door Inter in Binnenland  ·  263 Reacties

  • 43
  • 2161x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wanneer is minister Kamp tot zijn opzienbarende conclusie gekomen?
Afgelopen zaterdag, of misschien toch iets eerder?!

0
251 Graaier1000

Uittredend minister Kamp is te laat met dit goedkope en makkelijke verhaaltje. Zijn eigen minister-president heeft de komst van migranten in 2015 verwelkomd met de woorden: “We hebben ze hard nodig voor onze economie”.
Wat meteen door velen als een leugen van Staat werd opgevat. Terecht.

Dus, hoe zit dit beleidsmatig gezien?
Is er sprake van voortschrijdend inzicht, zelfs bij de regeringsploeg Rutte? Dan had dat tijdens de verkiezingscampagne nadrukkelijk aan de orde moeten worden gesteld.
Op dit moment zijn de uitspraken van Kamp in strijd met de Eenheid van het Regeringsbeleid, zelfs al is Rutte II demissionair.

De uitspraken van Kamp roepen ook andere vragen op.
1. Indien de regeringsploeg van Rutte wist, dat de komst van migranten toenemend slecht was voor de Nederlandse maatschappij, waarom zijn dan geen voorstellen gedaan om het asielbeleid in gepaste mate strenger te maken?
De interpretatie van het Vluchtelingenverdrag en en andere Wet- en Regelgeving is de afgelopen jaren in Nederland tot in het extreme opgerekt.
Met simpele maatregelen en een noodwetje had de regering de teugels strakker kunnen aantrekken.
Wie regels kan oprekken, kan ze ook gemakkelijk weer strenger maken. Z oals Denemarken en Noorwegen al in 2015 hebben gedaan.

2. Zoals binnen de EU zware druk wordt gelegd op de Visegradlanden (Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije) , hadden de EU-landen, Nederland voorop, als blok ook de zwaarst mogelijke druk kunnen leggen op Saoedi-Arabië , de Golfstaten en Iran om ontheemden te op te nemen en burgers, geloofs- , cultuur en stamgenoten te evacueren van de slagvelden die zij zelf aanrichten.
Dat die landen het Vluchtelingenverdrag niet hebben ondertekend, doet weinig ter zake. Een land als Saoedi-Arabië ijvert wel telkens voor voorname posities in VN-mensenrechtencommissies. Houdt dergelijke landen aan hun plechtstatige verklaringen en laat ze verantwoordelijkheid nemen voor de gevolgen van hun eigen handelen en onderlinge machtsstrijd.
Maar Rutte en Kamp lieten en laten het afweten.

0
252 duurendaal

* Verwijderd door de redactie *

253 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

254 Pxf7+

-
Henk Kamp probeert zijn reputatie weer een beetje op te vijzelen.
Nadat hij met de NAM samen met de lucratieve gasboringen veel burgers in Groningen een flinke poot heeft uitgedraaid en welhaast tot de bedelstaf heeft gebracht, probeert hij nu met wat PVV-achtig geluid weer in een goed blaadje te komen. Dit sujet is en blijft een typische neoliberale VVD-crimineel.
-
Uiteraard is de komst van vluchtelingen naar Nederland slecht. Voor de autochtonen bewoners, maar ook voor de vluchtelingen zelf. Dat kan iedereen zien.
Vluchtelingen zullen hier niet vinden wat zij zoeken. Vluchtelingen moeten zo snel mogelijk weer terug naar eigen land om dat land op te gaan bouwen.
-
Diegenen die hier zijn moeten mee helpen om opvang in de regio mogelijk te maken. Zij spreken de taal en kennen de situatie aldaar. De kosten van dit alles komen neer op de landen waaruit die vluchtelingen komen. Goedschiks, desnoods kwaadschiks. Een land waaruit mensen van ellende vluchten verdient niet beter.
-
Nederland zal geen islamitisch land worden. De autochtone Nederlandse bevolking begint nu goed door te krijgen wat er precies aan de hand is.
Nederland zal buitengewoon onaantrekkelijk worden voor islamieten.
/-
-

1
255 MrCally1

@184 Een lang betoog met halve waarheden om aan te tonen dat het Moslim geweld alleen maar tussen onze oren zit. Het zijn allemaal verwarde mannen die op individuele basis geweld gebruiken en dat geweld heeft totaal niets met de Islam te maken of met de cultuur waar deze mensen vandaan komen. Al die individuen krijgen het wel voor elkaar om een compleet leger te vormen en een groot stuk land te veroveren wat ze ISLAMITISCHE staat noemen. In dat vredelievende paradijsje hebben ze een hobby om homo's van daken af te gooien. Zo ongeveer iedere aanslag in de afgelopen 10 jaar in Europa is opgeëist door IS. Tja, het waren toch allemaal doorgedraaide verwarde mannen die heel toevallig allemaal voor de aanslag Allah Akbar riepen?

