keurig en belastingbetalend uit elkaar halen.

3
201 Violier

@184 Aliaz
Welles nietus , welles nietus, erg vervelend en vermoeiend. Het hangt me eigenlijk de keel uit maar je hebt geen gelijk.
"Nee, U begon over verrijking."

Ik had het in een eerdere reactie over "verrijking". En jij vroeg mij in jouw reactie @92 of ik Antillianen en Autochtonen bedoelde met "een verrijking".
Dus niet "Nee"....Dat vroeg je me wel in @92 ..

En ik vind het geen verrijking. In @157 zeg je "Of U dat nou leuk vindt of niet."
Het gaat er niet om of ik Antillianen leuk vindt of hun aanwezigheid. Dat doet er niet toe, ik vind het in ieder geval geen verrijking. En ik ken best aardige Antillianen maar daar gaat het niet om.
Vind ik Autochtonen een verrijking? Domme vraag. Autochtonen zijn de oorspronkelijke inwoners hier, ze komen niets verrijken, ze wonen hier.

" door een link waaruit bleek dat autochtonen oververtegenwoordigt zijn in kinderverkrachtingen."

Dat staat niet in de link, dat heb ik al eerder geschreven. Het woord "kinderverkrachting" komt niet in het rapport voor.
Dit staat er in (nogmaals) ..
"schennis en misbruiken van kinderen komt relatief vaak voor" (Er staan verder geen cijfers bij, heb ik niet gevonden)
Ik kwam met cijfers uit dat rapport aan. Dat betekent sowieso al niet dat ik dat volledige rapport moet kennen, dat heb ik ook nergens beweerd. Dus die "aanvallen" op mij zijn ook al een beetje dom.

9
202 Natayo the Bobcat

@200 Violier
"Je bent volledig de fout ingegaan. Dat kun je niet meer goedpraten."

Ik hoef niks goed te praten..
Dit was mijn eerste reactie, volledig. Aan doortjebont..

"Immigranten uit het Midden-Oosten, Afrika, Marokko, Turkije plegen vaker zedenmisdrijven dan autochtone Nederlanders. Dat is allang aangetoond met diverse onderzoeken. Maar de "idealisten" (meestal links) willen dat blijkbaar niet weten en kijken liever weg van dit soort feiten. Ze willen niet de "realiteit" maar leven blijkbaar liever in een droomwereld. "

Dat deze immigranten vaker delicten plegen is aantoonbaar. Ik kan het bewijzen met een linkje. De rest is mijn mening. En daar sta ik nog steeds achter.
Zelfs als mensen met de feiten worden geconfronteerd willen (sommigen) het nog steeds niet weten.

Dan noemen ze het een "mannenprobleem". Is eigenlijk beledigend nu ik erover nadenk en best wel generaliserend.

11
203 Natayo the Bobcat

@197
Nee, ik niet maar @181 met zijn "parasiterende Islamtische welvaartszoekers. " wel.
Je denkt dat je slim bezig bent maar je leest niet waar ik op reageer (op @ 181 )en je gaat dus dus gewoon met open ogen de fout in. Pavlovje.

4
204 PuurHagelslag

@203
Wil je nou ontkennen dat het een "mannenprobleem" is?
Wegkijker.

4
205 PuurHagelslag

@205 PuurHagelslag
Het is voornamelijk een mannenprobleem maar het komt ook wel eens voor dat vrouwen seksueel misbruik plegen.
Een mannenprobleem waarbij allochtonen en vooral niet-westerse allochtonen oververtegenwoordigd zijn bij dat probleem. Dat valt niet te ontkennen.
Wie dat stukje weglaat is de waarheid aan het verdraaien.

15
206 Natayo the Bobcat

* Verwijderd door de redactie *

207 Louis Vandaal

* Verwijderd door de redactie *

208 The Crusader

* Verwijderd door de redactie *

209 The Crusader

@208 aanrandingen en verkrachtingen komen overal voor met daders van alle mogelijke achtergrond. Alleen halen lang niet alle gevallen de politie laat staan de pers.

