door Febee in Overig  ·  28 Reacties

  • 1
  • 538x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Iets voor filantropen als Soros om zich daarmee te bemoeien.

2
1 Dachtutniet

Overbevolking is het probleem, gelukkig vind moeder aarde altijd wel een nieuwe manier om van haar parasieten af te komen.

3
2 Moetffmijneikwijt

De wereld steekt vreselijk veel geld en moeite in de bestrijding van terreur en de uitkering van onnutte immigranten.

Kindersterfte heeft geen prioriteit. Het ophalen van wankele boten met jonge gezonde sterke mannen met een iphone uit de Libische wateren wel. Deze mannen krijgen een huis met warm water en levenslange uitkering.

Te ziek voor woorden.

3
3 Sterke

* Verwijderd door de redactie *

4 hk-sr

Ja dat kan, is dat erg ? geen idee, zolang de wereld nog zo in de ban is van doorfokken en religie blijven die problemen bestaan.
Het heeft iets te maken met een rattenpopulatie die te groot wordt.
Zelfsturend

3
5 chouffleur

Ik denk dat er in 2030 überhaupt geen mensheid meer is.

4
6 Commodus

Verplichte anticonceptie zal al HEEL VEEL dode lichaampjes schelen denk ik zo.

2
7 upanddown

zorg er eerst maar eens voor dat degene die zichzelf niet eens kunnen voeden geen kinderen ter wereld kunnen zetten want dat is indirecte kindermishandeling.
de volgende zielige beelden zijn natuurlijk onderweg om de mensen een schuldgevoel te geven zodat ze gaan doneren aan de vele strijkstokken waar het aan blijft plakken.
deze ellende word gewoon kunstmatig in stand gehouden want het levert enorm veel geld op.

2
8 ongelovenloos

Het beleid hierover ligt toch bij regeringsleiders en dergelijke dus leg daar de boodschap neer, hoe erg het ook is.
Jan piet die hier leest heeft niet zoveel invloed.

0
9 Hein2

Maar hoeveel gaan niet dood? Collateral damage?

1
10 niet-alles-geloven

Het Westen moet eens stoppen met de wereld te verbeteren / redden en het opdringen van de Westerse normen en waarden in de zandbak Zie opruimen dictators mekkeren over mensen en vrouwen rechten
Dat volk zit vastgeroest in de Middeleeuwen of nog verder terug
Zie wat voor ellende daaruit is voortgekomen Oorlog , aanslagen , vluchtelingen stromen ect ect
En ja dat alles is onze eigen schuld en komt alleen maar meer ellende van als we daarmee door blijven gaan

1
11 eoghanfeehily

Mensen moesten eerst maar eens stoppen met de boel vol te neuken. Als de natuur jou kinderen niet dragen en voeden kan en je neemt ze toch, vind ik je crimineel en moet je geen hulp krijgen. Mensen zijn geen umieke bedreigde soort dus van bescherming mag geen sprake zijn en leg eens uit, waarom us een kind zieliger dan volwassenen?

2
12 Freabraham@gmail.com

@12 Uw prinsjes en prinsesjes hebben het geluk dat zij door uw zaad en intiem samenzijn met uw ega hier in Nederland met zijn goede gezondheidszorg terecht is gekomen. Grote delen van de wereldbevolking heeft dat geluk niet, en wanneer de volgevreten westerling ook nog eens weigert zijn (gestolen) rijkdom te delen met minderbedeelden, zal het zo blijven zoals het is. Overigens is het criminele in deze uw eigen opstelling waarbij u de wet van de jungle boven het welzijn van een medemens plaatst.

6
13 Gut

....als de wereld niet sneller vooruitgang boekt met het terugdringen van de extreme bevolkingsgroei.

In Afrika bv is de bevolking in minder dan een eeuw vervijfvoudigd en dan ondanks dus de hoge sterfte die er heeft plaatsgevonden door ziekte en honger. Daar kan doodgewoon geen hulp tegenop, hoeveel hulp er ook gegeven wordt (50.000 miljard in de afgelopen 60 jr) het zal niet genoeg zijn, nooit! . Op deze manier niet op te lossen.