Waar jij een kunstvorm van hebt gemaakt is het wegkijken voor de problemen die we hebben gecreëerd door al die Moslims binnen te laten. Als er al problemen zijn dan zijn dat volgens jou stuk voor stuk individuen waar alle andere Moslims afstand van nemen. Jou oplossing voor al die problemen is om achter al die individuen aan te gaan terwijl we er tegelijkertijd tienduizenden per jaar binnen laten. Als bij jou thuis het bad overstroomt dan ga jij eerst dweilen maar weiger je de kraan dicht te draaien.

1
256 RazorBlade

roepen wij al jaren, politieke sukkels

1
257 Mijn waarheid

@184

Je moet toch over een hoop fantasie beschikken om te denken dat je @184 kunt samenvatten als 'Een lang betoog met halve waarheden om aan te tonen dat het Moslim geweld alleen maar tussen onze oren zit'. Ik denk dat dit een samenvatting is van de manier waarop jij discussieert die meer hout snijdt: trieste pogingen om krampachtig je gelijk te proberen te halen door een karikatuur te maken van de mening van anderen.

Wat nog veel triester is, is dat je en passant juist IS helpt met dat fanatieke bashen van moslims. Die gasten willen juist dat types als jij consequent moslims afschilderen zoals je doet, kunnen zij weer beweren dat we het hier allemaal op hen gemunt hebben. Je draagt zodoende dus juist bij aan een klimaat waarin de kans op een aanslag toeneemt. Wees er maar trots op.

2
258 MK2000

** gebruiker verwijderd **

@254 . Mee eens, een fobie is een onberedeneerbare, irrationele angst voor iets dat er niet is. Denk aan agorofobie (pleinvrees) enzvoort. In het woord islamofobie wordt het woord/begrip fobie fout gebruikt.

De angst voor de islam, of voor de dragers van dat geloof is een reeële angst, een angst op basis van feiten. Het is dus beter te spreken over islamovrees, of islamvrees.

259 verwijderd924924212

@254 "Islamofobie is een term die verkeerd gebruikt wordt! Het is namelijk een zeer reële angst voor een levensgevaarlijke mensonterende ideologie."
Het gaat nog een stapje verder. Het is bij de meeste mensen uberhaupt geen angst, maar een aversie. Aversie gegroeid door een opeenstapeling van slechte ervaringen en problemen met vele immigranten in ons land. De term islamofobie is een truc van links om mensen weg te zetten als domme angsthazen, puur psychologisch.

2
260 Akiron

** gebruiker verwijderd **

@258 . Hoe weet jij dan wat die jongens van IS willen? Hoe weet jij nou dat zij willen dat wij afstand nemen van moslims, hebben ze jou verteld dat wij moslims vooral in een duister daglicht moeten zetten, negatief over hen moeten zijn?

Dat je bang bent voor een aanslag, wie niet maar je argumenten om een aanslag te voorspellen, die kloppen niet.

261 verwijderd924924212

@261

In de eerste plaats is het gewoon logisch: des te meer wij moslims collectief uitkotsen, des te waarschijnlijker dat zij ook een hekel aan ons krijgen. Des te meer zij een hekel aan ons hebben, des te groter het risico dat sommigen van hen over te halen zijn om een aanslag te plegen. Dit snap je echt niet? Daarbij hebben vertegenwoordigers van IS dit ook gewoon zo gezegd. Ik heb net even geprobeerd de quotes in kwestie terug te vinden, maar kost wat meer tijd kennelijk. Ik heb niet veel trek hier veel tijd aan te besteden. De reden daarvoor is dat jij dermate van het padje bent dat het uiteindelijk toch niet uitmaakt wat ik hier schrijf. De laatste keer dat ik met jou discussieerde, kwam je met reacties die mij er van overtuigd hebben dat je ze, om het zacht uit te drukken, nou niet echt op een rijtje hebt. Ik laat het er dan ook liever bij voor nu, als ik met een nutcase wil praten kan ik net zo goed vrijwilligerswerk in een inrichting gaan doen immers.

2
262 MK2000

** gebruiker verwijderd **

@262 . Maar IS is geschiedenis? Hun baardheerser en meisjesverkrachter zou naar verluidt en gehoopt zijn gebombardeerd, zijn moskee bliezen z'n maatjes op en over een paar dagen is het Bijltjesdag?

Wat IS?

IS was ....

263 verwijderd924924212

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
LLDL-deelneemster gechoqueerd als haar date 7 kinderen bij 3 vrouwen blijkt te hebben

Volgens mij zullen de deelnemers speciaal uitgezocht zijn om choquerende ontwikkelingen te bevorderenZeg maar alles voor de kijkcijfers....

1 minuut geleden geplaatst door Graaier1000

Nicks R. Van
183 bestuurders op de bon geslingerd voor rijden met mobiel in hand

Veel vaker controleren. Anders blijft de pakkans veel te laag!...

