door Havermout in Binnenland  ·  23 Reacties

  • 13
  • 539x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Kinderombudsvrouw wil duizenden asielzoekerskinderen alsnog laten blijven

Logica:
Oh wat is ze lief
Van andersmans middelen
Omdat het lief lijkt.
Kinderen horen bij moeders.
Moeders horen bij vaders
Vaders horen bij neven en nichten
neven en nichten horen bij dorpsbewoners
Je kunt niet kinderen laten migreren en hun ouders niet. kinderen zijn geen aparte groep als het om migreren gaat. Je kunt net zo goed zeggen dat van een migrant de broek wel naar binnen mag en de trui niet.

Conclusie: Kinderpardon is verregaande politiek fictieve werkelijkheid gestoken in een jasje die op heerste gezicht lief lijkt en het op het tweede gezicht waanzinnig is. Gemaakt om lief te lijken ongeacht de conseuqenties. Het ego van deze vrouw is belangrijker dan de toekomst van het land.

2
1 purelogica

taak van de ouders, dus retour!! ben er zo langzamerhand wel klaar mee.
.
.

2
2 de redelijkheid

** gebruiker verwijderd **

Vluchtgedrag, komt bij vrouwen best vaak voor.

3 gebruiker-verwijderd

Ruimhartig wordt dit genoemd.

Alsof mensen die tegen zo'n kinderpardon zijn, niet ruimhartig kunnen zijn.

Wanneer we hier 1000 kinderen opnemen die hier niet horen, zijn er nog 100.000.000 andere kinderen in nood.

De aanzuigende werking van zo'n pardon is groot. Oftewel, het pardon klinkt ruimhartig, maar is gewoon onverstandig.

We kunnen beter kinderen ter plaatse helpen. Dan kunnen veel meer kinderen met minder geld geholpen worden. We kunnen een euro tenslotte maar 1 keer uitgeven.

Een kinderombudsman hoort zich te bekommeren om Nederlandse kinderen, niet om alle kinderen op de wereld. Als ze dat laatste wil, dan heeft ze het verkeerde beroep gekozen.

2
4 Sterke

@3
Inderdaad, ik zou het liefst ieder kind een veilige fijne omgeving om in op te groeien gunnen. Maar dit is gewoon niet mogelijk om dat hier te faciliteren. We hebben er niet de centen nog ruimte voor.
De landen van oorsprong moeten zelf op een hoger plan komen. Dat is de enige oplossing. De derde wereld hierheen halen is niet de oplossing maar de totale afbraak van ons eigen met moeite opgebouwde samenleving.

1
5 Bamischijf

Voorjaar had ze ook al zo'n creatief idee!
Volgens mij is dit figuur totaal niet op haar plaats geeft af en toe de indruk heel sterk de weg kwijt te zijn, in ieder geval geeft ze bij herhaling blijk er wel hele rare ideeen op na te houden!
Dit is ook weer zo'n idee gezinnen uit elkaar trekken, belachelijk!

1
6 Zie Hier

"Ze geeft in Trouw toe dat haar voorstellen ertoe kunnen leiden dat meer asielzoekers naar Nederland komen en dat meer illegale asielzoekers hun vertrek zo lang mogelijk traineren."

Alleen dit zinnetje geeft aan dat we het niet moeten doen.

De ouders die hier geen recht hebben op een verblijf zijn gelukszoekers en hebben hun kinderen ook al uit hun leefomstandigheid gehaald voor ze hierheen kwamen waarom veroordeeld ze dat niet question

Is ze ook tegen emigreren van Nederlanders naar het buitenland met kinderen? of maakt het bij Nederlandse kinderen niet uit.
Hoe zit het bij verhuizen naar een andere stad, heb ik als kind ook meegemaakt en toen had je niet eens internet om contact te houden wat er nu wel is (ook al blijf je in het zelfde land als kind raak je (bijna) al je vriendjes kwijt.