3
210 streek

Zijn deze jongeren in de veronderstelling dat er voor iedereen zichtbare uiterlijke kenmerken optreden als je seks hebt gehad? Was haar misschien dure door de ouders betaalde gala jurk besmeurd met bloed? Staat er bij het meisje thuis een ernstige straf te wachtenals zij seks heeft? Wordt haar maagdelijkheid gecontroleerd thuis? Wat voor ouders zijn dit dan? Ligt daar de kern van dit bizarre verhaal? Kortom, behalve dat het eerdere verhaal verzonnen blijkt roept de in de krant vermelde reden
voor dat verhaal slechts vraagtekens op.

9
211 Hendrianus

Wat een sukkels. Dikke boete opleggen!

0
212 Hefan430

"Deze 'zaak' leert vooral dat de drang om sensationeel nieuws als eerste in de (sociale) media te willen gooien, een kwalijke zaak is.

5
213 info

@206 - Natayo the Bobcat

maar ik denk dat Nederland wint met 34 Nederlandse pedofielen in buitenlandse gevangenissen.

verder zijn buitenlanders of hun cultuur geen verrijking voor u in uw leven.
maar is hetgeen u gebruikt ontwikkeld in Dokkum?
ik dacht Marokko, Libanon.
volgens mij heeft u geen probleem met de lusten en ziet alleen maar de
lasten.
https://anderetijden.nl/aflevering/477/Hasj

4
214 info

@207 weet je , eer je verder gaat met mensen veroordelen want dat had ik wel van ultra links verwacht
Nu jullie antwoord

Dit is een uitzondering , de meesten zijn niet zo

7
215 Thei

@203 Nee. Dat is niet wat onderzoek aantoond. Uit uw eigen link blijkt dat autoctone nederlanders oververtegenwoordigd zijn in zedendelicten met kinderen. Antillianen in verkrachtingen en wat U 'islamieten' noemt in aanrandingen. Alleen maar het stukje citeren wat U goed uitkomt is niet alleen oneerlijk maar ook een beetje dom. elders op dit draadje schrijft U dat U zelf nadenkt. Ik ben helemaal voor zelf nadenken maar niet voor zelf 'feiten' verzinnen. En dat is wat U hier doet.

4
216 Aliaz

Hier zou gewoon een straf op moeten staan. Het doen van een valse aangifte en dan nog wel eentje die een grote politieinzet uitlokt... Absurd. En waarom hadden ze een smoes nodig? Morning-after-pil?

0
217 Mariska3

Eén keertje nep-nieuws, en heel links gaat gelijk van alles bagatelliseren, alsof er verder niets aan de hand is, niet met de islam, niet met de alsmaar stijgende criminaliteit onder de ontelbare kansloze vluchtelingen uit veilige landen etc. . Gewoon weer als vanouds de linkse naïeve reacties van mensen met een roze bril op.

10
218 wiseguy

@218 Hoezo? Het originele artikel met de "daders van buitenlandse komaf" scoorde volgens mij bijna 3x zoveel reacties van extreem rechts NK.

3
219 Criticaster

@219
Juist, maar het artikel scoorde beter doordat heel veel mensen zien dat mensen van buitenlandse komaf veel vaker bij criminele activiteiten betrokken zijn, en de onophoudelijke vluchtelingenstroom daarom als een groot probleem wordt ervaren. Lang niet alle NK-bezoekers hebben extreemrechtse ideeën, lang niet alle NK-bezoekers stappen elke morgen met een nazi-groet hun bed uit, en lang niet alle lezers dromen ervan dat moslims worden afgevoerd naar concentratiekampen. Het woord "extreemrechts" wordt door linkse mensen zoals jij volkomen misbruikt.

7
220 wiseguy

** gebruiker verwijderd **

@220

lang niet alle, maar wel veel,

tel klaphandjes bij ''aanslag op moslims'' of soortgelijke berichten.

221 ---deleteduser---

@220 Grappig dat je stelt dat lang niet alle NK-bezoekers extreemrechtse ideeën hebben en mijn vervolgens als links neerzet.

Het is gewoon zo voorspelbaar. Bij een moslim aanslag is de hele groep verantwoordelijk, en als er iets tegengesteld aan de hand is wordt "links" afgeschilderd als wegkijker en wordt er ALSNOG gefocust op wat er allemaal met moslims aan de hand is.

