Bijna 10.000 statushouders verdachte (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Binnenland  ·  127 Reacties

  • 44
  • 1697x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@1 Klaver is eigenlijk helemaal geen speler die draait niet aan de knoppen en vertegenwoordigt nog geen 10% van het electoraat.
Die tsuanami aan vluchtelingen is toch echt in Nederland neergestreken dankzij VVD,CDA,PVDA en D'66.

13
101 21st Century Guy

Een verdachte is geen schuldige... Er wordt namelijk ook wel heel makkelijk gewezen naar de nieuwe Nederlanders...

17
102 oeioeioei

@102 er zullen tussen de 100.000 verdachten ook wel geen schuldigen zitten. Ze geven alleen maar de zoals jij het noemt, de nieuwe Nederlanders de schuld, hoewel deze 100.000 verdachten eigenlijk de oude Nederlanders zijn die wel allemaal schuldig zijn, toch!!!

0
103 Niet wit niet zwart

“Etnisch seponeren” is een grove aantasting van de rechtsstaat.

Bijna 10.000 statushouders zijn verdachte van een misdrijf. Vele vergrijpen worden gepleegd door asielzoekers, zonder verblijfstatus, uit veilige landen. Van een groot aantal criminele daden wordt ongetwijfeld niet eens aangifte gedaan.
Overal waar een misdrijf plaatsvindt, is er , behalve de dader, ook een slachtoffer. Dat moeten er 10.000-den zijn. Middels het beleid van ‘etnisch seponeren’ pleegt het OM obstructie aan de waarheidsvinding en rechtsgang. Slachtoffers die aangifte hebben gedaan, wordt willens en wetens de werking van de rechtsstaat onthouden. Hun wordt de mogelijkheid ontzegd recht te krijgen.

In de VS is obstructie aan de rechtsgang desnoods reden tot afzetting van een president. Zo gaat dat in een rechtsstaat.

Voor de top van het OM en individuele Officieren, voor de Politietop, voor de Minister en de Staatssecretaris van Justitie, Blok resp. Dijkhoff, voor Minister-President Rutte en Minister van Integratie Asscher, die alle medeschuldig en medewetend zijn aan de onthulde ambtsmisdrijven, strekt dit schandaal tot onmiddellijk ontslag. Het Parlement kan zich niet veroorloven Bewindslieden die de rechtsstaat voor slachtoffers buiten werking stellen, niet heen te zenden.

De burger kan geen vertrouwen hebben in de betreffende ambtenaren op het Ministerie van Justitie. Bovendien: verrichten ambtenaren op het Departement nog meer handelingen die indruissen tegen de rechtsstaat? Na alle voorgaande affaires, kan dit Ministerie niet langer de Wet handhaven ten overstaan van de burger, zonder dat eerst afscheid is genomen van een ontaarde cultuur die onverenigbaar is met het Recht, dus van de dragers van die cultuur


In Nederland komt het primaat toe aan de politiek. De burger kan Wetten noch de inhoud van Wetten aanvechten via de Rechter. Grondwettelijke toetsing is verboden. Het primaat dat de politiek opeist, maakt de Bewindslieden en politici verzwaard verantwoordelijk.
Rutte, Asscher, Blok, Dijkhoff hebben niet louter de rechtsstaat aangetast. Door belangrijke gegevens en feiten in de doofpot te stoppen, hebben zij de beraadslagingen en besluitvorming in het Parlement op ondeugdelijke gronden doen plaatsgrijpen. Dat vormt een grove aantasting van de Vertegenwoordigende Democratie en het Staatsrecht. Indien zij claimen niet op de hoogte te zijn geweest, treft dat verweer geen doel: vanwege hun verzwaarde verantwoordelijkheid, voortvloeiende uit het primaat van de politiek, worden zij geacht op de hoogte te zijn geweest van deze belangrijke cijfers.

De openbare meningsvorming en de campagnes voor de Tweede Kamerverkiezingen (15 maart j.l.) blijken evenzeer vervalst. De kiezer is, moedwillig, een volstrekt onjuist beeld van het migratie- , asiel- en integratiebeleid voorgehouden. De uitwerking en strekking daarvan zijn gelijk aan frauduleuze verkiezingsbeloften. Voor Dijkhoff, Asscher en Rutte betekent het kiezersbedrog dat hun mandaten als Tweede Kamerlid onhoudbaar zijn.

1
104 duurendaal

@101 Nope. Die "tsunami aan vluchtelingen" is niet "neergestreken dankzij VVD,CDA,PVDA en D'66". Die is hier neergestreken omdat we verdragen hebben ondertekend.

9
105 Mrs. K

@105 Dat is ook zo, heel erg eng moet ik zeggen. We hebben als land niks te vertellen. Want je weet zelf wat er gebeurt met landen die niet mee willen werken, die worden gechanteerd door middel van boetes etc.

