door Hadzo7 in Buitenland  ·  31 Reacties

  • 3
  • 968x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Jan met de korte achternaam
2 Schildpad

Ook al ben ik geen moslim, ik vind dit treurig ALS dit bericht klopt. Er is daar zo'n grote menigte bijeen dat het een afschuwelijk slagveld zou worden.

2
3 Verwonderd

De wereld moet niet gekker worden... Wat bezielt die terroristen?? Ben benieuwd naar het hele verhaal....

1
4 Topperz

Enerzijds goed om te horen dat een aanslag op onschuldige mensen is voorkomen.
Anderzijds jammer dat dit gebeurd is, als dáár een grote aanslag zou gebeuren dan zou er zo maar een kans hebben bestaan dat de islamitische gemeenschap ook eens er wat aan doet, Mekka raakt ze tenslotte recht in het hart.

2
5 vty

Wie gelooft dit nog? Raqqa en ISIS is verloren, en de aandoeners wijzen nu schuld en onschuld aan.

5
6 Boelie

LOL Het islam-circus. SA sloopt sowieso al 95% van het eigen erfgoed. Omdat het niet salafistisch genoeg is. Dus dit kan er nog wel bij.

4
7 schrootflint

Dus Islamitische Staat (ga er maar van uit dat zij het zijn) valt het hart, de meest heilige plek, van hun eigen Islam aan? Ze hebben dus voor geen enkele god ontzag, ook niet voor hun Allah. Het zijn gewoon satanisten die enkel de dood aanbidden.

8
8 wjbr

@1
Dan hoop ik dat ze alle gebouwen slopen waar jij waarde aan hecht. Blinde haat daar bij je. Zielig gewoon.

12
9 jp1980

@8
Heel die heilige steen verering is natuurlijk voor de "echte" wahhabi's moeilijk te verteren.

0
10 eh

@7
inderdaad

0
11 eh

* Verwijderd door de redactie *

12 Dewereldrond

@1 Lieden als jij die een mislukte terroristische aanslag betreuren op een plaats waar veel burgermensen samenzijn, zouden wat mij betreft op Nieuwskoerier een BAN voor het leven mogen krijgen.

Echter als het account er meerdere accountjes op na houdt, dan haalt dat weinig uit.

In ieder geval hoop ik dat de Redactie gaat concluderen dat reacties als @1 niet thuis horen op NK.

27
13 Barbapapa-7,5

Ik geloof hier niks, denk dat het nepnieuws, want een aanslag van IS op de meest heilige plek van moslims in SA , notabene de financieer van IS, is ondenkbaar. Denk eerder dat ze Iran hiervan de schuld willen geven om een oorlog te starten.

8
14 B55

@14 U bedoelt de methode die door een erg expansiedriftig landje daar in de omgeving ook dikwijls wordt gehanteerd, om aanvalsoorlogen te verhullen.

19
15 Barbapapa-7,5

* Verwijderd door de redactie *

16 Dewereldrond

* Verwijderd door de redactie *

17 Tiidmasine

@14 Mekka is niet de heilige plek voor alle moslims. Afhankelijk van de stroming kan de heilige plek ook Medina zijn.

0
18 Bluth

Dit verhaal is of onvolledig, of een dekmantel voor heel wat anders. En misschien gewoon gelogen. Helemaal niet plausibel, althans zoals zij het brengen. Ze hebben het over "buitenlanders" die in een appartementencomplex in Mekka logeerden, vlak bij de zwarte doos. Wat voor buitenlanders? Ze kunnen net zo gemakkelijk in Europa geboren moslims van de derde generatie bedoelen, bijvoorbeeld, met een Europees paspoort.

En waarom zou IS of een andere moslim Mekka aanvallen? Zelfs als ze - terecht - woedend zijn op SA vanwege hun rol in de conflicten in de regio? Iemand uit Yemen misschien, waar SA bezig is op regelrechte genocide tegenover sjiitische moslims?

3
19 Wendel

Ook nog denkbaar dat ze dit verzinnen omdat ze teveel haat en woede krijgen - terecht - als financier en bedenker van IS, en als ze dan zelf ook slachtoffer zijn, horen ze er weer bij. Als je bedreigd wordt, heb je automatisch gelijk, zoiets.

2
20 Wendel

Overal waar de Islam is, is gigantische verdeeldheid.

Ook Nederland wordt gespleten door de Islam. Immigratie staat hoog op de politieke agenda dankzij Islam.

Islam is verwoestend voor een land, tenzij het als een dictatuur geregeerd wordt zoals SA.

Daarom moeten wij de invloed van Islam klein houden. Dat heeft niets met fobie, maar juist met gezond verstand te maken.

En let wel: ook de moslims zelf in ons land zijn beter af wanneer Islam weinig invloed heeft en achter de voordeur wordt beleden.

