door knorretje knorretje in Binnenland  ·  71 Reacties

  • 50
  • 1555x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@14

Is de politie niet een rechts feestje ? buiten het zielige hokje denken van links rechts we voeren al een hele poos VVD belijd en vele hebben voor de dikke ik maatschappij waar liegen en bedriegen normaal is En als ik dan weer eens lees links dit links dat hoe bekrompen is jou gedachten wereld dan wel niet. Als er een partij is die dingen onder de pet houd en waarheden uit de weg gaat en fraude geen punt vind is het de VVD wel. Dit belijd is groten deels te wijten aan hokje denkende mensen die zo dom zijn om op dit belijd te stemmen.

0
51 magikeven

@11

klopt als een bus de minnen geven de domheid aan van schuld schuivend Nederland

http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/10/rutte-maakt-de-politie-kapot-politie-loopt-leeg-door-te-weinig-geld/

5
52 magikeven

@26
Maar dat hebben wij ook niet.
De enige die 'iets' in de pap te brokkelen hebben zijn Duitsland ejn...na enige afstand....Frankrijk.

Wij zijn gewoon 1 van de kleine landjes, u weet wel: die alleen mogen betalen.

Maar laat mij maar weten wanneer wij - als 1 van die 26 partijen - wel wat in de melk te brokkelen hebben en aantoonbaar wat te zeggen hebben gehad (dus niet meeliftend op anderen).

0
53 BenErWeer

@44

17 mln mensen en 17 mln meningen, maar u denkt dat alleen de uwe enige validiteit heeft, grappig.

8
54 DaStef

@54
En, kunnen we wel zeggen: dito..

0
55 BenErWeer

Nederland steunt terreur in Syrië
door Arno Wellens en Eric van de Beek

0
56 Rick Schurman

Wat is het ook een naar klote nieuws, maar toch ben ik blij dat het nu eindelijk uitkomt.
Dit had nooit achtergehouden mogen worden, waardoor het een bijdrage heeft geleverd aan een tweespalt in de samenleving.

0
57 Schildpad

@54
Zijn het nu weer meningen?
je weet niet waar je over praat, zeg ik dat ik iemand anders mijn wil wil gaan opleggen in dit draadje, kopieer het maar en zet het weg.
Fijne zoektocht.

1
58 Mesjokke

Jongens, ik heb ook wat onder de pet gehouden....ik kocht veel te veel ijsjes bij picnic afgelopen week....oh wat erg... want jullie wilden precies het zelfde als ik, alleen waren jullie niet in staat om dat uit te voeren, omdat jullie mij niet waren....

maw, heel gezeik over dat we ze uit moeten zetten, gaat de politie iets doen waardoor ze hopen dat ze makkelijker uit te zetten zijn, gaan jullie boos doen op de politie. jullie zijn raar...

3
59 pizzafried

Eens even kijken... Aha: https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2017/09/criminaliteit-tussen-2012-en-2016-gedaald
"In 2016 registreerde de politie 930 duizend misdrijven. In 2015 waren dit 980 duizend misdrijven en in 2012 nog 1,2 miljoen."
Dus: hoe meer mensen we binnenhalen, hoe minder misdrijven er worden gepleegd!

Maar om het even in goed perspectief te plaatsen: wanneer je die 707 misdrijven, gepleegd door 566 asielzoekers afzet tegen bijvoorbeeld het getal van 100.000 asielzoekers, kun je dus concluderen dat 1 op elke 140 asielzoekers zich schuldig maakt aan tenminste één misdrijf.
Landelijk hebben we 930.000 misdrijven op 17 miljoen Nederlanders ... eens even rekenen ... oei: dat is dus één op elke 18 inwoners... Dus eigenlijk zijn die asielzoekers juist ontzettend brave borsten in vergelijking met Noord-Europese rouwdouwers zoals wij...

OK, grapje natuurlijk ... die 930.000 misdrijven zullen voor een groot deel door veelplegers begaan zijn, en er zullen vast wel meer misdrijven door asielzoekers gepleegd zijn.

Wat ik hiermee echter probeer te zeggen, is dat die 'geheime cijfers' dus *helemaal niks* zeggen. je kunt er geen conclusies aan verbinden over de criminaliteit van asielzoekers in het algemeen.
Wel lijkt het erop dat er dus kansloos volk uit veilige landen rondloopt dat misbruik maakt van de asielwetten en -procedures, en dat juist die de meeste misdrijven begaan. Dus als eerste de wetten zo aanpassen en in EU-verband afstemmen dat dit soort parasieten echt zo snel mogelijk weer kunnen worden gedumpt in hun land van herkomst. Want zij geven hier niet alleen overlast en ellende, maar verpesten het ook voor mensen die *wel* goede redenen hebben om huis en haard te ontvluchten...

