Wilders wil mogelijke terrorist opsluiten (ad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Binnenland  ·  461 Reacties

  • 23
  • 1768x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@389 KDaver
"Ja.Hij is schuldig bevonden aan "gedrag dat niet conform de wet is". Maar dat maakt u toch zeker niets uit."

Naar mijn mening is iemand die alleen maar een uitspraak doet geen crimineel, nee.
Ik ben voor volledige vrijheid van meningsuiting. Dus dat hij door een rechter veroordeeld is dat maakt mij inderdaad niets uit.
Het is zelfs on-Nederlands en bijna uniek om iemand voor een uitspraak te veroordelen. Hoe vaak komt dat voor ?
Ja, doodsbedreigingen mag je niet uiten, maar zelfs dat wordt vaak niet vervolgd.

6
451 Natayo the Bobcat

@373 doortjebont
Ik zeg in mijn reactie niet dat Mohammed een pedofiel was. Ik stel alleen vast dat de IS'ers die Mohammed volgen in daad en woord, dat zij pedofielen zijn.
En dat klopt met de realiteit, want het is bekend hoeveel meisjes er ontvoerd en vastgehouden worden, gaat om duizenden .

En of Mohammed een pedofiel was ? Ik ben er niet bij geweest. Maar als je met een klein meisje trouwt, ben je voor mij wel erg verdacht ja. En moslims her en der volgen nog steeds die praktijken . Dus waar hebben zij dat vandaan?

5
452 Natayo the Bobcat

@322 Sparkplug
|"als deze wet doorgang zou vinden is de vrijheid van meningsuiting ook indirect afgeschaft"

Gaan we ons nu opeens zorgen maken om de VVM? Maar Wilders mag niet "minder minder minder" zeggen ?

7
453 Natayo the Bobcat

@442 Ik weet niet wat de AIVD voor aanwijzingen heeft of bewijzen heeft. Het is natuurlijk wel zo dat de AIVD meer mag dan een politieagent. Niet alle middelen die de AIVD gebruikt om bewijs te verzamelen zijn toegestaan in een rechtzaak maar zijn wel bewijs. Stel dat de AIVD gesprekken afluistert tussen de verdachte en zijn advocaat of psychiater en daaruit blijkt dat er een aanslag zal worden gepleegd. Dan is dat niet toegestaan als bewijs tegen de verdachte in een rechtszaal maar je weet wel dat er doden gaan vallen als je niet ingrijpt.

Ja we hebben iets dat lijkt op een rechtsstaat maar dat wil nog niet zeggen dat je verdachten niet kan oppakken en redelijk langdurig kan opsluiten zonder dat er direct een uitspraak is van de rechter. Ook dat is heel goed mogelijk in een rechtsstaat. Dat is wat anders dan zomaar mensen oppakken op basis van onderbuik gevoelens. Wat me opvalt is dat als Wilders een wetsvoorstel doet dat er meteen van uit gegaan wordt dat de rechtsstaat wordt opgeheven terwijl als bijvoorbeeld Pechtold exact hetzelfde voor zou stellen dat het allemaal prima is. Vergeet niet D66 is opgericht om de grondwet te wijzigen. Dus al die sterke woorden als "ongrondwettelijk" boeien niet zo heel erg. De grondwet is ook gewoon een wet en die kan ook onder bepaalde voorwaarde gewijzigd worden. In Amerika is er ook een groep die de grondwettelijke vrijheden van alle Amerikanen wil inperken. Die groep noemen ze de Democraten omdat ze het 2de amendement willen schrappen.

Het hele spelletje gaat zich als volgt afspelen. Wilders dient dit wetsvoorstel in. Dat wetsvoorstel wordt waarschijnlijk door slechts 1 partij gesteund en dat is de PVV en dus verworpen. Ergens in de toekomst komt er een vreselijke aanslag met misschien wel honderden of duizenden doden. Dan komt Wilders terug op deze stemming en legt hij aan de kiezers haarfijn uit dat deze aanslag mogelijk voorkomen had kunnen worden als zijn wetsvoorstel er door was gekomen. Als het dan vlak voor een verkiezing is dan mag het Nederlandse volk stemmen wat ze daar van vinden.

