door Havermout in Politiek  ·  40 Reacties

  • 2
  • 729x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Terecht, want die hele missie was een flop, zoals zo veel dure NATO-missies!

Trump heeft gelijk om de peperdure en voortdurend falende NATO op te doeken of tenminste te saneren en te rationaliseren...!

0
1 CoolMemories

@1 De schaamte kan niet dieper voor deze 'militairen' -- toekijken terwijl er 8000 mensen worden afgeslacht, mensen die in jouw dienst zijn uitleveren (tolken) -- de zwarte bladzijde kan dus nog zwarter -- nu handje ophouden voor een vergoeding voordat wegkijken --- stuur ons alleen naar oorlogen die wij kunnen winnen? was dan gewoon thuisgebleven onder moeders rok ipv naar een gebied gaan om mensen te beschermen maar om uiteindelijk het ultiemen verraad te plegen.

Oneervol ontslaan was nog te veel eer voor deze 'lammetjes'

12
2 radicalenradar

WAT deden die zwaarbewapende moslimstrijders daar eigenlijk in Srebenica? Het was toch een 'Safe Area'.....?!

Waar kwamen hun wapens vandaan?

In de zomer van 1994 ontstaat er enige onrust in de internationale pers met verhalen over zwarte, ongemarkeerde Hercules transportvliegtuigen die ’s nachts op het vliegveld in Sarajevo landen. Dat duidt op illegale wapenleveranties. Aangezien de radarcontrole van het luchtruim boven Bosnië onder verantwoording valt van de Amerikanen, ligt de conclusie voor de hand dat zij er meer van weten. Tegelijkertijd komen ook fanatieke en spijkerharde Jihadstrijders Bosnië binnen, zoals Afghaanse mudjahedini en gevluchte Algerijnse GIA-leden....

3
3 CoolMemories

WAAROM werden de jihadstrijders in Srebenica door de VS van wapens voorzien via het vliegveld van Serajewo? -en WAAROM mochten de Dutchbatters niet patrouilleren van de moslimstrijders in Srebenica...?!
WAAROM werd kolonel Karremans direct na de val van Srebenica met zwijgplicht naar de VS weggepromoveerd buiten bereik van de pers?

Waar zijn de fotorolletjes...?!

0
4 CoolMemories

@3 ,@4,
Ssssssst! Zulke dingen mag je niet zeggen!

0
5 fin.demeer

@3 , @4 ik neem aan dat de aluminium folie bij u thuis op is?

10
6 radicalenradar

gewoon geld geven, iedereen weet dat de moslims niet welkom zijn in die contreien, kun je een lulverhaal ophangen van we moesten toekijken, nee, die mensen moesten er gewoon aan. Goed werk geleverd, dus. Bonus!

Voor alle ideaalrukkers, je kan ze beter nu weigeren, dan dat we ze over 20 jaar moeten afmaken: les 1

3
7 Optimaforma

De politiek spreekt vaak vol trots op de jongens en de meiden als ze voor de vrede elders gaan, kom je thuis en raak je in een depressie moet je jaren vechten om iets van genoegdoening te krijgen. In Amerika plegen velen zelfmoord en worden aan hun lot overgelaten....voor volk en vaderland.

1
8 Voorzittershamer

@7 ah fijn, dus zijn ze volgens u mede schuldig aan de genocide daar ... weten wij dat ook weer

En wie wil je over 20 jaar afmaken?

5
9 radicalenradar

@8 geen medelijden mee -- zij hebben er zelf voor gekozen.

5
10 radicalenradar

@2 "...De schaamte kan niet dieper voor deze 'militairen' -- toekijken terwijl er 8000 mensen worden afgeslacht, mensen die in jouw dienst zijn uitleveren...."

