door Keulen in Buitenland  ·  34 Reacties

  • 3
  • 544x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Als een echte "dikke ikke" heeft Israël schijt aan de rest van de wereld.

11
1 Wiebe Nik

Schokkend!

23
2 Uit Den Haag

Ik vind al die islamitische nederzettingen in oa Schilderswijk en Kanaleneiland veel schokkender.

8
3 greenmango

De Israeli s hebben groot gelijk, palestijnen maken er toch maar een bende van.

9
4 Positivo

* Verwijderd door de redactie *

5 Zeekomkommer

Aangezien ook Palestijnen tot de semitische volken horen, is Israel antisemitisch bezig door hun land te stelen.

13
6 HenkG

De Palestijnen zijn het toch al kwijt en ze krijgen het nooit meer terug.
Het is een veel te belanden stad.
Altijd al geweest.

3
7 meneer van het nieuws

@7
Wie is er onder een bezetiing niet de weg kwijt? Een bezetting die al 50 jaar duurt

13
8 HenkG

Wat gebouwd word kan nog harder neergehaald worden. En de wereld kiest steeds vaker voor de Palestijnse zaak, zelfs joden. Schieten de moordzuchtige joden zichzelf in de voet.

9
9 God is dood

@8 Van wie heeft Israël het bezet Jordanië?

3
10 Birdy 2

Oost-Jeruzalem = Jeruzalem = Israël. Geen enkele reden om een substantieel deel van de heilige stad aan een middeleeuws volk te geven.

8
11 Yisrael

@9 Lol tja, er zijn ook moslims die voor de Israëlische kant kiezen, dus wat is je punt?
En de wereld heeft niets over Israël te zeggen, niet zolang de VS ons steunen.

5
12 Yisrael

@10

Jordanië bezette Oost-Jerusalem in 1948, tijdens de onafhankelijksoorlog. Daarvoor was het Brits Protectoraat en woonden er vele duizenden in die wijk. Toen die arabieren de boel bezetten en zelfs annexeerden, werden alle joden eruit geslagen, met achterlating van alles. Jordanië maakte de hele wijk "Judenfrei". Hoor je de anti-Israëlclub hier NOOIT over.

In 1967 wist het IDF heel Jeruzalem te HERoveren/bevrijden van arabische bezetters. In het oorspronkelijke verdeelplan was de hele stad toegewezen aan het toen nog op te richten Israël, maar dat plan werd door de arabieren verworpen. Liever voerden zij oorlog, in de hoop heel Israël te vernietigen en alle joden uit te moorden.
Dat is tot op de dag van vandaag de situatie.

Zeggen dat Israël Oost-Jeruzalem 'bezette', is een smerige arabische leugen die ook de meelopers hier in Nederland graag blijven verkondigen. Maar wie ook maar een béétje geschiedenis kent, weet dat deze mensen graag halve waarheden en grote, dikke leugens verkondigen. Alles is er op gericht om héél Israël 'weg' te zien krijgen. Dat is hun doel.

Meer over Oost-Jeruzalem op:

http://www.middenoostenandersbekeken.nl/nieuws/zeven-feiten-over-oost-jeruzalem.html

http://www.israel-palestina.info/jeruzalem-html/

Besef dat de anti-Israëlclub altijd elke link of onderbouwing zullen afwijzen. De enige die zij erkennen, zijn de sites met de arabische propaganda. Elk ander geluid is á priori "fout", of "misleidend", of "zionistische propaganda". Gewoon een onderdeel van hun manier om een mening erdoor te drukken. Het heeft niets met eerlijkheid of objectiviteit te maken.

Gelukkig hebben we hier nog een vrij en open internet, bibliotheken, enz. Da's wat anders dan in de meeste arabische landen, waar de imam volgaarne bepaalt wat het volk wel, en wat niet mag lezen...

6
13 weerman

Heel toevallig is net de schoonzoon van Trump, Kusher, bij Netanyahu op bezoek geweest. De vastgoedhandelaar kwam over 'vrede' praten. Lijkt er eerder op dat deze vastgoedhandelaar een deal in huizenbouw heeft afgesloten.