4
454 RazorBlade

** gebruiker verwijderd **

@451
U schrijft:
"Naar mijn mening is iemand die alleen maar een uitspraak doet geen crimineel, nee." " Dus dat hij door een rechter veroordeeld is dat maakt mij inderdaad niets uit. "

De meeste veroordeelde criminelen vinden zichzelf enorm onschuldig. Dat er 13% van het electoraat een man steunt die (juridisch bewezen) oproept tot discriminatie is een indicatie dat een deel van Nederland weet te ontsnappen aan de aandacht van onderwijspersoneel.

De uitspraak van de rechter is zo zeldzaam omdat sinds WWII dergelijk politiek gedrag niet meer vertoond is. Hij zet 1 miljoen mensen weg als staatsgevaarlijk en zijn aanhang walgt daarom van die 1 miljoen. Dat levert stress en angst op.
Wilders heeft mazzel dat ie niet wordt geoormerkt als terrorist met dat angstzaaien. Maar wat niet is kan natuurlijk nog komen.


@454
U schrijft:
"Dan komt Wilders terug op deze stemming en legt hij aan de kiezers haarfijn uit dat deze aanslag mogelijk voorkomen had kunnen worden als zijn wetsvoorstel er door was gekomen."

Denkt u dat W. óóit zal toegeven dat hij de oorzaak is van de radicalisering van roomblanke (afgezien van de plakplaatjes) tokkies en gediscrimineerde getinte mensen? Ik denk het niet.
Wilders heeft altijd aangekondigd "ze gek te gaan maken in Den Haag". Hij doet louter aan afbreken en nóóít aan opbouw.
H&I kiezen er bewust voor (als ze het nu nóg niet snappen) om aan de zijlijn te gaan staan klagen, te schelden, zich miskend te voelen en natuurlijk tweederangsburger te zijn.

455 verdwijderd21

@452 Over de historische Mohammed is weinig tot niets met zekerheid bekend. Maar dat de tradítie bestaat, dat ze door velen als authentiek wordt beschouwd en dat ze maatschappelijke relevantie heeft en/of heeft gehad voor de diverse islamitische samenlevingen is gewoon een feit. Het zijn niet de islamofoben die hebben bedacht dat Mohammed met een kind trouwde. Maar als je daarop wijst wordt er weer kinderachtig op de man gespeeld en ben je een 'papegaai van Wilders' (@405). Nou ja, het is niet anders.

4
456 Civ

Overigens heette ik Civilis tot ik mijn wachtwoord kwijtraakte en het herstellen mislukte. : - )

0
457 Civ

** gebruiker verwijderd **

@456
U schrijft:
"Maar als je daarop wijst wordt er weer kinderachtig op de man gespeeld en ben je een 'papegaai van Wilders' "
Tsja, dat moet vervelend zijn. Net zo vervelend als aangesproken worden op interpretaties van leken over religie, het beschuldigd worden van pedofilie vanwege 1400 jaar oude geschriften, het moeten uitleggen dat u geen terrorist bent, etc. (@452 heeft nog nooit iemand van IS gesproken).
Het enige dat W. hierin bijdraagt is dat er gediscussieerd wordt over religie. Dat de discussieleden nauwelijks enig verstand hebben van die religie doet verder niet ter zake voor W., zijn doel is bereikt want het is voor zijn volgelingen legitiem om buitenlanders (állemaal) héél eng te vinden vanwege die religie, zelfs als die buitenlanders helemaal niets met die religie van doen hebben. Vraag voor de gein maar eens aan een Henk of een Ingrid wat de geloofsovertuiging van Eritreeërs is...
Nou ja, behalve Maxima natuurlijk. En Claus. En Bernhard. Maar ja, die waren dan ook hartstikke wit, behalve Bernhard die zijn Afrikareizen moest bekopen met een licht getinte verschijning.
W. is en blijft de gevaarlijkste politicus van NL vanwege zijn behoefte tot polarisatie: politiek geen deuk in een pakje boter weten te slaan leidt ertoe dat een beweging andere manieren om bestaansrecht te verkrijgen moet vinden. W. lukt dat prima door controverses op te werpen ook weet ook hij natuurlijk dat dat verder nergens toe leidt. Maar daar gaat het hem dan ook niet om, het gaat om het plakken en dat lukt al jááááren heel erg goed, zonder verder ook maar iets te bereiken behalve onrust, wantrouwen, haat en angst.

