Politie: vrouwen betast bij Parkpop (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Binnenland  ·  279 Reacties

  • 24
  • 2580x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@245

Die cijfers zeggen me niet zo veel.
Ik kijk puur naar waar ik op mijn werk mee te maken heb en de manier waarop binnen de inrichting word gewerkt.
Doel van de plaatsing binnen de inrichting is zoveel als kan gelijk waardig te plaatsen om te voor komen dat er bepaalde groepen de overhand krijgen, en te trachten een gezonde mix te krijgen binnen de instellingen.
Op alle instellingen waar ik werk dit zijn 4 vaste en in de vakantie periode komen er nog 2 bij waar ik als invaller werk , HELAAS hebben we het probleem dat de met name niet Arabische Marokkaan over bevolkt is en die groep is dus niet in verhouding te plaatsen ten opzichte van de rest van de gedetineerden die we hebben.

0
251 Just-Me1966

@216 "Nederlanders/autochtonen 5 verdachten per 10.000 inwoners."
En een deel van die 5 is allochtoon bij een niet gekunselde groepsindeling.

1
252 Rex

@245 En de veroordeelden zitten daar vanwege heel vaak D66 rechters. En die rechters zetten altijd dat extra stapje om bepaalde groepen een extra kans te geven. Dus zelfs de cijfers op jouw werk zijn overmatig positief.

1
253 Rex

@219
U stelt dat PVV stemmers verhoudingsgewijs wel de grootste zedendelicten moeten zijn, omdat u het politiek bezien totaal met ze oneens bent. In de trant van mensen met een tegenstellende politieke mening dan die van mij zijn slecht of dom, dus waarschijnlijk ook eerder misdadig en verkrachters.

Ziet u niet in hoe krom u denken is geworden?

(Het is net alsof je Partij voor de Dieren stemmers zou beschuldigen verhoudingsgewijs wel de grootste milieu misbruikers te zijn. Want je bent sterk voor globalisatie, en niet voor behoud van landelijk soeverein bestuur zoals de PvdD.)

Het zijn vaak heel gewone mensen die PVV stemmen, mensen die ontzettend boos worden over misbruik!

1
254 Reactie

@254 aanvulling:
Als je toch een groep van blanken wilt aanwijzen waar onzedelijkheden veel voorkomen, dan zijn dat toch echt de rijke gladjakkers (bijvoorbeeld in de banken en beurshandelssector) met hun seksfeestjes (wat je zelfs als betaald misbruik kan opvatten). En die stemmen meestal VVD of D66.

Daarbij spreekt PVV zich in het bijzonder uit tegen misbruik vanuit een niet westerse cultuur, zoals moslimmannen met hun kindbruidjes. En ja ik heb zelf een moslima collega gehad, waarvan haar zus was op minderjarige leeftijd gedwongen getrouwd was met een man oorspronkelijk uit Afghanistan, die nu voor een bank ik Londen werkte. En zij vond de man van haar zus ook gewoon een vieze verkrachter. Echter kunnen deze arme meisjes nergens naar toe om hun jarenlange verkrachtingen aan te geven. Niet bij familie en niet bij de politie.

0
255 Reactie

de meisjes zullen er wel om gevraagd hebben, veel te uitdagend gekleed etc..nee jongens en meisjes, dit is wat we wilden..een hoop islamieten in Nederland, kijk wat men gestemd heb(extreem veel groenlinks) niet achteraf gaan zeuren, iedereen weet waar de islam voor staat..en dat is niet leuk ofzo.

0
256 henry86

@255 Nee man tokkies en boeren zijn het ergst en het meest vrouwonvriendelijk. Die PVV van je is me een partij walgelijk richting vrouwen, anders zaten er geen vrouwenmeppers in die partij en zouden ze voor wetgeving stemmen die vrouwenrechten waarborgen.

5
257 Dian

@256 Inmiddels weten we dat de daders blanke knapen waren. Schijnt dat hun ouders PVV stemmen dat wordt nog onderzocht. Ik hoop dat we snel meer duidelijkheid hebben! Sarcasme modus uit.

5
258 Dian
259 Dian

@257
Dat u PVV stemmers of doet als tokkies en boeren zegt al genoeg. Om u in eenzelfde trant van repliek te dienen, in een poging uw ogen te laten open doen:
u leeft blijkbaar in het progressieve politieke tegenstanders hatende fabeltjesland gepropageerd door haar mediakwakzalvers.

Ik ben trouwens geen PVV stemmer, stem al heel mijn leven conservatief links: SP en nu PvdD.

