D66 paait moslims en basht christenen (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Spraypaint in Media  ·  49 Reacties

  • 33
  • 1245x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Tsaar

wég met de heer pechtold!

8
2 semperpenis

* Verwijderd door de redactie *

3 Spraypaint

Een gedwongen huwelijk met de ChristenUnie...erg van harte gaat het allemaal niet...

1
4 rEmco44

Ik zou nooit Pechtold's commentaar na de aanslag op Charlie Hebdo vergeten.

'Het ergst van dit alles is dat de islam nu een slechte naam krijgt'.

Dat was kennelijk het eerst wat in hem opkwam, niet dat het vreselijk is dat onschuldigen zijn vermoord, of dat de vrijheid van meningsuiting onder vuur ligt. Nee de islam moet worden beschermd; dat is het eerste waaraan hij dacht. Dit spreekt wat mij betreft boekdelen wat dhr. Pechtold betreft.

5
5 greenmango

Het geloof heeft geen plaats in de politiek en binnen de staat.

4
6 Hein2

* Verwijderd door de redactie *

7 Zeekomkommer

* Verwijderd door de redactie *

8 annie

Die zichtbare aversie heeft twee bedoelingen:

1. Mensen hebben empathie. Dat werkt zo: zij zien een gezichtsuitdrukking of lichaamshouding van iemand anders en onbewust imiteren zij die een heel klein pietsje. Daardoor krijgen zijzelf hetzelfde gevoel als zij waarnemen. Deze waarneming is de bewuste interpretatie van wat men ziet te snel af, omdat die ten dele via een andere route binnen het oog rechtstreeks naar de emotionele delen van het brein gaat, terwijl hetgeen via de iris binnenkomt, eerst wordt geinterpreteerd alvorens er een conclusie uit te trekken. Handig om te weten als je mensen een bepaald gevoel wilt opdringen, waar ze zich niet tegen kunnen wapenen, over bijvoorbeeld de PVV.

2. De bovenbazen moeten wel goed kunnen zien dat je hun nog steeds dient, en niet de burgers, de democratie, de onbevoordeelde mensenrechten voor iedereen en dat soort "flauwekul".

3. De islamitische en pro-islamisering kiezer moet ook duidelijk kunnen zien en voelen, dat hij heus nog steeds aan de "juiste" kant staat.

3
9 Wendel

Dat zijn er dus drie, haha.

3
10 Wendel

"Maar als Segers en Pechtold samen op de televisie komen, zien we een integere christelijke staatsman naast een kronkelende charlatan voorbij zijn politieke houdbaarheidsdatum."

En zo is het.

5
11 Hangingmen

Zo dan, geweldig stuk van Nausicaa Marbe. Pechtold compleet gefileerd.

@TS Dank voor het volledig plaatsen deze keer, hoewel het juridisch niet helemaal kosher is denk ik.

3
12 JackKropotkin

Prachtig geschreven, helemaal waar. Wat een eng mannetje is het toch. Je zou bijna denken dat hij een dubbele agenda heeft.

4
13 Amrock

Niet alleen die engerd van D66 is dol op moslims, Ook pvdA, SP en het communistische GL met Yasser El Klaver komen klaar als het over haatbaarden gaat.

Begrijp het allemaal niet zo, want al deze partijen zijn een stuk kleiner dan de 2e partij van NL.
Zo werkt de democratie van dit land dus (niet)

7
14 Heldere kijk op NL

Ik ben blij dat D66 Pechtold de landverrader nou voor de CU op de knie moet. Ook zint het nog twee partijen waar te alleenverdieners ( vrijgezellen) kaal plukt om het weer aan de tweeverdieners in de kont te stekken daarmee te nog meer uitgeven kunnen samen met CDA VVD Groen-Lings PvdA.

4
15 Gunther

Die Seegers heeft toch wel genoeg eer gevoel om nog met die onderkruipsel Pechtold in zee te gaan.

3
16 Dissident

@5 Bron?!

19
17 Utrecht_83

@14 Ja D'66 (19 zetels) is echt een stuk kleiner dan de PVV (20 zetels) .....