1
106 etymologie

@58 al is het er maar 1 van de miljoen, je hoort als asielzoeker/nieuwkomer geen problemen te maken, laat staan een misdrijf. Vind je het gek dat de landen waar ze vandaan komen ze niet terug willen hebben , die onnozele kansloze....

0
107 ActiveRush

Zolang we hier naar 22 miljonairs op een veld in HD kunnen kijken en bier in de winkel kunnen kopen zullen we het allemaal blijven slikken.

0
108 svartal

@101
Prima hoor, maar ik vind de plannetjes van die onnozel krullebol te eng voor woorden. En wat ik helemaal niet snap is dat het bestaat dat die zoveel stemmen binnenhaalt. Dus ja de Nederlandse burger vindt dit kennelijk goed beleid?

1
109 Al

Kan het COA niet aangeklaagd worden als criminele organisatie?

1
110 Salitos

@105
Ik ga errvanuit dat onze overheid en dan met name dus de partijkartel. Wat altijd doet alsof het uit verschillende partijen bestaat, zogenaamd voor ieder wat wils, christen, millieu, ambitieuze liberaal, rood links gematigde huismerk socialist. Dat zij op die wetten hebben gestemd en hebben getekend?

@104
Je brengt een aantal zeer kwalijke zaken aan het licht. Makkelijk te overzien voor veoen in een stuk tekst langer dan 300 woorden. Ik hoop dat medezeggenschap dmv referenda, onze parlementaire nep-democratie, enigzins gecorrigeerd kan worden tot een echtere democratie.

1
111 Vanillestok

@106

Nog erger. Als wij niet in lijn lopen met de globalisatieplannen van de VN voor een singulair enkele overheid hier op aarde. Gebeuren er nare dingen zoals wat er met Syrie en Irak zijn gebeurd. En straks met Iran. Och heel Zuid-Amerika dansen ook al naar hun pijpen. Venezuela wordt kundig gesloopt. Ze hebben al miljoenen Vietnamezen vermoord. En Japanners vergiftgd met een atoombom tot in hun twintigste generatie. Eng.

1
112 Vanillestok

@109

Ja dat is ook bizar en eng. Ogenschijnlijk normale en redelijk intelligente collegea. Stemmen GroenLinks. Of D66. Of CDA. Of PVV. Of VVD.. Of Pvda en zij denken dat het goed was.

1
113 Vanillestok

@105 Als je er aan mee hebt gewerkt ben je schuldig.

0
114 21st Century Guy

@96

Witteboordencriminaliteit heb je het over. Ja inderdaad. Absoluut walgelijk. Het zijn alleen geen messentrekkende Achmeds en zwarte Garcias die je vriendin of je dochters voor je ogen verkrachten. Die witteboordengajes doen aan vastgoedfraude en het voorliegen van burgers en dat soort zaken.

0
115 Vanillestok

@97

Te laat.

0
116 Vanillestok

* Verwijderd door de redactie *

117 Pxf7+

"De Nationale Politie wil meer aandacht voor kansloze asielzoekers. Deze groep is verantwoordelijk voor het merendeel van de misdrijven gepleegd door vluchtelingen."

Blijven blunderen.
Een kansloze criminele asielzoeker/eiser uit een veilig land is geen vluchteling.

0
118 in holland

Kansloze asielzoekers zijn inderdaad geen vluchtelingen. Zij verpesten het voor de mensen die het echt nodig hebben. Schandalig dat Marokkanen en Oost-Europeanen tot de asielopvang toegelaten worden, in die landen gaan wij op vakantie, er is wel meer armoede, maar geen oorlog!! Schandalig dat ze tot de opvang toegelaten worden, geld van de staat krijgen en zich daarna ook nog gaan misdragen omdat ze toch geen schijn van kans maken. Dit gajes mag harder aangepakt worden en meteen de grens over. De politie is het inmiddels ook zat, maar geheimhouding en privacy verbied hun te spreken.

0
119 Marita3

WEG MET DIE LUI!

Geen straf, financieel uitkleden en direct weg ermee. Als je strafbare feiten begaat ben je je status niet waard. Reken trouwens maar dat het aantal hoger ligt: want dit zijn enkel verdachten die in het vizier zijn.

0
120 Vaartuig

Dit gaat dus over statushouders, dus asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben gekregen. Asielzoekers die geen status hebben en nog in de AZC's zitten zijn ook oververtegenwoordigd in de criminaliteit en kunnen dat straffeloos doen. OM wil ze niet straffen omdat, zeggen ze, de uitzetting belemmert. Maar van deze criminelen is bijna nog niemand uitgezet om dat de thuislanden niet mee willen werken. Zie: http://nos.nl/artikel/2180673-criminele-asielzoekers-uit-veilige-landen-gaan-soms-vrijuit.html?utm_medium=website&utm_source=nieuwskoerier.nl

De overheid stuurt hier mee direct aan tot een gewelddadige confrontatie tussen Nederlanders en criminele asielzoekers. Politie behoord de samenleving de beschermen en de daders te straffen, anders moeten burgers het heft in eigen hand nemen.

