door NouMoeZeg in Binnenland  ·  46 Reacties

  • 14
  • 1127x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Als links blij is, kunnen we ervan uit gaan dat het nadelig is voor de autochtone Nederlander.

9
1 Sterke

De trend is duidelijk..

4
2 chouffleur

Wat veel mensen maar niet willen begrijpen is dat een moslim in de eerste plaats.........een moslim is.

Daarna b.v Marokkaan ; Turk; enzovoorts en pas daarna.........Nederlander.

Met de opkomst van steeds meer islamitische partijen kiezen dus moslims steeds meer voor islamitische partijen als de omstandigheden daarvoor gunstig zijn. Daar immers ligt hun "hart".

Voorheen hebben moslims de bestaande politieke partijen gebruikt om de politiek in te gaan. Dat is met de opkomst van meer islamitische partijen niet meer nodig.

7
3 Janiej

Het is wachten tot de eerste burka zich aandient in de Nederlandse politiek...

7
4 Topperz

Die zetel is van de partij, niet van hem. ontslaan en iemand anders op die plaats in de raad.... Te gek voor woorden dit.

De gebeurtenissen telden voor Anfal op: ‘het ontkennen van het bestaan van islamofobie, het niet aanpakken van moslimdiscriminatie, een achterhaald assimilatiebeleid’
1 is terecht.
2 Dit is een leugen, Moslims worden heel vaak positief gediscrimineerd, dus leeg punt.
3 Dat het asiel beleid achterhaald is weten wij ook, het moet veel kariger, en de opportunisten moeten eruit gehaald worden omdat die alleen voor de financiën hier zijn. Zie het groeiende aantal vluchtelingen wat lekker in hun geboorteland op vakantie gaat...

De beste man is een hypocriet. Maar zijn ware aard is boven gekomen op een hele dure manier voor de belasting betaler. Wat volledig onterecht is.

7
5 Logic

met nog een aantal maanden te gaan voor de raadsverkiezingen is dat pas het begin.
Normale partijen zullen wel twee keer na gaan denken vóór zij moslims op de lijst zetten

5
6 chouffleur

@1

Wie denk je dat wie eigenlijk verantwoordelijk is voor het loslaten van de goedkope ongeletterde Turkse en Marokkaanse werknemers welk van de VVD en huidige CDA via een overeenkomst gezinshereniging en huisvesting van de Staat kregen onder zware lobby van het bedrijfsleven?

Dat was toch zeer bevordelijk voor de autochtone Nederlander!

2
7 garriet

Het is weer duidelijk,; rechts is niet blij. De moslim achtergrond wordt de schuldige en men gaat weer helemaal los.

39
8 Tussenderegels

Leren leren is moeilijk en stelling nemen nog veel moeilijker, vooral als er altijd met verhalen aan je getrokken word, om dan je eigen mening te houden moet je karakter hebben!

11
9 Zie Hier

@5 de zetel is van hem. Zo werkt dat nu eenmaal in de politiek. Dat hij onbetrouwbaar is, is wel erg zuur voor leefbaar temeer ze nu de meerderheid verliezen. Dit zal bij leefbaar het anti moslim geluid alleen maar doen versterken.

7
10 Arista

De komende maanden worden interessant over de positie van moslimkandidaten in de politiek

6
11 chouffleur

Laat dit een waarschuwing zijn voor alle partijen: zet geen moslims op je lijst want ze gebruiken jouw lijst alleen maar om binnen te komen in de politiek. Zodra ze binnen zijn in de politiek gaan ze de islampartijen ondersteunen. Allemaal leugens en methodes die in overeenstemming zijn met de voorschriften van de koran. Dus: zet ze niet op verkiesbare plaatsen want vrijwel zeker ben je die zetel kwijt na de verkiezingen.

6
12 PFL

Dat heb je met wolven in schaapskleren.....je mag de boel besodemieteren van de koran als het maar voor het hogere doel is.
Ik zou zeggen, alle moslims uit je partij zetten per direct.

7
13 kaassnitsel

** gebruiker verwijderd **

@13
nou dat mag van o.m. de PVV en de VVD ook al jaren, dus kennelijk goed geintegreerd

14 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@12
generaliseer niet zo, zeg

15 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

En nog steeds zien de politieke partijen niet in dat islamitische politici de gevestigde partijen zien als een springplank naar een islamitische partijen en islamitische samenleving.

16 verwijderd5929219

** gebruiker verwijderd **

@12
U schrijft:
"Laat dit een waarschuwing zijn voor alle partijen: zet geen moslims op je lijst want ze gebruiken jouw lijst alleen maar om binnen te komen in de politiek".