18
18 21st Century Guy

Pechtold is een held. Staat en geloof horen gescheiden te blijven

24
19 Goededag meneer

@17 Een aangeslagen Pechtold bij Radio Een Vandaag, 7 januari 2015, fragment 14:00-15:00 uur, vanaf 49:22:
'Maar het allerergste is dat dit vervolgens afstraalt -wat je natuurlijk nu al merkt op de social media- op de hele islam, op alle mensen uit landen, van een Arabische herkomst (...) dat het enorm zwart-wit wordt neergezet en dat we ons daarin laten meeslepen.'
http://www.nporadio1.nl/radio-eenvandaag/uitzendingen/289865-2015-01-07

3
20 Civilis

Pechtold die landverrader arrogant stuk vreten wat ben je toch een eng mannetje

4
21 knorkokkie

In dit geval basht D66 Pechthold geen christenen.
De CU is namelijk niet christelijk in de ware vorm, en daarnaast beweren ze het zelf. Misschien heeft pechthold dat ook wel door en zit hij niet op zulke partijen te wachten wat ik me goed kan voorstellen.
En het is heel simpel te verantwoorden. Christenen liegen niet en helpen anderen in nood, en de politiek zelf is oneerlijk en daar is het een ieder voor zich in een slangenkuil vol bedrig. Daar kan een christelijke partij nooit tussen zitten, en wie dat wel doet is een schijnheilige nep christen of gewoon voor de show om in de politiek te kunnen.
Ooit zullen de stemmers op de CU dat zich ook realiseren als ze al niet helemaal verdwaald zijn.

13
22 techcenter

@17
Tja, beste kind uit Utrecht..
Daar heb je je bron.

En nu?

0
23 BenErWeer

@22 : kort gezegd, christenen bestaan niet.

8
24 Lobbus

Mevrouw Marbe legt bloot dat wat D''66 partijprominenten doen een stap verder gaat dan wat Wilders doet namens zijn PVV.

Wilders legt de nadruk op de levensgevaarlijke politieke lading en inhoud van hedendaagse Arabische islamitische hoofdstromingen. Hij haalt moslims die daarmee sympathiseren door het slijk, evenals criminele moslims, die zich verschuilen achter de cultuurkloof en hun gemeenschappen, terwijl zij de criminaliteitsstatistieken overbevolken.

Pechtold en D''66 halen doelbewust mensen die niets misdaan hebben, -in dit geval christenen die op het punt van levensvraagstukken behoudend zijn - , publiekelijk door het slijk.
Omdat ze weten dat het neerhalen van deze burgers electoraal goed valt bij vele moslims en atheïsten / vrijdenkers.
Ondertussen ontziet deze of gene D''66 partijgrootheid zich niet om voor te gaan in een moskee, waar de gelovigen haatpredikers uitnodigen. Dus waar men dweept met imams die totalitaire ideeën voorschrijven en oproepen andersdenkenden of andersgelovigen te doden.

Mensen die braaf, behoudend en vergevensgezind zijn, vertrappen, om je in te likken bij lieden die misschien wel geweld tegen hen willen gebruiken, hoe noem je dat?

Dat is het zielloze voorportaal van collaboreren.
D''66 is een diepgaand excuus aan de CU en , in den brede aan de maatschappij verschuldigd.
Naar de maatstaf van geestelijke gezondheid is deze partij niet in staat tot een regering toe te treden. Niet nu.

2
25 stanley.staatsman

Een heel gevaarlijk onbetrouwbaar mannetje die Pechthold, nog onbetrouwbaarder dan Rutte.

3
26 Interessant

@3
+++++++++++++

1
27 Interessant

Een stem op D66 is een stem op de moskee.

4
28 klepzeiker

Prima partij D66, ook al stem ik er niet op. Ik wens Pechtold veel succes met de formatie, het land moet weer een regering krijgen.

20
29 Drumpf

@3 @15 @21 @27

Veel plezier allen, ik ga lekker weekend vieren. letten. Passen jullie wel op wanneer je al schuimbekkend "landverrader" op het toetsenbord rammen? Menig toetsenbord is niet bestand tegen hysterische emoties namelijk. My 2 cents.

22
30 Drumpf

Wat een belabberde taalbeheersing van deze dame. Nederlands is moeilijk, maar als schrijven je vak is en taal je gereedschap moet je zorgen dat je een en ander wel op orde hebt.