2
14 Bleke Betty

@13
Dan moeten ze niet kind op kind nemen! En begin nu a.u.b. niet over dat het hun pensioen is want die fabel is allang al onderuit gehaald. Ze fokken maar aan en nemen zelf geen enkele verantwoordelijkheid. De mannen neuken er in het rond en accepteren geen condoom en zorgen veelal niet voor de kinderen, gaan liever vechten dan werken!

Laatst was die prinses,ikmeen Laurentine in beeld op een bezoek in zo'n kamp met hongerige kindertjes. Er lag een uitgemergeld kindje in een bedje en die moeder die grijpt dat kindje bij dat ultra dunne polsje en trekt ruw dat kindje zo uit het bedje omhoog. In aanwezigheid van die prinses, kun je nagaan hoe ze doen als er geen camera op gericht staat.
Ik zat met afgrijzen te kijken, vreselijk, arm kindje, zo ongelooflijk gevoelloos! Als ik dat zie dan denk ik, stop met fokken en zorg voor je kinderen en misschien ga je er dan ook wat gevoeliger mee om.

4
15 Bleke Betty

@15 Over dat condoom gebruik: ga lopen stampvoeten op het sint Pieterplein in Rome. En wat betreft die fabel die onderuit is gehaald: Ik zie graag de argumenten waarom die fabel niet meer valide is.

2
16 Gut

vervolg @16 betty (roept hij zacht uit de verte) betty (roept hij iets dwingender) betty (weer zachtjes roepend) Waar zijn je argumenten voor uw kulreactie in @15 mbt die fabel? (vraagt hij zachtjes).

3
17 Gut

vervolg @16  betty (roept hij zacht uit de verte) betty (roept hij iets dwingender) betty (weer zachtjes roepend) heb je dezelfde spanningsboog als de gemiddelde amoebe hier op NK? Kom nu met die argumenten (vraagt hij wederom zachtjes).

4
18 Gut

** gebruiker verwijderd **

@18 Ik durf het bijna niet te zeggen maar eh....die gaan er niet komen, ben ik bang. question

19 verwijderd23941

@11
De wereld redden/verbeteren is altijd de smoes geweest om voet aan grond te zette . Om vervolgens alles te verwoesten. Ze gebruiken zielige verhalen en huilende vrouwen im die onzin te verkopen. Op tv, via de lagereschool, via politiek..

1
20 Vanillestok

@19 Ik hou vertrouwen. Zoals ik vertrouwen hou in alle medemensen. Het rechtsch volk verward dat nogal gauw met naiviteit.

3
21 Gut

@16 @17 @18 Gutte-gutte-gut! Nou dan nu nog maar even, niet iedereen heeft maar de hele dag tijd om hier te posten,. Ik niet in ieder geval, gelukkig niet! Maar om u een plezier te doen, even kort.
Waarom de fabel van de vele kinderen vanwege de oude dag voorziening? Om de simpele reden dat de gemiddelde leeftijd in Afrika bedroevend laag ligt, dus de meesten kennen geen oude dag. Want het feit is dat oa, Aids, Ebola, Typhus, Cholera, gele koorts, Malaria, TBC, longontsteking ed, zelfs de pest is weer aanwezig,, dan nog hongersnood en de gigantische aantallen mensen die sterven door geweld, stammenstrijd ed. hierdoor worden de mensen er over het algemeen niet oud. Dus oude dag? Wie? Hoogop een oma die geen aids heeft en die voor de kinderen moet zorgen, waarvan haar eigen kinderen al zijn overleden en vaak door HIV.

Condooms, daarvoor moet ik bij de paus zijn?
"Veel Afrikanen combineren hun christelijk of islamitisch geloof echter met traditionele geloven en gebruiken. Het vereren van voorouders en het aanbidden van de natuur zit nog altijd diep verankerd in de Zuid-Afrikaanse levensovertuigingen"

De paus is tegen voorbehoedsmiddelen en de islam ook. En voor beiden heb ik geen enkel respect. Daarbij hebben mensen normaliter ook een eigen denken dus als je kinderen continu sterven omdat je man aan het vechten is en jij als vrouw niet in staat bent je kinderen te voeden, dan lijkt mij dat je ook zelf wel tot de conclusie kunt komen dat het niet handig is om door te gaan met kinderen ter wereld te brengen, alleen maar om dan ellendig te sterven, Hoe dan ook zorgen die geen van allen voor de oude dag.
1. de ouders zijn allang al dood, b.. de kinderen zelf zijn dood.
Ergo, het is een fabel.

