door IJzervreter in Binnenland  ·  100 Reacties

  • 43
  • 1349x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@43 [ Afschaffing van de bijstand is gelukkig geen standpunt bij de VVD ]
Ik heb het niet over afschaffen van de bijstand gehad...
Voor het gemak bent u zeker vergeten dat de VVD onlangs het plan opperde om voor de bijstand het vakantiegeld te willen afschaffen. Een inkomens teruggang voor een toch al kwetsbare groep, die geen kant uit kan, met 8% !!

6
51 TedjeR

@49 Van mij wel hoor, jij ratelt wat in gebrekkig Nederlands en geeft je plantjes water, wij reageren gewoon.

6
52 JackKropotkin

@52 - alle begrip voor dementerenden zoals u Jack.

14
53 info

tja

9
54 info

@40

je schreef: " Inks stemt men alleen vanwege het kunnen etaleren van morele verhevenheid, geen gezond denkend, werkend persoon is masochistisch ^_^"

Lees je nu voor uit eigen werk?
Morele verhevenheid? Haha, het venijn spat ervan af.

Niets mis met mijn denkvermogen anders hoor ook al denkt mijn vriendin daar soms anders over. ^^ Ik moet je teleurstellen, ik ga niet pochen over mijn werk, dat is verder niet relevant, maar ik kan je wel melden dat ik geen moeite heb met het betalen van belastingen en tevens op een linkse politieke partij stem. Voor mijn financiële onafhankelijkheid is maar één iemand verantwoordelijk, niet de politiek, niet de moslims, maar ikzelf.

Het is gewoon een verschil van inzicht, de één besteed z'n tijd met nutteloos zitten klagen op fora's om daar te gaan zitten klagen en te tieren of vervolgens naar mannetjes te staren die achter een balletje aanhuppelen om daar vervolgens weer verder te gaan zitten tieren als de scheids in zijn ogen een partijdige beslissing maakt...
Ondertussen is de schuld van zijn of haar vermeend miserabele leven consequent die van een ander, de heren en dames politici en/of die van de moslims.
Maar hey, op een bepaalde manier vast een aanwinst en een positieve bijdrage voor werkend en gezond Nederland.

5
55 Drumpf

@51

had wel weer iets opgeleverd.
quote
Voor het gemak bent u zeker vergeten dat de VVD onlangs het plan opperde om voor de bijstand het vakantiegeld te willen afschaffen. Een inkomens teruggang voor een toch al kwetsbare groep, die geen kant uit kan, met 8% !!
unquote

het moet ergens vandaan gehaald, het geld.

8
56 info

@30 Hoofd bijzaken
Wilders stelde niet voor om knokploegen in te zetten, en ook niet om geweld te gebruiken, maar om de bevoegdheden van veiligheidsdiensten te verruimen. En om dat wettelijk te regelen. Geheel normaal volgens de regels in een democratie. (hij doet dus niks verkeerds of illegaal).
Nogal een verschil zeg.

8
57 Natayo the Bobcat

@45

"Daar hebben niet-PVV-stemmers toch geen last van?"

Wat dacht je van transparantie? Volgens democratische beginselen is het goed gebruik dat menigeen kan controleren welke (obscure) partijen een politieke beweging en/of een politieke club financieel steunen? Of wat dacht je ervan van recht van inspraak wanneer een politieke leider iets doet wat in jou ogen verkiezingsbedrog omhelst? Om maar iets te noemen.

Maar ik geef toe, PVV kiezers hebben weinig met democratische normen en waarden, dus wat dat betreft zitten ze bij de PVV goed.

6
58 Drumpf

@30 Hoofd bijzaken
Jantje corrigeert zijn hond en laat de hond zitten (en zijn kop dicht houden).
Pietje slaat zijn hond met een enorme houten knuppel.
Precies hetzelfde? Waar zit jullie verstand?

7
59 Natayo the Bobcat

@53 Waar komt nou je frustratie vandaan dat je altijd zo boos bent en scheldt?

