door Janiej in Binnenland  ·  199 Reacties

  • 27
  • 1475x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@147 "Dat Khazaren geneuzel is inderdaad nogal dubieus iets uit swastika kringen."

Heel soms zijn we het wel eens question

0
151 JackKropotkin

@148 Je vind links wel heel vreselijk of niet?

6
152 Dian

@142 Integere reactie. Ik had dat hier eerder gelezen maar wist niet of dat waar was.

2
153 Mrs. K

Vraag het nu eens bij het klootjes volk, zou het kunnen dat die er toch anders over denken misschien.........

1
154 corretje

@145 Waarom zou het ondenkbaar zijn dat daar een partij tegen opstaat? Er zijn genoeg Jodenhaters in dit land die zoiets zouden kunnen verzinnen. Omwille religie het ook gaat, zulke verbodjes zijn onconstructief en gaan tegen alles in waar we in het Westen voor staan.

3
155 Mrs. K

@145 Omwille = om welke.

2
156 Mrs. K

@148 "Ik denk dat het ook te maken heeft met dat Israël voor links geen slachtoffer meer is"

Klopt, Israel kan zeker na 1967 op eigen benen staan en is alleen maar sterker geworden (met een dipje in '73 waar ze gelukkig nog goed uitkwamen) en dus verdwijnt vaak de sympathie voor Israël want geen zielige slachtoffers meer.

3
157 JackKropotkin

@152 Nee hoor, waarom? Ik had het ook anders op kunnen schrijven "links komt op voor de onderdrukten". Dat is gewoon een feit. Of klopt dat niet?

2
158 Mrs. K

@147 Over de khazaren is geen nazi propaganda, maar een onderbelichte historie. Tevens is er wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd naar de genetische herkomst van de huidige joden die de Khazaarse herkomst uitwijst.

Vanuit de pro-zionisten bestaat er wel veel weerstand tegen deze gegevens.

5
159 Keerzijde

@159 Stormfront-prietpraat.

5
160 JackKropotkin

@158 Zeg je nu dat rechts niet opkomt voor onderdrukten question Domme vragen verdienen domme antwoorden.

4
161 Dian

@160 Gemakszucht dient de mens.

3
162 Keerzijde

@157 Zodra de "verworpenen der aarde" opgestaan zijn vervalt de sympathie nu eenmaal. Dat zien we bij de gewone arbeider en bij Israël. De nieuwe "verworpenen der aarde" zijn migranten.

3
163 Mrs. K

@161 Rechts gelooft in eigen verantwoordelijkheid. Dat zou naar mijn mening ook voldoende moeten zijn. De maakbare samenleving bestaat immers niet.

3
164 Mrs. K

@155

Je denkt werkelijk dat een partij die alle synagogen wil sluiten, de Torah wil verbieden, het joodse onderwijs wil sluiten en het joodse geloof de status van godsdienst wil ontnemen een poot aan de grond krijgt in Nederland? Dit zijn inderdaad niet zomaar 'verbodjes' maar voorlopig is de PVV wèl de tweede partij in Nederland. Hoe is dàt in godsnaam mogelijk in een land als Nederland.

14
165 Hendrianus

@165 Heb niet alles hier gelezen maar gaat dit draadje over de PVV?

1
166 JackKropotkin

@162 Als het makkelijk kan dan is er geen reden om het moeilijk te doen.

0
167 JackKropotkin

@125 Je bent niet goed geïnformeerd zie ik.

https://www.google.nl/amp/s/www.washingtonpost.com/amphtml/world/middle_east/israel-announces--then-scraps--plan-for-separate-palestinian-buses/2015/05/20/2efdefd8-2e74-4309-a219-af40d574a5ca_story.html
"A government plan to force Palestinians and Israelis to use separate bus lines in the West Bank was suspended within hours of being announced Wednesday after critics likened the program to apartheid."

0
168 Yisrael

@166

Volgens mij gaat het draadje over, 'geen groeiende moslimhaat in Europa maar groeiende jodenhaat'
Kleine letter j in de kop, niet door mij ingebracht.

Wat ik aantoon is dat er wel degelijk een groeiende moslimhaat is in Europa en de PVV in Nederland is daar een voorbeeld van. Dat neemt niet weg dat er ook een groeiende j(J)odenhaat kan zijn. Mijn reactie past dus prima in dit topic.

14
169 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

170 Bier is bitter

@129 Lol geloof vooral in je sprookjes.

4
171 Yisrael

** gebruiker verwijderd **

@169
je weet toch wie het schrijft...

vriendjes van Joost Niemoller, dat blogje...