Nee dat zie je verkeerd!
De Dutchbatters voelden wel dat deze missie aan alle kanten stonk maar de schande ligt bij de NATO-top die moedwillig herhaaldelijke dringende verzoeken om luchtsteun negeerden terwijl de legerleiding al weken op de hoogte was van de naderende omsingeling door het leger van Mladic waardoor men daags van tevoren besloot het hele commando van de moslimstrijders te verhuizen van Srebenica naar Serajewo.....alsof het Srebenicadrama moest plaats vinden....uitgelokt moest worden door de NATO-top......

0
11 CoolMemories

@9 Natuurlijk zijn ze niet schuldig. Ze mochten niet ingrijpen, en dat, dat was precies hun taak. Nogmaals ie-der-een weet dat Europa geen moslims moet, wat de linkse elite ook doet. Servië deed alleen maar wat Europa al 1600 jaar doet, en dat is de moslims van hun land af rammen, goedschiks met een oprotpremie of dan maar kwaadschiks

en ik maak helemaal niemand af, maar, als we hier er nog meer gaan toelaten komt het hier uiteindelijk op hetzelfde neer! Er zit een grens aan de rekbaarheid van tolerantie en saamhorigheid. Als we nu de vele, vele migranten niet weigeren, moeten we ze straks opruimen. En of je dat nou leuk vindt of niet, dat gebeurt gewoon

0
12 Optimaforma

@11 ... ja, daarom dan maar gewoon op een afstandje toekijken hoe genocide wordt gepleegd ... ja, echt -- waarom ben je dan militair --- 8000+ mensen vermoord en geen Dutchbatter die een vinger heeft bewogen ... echt, diepe schaamte voor deze 'mannen'

6
13 radicalenradar

@8 "...De politiek spreekt vaak vol trots op de jongens en de meiden als ze voor de vrede elders gaan...."

We hebben minister van defensie Middelkoop gehad die zelf dienstplicht geweigerd had....!!

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2008/09/geschikt_of_ongeschikt.html

0
14 CoolMemories

* Verwijderd door de redactie *

15 Undertaker

@12 oh gossie, jouw mening wordt gelukkig door 99,99% van de Europeanen genegeerd.

4
16 radicalenradar

* Verwijderd door de redactie *

17 Undertaker

@16 ja begint het kleineren al? nooit in Polen geweest zeker? Het westen is in de minderheid hoor, maakt niet uit hoeveel ze er in Parijs binnenhalen. Oost-Europa, daar gaat het gebeuren

0
18 Optimaforma

@15 Niet reageren op RR, is hoogst waarschijnlijk een boze moslim.

1
19 ontken

@10

Kijk Jinek van afgelopen avond maar terug, jonge mensen die in de ellende werden gegooid en zij die ze stuurden wisten dat het niet goed zou gaan.

0
20 Voorzittershamer

* Verwijderd door de redactie *

21 Undertaker

@13 "...daarom dan maar gewoon op een afstandje toekijken hoe genocide wordt gepleegd ...."

Jij snapt er niks van!
Het was de NATO-top die wist dat er represailles kwamen door de Serviërs wegens jarenlange moslimterreur op de omliggende Servische dorpjes.....de NATOtop heeft toegekeken en de media wisten dan ook meteen te reppen over 8000 vermoorde moslims terwijl feitelijk nu nog steeds niet duidelijk is hoe, hoeveel en wanneer de moslims omgekomen zijn.....

De Dutchbatters zijn slechts in de val gelopen door NATO-top en politiek....amerikaanse intriganten hebben zich vermaakt om de ontgoocheling bij Dutchbat....

0
22 CoolMemories

@18 "....Oost-Europa, daar gaat het gebeuren...."

Over 10 jaar zijn Polen, Hongarije en Rusland nog de enige 'westerse landen" in Europa..... de rest is overspoeld met Afrikanen en Aziaten vanuit de door westerse politiek aangerichte rampgebieden....!