Wellicht afgekeken van iemand...?

http://www.novatv.nl/page/detail/nieuws/7198/VVD+woedend+over+opstappen+Wilders

U gaat verder:
"Zodra ze binnen zijn in de politiek gaan ze de islampartijen ondersteunen."

Welke partijen zijn dat en kunt daar wat voorbeelden van geven dan?

U vervolgt:
"Dus: zet ze niet op verkiesbare plaatsen want vrijwel zeker ben je die zetel kwijt na de verkiezingen."

Vooral dat 'vrijwel zeker' intrigeert me, heeft u wat voorbeelden of een procentuele verhouding van dat 'vrijwel zeker' of bent u gewoon blij dat u de onderbuik weer eens geleegd hebt?

@16
U schrijft:
"een springplank naar een islamitische partijen en islamitische samenleving."

Ook voor u, welke partijen zijn dat en wie hebben die spring dan gemaakt?

Wat ik dan weer wel vreemd vindt is dat Anfal niet eerder heeft doorgehad hoe racistisch de leden van Leefbaar Rotterdam zijn. Neem bijvoorbeeld Soerensen: een nietskunner met louter afgunst van buitenlanders, zoals Anfal.

17 verdwijderd21

Partijen zoals NIDA en DENK, die zouden verboden moeten worden in dit land. Zij ondergraven alles wat wij na de Tweede Wereld Oorlog opgebouwd- en bereikt hebben. Als dat soort partijen het voor het zeggen krijgt ? Dan ziet het er zeker alleen voor de moderne westerse vrouw zeer slecht uit. Mensen, begrijp dat nu eens !
Weg met die partijen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5
18 Flipper

@1 als links blij dan wordt tenminste een deel van de Nederlanders niet weggezet als ongewenst.

26
19 radicalenradar

Laten wij hopen dat minderheden in NL hiervan leren; laat je niet als excuus neger, marokkaan oid misbruiken voor een politieke ideologie die alleen maar als doel heeft jou, je afkomst en cultuur te decimeren --- meer migranten zullen hierdoor links gaan stemmen.

24
20 radicalenradar

@18

Verboden? Dus jij gaat bepalen welke partijen verboden moeten worden? Zodat uiteindelijk alleen de partij van jouw voorkeur overblijft? Dat gaan we dus niet doen, dat is nou juist de les van WO2.

19
21 malle loot

@18 , de tweede-wereld-oorlog in de mond nemen maar wel vrolijk de pvv steunen; als je iets van de tweede wereld oorlog had moeten leren is om partijen als pvv en pegida in de kiem te smoren.

25
22 radicalenradar

@18 Neem de SGP dan ook meteen mee.
Geloof en politiek horen gescheiden te zijn... We leven ten slotte niet in Turkije of Saoedi Arabië.

9
23 Logic

* Verwijderd door de redactie *

24 Dewereldrond

@21 Een gevaar zit er in bij het verbieden van partijen. Waar houdt het op. Inderdaad iets om bij en over na te denken bij het verbieden. In zoverre wil ik je tegemoet komen, omdat je daar een punt hebt. Maar toch moet je je afvragen of we dat soort partijen moeten willen in onze vrije westerse samenleving, die al steeds meer onder druk komt te staan van Niet Nederlanders.
Die partijen zijn echt een bedreiging. En dan moet je m.i. ingrijpen voordat het echt te laat is.

@22 De Reflectanten hier op N.K. weten dat ik: PvdDieren gestemd heb. Of ik daar spijt van heb, doet niet meer ter zake.

@23 Dat zijn partijen die ook de nodige 'zorg', verdienen, maar dat soort mensen zijn hier wel van oudsher altijd al geworteld, door de eeuwen heen- en hebben vaak door hun inspanningen ook meegeholpen dit land op te bouwen. Aandacht ? Zeker. Maar het is iets anders dan wat Niet Nederlanders die hier z o g e n a a m d... naar toe moesten vluchten- en hier nu zich met zaken bezighouden die ons echt bedreigen.

3
25 Flipper

Nee, hij gebruikte Leefbaar Rotterdam als excuus om in de politiek binnen te dringen.

2
26 Remkraan

@26 Precies..

2
27 netcat

Ik droom van een wereld zonder (s)linkse gekkies en islam. Dat moet dan wel de hemel zijn.

4
28 Amrock

Dit stinkt aan alle kanten.

