Kijk eens hoe tolerant we hier zijn! (ad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Binnenland  ·  42 Reacties

  • 2
  • 497x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Mevrouw de Jong heeft een roze bril op, waarmee ze graag de immigrant bewonderd. Verder is ze de klassieke wegkijker.

De tijd van tolerantie is voorbij. Ik zie namelijk geen enkele tolerantie van de groep die zij zo bewonderd. Wat mij betreft is het klaar met het eenrichtingsverkeer.

De koek is op en de rek is er uit.

9
1 Andre6687

** gebruiker verwijderd **

Die heeft het dus niet helemaal begrepen.

2 gebruiker-verwijderd

* Verwijderd door de redactie *

3 Undertaker

* Verwijderd door de redactie *

4 Hangingmen

Zo'n participatieverklaring slaat ook helemaal nergens op, ze houden zich er toch niet aan..

3
5 netcat

* Verwijderd door de redactie *

6 nujijvrij

Kunnen bovenstaande reageerders even aangeven waarom verplicht een participatieverklaring ondertekenen wel zou werken dan?

6
7 Aliaz

* Verwijderd door de redactie *

8 Gut

"En hoe verwarrend moet het voor migranten wel niet zijn dat ze eerst hebben zitten blokken op al onze normen en waarden, en vervolgens de varkenskoppen voor de ingang van het azc zien liggen?"

Daar wordt dan ook uitermate intolerant op gereageerd. En degenen, die de norm stellen, dat iedereen mensen, die elkaar voor hun neus aflebberen, prima moet vinden, en dat ieders sexualiteit een onderwerp is, dat ieder ander mag becommentariëren, waar iedereen invloed op mag willen uitoefenen alvast op de lagere school, die zijn zelf heel erg intolerant in hun dwingende manier van e.e.a. bepleiten.

4
9 Wendel

Ach mensen , hou eens op met die onzin.
Alle Nederlanders zouden dus die normen en waarden dus al moeten kennen en er naar leven ?
Ik lig in een deuk met die verhuftering hier.

11
10 No newstoday

@7 ,

inderdaad, zo'n participatieverklaring is hypocriet en zonder enige toegevoegde waarde.
Maar is makkelijker natuurlijk om even "los" te gaan question

3
11 jodelatedieho

@6

Maar goed dat jij die normen en waarden niet hoeft te tekenen .
Je bent met je post al door de mand gevallen .

7
12 No newstoday

@9 Vindt U dat. Ik denk dat de tolerantie op dit draadje ook nogal tegenvalt. Mevrouw de Jong heeft een mening en wordt daarom hiet uitgemaakt landverraadster, domme doos ect. Blijkbaar hoeven de reageerders hier dan weer helemaal niet tolerant te zijn. En ik heb nog geen enkel argument gehoord waarom verplicht een participatieverklaring ondertekenen zou helpen met participeren. Het lijkt me vooral symboolpolitiek.

6
13 Aliaz

@8

De komende 8 weken zal dat zo zijn , vrees ik.
Schoolvakanties.

7
14 No newstoday

@13

Het is voor sommigen : ik ben heel tolerant als je mij gelijk geeft.

7
15 No newstoday

Natuurlijk willen we geen varkenskoppen voor het AZC. Maar Nynke doet net of dat elke dag overal gebeurt. Dat is natuurlijk niet zo. Een verklaring tekenen betekent ook dat je weet wat het inhoudt. Een briefje zomaar tekenen heeft natuurlijk geen zin. Met deze verklaring geeft men aan onze normen en waarden de accepteren en te respecteren. Dus ga je niet lopen sissen tegen vrouwen, ga je geen homo's in elkaar meppen enz. En dat er Nederlanders die dat ook doen is zeker waar. Maar het is geen gemeengoed en we keuren het af. Er zijn ook mensen die de belasting ontduiken en inbreken. Daarmee wordt het geen normaliteit. Dat is wel het grote verschil. Ik denk dat de verklaring niet gaat werken. Als je niet intrinsiek gemotiveerd bent wordt het een wassen neus. Enkel en alleen om te kunnen terug pakken. "je hebt er toch voor getekend?" Nou dan. En dan wordt een boete opgelegd. Die natuurlijk nooit betaald kan worden. Waarvan? Slecht plan dus.