De hoofdpersonen in deze klucht zijn gewoon twee sukkels die hun daad wilden verbloemen door iets te verzinnen, en uiteraard is dit een dankbare voedingsbodem om alle moslims schuldig te verklaren.

2
222 Criticaster

@222 Uiteraard is het "mij" in de eerste zin en niet "mijn". Om nog eens wat hokjes te creëren, ik ben geen Amsterdammer.

0
223 Criticaster

@222 - inderdaad

@223 - geen Amsterdammer? jammer, want geen schande om een Amsterdammer te zijn. de rest van Nederland ligt er omheen.

6
224 info

@224
verder maakt het onderwerp niet uit. er komt altijd een gegeven ogenblik een draai om de moslim of de vluchteling er bij te betrekken.
daar zijn veel liefhebbers voor hier. die denken dat ze Nederland vooruithelpen op die manier. dagelijks haten en afgeven. opbouwend volkje, DAT volkje.

7
225 info

@202 Tsja, U moet helemaal zelf weten of U uw eigen linkjes leest, of niet. Maar als U daar dan vervolgens onvolledig uit citeert dan staat het mij volkomen vrij om U daarin te corrigeren. Ook als U dat vermoeiend vindt. Dus nogmaals, uit uw link in @81 staat dat autochtonen oververtegenwoordigd zijn in zedendelicten met kinderen, antillianen oververtegenwoordigd in verkrachtingen en noord-afrikanen in aanrandingen. Dus nee, het is niet bewezen dat mannen met een achtergrond uit het midden oosten oververtegenwoordigd zijn in zedendelicten, dat geldt alleen voor aanrandingen. Voor verkrachting en kinderverkrachting moet U de daders elders zoeken.
En het is niet zo overtuigend om in 1 commentaar toe te geven dat U eigen link niet gelezen heeft en ook te beweren dat iets er niet in staat. U kunt dat niet weten, U heeft de link niet gelezen, volgens uzelf dan.

2
226 Aliaz

@202
wel mooi gevonden door die Bobcat

quote
En het is niet zo overtuigend om in 1 commentaar toe te geven dat U eigen link niet gelezen heeft en ook te beweren dat iets er niet in staat. U kunt dat niet weten, U heeft de link niet gelezen, volgens uzelf dan.
226
Aliaz
unquote

als men die meliding nu steeds krijgt dan weet men dat het gewoon niet gelezen moet worden. overslaan de flauwekul.

5
227 info

ik las trouwens vandaag dat op de plek waar er NIETS gebeurd is meer lampen geplaatst worden en video camera/s ook.

wat een kletsverhaal allemaal kan opleveren.

5
228 info

Wat ik nog het meeste mis is de schuld neerleggen bij de PVV.

9
229 Jan met de korte achterlul

@299 - ik zal u even een genoegen doen dan. het is mede de schuld van de pvv. die Nederland polariseert en mensen opzet tegen elkaar.

dat had u zelf niet kunnen bedenken?
tssssss. have a nice day.

5
230 info

@230 - is voor @229 = de korte achterlul.

5
231 info

Maar we wisten zeker dat het om vluchtelingen ging question

2
232 DikkeTor

** gebruiker verwijderd **

@232 Tja... Gelukkig gaat iedereen die deze mensen op het vorige draadje zo grof hebben beledigd nu hun nederige excuses aanbieden. Ahum. question

233 verwijderd23941

@229
Psssst, denk dat dit soort dingen (en nu denkbeeldig héle kleine lettertjes want staat anders zo griezelig) juist in het voordeel van die partij werkt net zoals heel veel andere NLontwikkelingen.
Nu was dit dus een situatie in België. Hebben ze daar ook zo'n partij ?
* ff geen zin om te goochelen ... o ja, kwartje, die hebben ze daar ook *

6
234 Tante Annie

Verkrachting in Belgie was verzonnen

Logica: De werkelijkheid van de media blijkt keer op keer vals. In scene gezet. gebaseerd op vluctyige onwaarheden. Geinterpreteerd in een valse context. Dit is zo consequent en zo gelaagd dat er een manier miet worden bedacht om dit systeem afrekenbaar te maken.

Waarom kan dit zo gebeuren en waarom wordt er niemand op afgerekend?