5
60 JackKropotkin

@55 voor venijn

mij verbaast het ook dat de grootste verdedigers hier van de PVV dan wel even aangeven "ik stem niet op die Stichting". ondertussen degenen die
de Stichting promoten.

9
61 info

@56 [ het moet ergens vandaan gehaald, het geld. ]
De geldpers van Draghi gaat al die tijd al de verkeerde kant uit... dit had een van de doelen kunnen zijn. Had mogelijk ook de groei wat gestimuleerd en links en rechts in Europa wat andere problemen kunnen oplossen... consumptie, weet je wel?

7
62 TedjeR

@58 Drumpf
Wat de PVV/Wilders doet is blijkbaar binnen de normen, de regels van de wet.
Dus ik zie het probleem ook niet zo. Er zijn regels waar politieke partijen zich aan moeten houden. Die overtreden ze blijkbaar niet.

4
63 Natayo the Bobcat

@62 ach ja, ik denk een beetje simpel. altijd verbazingwekkend dat het geld gehaald moet worden bij de mensen waar al bijna nix is.

gelukkig is men nu weer bezig met bonussen en komt Zalm straks weer langs. leuker kan het nog worden.

maar enjoy, uit, tot later, of niet.

6
64 info

@55 Drumpf
Politici hebben direct invloed op mijn leven. Tenzij ik een bos ga wonen in een boomhut.
En zelfs dan zullen ze mij lastig vallen met hun regeltjes en wetten, als ik dat in Nederland doe.
Dus het lijkt me dat ik dan ook wel recht heb om te klagen als ik dat nodig vind.
Moeten wij alles maar slikken? En buigen voor deze idioten? Ze zitten daar voor ons, niet andersom.

3
65 Natayo the Bobcat

@63

Ik schrijf ook nergens dat het illegaal is wat Wilders doet, op zijn veroordeling na dan waar hij terecht een reprimande voor ontving, maar arbitrair is het mijns inziens wel. Een mond vol over democratische normen en waarden en dat die bij anderen ontbreekt, zeg maar alle heren en dames politici en geheel "links stemmend" Nederland alsmede de moslims maar zelf geen inzage willen geven over wie de beweging financiert. Enerzijds krakelen dat potentiële doorgedraaide zelfbenoemde jihadstrijders strenger moeten worden aangepakt maar wanneer hij zelf voor het gerecht moet verschijnen is de wereld te klein en is er van alles mis met het rechtssysteem.

Bij Wilders en zijn byzantijnse aanhang telt het adagium; alles is de schuld van de ander en ons valt nimmer iets te verwijten.

Ik misgun de PVV niet hun bestaansrecht, geenszins, maar ik mis enig vorm van zelfreflectie bij de PVV en onder een groot deel van hun achterban en heb wel een broertje dood aan hypocrisie.

3
66 Drumpf

@65

Je schreef: "Politici hebben direct invloed op mijn leven. Tenzij ik een bos ga wonen in een boomhut."

Nee dat hebben ze niet. Hooguit indirect. Of verwacht je van Pechtold je wc-rol bijvult als deze op is? Of dat Buma met een zak vol geld komt aanzetten als je zonder zit en je een ijsje wilt kopen? Moet Klaver je billen wassen als je niet langer in staat bent dit zelf te doen?

De persoon die het meeste invloed op je leven heeft ben jezelf gevolgd door je naasten. Binnen die kleine, unieke, sociale universum wordt jij beïnvloed en het is aan jou welke invloeden toegang krijgen. In Nederland is geen sprake van een dictatuur, hier bepalen politici niet wat jij moet denken of moet doen, hooguit indirect, bijvoorbeeld in ruil voor een uitkeren en je verplicht wordt om te solliciteren (terecht). Maar gevolg en oorzaak worden grotendeels door het individu zelf bepaald en een individu kan daar heel veel invloed op uitoefenen.

Je schreef: "En zelfs dan zullen ze mij lastig vallen met hun regeltjes en wetten, als ik dat in Nederland doe."

Wees eens concreet. Over welke regeltjes doel je?