458 verdwijderd21

@458 Ik heb dan ook geen sympathie voor volksmennerij en ongefundeerd gebrul. Het loopt te gemakkelijk uit de hand en de volkswoede ziet vaak schuldigen waar ze er niet zijn. Laten we dat verre van ons houden.

0
459 Civ

@450 [ Zegt TedjeR die verwacht dat ieder moment de Nazi's of de SA de straat in komt marcheren . ]
Dat beeld bestaat dan alleen in jouw hoofd... maar waanideeën passen wel bij jou, je schrijfseltjes hier te lezen.

0
460 TedjeR

@455 "H&I kiezen er bewust voor (als ze het nu nóg niet snappen) om aan de zijlijn te gaan staan klagen, te schelden, zich miskend te voelen en natuurlijk tweederangsburger te zijn."

Ik weet niet of het je is opgevallen maar H&I lijken meer macht te hebben dan Den Haag zou willen. De heren politici zijn zo bang om afgerekend te worden door de kiezer dat ze niet meer in een kabinet durven te gaan zitten. We hebben in Maart nog geen verkiezingen gehad en we hebben nog steeds geen nieuwe regering en dat kan nog wel een tijdje op zich laten wachten. Als het al lukt met de CU dan hebben ze de kleinst mogelijke meerderheid in de eerste en tweede kamer. Ze zijn het op principiële gronden hartstochtelijk oneens met D66. Zelfs als het al lukt om een kabinet te formeren dan hoeft er maar één kamerlid te zijn die de partijdiscipline doorbreekt en het kabinet ligt weer op zijn gat.

Ze roepen wel heel stoer dat ze zonder de PVV kunnen maar het wil nog niet echt lukken. En binnenkort, direct na het reces, dan hebben we prinsjesdag. Dan hebben we dus hoogst waarschijnlijk geen kabinet. Het gaat economisch weer de goede kant op maar er is geen kabinet die de vakbonden tegemoet kan komen. Het resultaat is dat overheidspersoneel onderbetaald zal worden en dus dat het personeel weg zal lopen richting het bedrijfsleven. Kortom grote chaos omdat partijen niet wensen samen te werken met de PVV. H&I lachen de ballen uit de broek en anders ik wel. Ik denk dat mijn stem nog nooit zo veel invloed heeft gehad als nu.

2
461 RazorBlade

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@18 Het is noodzakelijk om strijdende partijen aan te spreken als zij het oorlogsrecht overtreden. Hamas overtreedt het oorlogsrecht maar dat is...

9 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

De fascist Baudet word gewoon regelrecht betaald door de oorlogsmisdadiger en dictator Poetin Oppakken voor landverraad dat gore zwijn...

19 minuten geleden geplaatst door Rinze

Malinois
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Nee. Ik ben daar nooit aan afgestudeerd. Jij?Maar dit is ook een uitzonderlijke situatie.Israël heeft ook niet te maken met een agre...

20 minuten geleden geplaatst door Malinois

Hendrianus
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Pleuris tuig. ...

22 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Knock-out na kaakslag, politie zoekt vechtersbaas

Zwakzinnige klootzak. Jammer dat hij niet ter plekke afgerost werd. ...