Conclusie: Alles dat in de media wordt geschetst is fictie. En dan ook echt alles.

8
235 purelogica

Als ik het niet dacht,zelfs kenbaar gemaakt op dit draadje,nog nooit zoveel minnen gekregen.

6
236 jantje van leiden

@44 Mijn reacties op het eerste artikel bekeken.Ik hou er niet van om mijzelf een compliment te geven maar @41 Afwachten waar het onderzoek toe leidt en @44 Zou ook een verzonnen verhaal kunnen zijn,dat zou niet de eerste keer zijn is een compliment waard al zeg ik het zelf.

5
237 jantje van leiden

De gemaakte kosten X2 worden dus verhaald op dat stel en een notitie gemaakt dat als ze weer eens een aangifte komen doen dat dan onmiddellijk in de vuilnis kan en als ze 112 bellen zeggen dat ze maar een aspirientje moeten slikken.

0
238 niet-alles-geloven

@224

In het midden van een gootsteen zit ook een putje.

2
239 Zwartwit

@237

Als je jezelf niet kietelt doet niemand dat.

1
240 Zwartwit

@239 - klopt, bent u er aan ontkomen? dat gebruikt men in Amsterdam om de plattelanders de afvoer goot in te spoelen.

alleen het platteland dat een huis koopt aan de grachtengrodel mag blijven en zich extreem links laten noemen.

4
241 info

@240 Precies.

1
242 jantje van leiden

grachtengordel

4
243 info

Iedereen in Oostende weet dat onder druk van de Burgemeester dit verhaal werd ingetrokken. (dit is een getuigenis van zeer dichtbij) maar denk ervan wat je wilt.

4
244 leefvandaag

@244 - als bijna iedereen het weet dan zal de BRON ook wel bekend worden.
of is Oostende zo'n roddel dorp?

4
245 info

Alle rechtsgekkies wisten al weer wie het gedaan hadden. Fake nieuws of niet, dezelfde groep krijgt altijd de schuld.

1
246 Conclusius

@244
Het befaamde "iedereen weet" altijd anoniem en niet te verifiëren die "iedereen weet".

1
247 PuurHagelslag

staat los van het feit, dat ik een ieder aanraad een cursus zelfverdediging te volgen!!!

0
248 Grootmoeder

@218
Eén keertje? Het is de zoveelste keer.
En frappant dat er altijd genuanceerd moet worden als het autochtone, witte christelijke daders betreft maar werkelijk alle vluchtelingen en moslims op één hoop gegooid worden als er een gek in Pakistan zijn vrouw verminkt.

1
249 PuurHagelslag

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Weetal
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

Ik heb me laten vertellen, dat dit jaar de zomerop een weekend valt.Beter kan het toch niet....

1 minuut geleden geplaatst door Weetal

Weetal
Ongebruikelijk veel sneeuw gevallen in Finland

Zoals iemand zei:De opwarming van de aarde laatnog even op zich wachten....

6 minuten geleden geplaatst door Weetal

Wedergeboren
Caroline Tensen vermoeid na lange werkdagen: 'Soms wel 4,5 uur!'

@2 "Van 8 uur s'morgens tot 5 uur s' avonds op de bouw werken. Dat is pas vermoeiend." Jouw onware beweringen lezen. Dat is pas verm...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
’Asielstroom wordt nog groter’

Engeland stuurt asielzoekers naar Rwanda!Top nu Nederland nog. Maar hier gaan we juist meer opvangen..... Gaaf land joh.......

11 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bop
Caroline Tensen vermoeid na lange werkdagen: 'Soms wel 4,5 uur!'

@2 @3 Steek vooral je kop niet boven het maaiveld uit want er zijn altijd wel zeikerds die niet kunnen wachten om 'm eraf te meppen....

13 minuten geleden geplaatst door Bop

Biscanna
SCHOKKEND: CDC bevestigt dat er meer dan 1 miljoen extra sterfgevallen onder ouderen zijn geweest sinds de FDA het COVID-vaccin “goedkeurde” - Dissident.one

@13 Met alleen maar eenzijdig domlinks geneuzel, waar de meeste mensen nu wel doorheen kunnen prikken, trap jij er nog steeds in. Zal wel door j...