De gelukszoekers moeten terug naar hun eigen land en daar hebben hun kinderen ook hun familie, en ook dat is heel goed voor een kind.

Er zijn ook kinderen die hier geboren zijn en langer als 5 jaar hier zitten maar daar was het kind pardon al voor en je moet niet door blijven gaan met uitzonderingen op de regels te maken met een nieuwe kindpardon want dat trekt alleen maar meer gelukszoekers aan.

hieronder een goede link hoe de interrogatie werkt op de arbeid 's markt
https://www.nieuwskoerier.nl/news/149380-driekwart-mensen-in-bijstand-heeft-migrantenachtergrond

1
7 TheoTheo

gelukkig heeft zij nul en generlei invloed..
die hormonen ook

2
8 chouffleur

Tuurlijk .. gaan we weer met zo'n zieligheidsfiguur ... Als ze haar werk niet objectief kan doen, gewoon ontslaan.

1
9 sparta

Waarom gaat deze vrouw niet over deze aardkloot zwerven !! om al die ouders van deze kinderen er op te wijzen dat je je kinderen niet als "oud vuil" dumpt omdat ... (zijn inmiddels veel te veel zgn goed bedoelde redenen om op te noemen) Heeft ze haar hele aardse leven OOK werk mee !! Beginnen zo langzamerhand toch van de pot gerukte toestanden allemaal te worden !! om iedereen die een veilige haven zoekt gratis van alles te voorzien omdat ...
De toestanden in die achterlijke landen waaruit gevlucht wordt zou #aangepakt moeten worden !!! Daar liggen de problemen .... al eeuwen !! Waarom nog meer problemen welke hier op den duur ook allemaal voor problemen zullen gaan zirgen nog langer blijven importeren ?!!

1
10 Tante Annie

Ja natuurlijk en later komt de hele familie hier heen.

1
11 Interessant

Slecht plan. Maar het wordt weer over de rug van kinderen gespeeld. Dan kan niemand tegen zijn toch? Nou, ik wel.

1
12 Arista

Het mesne spoort dus echt niet. Als het alleen om 1000 kinderen ging dan zou je er nog over kunnen nadenken maar bij elk kinderen horen meestal 2 ouders en soms ook nog broers, zussen neven en nichten etc en dan gaat het ineens al weer over duizenden mensen. Hele aardige mensen met hele nobele doelstellingen maar .... ze horen nu eenmaal niet in dit land thuis en terug naar eigen land is dan toch de beste optie. Problemen in hun landen lossen ze niet op door weg te gaan. Als er problemen in hun landen zijn kunnen ze beter die problemen oplossen. Dus geen gezeik nu meer en terug naar eigen land. En het onzinverhaal dat ze inmiddels ingeburgerd zijn slaat nergens op. Ten eerste gaat de inburgering in veel gevallen trager (veel trager) dan zij ons wil laten geloven en ten tweede is er niks mis mee om weer te wennen aan de eigen cultuur. Er zijn ook zat NL kinderen die met hun ouders naar een ander land emigreren en die waren ook echt goed ingeburgerd in Nederland. Je gaat echt niet dood van een nieuwe verandering. Dus in pakken en wegwezen en bij voorkeur vandaag nog.

1
13 PFL

Dus liegen en bedriegen door de ouders dient beloond te worden, en vandalisme weggeknuffeld? Wat een redenatie. Weg met deze knuffeloma...

1
14 uahoera

@7
Toen de kinderen van kansloze asielzoekers van hun thuisland naar Nederland kwamen,was het geen probleem.
Nu zij weer terug naar huis moeten is het opeens zielig.

1
15 kelly11

Deze vrouw weet niet waar ze over praat.
Niks geem zielige kinderen.
Gewoon terug waar ze vandaan kwamen.
Wij kunnen niet heel de wereld maar opnemen.
En die kinderen nu de ouders erachteraan.
En er gaat niets meer terug.
Laat deze vrouw dr verstand eens gebruiken.
En anders gaat ze maar mee terug met die kinderen kan ze daar dr werk gaan doen.
Kinderopvang.!