3
21 Sterke

Het is niet de eerste keer. Bij de aanslag op die moskee in '79 waren leden van de Bin Laden familie betrokken en vielen honderden doden. https://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Mosque_seizure en "Mahrous bin Laden was implicated in the Grand Mosque Seizure carried out by dissidents against the Saudi ruling family at the Masjid al-Haram in Makka on November 20, 1979. This event shook the Muslim world with the ensuing violence and the killing of hundreds at the holiest of Islamic sites. Trucks owned by the family were reported to have been used to smuggle arms into the tightly controlled city. The bin Laden connection was through the son of a Sultan of Yemen who had been radicalized by Syrian members of the Muslim Brotherhood. Mahrous was actually arrested for a time, but in the Saudi government response, he was not beheaded along with 63 others who were, their public executions broadcast live on Saudi television. Later exonerated, he joined the family business and became manager of the Medina branch of the bin Laden enterprises and a member of the board." https://en.wikipedia.org/wiki/Bin_Laden_family

0
22 Ness

@21 De geschiedenis herhaalt zich. Uw soort teksten warn er ook over Joden, 70 jaar geleden. Ik vraag het nog maar eens, kunt U 1 regel noemen die door moslims in Nederland afgedwongen is en uw vrijheid beperkt? En over welke terroristische aanslagen in Nederland hebben we het, Tristan van der Vlis? Het gekkie met zijn auto op koninginnedag? Zeg het maar.

9
23 Aliaz

Ja, het is altijd al zo geweest, geloof maakt meer kapot dan je lief is.

1
24 Hein2

@23 Waar roept @21 op tot vervolging? Waar zie je de oproep tot het uitroeien van alle moslims? Waar ze je het stukje tekst waar staat dat moslims regels hebben afgedwongen?

Waar is je inhoudelijk reactie over het feit dat het in veel islamitische landen niet prettig leven is voor het overgrote deel van de bevolking?

1
25 Bluth

Niet slim, maar terroristen hopen op een enorme veldslag tussen moslims en het westen.

0
26 sparta

@23
Naiviteit is onze grootste vijand. En naief, dat is jou commentaar.

Natuurlijk heeft de Islam al een enorme invloed op ons land. Onze vrijheid is al op heel veel vlakken ingeperkt.

Ik genoot erg van de commentaren van Theo van Gogh en de prenten van Gregorius Nekschot. Beide zijn kalltgestellt.

In musea mag ik geen islamkritische kunst meer zien.

Schrijvers, columnisten, kunstenaars, cabaretiers en andere cultuurmakers doen tegenwoordig aan wat zij noemen "zelfcensuur" betreffende de Islam.

Onze internetgegevens worden 3 jaar bewaard. De overheid grasduint in onze privegegevens. We staan aan de top qua telefooon afluisteren. Met de sleepnetmethode worden onze privégegevens opgehaald. Verlies van privacy is verlies van vrijheid.

Onze positie van de gsm wordt binnen een nauwkeurigheid van 10 meter 24/7 voor lange tijd vastgelegd. Er hangen overal camera's. Kentekens worden vastgelegd met automatische beeldherkenning.

De multiculturele samenleving kost ons 10 miljard euro per jaar. De beveiliging vanwege terreurdreiging kost nog eens vele miljarden. Dat is geld wat werkenden opbrengen.

Hirsi Ali, die ik graag hoorde, is vanwege terreurdreiging het land ontvlucht. Idem dito voor Amsterdamse Joden.

Moslims maken overmatig gebruik van zorg, jeugdzorg, en psychiatrische zorg, en komen overmatig in de gevangenis voor en hebben overmatig geen werk. Kosten die door Nederlandse belastingbetalers worden opgebracht. Hoge belastingen betekent minder vrijheid.

Gescheiden zwemmen en gymmen is apartheid.

Evenementen krijgen extra beveiliging vanwege terreurdreiging.

De hele vergelijking met Joden in 1930 raakt kant noch wal. Joden waren succesvol, Joden waren slachtoffers.

Moslims zijn in het algemeen niet zo succesvol maar wel overmatig daders.

De vraag is hoeveel vrijheid wij nog moeten inleveren. Imho is dat recht evenredig met de toename van de invliedssfeer van de Islam in Nederland.

2
27 Sterke

@21 welja we laten Moslims met een halve rode maan op hun jas rondlopen. Zodat we ze ten alle tijde kunnen berkennen. En wee als ze hun religie in het openbaar belijden! 'Achter de voordeur belijden' Tjongejongejonge....

9
28 BlackNinja

@27 En dan nog mogen mensen de islam blijkbaar niets toe wensen wat de redactie niet goed keurt. Ik heb de "verwijderde berichten" niet gelezen (op mijn eigen na dus) De strekking van die berichten valt makkelijk te raden. Eigenlijk geen wonder: de haat-ideologie wordt zelf ook gehaat.

Blijkbaar mag je je gedachten over deze ideologie niet verwoorden. Dat groepen aanhangers van deze ideologie ons liefst naar de andere wereld helpen mag worden geschreven; andersom mag het dus niet !!

0
29 Tiidmasine

Geloof er niets van, zal wel fakenieuws zijn.