0
29 watnu

Destijds in 2014, “Leefbaar spreekt me aan"
http://www.leefbaarrotterdam.nl/index.php/lr/comments/mo_anfal_leefbaar_spreekt_me_aan/

Video NIDA:

http://www.nidarotterdam.nl/nieuwsberichten/leefbaar-raadslid-stapt-naar-nida-coalitie-verliest-raadsmeerderheid-2/#.WVIj4hPyiFW
Het is niet goed te praten, mocht Leefbaar Rotterdam al dan niet stelselmatig negatieve gebeurtenissen van bevolkingsgroepen op 1 hoop gooien en een groep in zijn geheel in een negatief daglicht zetten, maar problemen ontkennen, niet zien of er van wegkijken daar ben ik ook geen voorstander van en zal de problemen die er tussen verschillende culturen/geloven spelen, alleen maar doen toenemen en ontaardt dan nog in veel meer vijandigheid en geweld.

0
30 Nieuwsgierig

@22 : Als mensen de 2e WO erbij halen wordt het lastig. Ik heb echter het idee dat links momenteel veel fascistischer is dan rechts. Fascisme=claimen dat jouw gelijk het enige is en andere meningen onderdrukken, dat laatste valt op: de NPO en kranten zijn 80% links de mensen zijn voor 20% links (laatste 2e kamer verkiezingen), de minderheid indoctrineert de meerderheid met de linkse overtuiging : Europa = goed, Islam = goed, meer immigranten= goed, Hollandse cultuur (Zwarte Piet, Kerst, Sinterklaas)= slecht, niet werken toch geld = goed enz.

2
31 AlsUMijToestaat

* Verwijderd door de redactie *

32 hk-sr

@12 is Geert dan ook een moslim?

5
33 Hadzo7

* Verwijderd door de redactie *

34 Scharrelei

Als men nu nog niet weet dat deze lieden taqiyya plegen dan leert men het nooit meer, en zie ik de toekomst voor Nederland en de echte Nederlanders zeer somber in.

2
35 Positivo

Ik ben geen Rotterdammer dus ken Nida niet.
Nooit van gehoord.
Wel van Leefbaar Rotterdam . Die Eerdmans vind ik een eikel.
Is er ook niet eens ( zo'n zuurpruim met een zuur gezicht) overgestapt naar de PVV?
Dus ach , wat deze man heeft gedaan is dus al eerder gebeurd.

10
36 No newstoday

@32

Zo is de PVV ook ontstaan .
Dus Wilders was ook een ordinaire zeteldief.

11
37 No newstoday

Leefbaar Nederland de partij die werkenden met lage inkomens een "bonus "gaf van schrik niet 50 euro,een bonus die elke zichzelf respecterende werkende zou moeten weigeren omdat ze niet wachten op een aalmoes maar wachten op een structuele loonsverhoging.Leefbaar Nederland de partij die betaalbare sociale woningen wil afbreken om er dure woningen ervoor in de plaats te bouwen.Het enige wat je de rebellerende gemeenteraadslid kan aanrekenen is dat hij ooit lid is geworden van deze club.,

6
38 jantje van leiden

@38 Leefbaar Rotterdam

2
39 jantje van leiden

* Verwijderd door de redactie *

40 Gr@ndioos

Het blijft zetelroof. Zoveel kiezers die op een partij stemmen leveren een zetel voor Piet op. Piet gaat vervolgens met die stemmen naar een compleet andere partij met compleet andere standpunten.

Kiezersbedrog. Als ik een kleine partij zou zijn zou ik mannetjes laten infiltreren bij de grote partijen en zo proberen gekozen te worden en vervolgens overstappen. Dat dit mag .. onbegrijpelijk. Wil jij de partij verlaten ? Prima, tot ziens, zetten we in jouw plaats bij dezelfde partij iemand anders neer. En jij veel succes bij het UWV.

0
41 De Vliegende Brabander

Politieke aardverschuiving in Rotterdam: NIDA wint zetel, rechtse coalitie verliest meerderheid-

http://dutchturks.nl/politieke-aardverschuiving-in-rotterdam-nida-wint-zetel-rechtse-coalitie-verliest-meerderheid/

5
42 info

@19
Kun je me uitleggen wie er in Nederland woont. Allochtonen of de inheemse Nederlander.
loop de boel niet om te draaien voor een links flut-argument.

1
43 sparta

Weer een Islamitische mol (infiltrant) die nu kleur bekent .

0
44 Natayo the Bobcat

@22 radicalenradar
tweede wereldoorlog als voorbeeld nemen ?

De PVV komt op voor Nederland en voor de Nederlanders.
D66 GroenLinks PVDA VVD niet, zij doen hetzelfde wat de NSB deed in de oorlog .

1
45 Natayo the Bobcat

Islam partijen zouden als criminele organisatie moeten worden aamgemerkt.