0
16 annie

Wat een onnozele, hiermee houdt ze niet alleen alle ellende die minderjarigen tijdens hun reis en verblijf ondergaan in stand maar er zullen steeds meer kinderen gestuurd worden.

0
17 Lias

Er zijn vluchtelingen die liegen over hun leeftijd. Die zijn niet minderjarig. Zolang er geen juiste screening is, nee. Dit brengt pleegouders en instanties in gevaar.

0
18 Rapunzel

Met andere woorden als je het zo lang weet te rekken dat je boven de 5 jaar uit komt dan wordt je beloond dat je mag blijven. Lukt het niet met het ene pardon dan wel een volgend of het daarop volgend. Te zot voor woorden. Regels zijn regels, ZIJ vertragen alles keer op keer logisch dat het langer duurt dan 5 jaar. Pas als er nog max. 1x in beroep gegaan kan worden en men binnen 1 jaar weet waar hij/zij aan toe is, wil ik denken aan een kinderpardon. Als het goed is is het pardon dan niet meer nodig omdat ouders al lang weten dat ze niet mogen blijven.

0
19 trotseoma

Natuurlijk, asielverzoek afgewezen, dan vlug wat kinderen kweken om alsnog via kinderpardon asiel te verkrijgen. Wanneer is een nee nou eens echt NEE ?!

0
20 B55

Er zijn zat kinderen van diplomaten de meerdere keren van land veranderen.
En die zijn er echt niet slechter van geworden.

0
21 pica pao

Neemt ze die kinderen zelf in huis? Betaalt zij de kosten?

0
22 Natayo the Bobcat

@15 kelly11
"Toen de kinderen van kansloze asielzoekers van hun thuisland naar Nederland kwamen,was het geen probleem."

Inderdaad, gewoon logisch nadenken en realistisch zijn, daar komen we het verst mee.
Ze hierheen te halen is geen enkel probleem maar terugreizen levert opeens enorme trauma's op? Dat bestaat niet . Elke verandering kan vervelend zijn voor kinderen. Dus het beste kunnen ze dan in eigen land blijven, dicht bij hun familie en eigen cultuur.

0
23 Natayo the Bobcat

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ThWil
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Kunnen ze niet een inlegvelletje bedenken dat ze in hun paspoort kunnen laten opnemen. Uiteraard moet je daar wel iets meer voor betalen. ...

zojuist geplaatst door ThWil

ThWil
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

Wat zullen die palestijnendemonstranten hier blij van worden. Straks nog meer demonstraties, door die jongelingen. Ze missen oorlogen dus gaan z...

1 minuut geleden geplaatst door ThWil

Graaier1000
Hele Kamer trekt boetekleed aan over doorgeschoten fraudebeleid, behalve de PVV

"Succes gewenst, met het plaatsen van al die betaalmuren en abonnementensites. Waarschijnlijk zit er ook nog een verdienste voor je aan vast? Zo...

2 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Wedergeboren
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

@15 "Bij mij werkt @10 prima." Zojuist eveneens van Strongoli: - werkt bij mij niet. Dus stop er gewoon mee. - En jij ...

16 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Graaier1000
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

"Bedankt, maar werkt bij mij niet."@13 Strongoli,Dat vind ik raar. Bij mij werkt @10 prima....

21 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

Correcties bij @12:groter worden roep = groter wordende roep;tendert = tendeert.Mijn excuses....

23 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Wedergeboren
Hele Kamer trekt boetekleed aan over doorgeschoten fraudebeleid, behalve de PVV

@6 "En jij kunt mij niet dwingen" Duidelijk is dat er van wat voor dwang dan ook natuurlijk geen enkele sprake is. Het lijk...