1
30 klepzeiker

** gebruiker verwijderd **

Nou, die jongens van IS houden duidelijk niet van opbouwen. Eerst de oudste moskee in Aleppo, nu die van Mosul, laatst bijna een moskee in Teheran en nu bijna gelukt in Mekka.

Wat een wereld is het daar toch. Komt het ooit nog goed?

31 verwijderd924924212

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@22 Als m'n kleine nichtje boe zegt is dat iets anders dan als mijn buurman van 2 bij 2 dat zou doen. Dat heeft niets met ruggengraat te maken....

1 minuut geleden geplaatst door Bop

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@22Jij komt aan met het woord "boe" maar dat heeft Baudet niet gezegd he? Zwetser....

1 minuut geleden geplaatst door FrisseBries

Bop
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@14 Een artikel over Joden die in 1942 uit hun woning werden gezet? Dat ga jij als vergelijking gebruiken om je gelijk te halen? Koekoek!...

15 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

ik ga weer verder met wat ik aan het doen was.Verzamelen van het bewijs van laster en werk.ik zou zeggen voel je lekker bedreigd....

18 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@20 Iemand beledigt mij waarop ik boe zeg is niet bedreigend Bob.Het woord boe is geen dreigement.Alleen voor rugloze....

21 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Defcte burger
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Van een man. Die een andere man een pracht vent noemt omdat hij willens en wetens zijn volk opoffert om een ideaal te bereiken , van zo iemand ...

22 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Bop
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@19 Dat ligt aan de situatie....

23 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@17 Dus als ik boe zeg tegen jou voel je jezelf bedreigd?...

24 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

Ontzettende zeikerd!...

24 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

FrisseBries
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@14Omdat je eeuwig klaag over hoe het hier gaat.En een bericht uit 2021 sta ik niet op te wachten. Er verandert nog wel eens wat, weet j...

25 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

NK. App
Vegina SuckingIndian Girl Fucked VideoMature Tube SHd PoneJayanta BanikBrianna Beach Full VideosIrisadamsoneLesbian Sex Xxx ComSankaku ComplaxSwedish EroticaMajo Wa Kekkyoku Sono Kyaku ToNeha XxAunty SexualHttps://torrentsites.com/Masturbação GayOffice Foot WorshipCuck Sucks CockKennedy Leigh PovSquierting PornComic Free XxxPornos ColombiaDanni DanelsMichael Boston PornGame Of Thrones PornXxx Videos Step MotherMonica PornBathtub MasturbationStep Sister Fuck With Teen Boy PornFresh PronYua MikamaMstriggahappy NudesBlack Cat NakedCandice Catnipp HentaiAngel PornographyFrancepornVideos De PornografíDesi Dick PicIndian Sex Open VideoMother On Mother PornGwen From Ben 10 NakedAsslicking BrazilHottest New PornstarMom Son XxxSexmature WomanTeen99 ComSexy And Blue FilmLois Griffin NakedAlura JensonWww X Hindi ComBodpremiumGirl's Butt NakedVienna Black Sis Loves MeSkyprivatesصورنيك بزازPornô Só De CoroasViva LovalPorn In StockingsAnna. Ell PeaksWednesday PornHindi Sxy MovieNacked VideoXxx Video GangMofosex ComAnimal Crossing P O R NKim Karashian Xxxسكس مربوباتHardcore PpornFatal Model S.p.Skokka ComDaintywilder NudeNede PornChubby Pussy PicsJennifer Mendez XxxX MastersAnushka Nude PhotosAnãs PornIndian Housewife NudePov Story PornPushment PornQueendreaaaaShukriya SexPussy Aunty4kcumDoublelistedVideo X StreamingPorn Name That PornRuby Fortnite PornEva Violet OnlyfansJor Se ChodoGlory Holes Blow JobsPorn With CatwomanMature Porn ViedosOyo Room XnxxHottest Sex MoviesSmall Penis FuckGentlefemdomHentaaisAnimes Sem CensurNiccdw NudesTamil Xx ComExtrene TubeSharon White PornWww Village Sex ComCuntfuckerAnime Sexual MoviesJapan Pornstar Big TitsJaylene-rioHindi X VedioesBest Ebony PornostarsSexoe PutariaJennifer Aniston NakedAshlen RoseEnnid WongFilmes Pornográficos Em PortuguêsHetai PornoReverse DoggyPorn CholaAbanian PornAdaultworkIndian LesbianTeacherpornMature Women Up SkirtsFamily Atokes情色 网站DoubleleistBlow Job PornXnxx HardDanielle Fishelle NudeXvvidsDani XxxxNaukar Sex VideoJia Lissa HotHot Naked SelfiesAi Porn MakerRoboot PornPornografía ColombianaPorn XvedioBhabhi Romance XxxHot Bus Sex VideoIndian Sex PornXnxx Video 2019Real Aunty SexTeen TwinksXxxvudoMom And Son Having SecSmut ManwhaShubiya KahoBlow Job MachineHello XxxAlean Croft