door 7Butterfly7 in Politiek  ·  31 Reacties

  • 27
  • 690x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Deze man heeft zo enorm gelijk, waarom wachten tot de doden vallen?

12
1 Xmod

Na een aanslag zal de wet aangepast worden, eerst een dag van rouw en warme woorden voor de nabestaanden en op tv deskundigen die gaan uitleggen dat de dader verward was en op de zolder geradicaliseerd was.

9
2 Voorzittershamer

* Verwijderd door de redactie *

3 hk-sr

Ook hier weer brullen vanaf de zijkant ... #hoedan ???

25
4 radicalenradar

@1 ik zou beginnen met alle geradicaliseerde pvv-ers en pegida-nationalisten oppakken daar gaat nog de grootste dreiging uit in NL

28
5 radicalenradar

Der Hiddemeister spricht...............

17
6 Tsaar

@6
Hij spreekt niet, hij schreeuwt, in ieder geval volgens die idiote hoofdletters in de kop.

21
7 PuurHagelslag

@5 Wanneer was de laatste aanslag van Pegida in Europa?

3
8 arcenist

@5
Kwestie van tijd dat het groter en groter word, ik snap je gevoel van dreiging.
Maar zoals je weet wie zaait die oogt, en jij gaat oogsten, gegarandeerd, of je speelt alleen de internetheld.

5
9 Mesjokke

@5
Moslims zijn in Europa veiliger dan niet-moslims. Dat is getalsmatig de enige juiste conclusie.

Je kritiek is dus aan de verkeerde gericht.

Verder leert de geschiedenis ons dat "geradicaliseerde pvv-ers en pegida-nationalisten" een reactie zijn op moslimterreur.

De Islam is wereldwijd de allergrootste bedreiging voor de mensheid, incl. moslims.
Een Egyptische commentator constateert dat de Islam de wereld slechts ellende brengt.

Ik begrijp de haat naar moslimcritici niet zo goed. Zoals de Egyptische commentator zei: je bent eigenlijk niet goed bij je hoofd als je geen kritiek hebt op Islam. En zo is het maar net.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/06/egyptische_tvhost_doet_epische.html

6
10 Sterke

Wat deze man nu in zijn positie op deze plek te berde kan brengen daarvan is een enorm groot deel van onze bevolking zich altijd al van bewust. Ben echt blijk met hem, Ben dol op mensen met verstand, moed en doorzettingsvermogen.

2
11 shym

Bizar dat we ons iedere dag druk maken om een (eventuele) aanslag terwijl er ongeveer 620 verkeersdoden per jaar vallen, wat we bijna als "collateral damage" zijn gaan zien.

13
12 Brolin

@6 Een Tsaar kan ook wel behoorlijk bevlogen zijn.

3
13 shym

@12 +++

8
14 shym

@12 Zet de dingen in verhouding en dat is gezond. Hier wat opmerkingen:
- Er worden maatregelen getroffen om het aantal verkeersdoden te verminderen.
- Wat is de verhouding van aantal verkeersdoden op het aantal weggebruikers en de verhouding islamdoden op extremisten?

3
15 case

@12

Nog bizarder is dat er in Nederland helemaal geen aanslagen zijn de laatste jaren.
Op een paar doorgedraaide autochtonen na. (v.d. Vlis en Tates)

Waar gaat dit eigenlijk over denk je dan?

7
16 malle loot

@12
Klinkt goed, alleen:

- er vallen in Nederland vele duizenden doden door medische fouten en medicijnvergiftiging. Vanwaar je focus op verkeersdoden, terwijl dagelijks miljoenen mensen in het verkeer zitten? Waarom miljoenen euro's uitgeven aan verkeersveiligheid, terwijl de gezondheidszorg veel riskanter is?

- als de moslimterreur getalsmatig geen probleem is, waar is de AIVD volgens jou dan druk mee? Waarom is Nederland uitgegroeid tot een van de grootste privacyschendende dataverzamelstaten? Waarom worden honderden geradicaliseerden gevolgd? Waarom wordt onze mobiele telefoonpositie 24/7 vastgelegd? Waarom worden preken in moskeeen afgeluisterd? Waarom wordt Wilders beveiligd? Waarom ontvluchten Hirsi Ali en Joden ons land? Waarom doen onze kunstenaars en opiniemakers aan zelfcensuur aangaande islamkritiek? Waarom worden Syriëgangers gecontroleerd?

Het verschil tussen verkeer en Islam is dat de eerste nuttig is, voor vooruitgang en welvaart zorgt en het ons vrijheid geeft.

4
17 Sterke

@16
Zou het iets te maken hebben met de vele miljarden die de overheid uitgeeft aan afluisteren, data verzamelen, radicalisering opsporen, geradicaliseerden volgen, preken afluisteren, Syriegangers tegenhouden, Imams uitzetten etc.?

0
18 Sterke

@15

Als we het over verhoudingen gaan hebben:
hoeveel terrorisme-slachtoffers hebben we inmiddels in Nederland?

4
19 Brolin

* Verwijderd door de redactie *

20 Captain Hero

@20 dat is geen geluk dat komt omdat de inlichtingendiensten zo goed werk leveren. 95% van alle aanslagen worden vooraf voorkomen.