13 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@162 Een heel tokkiegezin dus. Pfff.......

18 minuten geleden geplaatst door Bop

Graaier1000
Caroline Tensen vermoeid na lange werkdagen: 'Soms wel 4,5 uur!'

"Tegenover TROS zegt ze het volgende heftige verhaal. "Ik neem zo’n drie shows per dag op. Je staat drie keer per dag minstens anderhalf uur o...

21 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Botlleneck
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@167 Gewoon niet op reageren.Geen aandacht geven.Dan gaat het vanzelf weg....

22 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

eh
Extreemrechtse Israëlische kolonisten laten onbestraft spoor van dood en verderf achter onder Palestijnen - Joop - BNNVARA

@5Het enige wat tot nu toe bekend is volgens mij, is dat dat kolonistenjongetje dood in dat Palestijnse dorp is gevonden. De toedracht heb ik ...

23 minuten geleden geplaatst door eh

NK. App
Sunny Bunny PornPrincesa LeaTokenfoxMelissa DevassaHot Model Porn VideoWww Desi Bhabhi Xxx ComMs.sethi OnlyfanReal Step PornEshentaiGirlfriendgalleriedBikini IfritMallika Sherawat Xxx VideoMature Lady Sex VideoPorn RicosPornhubsisterPowershotzTabuley AnimationXnxx Bokep IndoKirti Sex VideoRiley Read NudeDimple Kapadia Hot SceneMelini HicksBabe Sitter PornSkipthegamesaugustagaKitannah PornNude BhabhiLive SuhagraatCuckold FeetOld Woman Xxx Sex VideosXnxx BrasilPorn Best SitesPetite Nude TeensRusisan PornFreelesbian Porn VideosPthai PornXnxx VDesi Sweet SexYourfavoritemommyPissy And WetCumshowFat Lesbin PornHistoire HardAdrianna ChechikCollege AnalSerena PornSapna XnxxStacie StarrKamasutra Hd VideoChudai Maa KiTiny PornstarsIndian Desi Hd Porn VideosLil_evaDeepthroat ChokeAlexis Texas DpSax Video BfBokep Indo TerbatuPhilippines SexxxClaudyasmrLiterotica.conmGarotacomlocal ComNaked WebcamStep Brother Sister XxxGirls Sex With Each OtherOsa LovelySexaul AnimeErromeLisa Ann VudeosSexsecEboney PornhubWife First Time SharedBlack Adult MoviesBbc AmatuerLucy HentiPoopingirlQuero Ver PonografiaGirl Chut ImageFemale Xxx VideoKuwait XxxX Com Video HdStanding XvideosFushigi No Kuni No Succubus Episode 1Bbc GifCleo Patra PornPics Sexy PornJav Hd Sub IndonesiaAnime With SexsVer Gratis Videos PornosMrlucky PovFree Adult Mangaسكس الاخواتVxideoSister Xxxx VideoBunniemmieUgly XxxWisconsin Volleyball Team Porn.YoujizeCam BbwAntonio Brown NudeHow Old Is Ashley Graham In Re4Fat Women NudeBruce Venture DeepthroatPinoy Sex MoviesTsunade TitStep Sister Xxx VideosBait Bus Gay PornXnxxtamilDylan Harper GifRomantic Couple SexBollywood Nude XxxMy Mom Sucks CockClublezMangaforfreEscort VivastreetTwerk XnxxGym Porno.永野一夏Desi Sadi XxxLotbooty ComAlyssa Milano Sex TapeClover Baltimore Full VideosOnly Fans LeakedAllie LeenMichael Boston PornPronebone SexHaspital PornBj 야하니Christina Carter PornRedhead BbcSoulgen .aiIs Xvideos DownNude Sunny MabreySajani Sex VideoPregnant XxxSkinny Blondes With Big TitsHentai AnimatedJigglingtitsCuming In MommyFreeporn PerfectgirlsGay NxxPunjabi Local Sex VideoDesi Bhabhi FingeringPorn MasterDormidas PornosBorrachas PornosJungle SexBig Boob's.comScooby Boo PornPriyank XxxNaked Amateur MomsJade Pettyjohn Nude