Je schreef: "Dus het lijkt me dat ik dan ook wel recht heb om te klagen als ik dat nodig vind. "

Sterker nog, je hebt het recht om 24/7 te gaan zitten klagen. De hamvraag is alleen: wat schiet je er ermee op? Ik denk dat je wel begrijpt wat mijn antwoord daarop is.
Klagen lost niets op, het lucht hooguit even op maar het brengt zaken niet in beweging; dus netto resultaat is dat je weer met situaties geconfronteerd wordt waar je meent over te moeten klagen. Een vicieuze cirkel naar een leeg en doelloos bestaan in mijn optiek. Doodzonde. Je kunt beter in plaats van klagen iets concreets gaan ondernemen.

Je schreef: "Moeten wij alles maar slikken?"

Laten we het bij jou houden. Je hoeft niets te slikken, daar heb je tenslotte je stemrecht voor maar ook tal van democratische middelen. Je kunt politici in Nederland benaderen bijvoorbeeld. Ja echt, in Nederland kan je gewoon naar het binnenhof ministers opwachten. Als je op beleefde wijze een brief wilt overhandigen maak je nog kans ook dat politici deze aannemen. Maar als je gaat zitten tieren wordt je gesommeerd, terecht, weg te gaan.
Je kunt ook een eigen partij oprichten en een slogan huren van de tegenpartij: 'geen gezeik, iedereen rijk' en een politieke partij starten of een beweging. Altijd nog meer concreet dan op een forum zitten klagen.

M.a.w het is gewoon onzinnig om na het stemmen boos te blijven. Mag hoor, maar ik zie dat als pure tijdverspilling.

Je schreef: "En buigen voor deze idioten? Ze zitten daar voor ons, niet andersom."

Ja, maar politici hebben nauwelijks invloed op de economie of werkgelegenheid, zij kunnen hooguit bepaalde zaken in beweging brengen wat mogelijk gunstige gevolgen heeft voor de samenleving, maar als je verwacht dat politici verantwoordelijk zijn voor het vinden van een baan voor jou, of levensgeluk, of een doel in je leven, dan heb ik een vervelende mededeling voor je: je kunt dan lang gaan wachten, want politici gaan die aspecten van het leven je niet op een broodplankje presenteren.
Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen levensgeluk. Je krijgt veel kansen aangereikt, maar jij en jij alleen bent verantwoordelijk of je deze kansen aanpakt of niet.

Het goede nieuws is dat het feitelijk nooit te laat is om die kansen te benutten.

2
67 Drumpf

We zijn te laat...
Jaaaaaaren roepen mensen dit en worden voor racist nationalist en gek verklaard......
Jullie zullen zien wat er van gaat komen allemaal in dit land,... blijf maar bomen knuffelen

2
68 kaassnitsel

Geen grenzen dicht toch...
Buitenlandse bendes gaan zich hier vestigen omdat ons politie en beveiligingsapparaat niet toegerust is om grootschalige bendes aan te pakken.
Dit gaan rooftochten worden

2
69 kaassnitsel

@60 Een wannabe-moderator, zoals er meer zijn, vindt het van ons erger dat wij samen in een draadje aanwezig zijn dan van anderen. We maken blijkbaar indruk en die boosheid is het gevolg van frustratie omdat het mondsnoeren niet lukt question

4
70 Mrs. K

@68

"We zijn te laat..."

2
71 Drumpf

@58 Waar giften vandaan komen heeft niets met het democratisch gehalte te maken. Ook zonder giften kan een partij beïnvloed worden, zie GL die rechtstreeks opvolgt wat vluchtelingenclubjes en die GL-hoogleraar migratiewetenschappen ze influisteren.

3
72 Mrs. K

@64 Quote: "ach ja, ik denk een beetje simpel. altijd"
Zo blijkt zelfrefelectie soms toch wat op te leveren lol

2
73 Mrs. K

D'ruut Aufrutt'n. Dit is dus absoluut gespuis. Klaar.

2
74 Dian

@66 "maar wanneer hij zelf voor het gerecht moet verschijnen is de wereld te klein en is er van alles mis met het rechtssysteem."