0
121 B55

Je verwacht zoiets toch niet van raketgeleerden en artsen toch?

0
122 Thomas

Doortjebont, radicalenradar en god is dood, jullie zouden je kapot moeten schamen dit te bagetaliseren en net doen of er niets aan de hand is. !

0
123 B55

Waarom krijgen criminelen van buiten de EU hier gratis kost en inwoning+geld en moeten autochtone criminelen dat allemaal zelf betalen ? Dat is discriminatie !!!

0
124 B55

Uit het Nos.nl : "De verdachten reizen vaak door heel Europa en zouden gericht asielzoekerscentra uitkiezen, waar ze snel weer verdwijnen als ze dreigen te worden uitgezet. "

Waarom worden die verdachten dan niet vastgezet tot de uitzetting. Het gaat hier om veelplegers.

0
125 B55

De oplissing ligt voor de hand.
Als al die huilende BNers (aandachttrekkers) nu allemaal eens 1 of 2 van die knapen in huis nemen, dan hoeven ze ook niet te pikken in de supermarkt of mensen te rippen.
Waar zijn jullie nu ineens allemaal, ik zie jullie nog allemaal met dikke tranen zitten aan tafel...elke tafel.
De hype is voorbij en je ziet ze niet meer.
Welkom welkom....en maar zingen met je knecht.....onee dat mag dan weer niet

0
126 kaassnitsel

@125

Als onze overheid dit weet en ze doen er niets aan. Tsja.. dan weet je dat ze de normale. burger opzettelijk treiteren met die klootzakken.

0
127 Vanillestok

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

2 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

3 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

3 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

3 uur geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Xxx Bangla Blue FilmFree Down PornGrandmas BlowjobsGirlsdoporn BoyfriendGree Porn PicsFuxkTnxxxBollywood Erotic MoviesApni Bhabhi Ko ChodaSaree Sex DownloadReiko KoboyawaPorn Kylie QuinnDolly Parton In PornUpskirtpantyhoseX Malayalam VideoEsha Gupta Nude PhotoshootVette VickyAsian Milf BjPorn Desi AuntyBoobsqueezeSon Licking Mom PussyStarfire R34Angela Sarafyan NudeLemon StealingwhoresCourtney SimpsonSdx VideoHindi Blue Picture DownloadNew Private SocietyCheating Wife XhamsterLuxure ComMoms BbcFree Por NoLadyboi PornGirlfriend GleriesPenis PictureJohn Stamos NudePagal HoXxx Indian Xxx VideoBengoli XxCastingcouchhdScrew Your Neighbor Card GameMidgetassSlipping Porn VideosPlumber Hd PornAnge VenusXxx PictherGree Asian PornThe FapeningCeleb Leaks PicsBlackon White PornXxx BumJapanese Kitchen PornVanesa Del RioNaruto Sakura PornhubPrime Flix Web SeriesPorn WalkEbny AnalAngie Faith TitfuckFamous People Nip SlipNud De NovinhaPorn OdingueHeida Reed NudeSexy Boob Xvideo_gummies15Marica Hase DreddVideos X EspañolComic Porn LesbianDua Lipa TittiesBlake Blossom FeetBig Tits HdpornSkitty MfcPorn.netInternet ChickqTik PornerE-hentai Forumسكس للبناتTaylor VixxenPriya Sex PhotosXxx Sexy Hd Video ComTamanna Big BoobsPorn ComocaP U R E T A B O OBdsm TesMulher De Animes PeladaTiktok 18 OnlinePokegirlgoChennaifuckPirn AnalVillage Local Sex VideoThick Milf'sPoopoo PeepeePenthouse PetzXxl Sex VideoTeen Love Big Black CockDanejones ComHidden Camera On Nude BeachFree Scat PornX Xx TubeGina Valentina CreampieSimpsons Gay PornWashing Car NudeRedheadwintedReality Of PornMyfrecamsAllie Adams DreddHentai EngVídeos Pornô De BrasileiraKelsy MonrowGuys Locker Room NakedFather And Daughter Sex Video HdLittle Caprice ThreesomeLeila4playBangla Sex Blue FilmTop 5 Indian PornstarOld Man PornQuadrinhos Eróticos AnimesSex Xnxx SexLesbian Starp PornHot Sexy First Night VideosTarzan MoviexxxXvideo PornScissoringWaifuumia PornFree Back Porn VideosPorn Free Download MobilePornhub Is DownP A C K S XxxMuslam PornDaughter Mother Exchange ClubAunty Hot Web SeriesParineeti Chopra PornIrani X VideoAnime FingeringIs It Illegal To Watch P In IndiaDani Diaz XxxForced SexxxxFurry Yiff PornEmmas PornGaysex BigcockNaked Wemon Dancing4chan GufAnimes De PornJacquieetmichel LavideodujourEndemoniadosNudes ViralAlgerian PornPorn MexicanoJapan DoggystylePornô De Coroas GostosaHidori Rose