2
46 Zeekomkommer

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nicks R. Van
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

Iemand met een Palestijnse vlag mogen ze meteen oppakken en afvoeren. ...

19 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

Als van der Burg eens zou opknappen, zou dat een stuk schelen in de instroom. ...

21 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Hendrianus
VS spreekt veto uit tegen Palestijns lidmaatschap VN

"Daarnaast wil de VS dat een onafhankelijke Palestijnse staat ontstaat na onderhandelingen met Israël, en niet door druk van de VN."Dat is ...

23 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@73 Ja, precies. Het met anderen willen bemoeien. Dat is het probleem. Lekker iedereen z'n ding laten doen, moet het uitgangspunt zijn. ...

38 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

Sywert zegt geen advocaat te kunnen vinden voor zijn rechtszaak maar heeft wel een advocaat bij zich tijdens het interview met FD?!...

42 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@70 Trouwens, wij nemen geen aanstoot aan woke deugers, zij nemen aanstoot aan ons, toen wij niet gevaccineerd wilden worden en geen mondkapjes ...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Zie Hier
De Britten willen asielzoekers ‘afschrikken’ met een enkeltje Rwanda, dit is waar ze terechtkomen

Prima idee word tijd dat Nederland het met UK op een akkoordje gooit en kijkt of ze er ook gebruik van kan maken!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Tuurlijk zo onschuldig als een pasgeboren baby!Ja Ja...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@71 Dat denk ik ook. Het zijn dezelfde mensen....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Nylon FootjobLav Lune PornPorn CerdasSextattooFarrahfawcett NudeLacey Chbert NudeMom Sex Tube ComMelanie Hicks PornstarJooni KimBrazzers Porn ViedosDesi Story SexWife Shsring PornSerenitycoxChezch GloryholeAporn TvHqs Porno GayRachel Cook SexNaked GrandpaKorean Love Making VideosSunny Leon NideEbony Lesbian XxxRawconfessionsJeux PrnXxx EscodidoPorn PainanalMichell Rodriguez NudePublic CockflashChina Teen XxxSex With Mother In HindiWonderwoman PornMilf Camel ToePorn For Real LesbianTantra ChairMia KalikfaProsexx LeakedMoti ChutWeird NudesWannonce.Moruah MillsMlf Sex VideosKani Kusruti SexNew Hindi Blue FilmFirst Time Anal Porn VideosAishwarya Sexy FilmJasmine Jae JordiBlack Old Gay Men PornLesvian ThreesomeEnglish HentaisPprnografia GratisBrandi BraidsHentai PreviewsGina Davis NudeGrannyflashSdnm389Porn Massage LesBelle Delphine Leaked PornNewest Celeb LeakedEscort Ile De FranceVidios PornográficoSneaker CummingTorcher SexStepmom Porn XhamsterTitties VoyeurCzechcasting ComNude NoviesMonster Porn AnimatedKitty Katzu抖阴ReallivecamPorne BdsmVideos Of LeabiansPotn HibFuta PhubClassic MissionaryXxx Videos KitchenXxxn PunjabiTarak Mehta PornSex Mex Full VideosBlowjobs CartoonsBest Blowjob PositionsHindi X Video Full HdLesbians Porn In ShowerAnimated Futa PornNtr Porn GamesHailey Rose FucksSpanking The MilfSex Aunty XnxxPornhub2Amanda Seyfried PornBubble Butt NakedThird CrisisFatalmofrlBig Black TittisLove Cream PiesDophin PornXxx Sex GamesSuit Salwar PornStep Mom Stuck PornNude Fat BootySweetiepie BriSwiprEmma Watsons Bf31 Vakti PornoGod Of War Freya PornDesiresfm PatreonIndian Kinky GirlsSsis-816 JavLollipop Chainsaw PornNaked MaidPprnvedioMallu Aunty NakedPorner ComReddit.tubeVer Vídeos Pornos XxxXnxxtamil AuntySnowbunny PornSteph RaynerGood PornographyFamous Porn VideosBokep BrazilianLucylemonxxx OnlyfansBangla Blue Bangla BlueLema The Plug BbcElephantlistSexo H DXnxc.comRose Monroe NakedBeach SexpornUta NudeNice Cock MemeVanrssa Del RioMy FriendfeetNobita XxxPlay Rape PornVideos Of Nice TitsRose Betram NudePorn AnimashenEvalongoria NudeBengali New Sex StoryLenina Crowne PornLong Hair Desi PornPorn Video In HospitalSiri Dahl JoiFem Dom TrampleShemale Cums In Guys MouthBlacked Raw CreampieSites Like EromeBabi StarBest Big Boobs Porn VideosNaled Lesbians