24 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

maarten1234
Knock-out na kaakslag, politie zoekt vechtersbaas

niet mee bemoeien, gewoon doorlopen/-klikken...

44 minuten geleden geplaatst door maarten1234

MARCUSAURELIUS
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@4Die omgebouwden willen perse tegen echte vrouwen spelen....

44 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

maarten1234
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@13 u vindt dat er geen praktische problemen zijn of dat wij in nabij toekomst daar tegenaan lopen met verandering in demografie?...

44 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@16 Je begrijpt kennelijk niet wat oorlogsrecht is....

44 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Niks bedreigends aan de woorden van Baudet. Ik zie het probleem totaal niet. ...

1 uur geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Harem PartyMandy Moore PornFree Sexe PornSexyfeet PornHindi Sexi HdLatina RimjobAll Fine Girls ComFree Xxxvideos ComBrazzer PornographyLaura SawnzPrivate Castin XXxx Videos Hindi HdPerfect Gf PornDirty Talk CompilationEbony Anal MasturbatingTiara Tae PornEmma Watson LegsXxx Sex Movie Full HdRough DoggystyleXxx New BrazzersIs Usher GayBackroom Casting Couch DaisyJemontre Ma SextapeSharon StonenakedXxcx SexItaliain PornTeens DeepthroatedSommer Ray NudrPaul Wagner PornHindisexvediosIndian Aunty PornhubDesindianXxx Hd VideuBrand New Amateurs PornSexy Pictures Naked WomenBlindfold PornhubGay Porn AssianReverse Cowgurl PornSexwidIndian Adult Web Series FreeReverse DoggystyleWan'onceRubyxrobustaIndian Sucking SexGay Hentai PornMega Personal.euHentai Manga EspañolEmma Mackey NideBangla X Bangla X Bangla X Bangla XHd Sax VideoMom Xxx Videos HdPorn RosalinaGoa Video SexNaked Beach In CanadaPublic StrippingListe PornoXxx LesbiennesRedhead Big TittesPorn Pics DeEthipian PornScreaming AnalEva Mendas PornTegan Trex PornAssoass CcomTeenyginger Hold The MoanFilme De Sexo PornográficoGlarryPorn BeutifolXx Video Big BoobsEmarr B NudeHotsexmovieDad Daughter Cream PieCockold FeetWelcomix ComAdriana Chechik SquirtSax Hd Video DownloadAmature PawgSexy Nude BlondsShip PornBusty Boobs SuckingIndian Black DickTeen Sex TvReshma PronItalian Sex Movie DownloadRara AbzaiHelen Mirren PornMultporn.neyXhamsertPorn AdianSexes NueJewezl BluXnxx AmadorPorn Tube PornJadeteen OnlyfansBaisee Moi And Johnny Sins SeTease PornErzabel PornHot Nude MonsTeri Hatcher NudXnxx NishaAlia Bhat SexMosi Sex VideoIndian Heroine Sexy PhotoCorinna Kopf Onlyfans NudePorn Best Friends MomCrot Di MulutBusty Sis PornWww Xhamste RcomHentaioverflowAdah Sharma SexCollege Girl Ki ChudaiHot Porn MommyLauren CohanpornAngela White Movies And Tv Shows3d.pornoXvodesXxx Xxx CVolleyball Team Porn52avHamster PornoAsian Premature CumIndian Mms XvideosCouple Hard Sex VideoNaked Men SexNew First Night VideoBad Guy PornPixei OnlyfansDesi KaandPushing Taboo.comClaudia MariepornStepmoKemono PartyXlxxJavfunnyMale MasterbatorsPorn CompalitionAnine FootjobNew Sex Video XxxClarie Evans PornTaniabombonIndian Sexy Bf MovieNude Gym SexSpitting PornPorndude.comPorno StoriesPor N MangaSxxxcPrivate Society NewWhite Thick MilfEroticmassage Porn