24 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bram brabant
Formatiekwartet spreekt vandaag over asiel: streng maatregelenpakket in de maak

Zou top zijn.En degene die geen kans op asiel maken het land uit. Rwanda bijvoorbeeld.En wanneer het land van herkomst veilig is, ook opzout...

28 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Strongoli
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

@19Bedankt, maar werkt bij mij niet....

28 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Hele Kamer trekt boetekleed aan over doorgeschoten fraudebeleid, behalve de PVV

   En wie stond aan de basis hiervan, door zich sterk te maken voor keihard optreden n.a.v, zogenaamde 'Bulgarenfraude'? Juist j...

28 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Nude Hot TeensLucy Liu SexyBoy LundGolden SexGolden Showe PornKitty LerpuxDefiantpandaToni Camille LeaksAsainanalMalyalamsexAlanah Rae Xxx VideoWhitney Cummings HotMaggie Geha NudeBlack Xxx Hd VideoMom Anal XxxXxxtransgenderBhabhi Hot Romance VideoLana Rhodes AnalTamil Actress Boobs NudeSissy Caption PornProlapsed Anus PornVivastreet ScortItalian NudeBhabhi Xnxx VideoAngale WhiteBehan Sex StoryPorn Latest VideosSunny Leone Sex PositionLarge Breasted Naked WomenMena CarlisleCristy Teigen NudeBdsm ChairDevi Sex VideoXxxnx Porn TubeLargest Tit In The WorldPorn BoardMalikdelgaDamazoniaStraight Shota Hentai야한동영상Indian Web Sex SeriesChica PornBackroomcastingcouch TwinningForcedbreedingPornografia ViejitasSexy Bf XPeddapuram Recording DanceTied Up Foot WorshipNubbiles PornFilmes Porn BrasilSexy StripperJules Ari Only FansAlisn Brie NudeSex Telugu AuntySex Video Alia BhattAdele HotnessDanielle Bregoli NakedSunny Leone X VideosNeha Ki ChudaiCock Hold StoriesPornhub.xomFolwer TucciXxxsix VideosPee On MouthI Love It When You Call Me SenoritaNepali BhaluDesi Audio XxxBustylegendsSwingers Porn AmatureCartoon PornographyPorno 18 AnsChasey LainMario Adrion NudeBi Sexual Orgy PornSiri NudeXxx PpicsMoaning BlowjobGrandma's MasturbatingXhamster ComUsasecguideMelussa DeblingXxx On PornhubKaren Gillin NudeTsuna KimuraFudi SexMad LifesTeens On StickamTubgalorBlacked PornsiteIs Onlyfans PornAmateur Sexe FranceTiny Tits PicsNude MalecelebsDenise MilanoSamantha Sex SceneBlojob GifSenior SexvideoLots Of CumDestny DevilleDesi Jabardasti VideoFilme Pornos BrasileirosIndian Village Mms VideoRomantic PronsSucking MommyTwinks With DaddyXn XvideosHot Foreplay GifFootball SexValeriavee LeakBeautiful Bangla SexPenthousepetsNiceboobsAurat Ki ChutBirthday Party SexShakeelasaxBoobs SexingKat Wonder OnlyfansXnxx HotCheerlead PornJapan Sex HdRedwap XnxxChacha Bhatiji Ka Sexy VideoShaving Hairy PussyHentai MoviesMyanna Buring NudeCumming In EyesBig Boob VideosJessica BepplerXnxx PoranBowser PornShemale CumshotThrobbing Creampie CompilationSucking Tits LesbianFaketaxi Jasmine JaeDad Breeds DaughterPorn Tik TokVrhushFree Amatuer Black PornPetardasCoqnu SimilarPorn Black GirlVeronica WestonVeronika ZemakovaPeter Pan Xxx: An Axel Braun ParodyBig Dicked Naked MenUs XxxGang Raping PornKira KenetJapan Bus BfCartoonpornvideo