6
21 mike45

Kwestie van tijd voor de bommen ook in Nederland afgaan. Of vrachtauto's op menigten inrijden. De geradicaliseerde religiegekken zijn vaak al lang in zicht bij de diensten en kunnen hun gang gaan. Het kalifaat in Syrië en Irak is bijna geschiedenis, maar de ideologie nog lang niet. Iedereen kan overal de grens over zonder controle. Zij voeren een oorlog tegen iedereen die niet bij hun hoort, dus tegen de hele wereld.

2
22 vandaagffniet

@12
Hypocriet? Net als politici die voor mij beslissen dat ik een zak onderdelen ben?
Maar tabak, alcohol en suikers gewoon in de verkoop laten.
Enig idee van de kosten en ellende die dergelijke producten hebben op hart en vaten?

0
23 Al

* Verwijderd door de redactie *

24 Captain Hero

Theo heeft het bij het juiste eind. As simple as that.

4
25 Tsaar

Wat een gezwets, wederom, van Hiddema, Hij komt met een reeks van aannames en poneert deze als vermeende feiten. De Koran zou doorslaggevend zijn voor een vermeende terrorist om tot zijn / haar daad te komen, dat is volstrekt natte vingen werk. En de oplossing? Plak een sticker op de Koran met de tekst "Kan het brein ernstige schade toebrengen", lekker denigrerend en buitengewoon onnozel natuurlijk alsof een sticker een in potentie terrorist op andere daden zou brengen.

Het is niet alleen denigrerend richting moslims die op geen enkele manier zich willen vereenzelvigen met de onnozele idealen die terroristen prediken.

Maar prima hoor, wint de FvD wederom wat zieltjes, loopt de PVV ook weer leeg met als netto resultaat dat extreem rechts nog minder invloed krijgt. Vooral doorgaan zo dus.

8
26 Drumpf

@24

Je schreef: "rankrijk en Groot Brittannië hebben ook een erg goede geheime dienst. Zelfs beter dan deze door de VVD grotendeels wegbezuinigde AIVD. "

Hetgeen maar weer eens bewijst dat met een politiestaat en zelfs met het uitroepen van de noodtoestand terroristische aanslagen niet 100% uitgesloten kunnen worden.

3
27 Drumpf

@20

Het wordt allemaal zo opgeklopt. Er gebeurd nooit wat in ons land. Behalve mensen bang maken dan. Maar ik ben helemaal niet bang!

1
28 malle loot

@26 Drumpf
Denigrerend?

De koran is een boek, een stuk karton en papier. En er staat onzin in. Er zijn geen bewijzen van "Allah" de grote boze tovenaar.
En er is geen bewijs dat Mohammed opdracht heeft gekregen van allah of dat hij met een "Engel" heeft gesproken. Dus hoe zijn de opmerkingen denigrerend ?
Als Mohammed nu had geleefd zou hij in de dwangverpleging terecht zijn gekomen met een dagelijkse dosis medicijnen, om de gek rustig te houden.

2
29 Natayo the Bobcat

Ach Theo. Jij zult schuldige cliënten vrij hebben geluld door ontoereikende wetgeving.

2
30 Liwwie

@29

Je schreef: "Denigrerend? "

Dat staat er.

Je schreef: "De koran is een boek, een stuk karton en papier. En er staat onzin in. Er zijn geen bewijzen van "Allah" de grote boze tovenaar."

Dat is volkomen irrelevant.

De Bijbel neem ik ook niet serieus, en in het bestaan van God noch Jezus geloof ik niet. Maar dat wil nog niet zeggen dat ik deze gelovigen moedwillig hoef te beledigen met het sommeren dat er een sticker op de Bijbel moet worden geplakt met de waarschuwingstekst dat het lezen van dit boek ernstige schade aan het brein oplevert.
Bovendien staat een mening of iets nonsens is of niet niet gelijk aan dat een boek daadwerkelijk schade oplevert aan het brein. Hiddema vormt helemaal geen autoriteit en is geen neuroloog, hij kan dus niet eens vaststellen of het lezen van welk boek dan ook daadwerkelijk schade aan het brein oplevert. Toch werpt hij zich hier op als een deskundige en komt met conclusies op een terrein waar hij niet over enig know-how beschikt.
Derhalve zijn dergelijke uitlatingen misplaatst dedain, onnodig grievend en denigrerend.

Je schreef: "En er is geen bewijs dat Mohammed opdracht heeft gekregen van allah of dat hij met een "Engel" heeft gesproken. Dus hoe zijn de opmerkingen denigrerend ?
Als Mohammed nu had geleefd zou hij in de dwangverpleging terecht zijn gekomen met een dagelijkse dosis medicijnen, om de gek rustig te houden."

Wederom irrelevant. Het bestaan van Mohammed staat niet ter discussie.

1
31 Drumpf

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Juist Geert. . . Het overgrote deel van de stemmers op de PVV hebben dit gedaan omdat zij zich oprecht zorgen maken van de enorme asiel/geluk...