16
14 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

15 weerman

@13

". In het oorspronkelijke verdeelplan was de hele stad toegewezen aan het toen nog op te richten Israël"

Onjuist. Het verdeelplan bepaalde dat geheel Jeruzalem als corpus separatum onder internationaal toezicht zou komen. Het werd noch de Palestijnen noch het Joodse volk toegewezen.

16
16 Hendrianus

@16

Graag even een goeie link, dus geen arabische propagandasite.

Verder maakt het weinig uit; de arabieren verwierpen EN verwerpen elk vredesplan of verdeelplan. Zij gaan voor het sterkste kanon. En dat hadden ze niet en hebben ze niet. question Een misrekening.

5
17 weerman

Zevenduizend illegale woningen erbij. Ongehoord na VN Veiligheidsraadresolutie 2334 waarin opgeroepen werd te stoppen met bouwen in bezet gebied. Het wordt tijd dat deze vrijblijvende resolutie wordt omgezet in een bindende waar sancties aan verknoopt zijn.

Trump heeft echter in al zijn domheid belooft dat met de nieuwe aanstelling van de VN ambassadeur namens de VS dit nooit zal gebeuren. Dat is de reden voor de versnelde bouw in bezet gebied. De huidige Israelische regerering wordt openlijk gesteund om in hoog tempo de volkentechtelijke schending in bezet gebied op te voeren.

Dit moet een keer leiden naar een punt dat de EU zijn eigen pad gaat bewandelen t.o.v. de VS in plaats van nu braaf mee te doen aan dit onrecht.

Ondertussen kunnen burgers Israel boycotten.

17
18 Hendrianus
19 Hendrianus

@19

Je referentie aan Resolutie 181 is zinloos, want die werd meteen verworpen door de arabieren. Dus zinloos. Er geldt sindsdien een andere situatie -gelukkig. Het "Judenfrei machen" van Oost-Jeruzalem was een schoolvoorbeeld van arabisch sentiment en antisemitisme. Met de herovering van die wijk is dat rechtgezet. Maar; het blijft allemaal maar moeilijk wennen voor de arabieren en hen Nederlandse vriendjes. question

3
20 weerman

@18

Gelukkig is het slechts jouw mening die je daar verwoordt. Niet de algemene mening; die is vele malen genuanceerder en veel minder vijandig. Wen er maar aan!

3
21 weerman

@7

Dat betekent niet dat je, zoals de VS doet, deze misdaad openlijk dan wel in het geniep steunt. Als Israel Oost-Jeruzalem behoudt, hetgeen inderdaad in de verwachting ligt, zal het elders moeten
inleveren. Dat betekent dat alle andere nederzettingen op de Westbank afgebroken worden en de Israeli die er nu wone met het medenemen van hun rommel vertrekken.

15
22 Hendrianus

@20

Je refereert źelf, niet correct wat betreft de status van Jeruzalem, aan het verdeelplan in reactie @13
en nu ga je mij verwijten dat dat zinloos is. Je vraagt! Notabene naar een link naar het verdeelplan in @17

En lees ik, ' bedankt voor de link'? Nee stel je voor.....

16
23 Hendrianus

@22

De misdaad kwam van arabische zijde, in de vorm van een massale aanval op het nieuwe Israël. Als zij het vredes- en verdeelplan gewoon hadden geaccepteerd, was alles veel meer in hun voordeel verlopen. Het feit dat ze elke tien jaar wel weer een grote oorlog startten en die iedere keer verloren, werkte alleen maar in hun nadeel.
Er is al genoeg ingeleverd door Israël; de volgende stap zal toch echt van de arabieren moeten komen. En dan een serieuze. Tot op heden ontbreekt het daar aan.
Je zeurt over gedane zaken. Die nemen geen keer!

5
24 weerman

@21

Dat is nu het fijne van dit forum, daar mag je binnen de huisregels, je eigen mening verkondigen.