172 ---deleteduser---

@170 Haha, vanuit onze bunker in Buitenveldert.

2
173 JackKropotkin

@169 Het lijkt nogal op het ondertussen beroemde Kony-argument. Ja, hij ook.

2
174 JackKropotkin

** gebruiker verwijderd **

@164

rechts gelooft in eigen verantwoordelijkheid...

JA, behalve in de eigen verantwoordelijkheid
hoeveel VVD-sjoemelaars in 2 jaar tijd ook alweer? 13 geloof ik.

175 ---deleteduser---

@168 Als je het artikel in @125 zou lezen zonder die bril met selectieve visie, dan zou je begrijpen dat segregatie in Israel al veel langer en breder speelt en zich niet beperkt tot het openbaar vervoer.

Under this singular regime, not only do segregated bus lines already exist, there are also segregated towns, cities and villages; there are segregated legal systems. In the same small plot of land ruled by a single regime, one population has freedom of movement — the other does not. One population has freedom of political expression and the right to protest — the other does not. One population has a right to unionize — the other does not. One population has the right to live with their spouse and family — the other does not. One population has the right to walk down certain streets — the other does not. One population must live in fear of losing their home if a loved one commits an atrocious crime — the other does not. One population receives state support in establishing new communities — the other faces demolition and expulsion. One population has near impunity for committing hate crimes against the other — the other does not.

4
176 Keerzijde

@175 Voor degenen die de schijn tegen hebben en de daarbij behorende media-aandacht niet van fraude kunnen onderscheiden vast wel. Hoeveel zijn daarvan veroordeeld? Of vind je net als je grote vriend Wilders dat we in dit land 'nep-rechtbanken' hebben?

2
177 Mrs. K

@172

http://www.freekvanbeetz.nl/blog
Klein inzicht in de eerdere opiniestukken van de schrijver.

15
178 Hendrianus

@178 Ik zie niet direct wat daar mis mee is. Mss een eruit halen en zijn argumenten weerleggen?

1
179 Mrs. K

@172 Ach ja, voor extreem-links is alles extreem-rechts. Zelfs de liberalen die daar schrijven.

2
180 Mrs. K

@172 Feiten zijn aan jou niet besteed blijkbaar.

1
181 JackKropotkin

@176 Geef gewoon toe dat je fout zat over je bewering met die bussen. Wel zo sportief.

En als je dan toch bezig bent, mag je alle aantijgingen uit deze post even onderbouwen.

2
182 Yisrael

Mbt een heel blog affakkelen ipv per artikel te beoordelen: de ongenuanceerde balk in eigen oog wordt weer eens niet gezien. Daar hebben we de bekende hypocrisie van extreem-links weer.

2
183 Mrs. K

@182 Dat zou ik ook wel graag willen zien, die onderbouwing. Mij teveel moeite om die stuk voor stuk te gaan weerleggen. Het is ook zinloos want wie zo is afgedwaald gelooft werkelijk dat er in Israël geen enkele gelijkheid bestaat ^_^

3
184 Mrs. K

@174

Nee hoor. De kop stelt, 'geen groeiende moslimhaat in Europa'. Hetgeen gezien de opkomst van de PVV en de diverse zusterpartijen in Europa nonsens is.

13
185 Hendrianus

Er is echt iets ernstig mis met al die opinieartikelen tegenwoordig. Het onderbouwen van uitspraken die men doet, lijkt niet meer het belangrijkst te zijn. De auteur van dit artikel slaagt er zelfs in in zijn introductie " Bij nadere lezing werd de alarmerende boodschap behoorlijk gerelativeerd en eigenlijk nauwelijks onderbouwd," te zeggen om vervolgens maar de helft van zijn eigen titel te onderbouwen. Bizar gewoon. Hij onderbouwt nog wel enigszins dat hij heeft geconstateerd dat het antisemitisme groeit of meer extreme vormen aanneemt, maar hij onderbouwt niks over dat er volgens hem geen 'groeiende moslimhaat' is.

Natuurlijk is er groeiende moslimhaat. Dat is ook niet zo gek. Het is een van de doelen van die aanslagen van de radicale moslims en dat lukt ook. Een beetje simpel kun je echt wel stellen: Meer aanslagen vanuit een bepaalde ideologie = meer haat van de rest richting die ideologie. Lijkt me logisch. Zie ook het motief achter de aanslag in Londen op de stoep voor de moskee.

Daarnaast is het niet zo dat of de moslimhaat groeit, of de jodenhaat. Die kunnen onafhankelijk van elkaar groeien en krimpen.

0
186 Eddo-Hendriks

@179

Zeg ik dan dat er wat mis mee is? Je trekt merkwaardige conclusies.