Dat is er ook zodra degenen die religiekritiek uiten steeds vaker voor de rechter komen te staan: Bardot, Falacci, Houellebecq, Wilders.

4
75 Mrs. K

@64 "dat het geld gehaald moet worden bij de mensen waar al bijna nix is." Vergelijk je nu serieus wat een bijstandstrekker afdraagt met wat een veelverdiener aan belasting betaalt? Degenen "waar al bijna niets is" kosten alleen maar geld, daar valt niets van te "halen".

6
76 Mrs. K

@72

Je schreef: "Waar giften vandaan komen heeft niets met het democratisch gehalte te maken. "

Natuurlijk wel slimmerd, financiële donaties geven inzicht en wat voor partijen / instanties de partij of beweging financieren. Nogal een verschil of donaties bijvoorbeeld van Putin komen of van een filantroop die de lotto heeft gewonnen.

Je schreef: "Ook zonder giften kan een partij beïnvloed worden"

Drogreden. Het gaat erom welke mogendheden en/of partijen invloed proberen te bemachtigen aan de hand van financiële giften. Dat een partij uit vrije wil zich laat inspireren is een compleet andere invalshoek. Bij inzage kunnen mensen zien wat voor soort instanties niet alleen de partij of beweging sponsoren maar ook wat dit zegt over een beweging of een partij.

Je schreef: "zie GL die rechtstreeks opvolgt wat vluchtelingenclubjes en die GL-hoogleraar migratiewetenschappen ze influisteren."

Wartaal.

@70

Je schreef: "Een wannabe-moderator,"

Kom kom, niet zo hysterisch. Heeft niets met wannabe-moderator te maken maar met basic fatsoen. Iets wat je normaal gesproken vanaf je kleuterleeftijd meekrijgt van je ouders. Sommige lieden ontgroeien die fase niet en worden dan terecht gecorrigeerd.

Je schreef: "We maken blijkbaar indruk en die boosheid is het gevolg van frustratie omdat het mondsnoeren niet lukt"

De rol van Don Quichotte is je op het lijf geschreven question

2
77 Drumpf

@76 = nee hoor, ik heb het niet over wat een bijstandstrekker "afdraagt". dat zou u toch moeten begrijpen Mrs. K.

ah, u begrijpt het wel. "daar valt niets van te halen".

beetje uitkering naar beneden kan toch nog wel? in uw gedachten? of in de gedachten van de "uwen".

tja, heb wel eens last dat ik meebetaald heb aan wapens, uhm mijn pensioenfonds dan, dat ik nooit Shell getankt heb en dat dat niets geholpen heeft.

maar betalen voor mensen die het nodig hebben, dat heeft mij nooit dwars gezeten.

en iemand in mijn omgeving die het nodig dacht te hebben de hulp en wel tot iets in staat was? die heb ik heerlijk de deur gewezen.

maar maakt u of u allen zich lekker druk om geld . ik ga slapen. have a nice evening.

9
78 info

toevoeging - en mensen die het nodig hebben die geef ik ongevraagd een kado. maar wel op zo/n manier dat ze mij niet dankbaar hoeven te zijn. dat is ook eng.

dag dag

8
79 info

@72 [ Waar giften vandaan komen heeft niets met het democratisch gehalte te maken. ]

Anderzijds heeft het democratisch gehalte wel direct invloed op waar de giften vandaan komen..

4
80 TedjeR

Bij Scheveningen op de pier gewoon doorlopen, probeerde de Duitsers ook in 40

1
81 Uitede aka Espede

@80

Je schreef: "Anderzijds heeft het democratisch gehalte wel direct invloed op waar de giften vandaan komen.."

Scherp!

3
82 Drumpf

We hebben hier twee soorten Turken.
De blijf-maar-hier-Turken en de donder-maar-op-Turken.
Deze laatste groepering graag aanpakken, maar dat durft Rutte niet ........

3
83 Wil je niet weten

@82 [ Scherp! ]

that's me question

5
84 TedjeR

@83 verdiep je eerst eens een klein beetje in de wetgeving.