Wat extra feiten:
Westelijk en Centraal Afrika (2015)
- Mensen met hiv/aids in 2015: 6.500.000
- Aidsdoden in 2015: 330.000
- Nieuwe infecties in 2015: 410.000
.......
Nu net 1,5 mnd geleden weer een uitbraak van een mysterieuze ziekte die lijkt op Ebola, maar is nog onbekend. http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170503_02863749
......
Gele koorts;
https://www.demorgen.be/wetenschap/dodelijke-epidemie-in-zuid-en-centraal-afrika-vormt-wereldwijd-risico-b7e540c8/

Nou Guttegut, ik hoop dat je er blij mee bent. Ik ben er iig mee klaar. Je kunt de feiten niet leuk vinden maar dat verandert niets aan de feiten. En doe voortaan niet zo besmukt kinderachtig question
U gaat nu waarschijnlijk ook niet meteen antwoorden en misschien schrijf ik dit hele stuk wel voor jan met de korte naam! Fijne avond!

4
22 Bleke Betty

GutteGut en kubus, waar zijn jullie nou?

Zullen wel op stok zijn, het is al 23.07 dus dan wordt het moeilijk! Geeft niks, ga maar lekker slapen! Het wakker worden is voor velen het moeilijkste. question

4
23 Bleke Betty

** gebruiker verwijderd **

@23 Voor jou is het blijkbaar ook moeilijk want je epistel was niet aan mij gericht maar je bent wèl verontwaardigd als ik niet reageer. Dag hoor Bleke Bet.

24 verwijderd23941

@24
Ach, u was zo bij GutteGut betrokken @19 en ook u lachte al in uw vuistje dat er niet meer gereageerd zou worden, natuurlijk is het ook aan u gericht. Lijkt mij vrij simpel. En ik ben niet verontwaardigt, slechts wederom bevestigd... question

2
25 Bleke Betty

** gebruiker verwijderd **

@25 Ook een manier om jezelf ergens uit te lullen. Hahaha, wat simpel zeg.

26 verwijderd23941

Sterilisatie is toch echt de beste oplossing. We doen dat al decennia lang bij katten en honden om overbevolking tegen te gaan. De hoogste tijd om dat ook te gaan doen in landen waar men kennelijk niet inziet dat een exponentiële groei heel veel kindersterfte tot gevolg zal hebben. De beste manier van "ontwikkelingshulp" die je in die landen kunt geven.

2
27 PFL

@13 . "Grote delen van de wereldbevolking heeft dat geluk niet,...."


De bekende BS. Dat heeft niets met geluk te maken maar alles met de inzet en het harde werk van onze voorouders (en met onze Christelijke cultuur). Die niet de hele dag kinderen fokten en ze aan hun lot over lieten maar hard werkten om een bestaan voor hun kinderen en kleinkinderen en nakomelingen (wij dus) op te bouwen. Dat zouden ze in Afrika ook eens moeten proberen.
Zuinigheid met vlijt(!) bouwt huizen als kastelen.

1
28 PFL

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
progressiefliberaal
Meisje (16) uit Amsterdam overleden na val uit raam, politie sluit misdrijf niet uit

Hopen dat het een ongeluk was, anders is het behoorlijk fucked up....

1 minuut geleden geplaatst door progressiefliberaal

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@26" toen zei men: die uitkering is toch gratis geld?"Die uitkering is zeer zeker geen gratis geld. Voor het betalen van die uitkering moete...

2 minuten geleden geplaatst door VBOH

wildersfan
Vanaf het schoolplein stuurden twee Rotterdammers een megadrugsimperium aan

Vrijgelaten... Toen ben ik gestopt met lezen......

4 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Malinois
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@20We hadden beter naar Gaddafi moeten luisteren en niet toe moeten staan dat de VS in Libië begon met rotzooien (Arabische Lente).Hij wi...

8 minuten geleden geplaatst door Malinois

Snorrie
HUGE: The WHO is BACKING DOWN on the pandemic treaty

Echte topper weer.Kan natuurlijk niet zonder wat info over de auteur.Peter Imanuelsen (born September 27, 1994), better known as Peter Swe...