0
16 Arista

@1

"De tijd van tolerantie is voorbij. "

Wat een flauwekul. Genoeg tolerantie die ik dagelijks ervaar hier in Amsterdam, naast intolerantie. Er bestaat geen samenleving waarbij louter sprake is van tolerantie, dat betreft een utopie. Maar er bestaat ook geen samenleving waar de tijd van tolerantie "voorbij" is. Als jij besluit als een hork door het leven te gaan omdat 'tolerantie' niet meer zou bestaan is dat je goed recht, maar verwacht dan niet dat mensen je met wederzijds respect gaan behandelen.

Nooit gehoord van: "Goed voorbeeld doet goed volgen"?

Mensen zullen maar kinderen hebben en hen voordragen dat tolerantie niet bestaat, gelijk wordt duidelijk waar Tokkies ontstaan.

9
17 Drumpf

@13

hear hear!

5
18 Drumpf

@16 +++
Goed betoog. Lijkt mij ook aan een Doortebont gericht die altijd het doen en laten van de autochtoon erbij haalt. Het gaat er niet om of een bepaalde "ongewenste" activiteit (ook) plaats vindt bij allochtonen/autochtonen maar of het als normaal/gemeengoed wordt beschouwd binnen de desbetreffende cultuur.

3
19 Conradijntje

@7 Ja, dat zeg ik...heeft toch geen enkele zin..

2
20 netcat

@19 Gaat (in-)tolerantie alleen maar over autochtoon vs allochtoon?

4
21 Criticaster

En verder zijn we tolerant genoeg in Nederland, eigenlijk TE tolerant..

5
22 netcat

Ik ben niet tolerant richting moordenaars, verkrachters dieven, enz. Ik wordt hopelijk nooit tolerant richting religies die dat soort misstanden promoten.

3
23 Mollevanger

@8 Op uw domme gewauwel geef ik geeneens antwoord..

3
24 netcat

Zo'n verklaring is een volstrekte wassen neus, zolang die alleen door immigranten, en niet door autochtonen moet worden ondertekend én onderschreven. Zoals uit een boel reacties hierboven alweer schrijnend duidelijk blijkt.

4
25 W. Anstalt

@11 Nou, gezien de minnetjes op @5 niet....haha

1
26 netcat

@16 +++++++++++

1
27 netcat

"en vervolgens de varkenskoppen voor de ingang van het azc zien liggen? Lekker tolerant en gastvrij. En hoe krijg je uitgelegd dat we in Nederland het homohuwelijk hebben, maar dat tegelijkertijd ‘homo’ een veelgebruikt en wijdverspreid scheldwoord is?"

Alsof dit algemeen geaccepteerd is,en dan nog,veel van die verworven rechten en doorbroken taboes staan vandaag de dag wéér onderdruk,juist van wegen de komst van immigranten met 'andere waardes'
En dan bedoel ik met name de vrouwen rechten,homo rechten en de positie van 'niet of anders gelovigen'
Dus door mensen te laten tekenen en daarmee deze normen en waardes te laten onderschrijven kun je een eventuele maatschappelijk discussie over de vermeende islamisering van ons land bijvoorbeeld in de toekomst in iedergeval voor zijn door te zeggen "u heeft toch voor onze westerse normen en waardes getekend"?
Dus al is dit een papieren tijger,het waarborgt onze normen en waardes toch enigzins,en baat het niet dan schaad het niet toch?

4
28 Hangingmen

Waarom moet men tolerant zijn tegen intolerantie?

5
29 ikzelf66

@17 Speciaal voor jou dan nog een keer: De tijd van tolerantie is voorbij, beste wegkijker.

3
30 Andre6687

@29 Eindelijk iemand die het begrijpt.

Dat is precies wat ik bedoel. Het is potdorie telkens eenrichtingsverkeer.

IK word geacht tolerant te zijn tegenover een mentaliteit, een stijl van leven, een zogenaamde religie, waarvan niemand zelfs meer kan verwachten dat van daaruit een sprankje van tolerantie uit terug komt. Dit wordt toch dagelijks aangetoond.