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Strongoli
'Anti-wokepartij' groeit op VU: 'Studenten zijn er klaar mee!'

Woke is alleen nog maar heilig, voor een klein links elitegroepje en wat onbelangrijke fanatiekelingen, die zichzelf als wereldverbeteraars zien...

3 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Marrie1
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@17Klopt, en in een klap liggen nu de islamitische kaarten in Arnhem, open en bloot op tafel.👍...

3 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Wedergeboren
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@16 "Nee, in Arnhem zijn ze echt niet goed bezig." Dat 'goed bezig Arnhem...' lijkt mij duidelijk sarcistisch bedoeld, maar geod .....

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@15 Ja. Zoals gezegd, het is niet altijd ingewikkeld. ...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Marrie1
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@14Nee, in Arnhem zijn ze echt niet goed bezig.Aan de andere kant, we weten nu hoe laat het is in ArnhemEn dat is handig. 🤣...

5 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Wedergeboren
Priester die sprak op begrafenis Navalny krijgt zonder reden sanctie

@1 Zijne Heiligheid de patriarch van Moskou, Kiriil, ligt bij Poetin onder de lakens. Van hem hoef je dus niets negatiefs over het r...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Marrie1
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@13Ben ik helemaal met je eens, we weten nu tenminste dat in Arnhem veel moslims zitten die willen luisteren naar een Al Qaida-terrorist uit A...

8 minuten geleden geplaatst door Marrie1

21st Century Guy
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@10 "dan moet je altijd meer eisen dan wat je wil"Oke dan moet hij dus moeten eisen dat er geen asielzoekers meer bij komen en dat asielzoek...

9 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Bob Sleebaan
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@12 Tja als ze zo iemand op een voetstuk zetten lijkt me dat zeker in zo'n gemeente niet goed.Geloofsgenoten zullen denken: Hé ik wordt ter...

11 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

NK. App
Ebony Dry HumpWwwxxxsexSex Video AlbumGoa Sex Video ComVera Dijkmans XxxJapanese Forced Sex VideosIndian Step Mom SexPunishment NakedCuevy EroticHappy Endings Massage PlacesPornstars Of WorldPorn BeautifulPhoacompanhantesRedhard PornCummy KissesLesbian Porn WreslingXxxx ComMeta Quest PornStrip Clubs In IowaKink.co MStephie Love NudeNivetha ThomasXxx West Indies VideoSnapchat Nudes IndianPornvideodownloadJp PornTamilnadu Housewife SexReal Daughter And Dad PornVuvastreetSirprise AnalJacqueline Fernandez Xxx VideoCatch Mom NakedDesi New PornBluechew PillsAssistir Videos PornosBrazilian Porn LesbiansEdens Zero PornTurningred PornPussyspaveValentina Nappi GangbangLily Kawaii Jack And JillZulay Henao NudeWowbirls.comKazumi LeakThevanessalovell OnlyfansSexx Xx VideosSexxy Xxx VideoGoogle Free PornKieraplease NudeHot Porn MpviesHentei LesbianPornos IndianasAshley Sinclair PornBig Tities VideosSex Video Chat AppStory Pron VideoWww New Porn ComMalayalam SexvidoesBfsm MangaHot SexingPornstar In IndiaNadia Naked365 Days Sex SceneMom BarzzersBlack Asslicking LesbiansFutanari JavEscout Near MeAmopornobr.comFotos De Penes CaserasXnx Video Full HdXhamster New PornShakeela Sex ScenesNyna FerragniHot Girl MoaningChatirbteNagi PhotoSeex VedioMen Com XnxxBlack Valley GirlsAngel Smalls BbcShantel-deeMeru The Succubus R34Hard CocksCyberpunk Rebecca HentaiHot Gay Romance PornViolet Myers SoloBellessa PlusExploitedcollegeirlsAminopronXxx New Full Hd VideoScarlettebabygurlTheync PornHindi Bold MovieAi Celebrity PornCogiendoputasAlura Johnsen PornAsain OnlyfansInterviewing PornBible Black HentPrincess TeegraSurprise Sex VideosMalayalam Xxx PhotosXxxx Video AssamAnna Spase NudeRedgif.Shilpa Shetti Sex PhotoAbgbugilMangla BhabiIndian Sexs VediosAlexis Fawx New PornJavgaruSierra SpunkBbw StrippersMcsroriesVouyor HouseBollywood Sex XxxXnxxfrenchChartubrDirty Talk HandjobHow Self SuckPorn Hub RomanceXxx AninationChodte HueRiley Black LeakedErotic Massages PornSweet Fox PornXocuban LeakAfrican XvideosSex Pics VideoTori Black Sex VideoIndian Aunty Nude SexWild Attraction Full MovieSex With Best Friend PornExploitedteen PornBillie Eilish Ai PornMexican Latino PornWww SexmodeleSite Pornográfico BrasileiroPornmotherlessSophia Mina OnlyfansWhite Boobs PornHd Hot SceneEbony Anal MasturbatingFacehugger PronTayloemadeclipsBj Swallow CompilationFresh PornoPorn MiciePornô GratuitamenteBangla Sex Bangla Sex Bangla Sex