12
31 ben22

Dit artikel roept wat vragen op:
"Onwillig stond hij de door hemzelf opgetrommelde pers voor de rijsttafel met Gert-Jan Segers te woord"
"Na afloop draafde hij weg toen hij de camera’s die hij zelf besteld had."

Hoe komt de auteur erbij dat Pechtold de pers opgetrommeld heeft? Hij heeft de pers besteld? Hoe dan en waarom? Waarom geeft ze hier geen aanleiding of motivatie voor? Waarom zegt deze mevrouw dit als ze hier blijkbaar geen enkele aanleiding toe heeft?
De auteur kleurt hier het beeld van Pechtold vast even extra negatief in, maar voelt zich niet geroepen hier enige reden toe te geven.

Blijkbaar is een positief bedoelde actie richting Moslims vanuit een andere partij automatisch "" (...) provocatief gericht tegen de PVV" . Ik hou zelf ook niet van dat soort religie-tegemoetkomende acties, maar wat the F heeft dat te maken met de PVV?

"Nee, wij van D66 gaan geen mensen ontslaan, wij geven ze liever aan. Tot zover de verradersmentaliteit van deze hypocriete liberalen"

Eh, natuurlijk?!! Natuurlijk gaan ze niet zelf mensen waarvan ze denken dat ze een strafbare uitspraak hebben gedaan straffen, maar laten ze dit over aan de gepaste autoriteiten. Wat is daar verraderlijk aan?

"Wel met zijn overtuiging dat het bon ton is christenen te schofferen. Omdat het kan. Omdat die toch de andere wang toekeren en een tolerantie tonen waar de zelfverklaarde heiligen van D66 van kunnen leren. "

Christenen die tolerant zijn? Waar?

Wat is het toch triest dat zo een invloedrijke krant een stuk plaatst wat niets meer is dan een ongegeneerde en niet-onderbouwde poging tot karaktermoord.

7
32 Eddo-Hendriks

@31 De taalbeheersing is uitmuntend. Alleen is uw taalkennis blijkbaar ontoereikend om de zaak inhoudelijk te kunnen bevatten.

2
33 Nicks R. Van

@5 Ook na de vreselijk brand vorige week in London was zijn commentaar, ach ja dat kan gebeuren.Het ging over heel erg veel vermoorde mensen..Het is een onbeschofte omhooggevallen in het strakke pak gevangen gehouden blaaskaak.

2
34 shym

@33 Ik heb het helemaal niet over de inhoud en als u weigert een gebrek aan taalbeheersing te zien bij iemand die schrijven als vak heeft kan ik daar verder niets aan doen. Overigens mag u van mij zo arrogant zijn als u wilt. Groet.

10
35 ben22

@35
Mocht je deze twee zinnen niet kunnen lezen (@33), moet je ook geen discussie willen beginnen.

4
36 Mesjokke

* Verwijderd door de redactie *

37 Vageali6888

Om uiteenlopende redenen moet ik niks van D66 en vooral Pechtold hebben. Van mij mogen ze op de vuilnisbelt.

2
38 Verwonderd

@36 Dat wil ik ook helemaal niet en u mag ook zo arrogant zijn als u wenst te zijn. Groet

5
39 ben22

voordeel is wel dat als het CU in de regering komt dat er geen sprake meer is van vrijwillige euthanasie.
de ouderen mogen "lijdend versterven".
dat Pechtold niet blij is met het Cu? wie wel????

4
40 info

@40 als er al geen sprake is van ouderdom en "versterven"dan is er voor jongeren nog steeds de trein..

nix mis met de CU en de bijbehorende sekte, wel iets mis met het feit dat hun manier van leven en denken ook anderen opgedrongen zal worden. weer.

6
41 info

@39 - @36 gewoon met rust laten. die geeft zelf al aan Mesjokke te zijn.

5
42 info

** gebruiker verwijderd **

Segers en Pechtold bepalen het politieke draagvlak.
Hoe ver moet je als democratie afglijden...

43 verwijderd9139144

Alexandertje kijkt gewoon even af van Jasses El Klaver om wat moslims te kunnen innen voor D'66..