9 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@25 Ja, dat heb ik ook wel eens uitgelegd, en toen zei men: die uitkering is toch gratis geld? Zucht ... ...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Marrie1
Iraanse rapper Toomaj Salehi krijgt doodstraf vanwege steun aan protesten

Dit is moord! met voorbedachte rade, van die bende gestoorde religieuze gehandicapten die met geweld de bevolking onderdrukken.( Barbaarse gek...

13 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Wedergeboren
Iraanse rapper Toomaj Salehi krijgt doodstraf vanwege steun aan protesten

@4 "Fijn geloof. . . die islam" Ach, in Rusland ga je bak in en wordt je uit de ouderlijke macht gezet, omdat je kind een tekening m...

14 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

sockknitter
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@20Wanneer de asielzoekers eenmaal statushouder zijn, krijgen ze een bijstandsuitkering en niets meer gratis. Net als de autochtone bijstandsm...

17 minuten geleden geplaatst door sockknitter

NK. App
Swinger CouplesWife Caught PornCarmelkitten XxxCzech FanatasySecrethentai ClubPussy With FlowerFree ChubbypornDebbie ShamelessApadravya PeircingTenticle DildoShahrukh Khan XxxSex Couple RomanticBig Indian Sex ComPawn P O R NBabylon Nude ScenesTwinkmasturbationNaughty MechimaMia Khalifa's First VideoLesbian Threesome SquirtPornosearchXn StoriesPornores BrasileiroXxx In SaxPornhub HolidayDesi Boob GrabOnlyfans IndoWwwredtub ComWomen Porn SitesBrazzare Porn VideoWarcraft PornOk Mom XxxSpooky Month R34Aunty Bf PictureHorny Young Women日本 色情 动漫Canais De Putaria No TelegramCreampies Glory HoleOld Women NudeFacesitting Farts PornNaked Italian WomenAbp-984MnpornTamil Aunty Romance SexNoturhoneybb LeakedDesi Indian Porn Video DownloadKlara Si NudeLesbian Tibbing PornMulherestambémcagamXx Hot VidioXiao R34Melhor PornoJohnny Sins NewMilkingboobsNude Tv ShowsDate For FuckAlexis Fawx NewestSxemodelSite De Rencontre Sexe GratuitWww.xxx.vidseoMassage PornosuAlrna CroftHanka Heavy Melon XxxX Videos Tik TokRoja Sex ComWeb XxxWrong Turn XxxSexy Girls In SkirtsIandain XnxxEmeraude Toubia NudeJasmine XnxxTelugu Sex Hd VideoAaliyahhadidFamily Orgasm ComJosypornDesi Bhabhi Group SexMen.com FreeEroticsex MoviesTs Vr PornWww Beeg CimMom's BlowjobRehana Fathima Nude VideoMallu Romantic SexHorsecumshotsLesley-ann Brandt NudeGay Jockstrap PornNew Indian Xxx HdKaho Kasumiعرب ننارHd Pornosu IzleDubai ChudaiNude StepmomNudes SnapchatSpicydrea NudeRip Xxx VideosSex Of GirlBrazilian Porn MoviesMallu Aunty Saree RemovingMotherinlaw PornPorn Latino AmateurFit NudesBlowjobs CompilationSexy Girls XnxMalayalam Heroine Sex VideoAmanda Cerny PussyMonster PussySex Bhabhi NewCelecia LionIncestos EspañolHot Mms Sex VideosFingering Licking GoodCum Inside Sex VideosErotic Mind ControlPorncomics AzReddit Straight Girls PlayingHairy Pussy RedditPor N UnblockedHikaru AoyamaXxx Move Full HdPorn Hindi Audio StoriesVichatterXnxx Bhabhi VideosThick Stepmom PornDaughterrape PornBait Bus GayHobybuchanon FullMobileporn GameXxx SaneleynMuscle Gsy PornBig Butt XvideosRoma VaradkarVideo De Porn XxxBisexual OrgyFilms Pornos Francais GratuitsChaterbatBrublack OnlyfansHd Sexy Full VideoMarathi Girl PornTranssensual ComHannahowo OnlyfasNude AmareurFamosasnuasStripskunkAarti NagpalHindi Porn Star VideoAgetha LiraCallege XxxXvideo Village GirlHardcore BondageHot Naked LebiansCircle Jerk Pron