More

    RECENTE POSTS

    Spoorspelling: treinverkeer ontregeld door Blauwbilgorgel

    Tot zover onze reportage over het niet meer vermist zijn van de presentator van Spoorloos. En dan nu het spoor. Voor het spoor gaan we naar Pier Eringa. Goedenavond, Pier.

    “Goedenavond. En ja, wij zijn in ieder geval niet Spoorloos. Ha ha. Allereerst de terugblik op vandaag, het was een rustige dag met slechts enkele lokale verstoringen. Zo werd het treinverkeer bij Rotterdam Lombardijen kort ontregeld door een hert op het spoor. De machinist moest daardoor tijdelijk langzamer rijden. De verstoring is inmiddels voorbij. Hoe het met het hert is, is onbekend; het hert is niet meer gesignaleerd en is naar verluid ‘vanzelf’ van het spoor gegaan.

    Verder was er een persoon op het spoor het spoor bijster bij Almere Muziekwijk, wat korte vertragingen opleverde. En als laatste werd het treinverkeer enige tijd ontregeld door de aanwezigheid van een kangoeroe in de buurt van Staphorst.

    Dan nu verder met de voorspellingen. Rekening houdend met weersituaties tussen -273 graden met regen en tyfusheet zonder wind, kunt u uitgaan van wisselvalligstoringen met computers, seinen en stroom. Daarnaast verwachten we vertraging in de spits wegens de aanwezigheid van blauwbilgorgels op het spoor. Reizigers wordt geadviseerd om de trein te mijden, en als u dan echt het spoor op moet, dient u rekening te houden met ernstige vertragingen met een totaal willekeurige oorzaak.”

    Dank je wel, Pier.

    0 0 stemmen
    REET DEZE POTS!

    1 REACTIE

    Abonneer
    Laat het weten als er
    guest
    1 Reactie
    Oudste
    Nieuwste Meest gestemd
    Inline feedbacks
    Bekijk alle reacties
    Daan
    Daan
    Gast
    27/07/2022 - 10:07 10:07

    Latest Posts

    Account

    U ZEI:

    OOK NIET TE MISSEN