7
85 TedjeR

@83 In normaal Nederlands noemen we dat kutturken.

3
86 Ektoplasma

@70 = Mrs K en Jack, nog ff hartelijk gelachen.

verder gaan slapen nu. anders ga ik mij weer verdiepen in het feit waar de PVV het geld vandaan haalt en of dat in een democratie past.

cu

9
87 info

@86
Ik noem het: schurken.

3
88 Jan met de korte achterlul

als Wilders vertrekt met zijn Nederlands tuig, dan wordt het land weer leefbaar.

15
89 info

Ik ga slapen en wens u ook een plezierige nachtmerrie over de PVV toe.
question

3
90 Jan met de korte achterlul

!@69 - hoewel dat vertrek moeilijk zal gaan. met een uitkering kunnen de volgers het land niet uit.

DIT even om in de PVV stijlt te blijven.

12
91 info

@95 - zit er niet in. nooit nachtmerries en de PVV is het laatste wat ik in een droom tegen zou komen.

u sterkte daar verder mee.

9
92 info

uhn @90

9
93 info

@57 voorschrijven wat men (niet) mag denken is tegen de vrijheid en tegen de democratie. Of je dat nu met een anti Grondwettelijke wet wil doen, zoals greet, of met knokploegen, zoals de democratisch gekozen erdo, is slechts een verschil in uitvoering.

5
94 Hoofd bijzaken

@79 maar je moet het wel even vermelden want ergens doet het je wel goed dat een ander weet hoe goed je bent question das ook een bonus...

0
95 ActiveRush

@94 "voorschrijven wat men (niet) mag denken is tegen de vrijheid en tegen de democratie."

Wilde Wilders voorschrijven wat men wel en niet mag denken? En ach, zo ben je niet vrij om een terroristische aanslag te verheerlijken, of haat te zaaien. Dus vrij om te denken wat men wilt, die vlieger gaat al niet op.

3
96 Bluth

Strond spoel je toch ook door!

2
97 Peka8

Afshin Ellian loopt weer leeg...

4
98 oeioeioei

Marx heeft helemaal niets uitgevonden.

Hij deed een toekomstvoorspelling. Zijn faam heeft hij te danken aan het feit dat zijn toekomstvoorspelling uitkwam.

Briljant? Nou nee, want zijn toekomstvoorspelling was een nogal logische. Miljoenen arbeiders die laten zich niet uitbuiten door enkele superrijken. Want ze zijn met miljoenen, en die enkele rijken zijn maar met enkelen.

Wel mooi dat Ellian zijn ware gezicht laat zien door naar die 19e eeuwse fabrieksarbeiders te verwijzen als “tuig”. Hij zal een belezen man zijn maar alle prachtige boeken die ik over die periode heb gelezen die heeft hij blijkbaar overgeslagen.

Echt tuig dat zich door fascisten laat ophitsen dat bestaat helaas ook. Daar gelden dan idd de kwalificaties voor die Ellian schetst. Maar om de uitgebuite 19e eeuwse fabrieksarbeiders die voor hun rechten hebben gevochten zo weg te zetten dat moet Ellian gewoon niet doen.

1
99 provo

@97
Zeker als ie ook nog op een 'd' eindigt. question

0
100 Jan met de korte achterlul

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Biscanna
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@25 Nee, integendeel. Je ziet het overal waar die lui vertoeven. Maar ik kijk dan ook niet weg, dat is een typisch englinks dingetje 🙈...

1 minuut geleden geplaatst door Biscanna

Reconquista
84% NSC-kiezers wil niet opnieuw Omtzigt stemmen - NieuwRechts.nl

Die man heeft een ontzettend moeilijk en vermoeiend karakter. Ik heb nouog een partij zo snel zo veel kiezers zien verliezen. Hij vind regels be...

2 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Slavink
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Tekort? Te veel!...

5 minuten geleden geplaatst door Slavink

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@8 Voor mij zijn het mensen. En daar praat je gewoon met respect over.Waarom transgenders niet respectvol zouden zijn naar vrouwen is mij een...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

Slavink
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@25 ik vrees dat ik het artikel verward heb met een een bericht van gisteren, ik dacht bij de NOS. Over Palestijnen, een strand, Israelische sol...