0
260 Reactie

@259
U heeft het zelf waarschijnlijk niet eens in de gaten,maar u bent net zo erg,zoniet erger als de gene waar tegen u ageert
Het is gewoon stuitend om te zien hoeveel gelijkenis u vertoond met de 'intolerante pvv'er'

3
261 Hangingmen

@260 Tokkies = De term tokkie wordt (voornamelijk in Nederland) gebruikt als een scheldwoord voor een persoon of groep mensen met overheersend negatieve kwaliteiten of asociaal gedrag. Boeren = bewoners op het platteland. Sorry die partij bestaat voor een flink deel uit die 2 groepen.

Wat is een mediakwakzalver?

2
262 Dian

@261 Ik noem het mijn PVV spiegeltje. Misschien krijgen zo eens in de gaten hoe vervelend dat generaliseren is.

6
263 Dian

@263
Wat uw reden ook is,het bekomt u niet
Deze manier van discussiëren zorgt alleen maar voor een grotere tweedeling,en Komt het publieke debat niet ten goede

1
264 Hangingmen

@263 Even voor de goede orde je kreeg mee dat 'het volk' hier niks anders dan Islam en buitenlanders trok in dit draadje? En dan valt u over mijn PVV sarcasme?

4
265 Dian

@260 SP en PVV zijn een pot nat. Allebei voor de egoïsten en ikke ikke ikke. Niet willen werken en willen dat werkenden veel belasting betalen zodat bijstand hoog is. Zelf niet willen denken en de sp en pvv dit voor ze laten doen.

3
266 Ziggofan

* Verwijderd door de redactie *

267 The Crusader

@267 Mijn buurmeisje was daar ook en deed aangifte tegen een PVVert. Net zo'n lulverhaal.

6
268 Dian

* Verwijderd door de redactie *

269 Undertaker

@269 Wat heeft die andere ook zulke dikke tieten?

4
270 Dian

* Verwijderd door de redactie *

271 The Crusader

* Verwijderd door de redactie *

272 Undertaker

@271 Ik heb nergens gelezen dat het hier om moslims gaat. Kunnen blanken, Antillianen, Armeense christenen of wat dan ook zijn, of PVV kroost dat kan ook nog.

Welke vreselijke wantoestand heb je het over 3 meiden die in hun billen zijn geknepen en een paar opstootjes bij een groot festival? @214 zegt dat mensen niet slechter worden van knokpartijtjes en drommen PVVers gaven plusjes voor de vervolg reacties. Dus welke wantoestanden bedoel je?

Is het alleen wantoestand als de dader een moslim is of?

3
273 Dian

@272 Wat ik bedoel ga ik niet zeggen, je lijkt wel een kleuter.

3
274 Dian

* Verwijderd door de redactie *

275 Undertaker

Stond er maar... "Politievrouwen betast bij parkpop".... Misschien dat er dan eens wat KEIHARD aangepakt zou worden...

0
276 LoydMorris

Ff kijken....er worden geen mededelingen gedaan over ethniciteit of afkomst in het artikel maar zal.ik m dan maar ff samenvatten hoe dit draadje verloopt?.Spaart eenieder dat we weer ns over de 500 identieke reacties gaan.
Ene partij (we noemen ze voor gemak ff ' linkse kerk' zegt: er staat nergens dat het moslims waren. Eerst feiten voor weer gelijk te oordelen. Andere partij (we noemen ze maar even 'bezorgde mensen uit een bepaald sociaal milieu') zegt: tuurlijk moslims, altijd moslims, wegkijkers!. Zoooo... ff in een notedop. Klaar.

1
277 BlackNinja

* Verwijderd door de redactie *

278 The Crusader

@262
“Wat is een mediakwakzalver?”
Ik had het over:
“het progressieve politieke tegenstanders hatende fabeltjesland gepropageerd door haar mediakwakzalvers”

Met mediakwakzalvers bedoel ik de vele media die geen echte journalistiek meer bedrijven, die geen waarheidsvinding en goede onderzoeksjournalistiek doen, maar aan stemmingmakerij. Het moedwillig verspreiden van een bepaalde opinie of visie.

Wat je overal ziet in de progressieve media kanalen, die globalisatie propageren (wat moet leiden tot een soort wereldregering), en ieder die voor behoud van landelijke soeverein bestuur is, feitelijk de enige daadwerkelijke politieke oppositie, wegzetten als xenofoob, racist of enge dwaas.

Ik noem het kwakzalvers, omdat ze iets verkopen wat niet waar is, je duur betaald voor een leugen, waarin zo sterk wordt gelooft dat het waar lijkt te worden voor degenen die zich er door laten sturen. En waardoor de echte medicijnen, de echte oplossing niet gebruikt worden.

0
279 Reactie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
“Echt, er waren daar kannibalen”: Biden beweert dat zijn oom opgegeten werd tijdens WOII

   Nepnieuws, disinformatie, feitelijk onjuist. "Biden Claimed His Uncle Was Eaten by Cannibals. Military Records Say Otherwise...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Sarcoff
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@20 Trump aanhanger, je weet meer dan de rest.Maar als het een Biden aanhanger is, dan hebben de Russen het vast gedaan, met een dodende straa...