0
23 CoolMemories

Tja, Dutchbat is hier de zwarte piet toegedeeld. Heeft veel levens gekost en beschadigt dit 'spel'. De realiteit van een walgelijke oorlog.

1
24 ontken

Diep triest dit, want door de verantwoordelijke politici wordt het nu een geldschuif verhaal van de burgers die er niets mee te maken hebben, naar de Dutchbatters die in de luren zijn gelegd. En de politicus???? Waar krijgt die zijn verantwoordelijkheid?

1
25 sparta

@25 De politicus was toen geschokt en verbijsterd, nu nog steeds. En idd; waar zijn die filmrolletjes?

1
26 ontken

* Verwijderd door de redactie *

27 Undertaker

@24 een goede, nuttige oorlog, waarin de top van Nederland de waarheid niet meer durfde te vertellen aan het leger, laat staan de burgers. De moslims moesten opgeruimd worden, en nog steeds is dat de beste beslissing. Even los van het ethische aspect, waar de moslims en de landverraders zich maar al te graag in vast bijten, Moslims hebben met 2 miljard volgers en prachtige werelddelen genoeg lebensraum, en Europa hoort daar niet bij. Dan kunnen de landverraders in Brussel wel de deur open zetten, maar dat veranderd helemaal niets aan de wil van het volk. Dit gaat nog veel meer gebeuren, en de schuld ligt niet bij de mensen die in opstand komen of generaals die die wil uitvoeren, maar bij de landverraders die de deur in eerste instantie open zette. De echte schuldigen zijn degene die die immigratie toestonden, en die zijn er allang niet meer! Genieten die gebakken peren, toch peeps?

5
28 Optimaforma

* Verwijderd door de redactie *

29 Dewereldrond

* Verwijderd door de redactie *

30 Dewereldrond

Kansloze claim. Moeilijke en gevaarlijke, en soms zelfs hopeloze missies horen bij het militaire leven. Dat was op het strand in Normandië zo en dus ook in Bosnië.

1
31 Conclusius

@29 ,
Destijds was er ook berichtgeving dat het niet ging om geheel onschuldige moslimmannen. En dat er daar ook bij waren die er 's-nachts op uittrokken om genocidische daden te plegen om zich vervolgens, overdag achter Dutchbat te verschuilen.

2
32 fin.demeer

@28 kun je weer ophoepelen naar je vriendjes bij stormfront?

3
33 radicalenradar

@32 zonder bewijs is het niets meer dan jouw natte droom

3
34 radicalenradar

@20 ja, mensen die over lijken gaan om nog even te kunnen vangen? Welk trauma, de nek bezeerd van het wegkijken? De lippen gebrand aan te hete koffie ... als Dutchbat in Normandië of Azië had geweest dan waren we nu onder Nazi of Japans bewind ... en dan janken bij het ex-neukertje van Moskowitz ... treurheid ten top.

1
35 radicalenradar

Geld is geld, als dat lukt om het binnen te halen, waarom niet. Of daarmee je trauma verdwijnt is een tweede. Je blijft medeverantwoordelijk aan de scheiding van vrouwen, mannen en kinderen waarvan geen enkele man (van de 8400) het overleefd heeft èn aan de trauma's bij de achtergebleven weduwen en kinderen.

0
36 Bart Boudewijn

@21 haha, trouwens wist je dat die extremistische radicalen die in het westen aanslagen plegen dat ook zonder luchtsteun doen, geen bondgenoten hebben en ook aan hun lot zijn overgelaten?

1
37 radicalenradar

@34 ,
Ik praat niks goed. Ik nodig je uit om zélf eens flink te gaan porren in - bijvoorbeeld - de huidige mesthoop in Syrië. Niet alles is wat het lijkt of zoals het wordt voorgeschoteld.

0
38 fin.demeer

Word tijd dat Nederland zich wat minder voor het karretje van de VS laten spannen, maar helaas zijn de Nederlandse politici echte bruine armentrekkers!