15
25 Hendrianus

@12 : "En de wereld heeft niets over Israël te zeggen, niet zolang de VS ons steunen." Ik hoop dat je beseft hoe wankel die basis is en hoe gevaarlijk dergelijke aannames zijn. Op het moment dat de VS wegvalt als militaire back-up en de machtsblokken verschuiven zal niemand zich nog om Israel bekreunen, alleen al omdat men te druk bezig is zich zelf het vege lijf te redden.

2
26 Ness

@24

Na honderden jaren in de diaspora te hebben geleefd krijgt een club zionisten het op de heupen en bepalen op een congres dat Palestina het thuisland voor de Joden gaat worden. Hoeze nemen gedane zaken geen keer?

16
27 Hendrianus

@12

Staat een man voor de rechter voor een inbraak waarbij hij op heterdaad betrapt werd. Ter verdediging voert de verdachte aan dat zijn gehele vriendenkring achter zijn inbraak stond. Oh zegt de rechter, dan bent u natuurlijk vrijgesproken..............

Zit de rechtspraak en steekt jouw rechtsgevoel zo in elkaar?

16
28 Hendrianus

@27

Dat is natuurlijk onzin. De hele wereld was allang bezig om een thuisland voor de joden te creëren. En wilde dat ook, behalve -uiteraard- de Britten. altijd al antisemieten geweest; ze hadden ook niet voor niets een nationaal-socialistische partij, voor de oorlog..!

Verder woonden er altijd joden in dat gebied. Niet doen alsof er geen jood meer zat, da's onzin.

En nog enorm reuze veel welgemeende dank voor je link. Echt. Ontroerend. "pinkt traantje weg".

4
29 weerman

@13 weerman

Je schrijft:
Zeggen dat Israël Oost-Jeruzalem 'bezette', is een smerige arabische leugen.

Niets smerige Arabische leugen.
Uit Wikipedia, met de voetnoten erbij:

Nadat Israël in de oorlog van 1948 West-Jeruzalem veroverd had, werd Oost-Jeruzalem in 1967 door Israël op Jordanië veroverd en bezet (....) In 1980 werden Oost-Jeruzalem en de omliggende Palestijnse dorpen op de Westelijke Jordaanoever[9] op basis van de Jeruzalemwet door Israël geannexeerd binnen de Israëlische gemeente Jeruzalem, een besluit dat niet erkend wordt door de internationale gemeenschap. De Veiligheidsraad heeft deze wet in Resolutie 478 "nietig" verklaard.

De illegale annexatie door Israël wordt dan ook door GEEN EEN LAND ter wereld erkend.
Nog sterker: De unanieme VN Veiligheidsraad heeft besloten en herhaald, dat Israël zich terug moet trekken uit (de) bezette gebieden.

Je schrijft:
In het oorspronkelijke verdeelplan was de hele stad toegewezen aan het toen nog op te richten Israël

Uit Wikipedia, met de voetnoten erbij:

De Verenigde Naties houden vast aan het corpus separatum uit het Delingsplan van november 1947 [10](zie Geschiedenis), en hebben een en ander in 1980 nog eens bevestigd (Resoluties 476 en 478 van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties).

Je schrijft:
Besef dat de anti-Israëlclub altijd elke link of onderbouwing zullen afwijzen. De enige die zij erkennen, zijn de sites met de arabische propaganda.

De Nederlandse regeringen, de Europese regeringen, ALLE landen ter wereld, de EU, de Paus, de Wereldraad van Kerken, enzovoort zijn allemaal lid van de anti-Israëlclub???

Toch zeggen zij allemaal UNANIEM (....) Israël moet (de) bezette gebieden Oost-Jeruzalem, de Westelijke Jordaanoever en de Hoogvlakten van Golan ontruimen.....

Dus wie is er nou gek?
De rest van de wereld??
Of Israël??

18
30 Uit Den Haag

@17 weerman

Je schrijft:
Graag even een goeie link, dus geen arabische propagandasite.