2 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

LoydMorris
Edwin Wagensveld opgepakt door politie in rechtbank: sleepte koran aan hondenriem door gang heen - NieuwRechts.nl

@18 Hier wat reacties van jouw vriendjes. . . https://www.youtube.com/shorts/tRobB_cc2W0...

11 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Strongoli
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@24Oorlogsverdragen zijn hier ook niet aan de orde omdat Israël aan geen land en hun inwoners de oorlog heeft verklaard. Als dat zo was, zoud...

32 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Querido not
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@14 Hmmm - het systeem laat tekst tussen haken weg. Wat er stond was : Tik een min en een k achteraan in de adresbalk....

34 minuten geleden geplaatst door Querido not

Querido not
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@13 Nee, de link was niet goed - je hebt de link niet in z'n geheel gekopieerd.Bewijs : klik op de Titel hier boven.Je komt op de pagina m...

36 minuten geleden geplaatst door Querido not

Reconquista
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@31Transseksuele voetbalspeler breekt de knie van opponenthttps://www.dailymail.co.uk/news/article-12771963/supporters-transgender-woman-foo...

40 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Krav
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@14 Grote onzin!Dus Israel troepen sturen en wachten tot ze beschoten worden. Dan mogen ze de tegenstander arresteren zonder geweld zodat ze...

44 minuten geleden geplaatst door Krav

Krav
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@12 Als je de helft uitmoord zal de haat met ongeveer 40% afnemen....

1 uur geleden geplaatst door Krav

Krav
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@34 Waarom is het repectloos?Het geeft precies aan wat het is.Omgebouwd als de verbouwing klaar is. Als de verbouwing nog loopt: Chicks with...

1 uur geleden geplaatst door Krav

NK. App
Naruto Porn PicsBbc Rough FuckJavgo ComHotwifeforumFilmes Pornô Com Meninas NovinhasAshley Scott NudeKeke Palmer NudesIndiancockPorn TorcherSports PronSanni Leion XxxSas Sex VideoLena Paul Pure TabooMoms GangbangedJennifer Lawrence In PornMilf Handjob CumshotEmma BuggezRishwatDase Xxx ComNoodneighbourThejuderyan ScatPorn Movie Download Full HdMomson InfoR/nudePornos ENudes Of Catherine BellMu ZorrasXxx Prom VideoKorensexBhabhi Pron VideoBathroom Sex HdDeni DenialsPornhubsexStripping TeensLittle Caprice ThreesomePlayboy Money TalksPornhub.com .Filmes PonorLotus Sex PositionCocktramplingSophie Dee VixenHot Porn MuviesHentai ComixPorn TottentRache Mcadams NudeSpeed Sex VideoPorn Hd Sex ComSo Hot XxxNarutohentaiIndian Beautiful Girl XnxxJandk92Mom And Son P O R NSharon Lee PornstarFree Movies Gay PornHindi Mai Sex PictureAmerican Hd Sex ComIndian 18 Sex ComNude At ParkSissy GracieKiss MegirlFoto PornografikeTfgamesiteYshtola HentaiBrianna Beah PornW Xxx HdTender Teen FuckIndian Sex Video SiteHindi Porn In HdHot Sex SenceFfm CreampieStep Mom Share Bed With StepsonThree Some GifChuuk NisouTelugu Girls FuckingMia LinzPetite GilfFree Hd Best PornBlack Nude CelebrityTeen CurvesPronhub XvideosIndian Sex Scene PornHd PornanalSpidergirl Cosplay PornBig Boobs PucsDahyn11EllyclutchBellaso PornNude Yoga GirlHeadscissor FemdomHentairulesAlice White XxElitebabesPormdudeHermanos FollanAbella Danger 2022Small PenispornKim K LeakSunsport GardensTamil Aunty Xx VideoRiny PornMom MasturbatingVideo Sexy Blue PictureIndian Actress Nude VideosLezbiyen PornoGangbanged BbwAdult Search BrooklynHaliey Bieber NudeGujarati Bp Sex VideoDisha Patani Porn VideoSex Sis Love MeCougars In HeatGay Poz PornBlacks SexingJezebel VesserBig BooblesbianSexiest Grandma PornNhentai 374522Compilation Of Blow JobsBengali Hot Film VideoBritney Spears NudesNude AsspicsAliceredlipsEmily Elizabeth Onlyfans LeakWww.xxx.video.comXxxy Hd VideoTop Rated Porn MoviesIndiansexgirlsCrystal RushpornSexorgiesTite Big BoobBokep PerkosaBeau Butler PornHd Porn Jasmine JaeAi PornbotFilme Completo PornPornô XvideoPorn ArcadePerfectpornXl Gay PornGame Of Desire GameMonsrer CocksJenna Hameson PornReplica Ai NudeWww.lobstertube.cimNude Leaked Celebrity PicturesFastal ModelNastasha Nice PornAletta Ocean Full VideoHaryanvi PornSkyy Black Porn