0
39 Zie Hier

@30 "....Dit was een vooropgezet plan van onder andere de Nederlandse overheid, in het bijzonder Defensie....."

Nee! Het Srebenicadrama is uitgelokt door de VS en NATO-top in samenspanning met Engeland en Frankrijk.....vandaar de weigering de cruciale luchtsteun te verlenen. De NATOtop wist ruimschots van tevoren over de naderende omsingeling en de reden van de komst van Mladic....namelijk; represailles tegen jarenlange terreur door jihadisten tegen Servische dorpsbewoners....! Mladic had lange lijsten van kelensnijders......

0
40 CoolMemories

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

6 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

6 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

7 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

7 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Indian Pleasure ComPilladas De TorbeShaiden RougeSara Jay InstParineeti Chopra SexyAssamese PornstarCamel SexNude PakGroup Oral Sex VideoTop Porn StarrNadia NojaAva AddBhabhi Ki ChudiyanDirty Talk Mom SonCheating Wife CreampieCallofduty PornBest Step Mom Porn3xxx SexSelena SexBokep JapanesFreesex Cam LiveH AnimrPorns Biggest TitsVideo Sexe JaponaiseHotwife SharedCassandra Peterson Nudesسکس ترکیهPirate HentaiMia KhalifaxxxxXmasters ComFist Deep国产avHot Mom Video DownloadSkylar Vox OnlyfansPorn Desi Video4 11 PornWww Chaturbate ComXnxx Sexsi VideoPorn Latina Big BootyMaya MonaSex CuteAshley Elliott PornXhasmtwrFaith Marone OnlyfansBrandi Love DpSexiest Up SkirtSertpornoHentaicartoonLuna Star FacialTheporndude.comTravestipornoTamil Girls X VideosTheflourishxxxDaughter Dad Porn VideosJessy RusselIndian Porn Actress ListFashion PornBlowjob ShotsRebel Flag TattoosSahara KniteBbc Cumming In MouthHot Bhabhi Hd VideoIndian Hardcore MoviesJust The TippornKhmer SexxxKazumi Full.videosHusband Wife PornhubBj FeetIce Casting PornGabimfmoura NudeSpooky Milk Life PornSakimichanartsVudeos PornosSaide Sink PornCelebsnsfwPerverce Family PornPornos árabeMature Porn VideoRedtunesChichi XxxXnex ComSleeper TitsViv ThomasForced Gay Sex VideosHot Bahu SexPornoidFree Porn FilmRachael CavalliAnime Sexing VideosNipple Slips On TwitchSpiritual Tasha MamaGand MaroOffice Gay XxxReal Sex Video IndianPornode HondurasWet T Shirt TitsTravesti Pornosu476mla-141Tifa LockheartSexfightIndian Sex Video Hd DownloadHot Big Tits Sex VideosThe Glory PornFree Porn Lesbian EbonyFetlife C9mSbyl StalloneVideospornographyFemal Glory HoleSxxx Video HindiBest Squirt PornBest Japanese XxxBlackmail XnxxXhamster Sex IndianSleepy Feet CumshotExploitedcollegegirls ThreesomeDesi Bhabhi Sex MmsPorn Video OldXxx Sunny Leone Ki BfMandymonroeTushy Lana RhoadesStepmom Seduced MeAnime Hentai VfAlexis Andrews PornDownload Video From XhamsterMercedes BakersfieldBihari Sex MmsGaysnapchat SextingTradisceAirplane PornKatrinajadeAsian Massgae PornItalian Pornstars MoviesTblopKat Wonders NufePornou NacionalPosition 69sexXnnxxxXxx Video InanShelby Chesnes NudeAnal Sex Video HdR34videosAdult Games IosShotacon JavTamilnadu Village Aunty Sex VideoBeeg MassagePreity Zinta Ka Sexy VideoCute Sister Porn VideosAge Play PornLingerie UncensoredId.xhamster.com