Is Wikipedia goed?

https://nl.wikipedia.org/wiki/Jeruzalem

17
31 Uit Den Haag

@29

"De hele wereld was allang bezig om een thuisland voor de joden te creëren. "

Bij mijn weten is het Joodse volk door het Noordelijk Europese grondgebied op een vreselijke manier vervolgd. Je houdt er kennelijk rare ideeën op na wat betreft het thuisland voor de Joden. Bij mijn weten is dat het internationaal erkende Israel.

Verder zal ik de laatste zijn om te ontkennen dat er altijd Joden in wat nu Israel is hebben geleefd. Het probleem zit hem bij diegenen die ontkennen dat er tevens ook altijd andere bevolkingsgroepen hebben geleefd. Dat die andere groepen ook dominant waren is dan nog eens een feit maar wederom een stap te ver voor de Israel lovers.

15
32 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

33 Elia

@30 De rest van de wereld.

3
34 Elia

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

9 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

12 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

22 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

26 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

37 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

40 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

44 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Picture This - Act of Innocencehttps://www.youtube.com/watch?v=CVTgvAzQQRo...

2 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

NK. App
Alyssa Milano Sex SceneSex Karne MovieBdsm FemdomLeaked.onlyfansWannonce RencontreXvideo JapaneseLevicoralynnArshi Khan XxxSexy Xxx MuviKayla Green VideosNaked SistersBlow Rim JobPornographie.frSangelinkCinema Nadigai SexNew Nude GirlsXhmasPornhub.comkJavbus.comOverlord PornStanding Sex VideoJap PhimRate My MelonsXxx Indian BusSwingers NudeOmorashiorgPornobeuretteXtapes.tiVxideosReallifecam.comn300pornNew Brazzers VidosXxnx SxeDoctor Wala Sex VideoBig Titted CosplayPorn Gay AnimaçãoPornocom HistóriaBig Assed PornstarsBekiniArya FayeFornicacionesLegs XxxIndian Girl Girl SexPlay Porn FreePhomemade PornRhian Sugden NudeYailin XxxWomen Porn StarsBehan Bhai Sex VideoBig Boobs New PornNaked Woman TwerkingTiktok PornolariNude SfricaHd CartoonpornForhertubrEncontros Para SexoKailash SexAsmr PornPorn Teen IndianNepall PornYourbestbabyfaceAnal TumblersBodybuilder Gay SexSalma Hayek In PornTransgender Stepmom PornJessicas PornMofos.ocmPor N ComHandjobsex VideoGay 3someScarlett Johansson Sexy GifBangla Porn DownloadBest TitsAna Lorde PornNude BurnettesHijabi SexIndojavSexy Feet PornosWww Sex SexFree SexmexCock In AssNaked At A PartyHannahowo NudesBernadette Peters Nude1080p Pron VideoGirl On Top PornTravel XvideoSexybigboobsRecording Dance SexyEvelyn Gonzalez NudeTurnupmonsters OnlyfansTubegalore ConReal Hookup SitesBest Mexican PornstarsLatina Anal ThreesomeStories.xnxxDoujindeduFemdom CamsVevastreetBig Tits On The WorldAccidental BudityChezc CouplesSex GapaPorn Film Movieموقع سسكسCristy Ren NudeAsianbabydollXx Desi BhabhiPrincess Peach HenteiIntimissimiBatman Porn ComicsKarabella TsScarry PornSpy Sister NudeFoot Fetish WebsiteCanais De PornografiaFacisl PornMalaika Arora Xxx VideoKaran Sex VideoXnxx Xh MasterRamba BfRiley Reid Interracial ThreesomeHott Porn MoviesIxxx Co MAsian Huge TitsNicolleloveUrvashi Rautela BoobsPornos Latinos GratisHot Sexs MoviesBestporn WebsiteJable JavMassage Hidden Camera VideosX HampsterSex Chat With StrangersShane DieselGonzo PorrnoHqbabesReddit CuckoldstoriesThisvid .comFeet Porngames4 PorrnSydney Sweeney NsfwStrip Chat ColombianasYanet Garcia OnlyfansNickannyNoodle MagasineSite PoenoAlicia Eve NudeAnushka Sharma KissXxxhindimove