2
60 RichardR

"In 2016 registreerde de politie 930 duizend misdrijven. In 2015 waren dit 980 duizend misdrijven en in 2012 nog 1,2 miljoen."

"Dus: hoe meer mensen we binnenhalen, hoe minder misdrijven er worden gepleegd!"

Logica slaat nergens op. Ben je nou echt zo dom ?

0
61 B55

De exacte cijfers ontbraken nog maar dit probleem was natuurlijk al een tijdje bekend. Sterker nog ik heb zelfs Jesse klaver horen reageren op dit probleem tijdens de verkiezingstijd. Ook hij zei dat hij het niet goed vind dat mensen uit veilige landen hier de boel komen verzieken.

Wat hij er uiteraard niet voor de camera bij vertelde was dat wij dat hebben afgesproken in Internationale verdragen. Iedereen kan in Nederland asiel aanvragen ook als je uit een veilig land komt. Wat hij er ook niet heeft bij verteld is dat hij niet van plan was ook maar een letter te veranderen aan die internationale verdragen. Zolang de VVD en het CDA dus de PVV blijven uitsluiten hebben we linkse partijen nodig zijn die hier een breekpunt van maken.

De criminelen maken hier handig gebruik van. Niemand wil ze veroordelen want dan is Marokko al helemaal niet meer bereid om zijn eigen tuig terug te nemen. Iedere maatregel die het onaantrekkelijk maakt voor dat tuig om hier naar toe te komen wordt onmiddellijk door de linkse kliek bestempeld als racistisch of als extreem rechts. Als je minder criminele Marokkanen wil in Nederland dan wordt je al heel snel weggezet als een nazi of fascist.

Maar goed, ik ben ook nog steeds een democraat en dus mogen jullie voorlopig de puinzooi zelf opruimen. Ik wacht wel tot genoeg mensen het zat zijn en dat er een andere wind gaat waaien in Nederland.

1
62 RazorBlade

@61
Euh, je hebt toch wel verder gelezen dan de eerste alinea? Ik dacht dat de hints er toch behoorlijk dik bovenop lagen dat e.e.a. niet al te serieus genomen moet worden (maar dus ook die 'schokkende geheime cijfers' niet).

0
63 RichardR

En het waren zulke eerlijke geleerde mensen toen die tijd ...

1
64 Maine Coon

@62

Goed idee. Ik ben het ook zat.

Ook politici en rijke gutmenschen zouden in persoonlijke sfeer meer van de bullshit zelf moeten ondervinden. Maar helaas.. ze leven in duurdere wijken.

1
65 Vanillestok

alles wat ze doen word onder de pet gehouden..emigreren is de enige optie..onze politici zitten er niet mee als half NL verkracht en beroofd word, en uiteindelijk geslacht..want ja...islam

0
66 henry86

@60

Uitstekend verwoord!

2
67 Drumpf

Wat interesseert mij het nou dat ze dingetjes mee nemen bij de Jumbo , Jumbo zelf is ook zo crimineel door werknemers een prut bedrag per uur te betalen en worden die te oud worden ze gedumpt , dus van mij mogen zie klote winkels helemaal leegroven en dat geldt ook voor de Hema , AH , Action en nog meer van dat soort bedrijven.

0
68 qubix

@63
Maar u nist het punt.
Of de cijfers nu wel of niet kloppen. Of de geluksz.. euh: asielzoeker nu wel of niet crimineel is doet er (nog) niet aan toe.

Het feit is dat er gewoon gelogen wordt en dat er cijfers 'weggepoetst' worden om het publiek te sturen.
En DAAR zouden we ons zorgen om moeten maken.

Los van het feit dat we, ook al - als we uw berekeningen voor het gemak hanteren - hebben we 1 crimineel per 18 inwoners in Nederland, dit niet betekent dat we er dan nog meer effe 1 op de 140 criminelen er dan zomaar gratis bij moeten nemen.

0
69 BenErWeer

@55

WIe is we? Of praat u altijd in de koninklijke meervoud, en ja ook mijn mening is niet leidend voor heel Nederland,. maar ik besef mij terdege dat oplossingen via overleg en consensus tot stand komt, waarbij zoveel mogelijk meningen worden gehoord en waarbij met zo veel mogelijk meningen en argumenten rekening wordt gehouden.

0
70 DaStef

@35

Grappig om te zien dat er nog 13 zijn die niet willen dat een asielprocedure stopt als de aanvragers ervan over de schreef gaan.

0
71 DaStef

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Mevrouw Stemband
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@22 ja nieuwe missie, nieuwe electronica, andere route, andere doelen.Het ISS vliegt dagelijks door een deel van de Van Allen Belts.Bart...