2
44 Wil je niet weten

Goed stuk.
Geeft precies weer hoe de "aal" Pechtold zich overal in werkt.
En dat noemt zich "progressief"! Wat een giller.
Ik heb het al vaker gezegd, Pechtold is een draaikont eerste klas.
Het ergste was nog het gedraai met het Oekraine-debat, waarin hij op het laatste moment tóch akkoord ging, met het "inlegvel" van Rutte, terwijl hij eerst riep: "we moeten het Née van de kiezer respecteren". Niet te geloven gewoon.
Dat "Democraten", kunnen ze, sinds dat debat, ook wel uit hun logo schrappen.
En dat "islam-geknuffel" van D66 de laatste tijd, begint behoorlijk irritant te worden.
Segers zou er goed aan doen, ook te stoppen met dit "motorblok", dat blijkbaar alleen maar door Pechtold aangedreven kan worden.

3
45 Dieke

De Ruyters zeggen:" Het is gewoon heel simpel, 169.000 islamitische vluchtelingen per jaar betekent over 5 a 6 jaar (zie onze eerdere posts bij CBS 90% ....) 1,014 Miljoen Moslims erbij en dat is dan bijna 6 procent van de bevolking. Bovenop de Miljoen die er al zijn (weliswaar een dubbele nationaliteit) maakt dat je als Demonen 66 voor de komende jaren met de verkiezingen goed zit. Waar ze echter geen rekening mee houden is dat deze volkeren hun eigen corrupte politici ook meebrengen en dus moet je een voortdurende stroom vluchtelingen hebben om in het zadel te blijven. En de Nederlandse, hardwerkende man/vrouw maar dokken. Want dat is feitelijk de achterliggende gedachte bij de (s)linkse partijen. Kijk maar naar wat de PvdA is overkomen in de afgelopen 5 jaar, waren groot bij de verkiezingen door onze Medelanders en deze gingen massaal naar DENK etc.en nu is de PvdA niet meer dan een lokaal partijtje geworden die eigenlijk helemaal geen bestaansrecht meer heeft omdat ze afgeserveerd zijn.

Dus leer ervan bij de volgende verkiezingen en laat je toch niet voortdurend oplichten.

2
46 De Ruyters van Michiel

Stel je het eens voor, een kabinet met de CU en D66. Als je bedenkt op hoeveel principiële standpunten deze twee partijen botsen dan zou het een wonder moeten heten als ze langer dan een dag aan het roer staan. Ze hebben de kleinst mogelijke minderheid in zowel de eerste als de tweede kamer. Daar komt nog bij dat ze elkaar wantrouwen tot op het bot. Hoe lang gaat het duren voordat een CU kamerlid of een D66 kamerlid zich principieel niet achter een standpunt kan scharen? Dan kunnen we weer naar de stembus. Ditmaal echter in de wetenschap dat de regeringspartijen het verkloot hebben. Ik denk dat er nu al iemand, met geblondeerd haar, stiekem in zijn vuistje lacht.

0
47 RazorBlade

Nu maar hopen dat Pechtold het voor elkaar krijgt Seegers seculier onder de knoet krijgt. CU in een coalitie prima, maar dring mij via de politiek geen reli-voorschriften voor.

2
48 Liwwie

@48 Toegeven aan wensen/eisen is toegeven aan islam reli-voorschriften.
Daarmee is Dhimmi66 een meer religieuze partij, niet CU.

1
49 Rex

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@13 Nee. Maar ik onthoud ook niet alles. Maar weet jij wat ik denk? Dat geen enkele oplossing van jou een goede is. Anders had je meneer v.d. B...

zojuist geplaatst door Bop

maarten1234
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

volgende maand weer een noodkreet zolang je niks aan de influx doet...

1 minuut geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

@47 oei, een generalisatie...

1 minuut geleden geplaatst door maarten1234

LoydMorris
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@12 Nee hoor. . . . Echter, jij reageert al enkele jaren op mijn geplaatste reacties. Dus zou je kunnen weten wat mijn oplossingen zijn. ...

3 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@8 Misschien is het dan toch moeilijker dan je denkt om oplossingen te bedenken. Naar een ander wijzen is in ieder geval stukken makkelijker. ...