13
187 Hendrianus

@184 Ja precies. Ik was inderdaad ook niet van plan om met weerleggingen te komen, aangezien er niet eens een poging wordt gedaan door @176 om zijn aantijgingen uit dat blogje te onderbouwen. Klopt natuurlijk ook niet veel van, dus ja.

Stom eigenlijk, want je kan wel degelijk valide kritiek leveren op bijvoorbeeld het Israëlisch-Arabisch lageronderwijs. Maar dat gebeurt dan weer niet, simpelweg te veel haat.

1
188 Yisrael

@188 Klopt, die kritiek leeft inderdaad question >

2
189 Keerzijde

@189 Daar kan ik nog wel om lachen.

0
190 Yisrael

Laat Opiniez hier op NK eens een steekprof doen:
- sorteer 5000 willekeurige reacties;
- inventariseer reacties met Moslimhaat;
- inventariseer reacties met Jodenhaat;
- vergelijk de aantallen;
- men zal schrikken van absolutie aantallen en onderlinge verhouding;
- Opiniez heeft het geheel mis.

Zelf zou je ook de steekproef kunnen doen.

Het is duidelijk dat Opiniez een propaganda-site is, met sterke kenmerken van Hasbara.

18
191 Barbapapa-7,5

Maar al te graag bestempelt de Hasbara "kritiek op de politiek van Israël jegens buurland Palestina" als "Jodenhaat".

En als men daarnaast Geert Wilders als gesponsorde handlanger weet in te zetten in de beeldvorming tegen Moslims, dan is 1 + 1 = 3.

16
192 Barbapapa-7,5

@191 "inventariseer reacties met Moslimhaat"

Ik zie hier bijzonder weinig reacties met moslimhaat. De meeste kritiek (of zo je wilt haat) betreft de islam, koran, oproerkraaiers en haatbaarden en is niet gericht tegen moslims.

4
193 Dune

@193 Als je zonnebril maar donker genoeg is, dan wordt al het licht uitgefilterd.

Toevoeging op @191 : Inventariseer ook het volgende:
- daden van bijvoorbeeld Marokkaanse jongeren, waar men automatisch ervan uit gaat dat het wel een Moslims zal zijn.
- daden die kenmerkend zijn voor Joden, waar men automatisch ervan uit gaat dat het wel een Jood geweest zal zijn.
Alleen al mijn tweede onderzoeksvraag ligt bij velen ongetwijfeld erg gevoelig.

Wat mij betreft is elke vorm van haat kwalijk. Leven MET elkaar i.p.v. TEN KOSTE VAN elkaar.

17
194 Barbapapa-7,5

@194 Is dat dan vreemd, als Marokkanen (=moslims) oververtegenwoordigd zijn in dat soort criminaliteit? Als het om witte boordencriminaliteit gaat zal niemand een Marokkaan aanwijzen.

"daden die kenmerkend zijn voor Joden"

Welke criminaliteit is volgens jou "afkomstig zijn van Joden"? Heb je daar een CBS-statistiekje van of komt jouw info regelrecht van antisemitische complottersites of uit je onderbuik? Moslims = aanhangers van religie, Joden = volk. Sinds WOII wordt de rassentheorie alleen nog aangehangen door neo-nazi's en antisemieten. QED.

Criminaliteit die kenmerkend is voor Joden bestaat niet, maar aangezien dat volgens jou wel zo is zie ik dat graag aangetoond. Dat kun je vast niet zonder in anti-semitische complotten te vervallen.

3
195 Mrs. K

@191 Dat toont alleen maaraan dat diegenen die jij 'moslimhaters' noemt het bij woorden houden. De Jodenhaters gebruiken liever fysiek geweld: in een djellaba kun je rustig over straat, met een kippah ben je je leven al zo'n twintig jaar niet meer zeker.

2
196 Mrs. K

@191

Klopt.

1
197 Drumpf

In @195 reageert de eerste la op "daden die kenmerkend zijn voor Joden". Op de vele honderden van smaad doorspekte reacties zonder enige verificatie richting Moslims wordt niet gereageerd, maar in dit geval wordt al binnen en half uur gereageerd en wordt gevraagd bewijsstukken.

Daarmee is mijn stelling bevestigd. Mogelijk ter overdenking voor vele NK'ers.

17
198 Barbapapa-7,5

@195 Al in jouw eerste regel doe je een kwalijke aanname en de generaliserende bewering. Begrijp je dat, of is een toelichting noodzakelijk?

18
199 Barbapapa-7,5

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

@2 Nou ja... Het is vervelend dat hem dit is overkomen. Maar veel meer dan hem die lijst halen, is niet nodig. En natuurlijk doorgeven aan ander...