9 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@99 Lees je eigen idiote opmerking op @88 nog ff terug....

9 minuten geleden geplaatst door Bop

wildersfan
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@21 Dan heeft Thierry toch gelijk. 😅 Tsja......

10 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Bop
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@103 Je voelde je toch geroepen om erop te reageren? En dan ook nog zeggen "totaal geen zelfreflectie". Haha, clown 🤡 ...

11 minuten geleden geplaatst door Bop

Marrie1
Vandaag meer duidelijkheid over Bijlmerramp

Ben benieuwd of er antwoorden komen op de vragen. ...

11 minuten geleden geplaatst door Marrie1

wildersfan
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@98 Je had het over Judas....

13 minuten geleden geplaatst door wildersfan

VBOH
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@102 Nou ik wens je heel veel sterkte bij de invoering daarvan. De keuze vrijheid van religie of geen religie, die wij gewoon vinden in Nederl...

14 minuten geleden geplaatst door VBOH

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@35Baudet trouwens ook in 2016 : "Wat je feitelijk doet is een oorlog ontketenen"7:44 min.https://youtu.be/oGTvOx4VmEg?si=BlDOh3vjl...

14 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@94 Ik ben nergens mee in de war. Dit draadje gaat toch over Wilders?...

14 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@93 Ik heb het over de nadelen van de PVV....

16 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Yacht PornPorn IxxJennifer Aniston SexVicoria MatosaTaxi Sex VideoHantai Porn VideosCute Couple Porn VideosPussy Of Sunny LeoneCartoonporn AnimeBongacanVideos De Sexe FrançaisXxx Vedio InEnglish Action Sex MovieSkyla Novea Porn VideosRealitykings InMoviesjoy .toTiktok PutariaAdkimiSexthailandKayden Kross SexDesi Couple Porn VideoMallu Devika VideosGroped By LesbiansMorning Se XDesi Bhabhi XxJohnny Sins ComYoga Sex Video ComXxx Hd PorneNaked Babes Bent OverCherry BradyMia Khalifa New Hd VideoNude Bouncy TitsNaughty MechimaFeet Porn HdPornez FrenchPolish XxxMs Sethi Onlyfans LeakedRajsi Verma Hot VideoThreesome TabooForce Anal PornVirt A MateBreast Massage JapanSexo Gratis PornFrench Pornoسكس متؤجمбраззермSaexy VideoChinese Sex Video ChineseKate Quinn OrganicsBratty Rita PornJav GiruVideos De Sexo Caseiro BrasileiroPointed TitsSerrena Williams NudeDesiresfm KemonoBen 10 FuckMia Khalifa BrazzersDrippingpussiesTerri Farrell NudeAsianporn GifLittle NakedSexvidpHeurepirnoEn2Koreon Gay PornPron Star XxxSexy Big GirlsSophie LaurenXxx Indian College Girl VideoFreaky Black PornosLasirena OnlyfansBlair Williams StepsisterNiurka Marcos PornBd PornographiqueMavis Dracula PornMarkus RokarCreampied 18Hot Girls Nude PicsMrs Poindexter LeakSara Fun XxxGia DibellaAlania DawsonLand Ki PhotoTelugu Group Sex StoriesSonakshi Sinha Hot PicsSax Vidio HdBlackma PornWww Tushi ComPiper Perri GangbangSnuffed PornPornos Xxx MexicoHentait.vPublicslutsAmateur Ebony PornSpider GwenpornPussy Image ComMewslutRomantic Sex Full HdTamil SangathiIndian Nacked GirlsHorny Lily NewIndian House Wife NakedHannapunzel XxxNasty DeepthroatFmaryjaneChennai Gay SexSexual Intercourse GifMuscle Gay Sex VideosJulesari LeaksHentai LatestBig Booty XxxCruising Spots Near MeBlavkambushPorn Hub LivrRima Bhattacharya NudeHoby BuchanpnNya BluNude In PoblicLesbian Strap-on PornoLesbos Lick AssTaunade NudeXxx Videos BeautifulPriya Ki SexyMaria Bose Porn VideoLesbian TirbbingDance NudeJsv GuruHentai VipHidden Camera Mms VideoWww Odia Sex Video ComGoldilocks PornPorn Step MomShemle Porn VideoHugeteen TitsCuteeclairePenny Barber VideosMalutrevejo OnlyfansBreaking Virginity VideosRajasthani Village XxxAncient PornographyEscort PhillyAudiogonewildSexgames No Sign UpFree Poro321sexchatsRubi Rose PussyHot Bhabhi XnxxWww Xxx Hindi HdChodne Ke TarikeSdmua-071