12 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@11 En nu verwacht jij dat ik jouw werkzame oplossingen erbij ga zoeken? ...

14 minuten geleden geplaatst door Bop

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@7 Vandaar dat hij de politiek is ingegaan. . . Je zou zo'n loodgieter of aannemer aan de deur krijgen, bij een lekkage. . . ...

14 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Hendrianus
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@12Punt is wel dat we vluchtelingen met daaronder economische vluchtelingen niet hierheen halen maar dat ze naar ons toekomen. ...

15 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@6 Echt niet. . . . ...

18 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

progressiefliberaal
Ronaldo komt met Ferrari van 2 miljoen aan bij hotel in Lissabon

Ik vind hem er niet geweldig uitzien.De auto dan hè. Ronaldo is best een lekker ding, al is hij mijn type niet....

20 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

NK. App
Bouncing Boobs NudeFather And Daughter Sleeping Sex VideoKenna James HotIndian Black DickHindi Xx PicturePron ComeBhavana NakedXvifroWood Casting PornLilmochidoll BlowjobHotgirlsexJay Crew PornChudai PronFansly.leakedPerverse FamiltXxx Video Hindi MaiDelhi Sex VideoModern Family PornForeplay MoviesJapanese Lesbian XxxLesbianporn FreeHot Transgender PornBrutally FistedRomantic Sex XnxxSexxvibeoFirst Time Porn SexyColegialasrealesBrzzersmomBollywood Star XxxCooking PornPuzzy SuckingIndianfuck VideosAcropolis1989 Onlyfans LeaksPuzzysXnxx BangladesiCome A Long Way - Charlotte SinsOil Massage SexPoonam Pandey Sexy VideoKolkata Sex FilmItsdaniday PornBlow Job CompilationsTickling TorturReddit GapingBreeders Of The Nephelym F95Xnxx FrancesCate BlanchettnudeNude Anime GurlDiaper FetishNidhi Agrawal XxxBig Butty BichesTit SpankingJoi EncourageSexo GibiSniffiessWeb Series Kavita BhabhiMia Khalifa Xxx ViedoIndian Nude Video CallTraci Lords Nude PicsPorn Amateur HomePrimalfetish ComHatsune Miku HentiNifyy ArchiveBest Real DollUfc PornhubIndian Girl Sex Hd VideoBhojpuri Hot SongAda Sanchez XxxStacie Starr PornstarPorn For HerXxx 4k Hd VideosTelugu Young Aunty Sex VideosTamsexSwitzerland SexMilf Hunting In Another WorldJapanese Step Mom Porn VideoBengali Sex Porn VideoCumsnapSnapchatpornoفیلم سکس لز بینHot Lady In SareePunjabi Sex Video Full HdSexy Nude GirlPorn Homemade TeenLesbian Dominated PornYogasexvideoWwwsexiEnsest PornMature Big TitePassionatte PornJav Family PornEnormous Cock SuckAggresive PornCandid Teens CameltoeSwinglifestlyePorn WallpeaperXvideo AsiáticaHot First Night RomanceMasterbitionSexnewsValérie QuennessenSaxceOnly Tamil Sex VideoNicole Doshi CreampieArab PornstarsLesbian GirlpornAsian Sex ComJapaness Anime Porn4k.pornoBritney Spears TitsSucks Big CocksSexy Porn Sex VideoShankar Sex VideoXxx HasDl Thug PornJhonnysins VideoPriya Bhabhi XxxAsian GirldopornPorn Xxxx VideoMidgetgangbangWww.pornerP O R N GamesMia Malkova Movies And Tv ShowsHot Indian CamR WatchitfortheplotXxxhamstersLadyboys PornPornh 18Heidi Lee BocanegraTopless PhotosMost Famous PornBaldurs Gate 3 Sex PornBarzzers FullIncestos ReaisRacquel DarrainBlack Girl XxxKannada Sex ComeMassage Parlors With Happy EndingsFla PornFemale MasturPalletoori SexKinnar Xx VideoHot Lesbians SissoringLargest ClitorisCute Asian PornstarBeach Nude PornIxxx Porn TubePornô EBig Boobs Brazzers ComJovenes CogiendoMom Porn Star Name