2 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

@1, @2,Inderdaad....

7 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Uitgaande van hetgeen in het artikel staat heeft dit veel weg van 'Kafka' en van '1984 van Orwell'.Rehabilitatie is volgens mij aan de orde....

9 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

Het gaat om belastinggeld waar niet zorgvuldig mee is omgesprongen. En dit is niet het enige bonnetje dat zoek is geraakt. ...

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Te lezen zonder paywall op de website van NRC zelf:https://www.nrc.nl/krant/2024/04/19/#101...

15 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

@1 Het deugt niet dat deugers de orde willen verstoren....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@64 Je bedoelt deugers binnen de overheid....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@62 Zou best kunnen eh. Voor WO1 was de kerk helemaal niet populair. Na WO2 was de kerk ineens razend populair. Dat is opzich niet vreemd. Maar ...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

LoydMorris
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

Zo ziek, verrot is de huidige samenleving inmiddels. . . Hier zijn de mensen voor gevallen, die wij op deze 4e mei herdenken. . . ...

2 uur geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

@1 Er liep nog nooit iemand met een Nederlandse vlag demonstratief te zwaaien op 4 mei, tijdens de dodenherdenking op de Dam. . . ...

2 uur geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Holly Hendrix XnxxSullivan MargoAisian Blow JobForced Kiss PornNudes ImagesGay Chat AgenueGalerie Photo ErotiqueLove RandilanSex WrestlingJasminetea PornBoozoocamAvy Scott PornLesbian TribBest Deepthroat BlowjobSibel Kekilli PornoLesbian Sicorring PornAdult Friend FindarFappening Blog ForumHentai.rvCeleb KijadBlack DeepthroatersDescargar VídeospornoSexey Video HdNaukrani BfVeronica Rajek NudeXx VideMom Son CreampieWife Lovers.comNude Snapchat StoriesTittysTamil Wife Sex StoriesCheating While On The Phone PornLatina BjReal Blue FilmBigjuiceybootyyEmma Butt AnalTorcher PornNy Hero Academia PornKulhad Pizza Viral Video WatchDoctor Hd BfDesi Porn AuntiesStella Violet PornMovies Horror PornPlushie Porn김치티비Xxx VediSexy HotwifeSunny Leone Sexy Videos ComTopless BoobsAmature Nude WivesTantrika PornHitomi Tanaka TittyfuckGet FukedKriti Sanon Fake NudeSwathinaidusexvideosTina YuzukiVirgin CreampiedMaughty AmericaXxxxfuckFantasy XxxSunny Leone Pussy VideoXvideos02Stepdad Seduces StepdaughterUseless Junk ComPorn Hd Full MoviStrip Chat Vr.Grupos De Porn TelegramMangasexVenara X PhotosSex Lund PhotoSexivideoSani Leon Ki Sexy MovieTrisha Bathroom VideoProstitute PornAunty Blouse OpenXxx Desi AuratSister And Brother Sexy Video Full HdShillong XxxWhitnet WestgateFather Daughter Sex SleepingHornymomCum On EileenBeeg ConRubi Rose Leak OnlyfansFamily Fucking VideoGirlfriend Ki Chudai HindiBhabhi Dever Sex ComFifty Shades Of Grey XnxxHd Porn Step SisterCory Chase FartPeliculas Para Adultos GratisTik Tok PornosPorn.listeBig Dick's GayChoti Ladki XnxxBestiaty PornPon VideosBent Over TitsTitshits.comAnime HeitaiChloe Difatta PornMature Shemale PornHentais DubladoSıkış IzleHuge Asian TittsHidori Rose ThreesomeSexy Tik Tok VideoSex Party XxxIndian Sex ProMssage Porn VideosChina FuckingPornographie AmateursAmazonrara OnlyfansFree Porn PocFree Erotic BooksNudeforumSac ListcrawlerWomen HavingsexGranny Hand JobsAlice Eve In A BikiniIndian Boy Boy SexSex Video RomansJazmin ChaudhryFamily Threesome PornNaked Boobs SexyMia Isabella PornFatshemaleMaxx PornMagicproductionsincFamily Sleeping Porn VideosSites Pornos BlacksGame Of WhoresBihar Sex ComGents Gents Ka SexLily Lou IafdCorinna Kopf Onlyfans LeakGoodcharlotteLesbian AnalIndian Fat Aunty SexSalice Rose RedditMiniloona LeakedWfieSexy Ass FuckRed Light District PornFre PrnoCulos PornosGay Bang GangCumshot FootWife Sex Video HdMen Jacking