7 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@93 Okay... Ja, ik was bang dat jij misschien persoonlijk bedreigd wordt door de Nederlandse staat. Maar dat is dus niet het geval.Klopt... ...

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
De Rockefeller- en Bill Gates-stichtingen staan ​​op de sponsorlijst van EU-besluitvormers - Dissident.one

@5 Ja, leuk is dat, dat de overheid zulke dingen gewoon voor je uitzoekt. 😁 ...

15 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Hendrianus
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@62 Het maakt in zoverre wat uit dat het motief om zo'n briefje te sturen van alles kan zijn. als een individu dat schrijft. Het kan zelfs zo zi...

15 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Sarcoff
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@92 Ik heb geen idee, alleen als je te gevaarlijk word denk ik, en te veel invloed krijgt.Thierry Baudet bijvoorbeeld als hij te veel stemmen ...

18 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Hendrianus
Ook de EU legt Israëlische kolonisten op de Westoever en in Oost-Jeruzalem nu sancties op

https://www.leidschdagblad.nl/cnt/dmf20240419_50043957?utm_source=google&utm_medium=organic"In een reactie zegt demissionair minister van Bu...

26 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Wedergeboren
De Rockefeller- en Bill Gates-stichtingen staan ​​op de sponsorlijst van EU-besluitvormers - Dissident.one

    "sites onwelgevallige WAARHEDEN schrijven" Proest ... ! ...

27 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Howard Stern NudeHappytuggingWww.hd Porn.cimYouxxxFree Porn HampterJavsubsKarma Rx Porn VideoWife Gangbanged In Front Of HusbandMandy Muse DpTru Kait ThreesomeUnchained PerversionsAsianporn LiFemmes Arabes NusPono GratiaBig Titty TeensCute Asianpornعنتيل المحلهViolet MeyerDeeksha Seth Sex VideosJangal Mein Mangal SexXxx Sex Video 18Codi Vore OnlyfansBelleknox PornSwathi Naidu X VideoSexxy Hot MovieGay Speedo PornPornpics.vcomSpankigtubeGay Black Hard Core PornXxxx Hd ComTeen Anal PicsRed Head Step Mom PornTryst EscortBest FreexxxMary Burke OnlyfansTana Mongeau BoobsAunty Sex ComSabrina Impacciatore NudaXxx Proun VideoBeachpornBest Pirating WebsitesChatuyrbateGabi PaltrovaJahannah JamesActress LeakedXnxx Step Mom SonLocal Xxx PhotoFirst Night Sex PornTransbbwIm Live.comBlow Job ViedosCasting PornographiqueTs Sara SalazarSolo Male MasturbatorsMomxxxxxxTaylor Swift PmvPetverse FamilyHeidi Lee BocanegaSpongebob Porn ParodyJinxz MazePorn Japan MoviChromecasting PornBest Porn On TwitterPornpo STrue Blood Sex SceneEperanza Gomez PornWww Sex Video DownloadSex Hindi BpChurch Father PornVirgo PerdotHaving Sexin PublicFotobugil Artis IndoPo.rnPorporn HubSexy Bf Xxx VideoDisha Vakani Hot PicMahi XxxPorn ThugsReal African PornographyTiffany Tang PornFlipina CreampiePorn ForumXxx Romantic PicAlexis Taxes PornNyepongXxxbgAlexis Texas PornstarHorse Cums In GirlKorean Milf PornSheena Ryder And Bridgette BLatex FemdomSkinny Blonde PornXxn ConXx Video Download ComSex Video Full SexyHow To Seld SuckBrazzer VideosBoobs Porn GifSex XxlJuicy TeexxxHidden MastubationMommys GirlpornLayde FyreFairly Ofd Parents PornIdiansexKerala Aunty XxxKatorsexAngel Wicky Porn VideosNew Chinese PornAustralia Xxx MovieStep Sister Lesbian PornLazy Doggy PosePenny Pokemon PornPorn Japan Mother SonMom And Son Anal PornBrigitte Nielsen NudeXnxx For ArabMichelle Tucker HerbalifeLesbian Glory HoleTelugusexvediosBodyguard Sex VideoActress Without DressMy18teensMy Wife's Hot Friend PornFilm Porno FranceBella Rhorne PornRicky Jonson PornSubmityourflciksCowsexExcogi SkylerHolehunterPassionate SexpornXxxii MomXxxvnMilf Mom XxxNaughty America Hot Sex VideosPornotubKate Winselet NudeKaley Cuoco LeakTracey Lynn LivermoreMovies SexNamio HarukawaValerie CormierIndian Clg Girls Sex VideosPantyhose Porn VideosFuck InBest Uncensored HentaiMaggie Fox NudeHornycollegegirlsWyyldee