Ergo: de tijd van tolerantie is voorbij. Ver voorbij.

2
31 Andre6687

@31 Als je wil meemaken hoe tolerant de Nederlander is moet je eens in de stad rond gaan lopen met een duidelijk zichtbare eczeem plek op je gezicht.

We zijn gelukkig net in het stadium beland dat rood haar gewoon mag. Hou even op zeg.

4
32 Criticaster

Ze verwart een participatieverklaring met een tolerantieverklaring. Het ondertekenen van die verklaring betekent niet dat je tolerant moet zijn. Het wil enkel zeggen dat je de Grondwet respecteert.

1
33 Mrs. K

@25 Volgens mij kennen de meeste Nederlanders (hoezo noem je "autochtonen"?) de Grondwet wel. Nieuwkomers niet. En dus is het prima als ze daar kennis van nemen en er middels een verklaring mee akkoord gaan.

4
34 Mrs. K

@33 Als je de Grondwet respecteert ben je automatisch tolerant.

@34 Sommige politieke leiders kennen de Grondwet niet eens, laat staan hun gevolg.

4
35 Criticaster

@35 De grondwet is niet per definitie tolerant.

Simpel voorbeeld is dat homorechten er ooit eens geen deel vanuit maakte. Toen was het dus niet tolerant naar homoseksuelen, maar er was een punt dat niemand zich dat realiseerde.

0
36 Bluth

@19 'Lijkt mij ook aan een Doortebont gericht die altijd het doen en laten van de autochtoon erbij haalt.'
U lijkt mij iemand die Doortjebont er met de haren bijsleept. Pot en ketel verhaal!

7
37 Wijhuis

@36 Homorechten maken keurig deel uit van de grondwet, en dat deden ze altijd al door de zinsnede "Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan".

"Op welke grond dan ook". Duidelijk toch?

1
38 Criticaster

@34

Ik durf te wedden dat zowel jij als de (tot nu toe) 3 reageerders die je een + hebben gegeven niet alle 142 artikelen uit de grondwet kennen. Eigenlijk lijkt me dat zelfs een 1e klas open deur, wat moet je er als 'gewone' burger immers mee? Vraag blijft dan waarom je dat toch op deze wijze hier wenst te noteren.

2
39 MK2000

** gebruiker verwijderd **

"Mensen die zich hier komen vestigen?" Wat is dat voor onzin. Als ze dát zouden willen kwamen ze per vliegtuig, kochten een huis, stuurden hun kinderen naar een opebare school en vroegen een verblijfsvergunning aan.

Wat hier binnenkomt is ongewenst en dat zal nog heel lang zo blijven.

40 verwijderd924924212

Als je niets doet verandert er niets.

Zelfs dat basisprincipe snapt mevrouw nog niet maar het heeft wel een platform in de krant.

2
41 Eastwood

Vroeger zag ik "tolerant" als een compliment voor ons land.

Nu zie ik het meer een teken dat we over ons heen laten lopen door armoedzaaiers en nietsnutten.

Dat vind ik niet iets om trots op te zijn.

2
42 Walster

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@35I.p.v. ondernemen moet het ontnemen zijn...

1 minuut geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@36 Ik dreig niets ik hoop gewoon hetzelfde als jij.Waarom begin je gelijk weer met schelden??Oja aso`s kunnen niet anders dan schelden....

1 minuut geleden geplaatst door baba jaga

DWZ
Gasprijzen in Europa kunnen dalen door naderend overschot aan vloeibaar gas

De gasprijzen kunnen ook heel gemakkelijk weer gaan stijgen door de hogere belastingen op het gas....

2 minuten geleden geplaatst door DWZ

Nicks R. Van
Door ict-probleem bij het Openbaar Ministerie zijn dossiers en e-mails vaak onbereikbaar

Er werd gewoon een verkeerde club ingehuurd. Veel beter nagaan of ze wel competent zijn, anders is het weg gegooid (belasting)geld....

2 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@34Ik ben niet bang van je gedreig, tokkie....