6 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Wel een erg tendentieus en ophitsterig geschreven artikel....

8 minuten geleden geplaatst door Slavink

Bop
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@21 Wacht ff hoor ... 🤔gebruik jij nu de woorden intolerant en racistisch? 😂...

9 minuten geleden geplaatst door Bop

LoydMorris
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@7 Hoe dan ook. . . . het zijn voor mij "omgebouwde kerels".Ik vind hen juist niet respectvol naar vrouwen. ...

10 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Slavink
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Ja, moslims zullen nog veel vaker hun wil opleggen. Hun Koraneisen stellen aan het volk waar zij bij willen wonen....

10 minuten geleden geplaatst door Slavink

Bop
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@18 Jij moet wel in een achterbuurt wonen als jij aldoor stekende en stelende verkrachters tegenkomt. ...

11 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
2b Blow JobNude Mature WomenJill St. John NudeDesi Saree XnxxPersiankittyCumming WifeBrazzers Hot Porn VideosBackpage BostonTrixie Tang PornPhotoaconBig Dick AnalBarzzwrRobert Van DammeZuribellaroseTits TubeHard Teenager PornAeasia OnlyfansSeriesonlinehd.tvHot Bhabi PronSex Hd Download VideoCassandra SarbeckSoicalmediagirlsTeenager GloryholeSole PornNaked Boob PicsGay Group Sex VideosHindi Sex Video DownloadNaked Women SmokingMyfreecams.comnFemdom ChinaTits CummingHazel Moore NudeUnfertale PornMujer CojoendoNew Good PornSexy Boudi PornCelebrity Nude ComGeisha Kyd Porn0day PornVídeo De Sexo De MulherElo PodcastPor No ColombianaEdgequeensNures PornVergin Girls Sex VideosMarlene MourreauJapanese Jav HdPegging AmateurAunty X VideoBangla PronKylie Jenner Sex VideoBest Head In PornXhamstertRule /34NetboomJapanese Porn English SubbedHesvy RIntergram PornFree Srip GameMom Six VideoAssshakingJabol TvRed Tube LezbianThai Blowjob BarIndian Brother Sister SexAdults VideoNude Lady On BeachNhentai .Rias Gremory PornEsperanza Gomez PornoSex Videos GfAnal Fuck PicsNo Hard Feelings NudeBrazzers Sister BrotherXxnx MaratiJapanese Teem PornPorn HypnotizedMarried SexvideoDddtitsSilviasaintGordas OnlyfansNude FishingTit FlasKaye ParkerJav Umcensored18's PornPutaria TelegranFree XnxxpornSex Shooting VideosRedhead BarbieXxx Porn ClipsBf Hd MomSpy Camera On MomYinyleon SquirtPornmd.cokmNacional PornReal CouplepornLocel X VideoAnissa Kate PovSodomiepornPorn EmbarazadasTop 3 PornstarsKayla KadyenMale Nude NakedMonica Scott PornXnxx MalayalamHoney Bunny PornAva Addams BlowjobsSweed PornOnlyfans Porn VideosHistórias Em Quadrinhos PornográficosAika YamagishiKayla Jane DangerSex Video Of TeacherSunny Leone Hot Sexy PicSex Video A To ZVicosexKannada Full SexAmateur GloryoleD っ M18Myla Del Rey NudeEnglish Sex Video ClipCasting Couch Porn VideosDesiraespencerCzech Message PornTinee BadassAmira Brie NudeWaaa-249Xxx Hardcore Porn VideosBengali SexvedioPorn MotherSispornHotsexy MoviesBridgette B 2023Free Download Free PornVidéo Pornographique Gratuit FrançaisTiktok NudrTiny Teen PornMarley BtinxMalluauntysexBhabhi Ki ChodaiStep Mom Fuck HardEgilea AsmrAlinabecker PornExtrreme PornSexemodilMila Kunis NaledHello Blue Film69 Sex Position ImagesSera Ryder Xxx