3 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Nicks R. Van
GeenStijl: Doodenge griezel Carice van Houten applaudisseert voor keihard antisemitisme Columbia University

Ze zal er wel geen zak van begrepen hebben. Haar Engels is niet zo goed!...

3 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
DNB: dwing Nederlanders om spaargeld in te zetten bij verduurzaming woning - NieuwRechts.nl

Ik wil toch graag zélf bepalen wat ik met mijn spaargeld doe. Daar hoeft de heer Knot zich niet mee te bemoeien....

4 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@32En wat heeft dat te maken met andere mensen het recht te ondernemen te demonstreren?...

4 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@31 Ik zal je hoop hoog houden als jij er nou even voor gaat staan dan leen ik ff de vrachtwagen van een maat....

6 minuten geleden geplaatst door baba jaga

wildersfan
OMT adviseert maatregelen vanwege uitbraak mazelen

@5 Je bent gewoon op je moslim teentjes getrapt. 😁...

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Bangkok Porn VideosGay Armpit LickingKimetsu No Yaiba HentaiHot Romantic Sex ClipsProstateblowjobIndian Honeymoon XnxxHard Group SexXx Full SexAlura Jenson HandjobBlack Sheep OvcaFilthyamateurScat EroprofileSarina. AlentinaCant Take BbcDesi PormX Bengali BfMilftoonSunny Leone SxxRaveslutsAsian Madsage PornHorny Step SisTeenager Sexy PornTube ElephantChat Avenue SexchatPorn Hd Full FreeFoopahh NudesBrutal FuckRukia HentSwingerzone CentralWife StripsMonika SexFushigi No Kuni No Succubus Episode 1Indian Mother And Son Porn VideoColor Climax PornChelsea Muirhead NakedIya Na Kao Sare Nagara Opantsu Misete MoraitaiXvideobbwSwap Sex VideoSalma XxxXxx Chachi Ki ChudaiIndian Bhabhi Sex TubeGiselle Gewelle PornHentai2readNudes PickXhamster For FreeFacefuck PovSex Hot XvideoVillain DpTarzan Xxx Hd VideoNude Indian BeautiesBlow Jobs While DrivingSleeping Mom AnalProumbFamily Sex VideoPoranktubeJuri FeetMy Pervy FamiyBig Titted FacialsBraziliian PornB Grade Movie VideoXxx Boudi SexPan Dbz PornXfantazy..comKorean TitesBhabhi Sex PicsXxx Porn Video OnlineBlowjob CumPepper Nguyen NudeDoggy Style PornCodivorePorn BrazzrrsNude Nico RobinAnal LatinaHot Diane LaneUdisa Sexy VideoVillage Sex TamilNew Hot Xnxx VideoParisporn MovePorn View FreeBucetriroMuslim Xnxx HdPorn CukcoldXhamister ComSunny Leono Porn VideosNina Hartley LezSexually Broken CompilationFeetfinder ComMujeres FollsndoGay BreedingRuby May NudXxx ColegilaBig Cook XxxJasmyn2juicy OnlyfansAsstimeDesixxx PornPornogratisxxxMolly JanepornExploited College Girls StormyNagasawa MarinaSaxe VedoXxxhoteJable.yvX Viedo HdShemale Fucking VideosSilas BrooksAvenandoDesi Vintage PornSanelion Xxx VideoYokujou BazookaXmisspoizonNude TeerkFirst Time Blood PornBasty PornSaraya Jade Bevis NudeSofia Rose NudeSabrina Nichole Isiah MaxwellPorn PetitteChachi Sex VideosWife SuckedNaked Game VideoErothoysAdult Caht RoomBhabhi Devar FuckStep Mom HentaiLactate PornTube Of PornstarsKatelyn Ohashi NudeMaature AnalTeen Sister SexCowgirl CreampieSexy BhabheePornos PaisasThick Mother PornBachelorette Party Blow JobPics PormPornography FilmeLapk.jogosMaddies PlayplaceAmateur Pussy PicsTamil Live PornSky Bri Full VideoJenna Jameson NudaAlejandraquirozPornhub YogaAndra Sex ComXxx Com Hindi NewIndian Women Fucked HardGay FlingsterNo Viruses PornNude Girlfriend