GroenLinks breekt ledenrecord (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Binnenland  ·  188 Reacties

  • 4
  • 958x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@148

Je schreef: "Uw argumentatie blijft in mijn beleving bovendien wat steken in 'jullie zijn blind' en 'ik weet het beter', Daar kan ik niet zo heel veel mee."

Je brengt het nog netjes, en dan druk ik me eufemistisch uit.

@141 is volkomen geïndoctrineerd, zogenaamd een "wereldburgen',die weet dat als GroenLinks of D66 "aan de macht" komt het één grote ellende zal afroepen, terwijl hij/zij volstrekt voorbij gaat aan het gegeven dat in Nederland sprake is van consensuspolitiek. Daarmee valt zijn/haar misplaatste dedain in zijn/haar 'de wereld gaat naar de knoppen' relaas al volstrekt niet serieus meer te nemen. Hij/zij begrijpt niet eens hoe de parlementaire democratie in Nederland werkt en dan zich voordoen als een wereldburger, zal dat kan iedereen drie hoog achter op zolder achter een pc'tje....

Wat een klucht.

4
151 Drumpf

@150 Nu ben ik toch nieuwsgierig hoe u uit mijn @148 opmaakt dat ik geen vrijheid wil. Wat ik niet wil is me beperken tot de vrijheid die mevrouw Flipper voor mij overlast. Dat noem ik namelijk onvrijheid.

2
152 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@148 Serieus benieuwd hoor.
Geeft u dan eens uitleg? waar precies ontneemt ze mensen dan hun vrijheid?
Of bestaat die vrijheid uit: het land en de mensen die je opvangen jouw normen en waarden(cultuur en wetten) vrij op kunnen dringen. Dus het land moet zich aanpassen aan de nieuwkomers?

Is dat de vrijheid wat ze ontnomen wordt?

Anders wat is er mis met dit?
als u hier wilt zijn, in puur specifiek dit Nederland ? Dan gaat u hier niet de criminaliteit in, u zorgt ervoor dat 'Opsporing Verzocht', u niet zoekt. U keert zich hier niet tegen ons, onze gebruiken, zoals 'Zwarte Piet', bijvoorbeeld, kortom: U past u zich aan aan ons, en wij niet aan u". En dan heb ik geen problemen met Islamisten, Bhoedisten, Orthodoxen, Gereformeerden en noem ze allemaal maar op, ook niet met welke kleur en verder achtergrond u heeft. U bent dan...- als u dat alles doet ? Van harte welkom bij mij.

Wil ik er nog bij vermelden,dat ik er persoonlijk niets tegen heb wanneer men prive zijn eigen geloof/cultuur etc blijft volgen(mits binnen de wetten die hier gelden)
Heb ik ook niets tegen een moskee(zolang dat niet gaat overheersen,en niemand er overlast van heeft)
Maar dat vind ik ook van alle andere geloven!

Ik kan er met mijn hoofd niet bij waarom mensen om deze gedachtegang weggezet worden met alle leuke gangbare clichés!

153 verwijderd110

Bij de eerste de beste oorlogsmissie in Afghanistan of Syrië georganiseerd door Groen-Links (zoals Sap de politiemissie naar Kunduz organiseerde) loopt de partij weer leeg..!

2
154 CoolMemories

@153 Ja, serieus benieuwd. Mevrouw Flipper ontneemt mij de vrijheid om te stemmen op een partij van mijn keuze (op dit moment wil ze tenminste D66, GroenLinks en DENK verbieden) en wil mij, als ik ondanks een verbod op die partijen toch het gedachtegoed blijf aanhangen arresteren en brainwashen. Die 'vrijheid' noem ik 'onvrijheid'.

Op die standaardriedel over aanpassen etc. heb ik het niet. Die heeft mevrouw Flipper later aan haar suggesties toegevoegd. Ik kan niet in haar hoofd kijken, maar een andere reden dan afleiden van haar volslagen ondemocratische gedachten kan ik me niet voorstellen.

2
155 Smiling

@155 Wacht, ik las uw vraag eerst alsof mij vroeg of ik serieus benieuwd was. Had ik meteen gezien dat ú serieus benieuwd was, dan was ik mijn reactie anders begonnen, nu ziet het er wat raar uit.

1
156 Smiling

@154

Het zit je hoog hè? Al die drukte om GroenLinks; hilarisch.

1
157 Drumpf

Dit artikel gaat over de toename van leden van GroenLinks. Lachwekkend om te zien wat er allemaal bijgesleept wordt.

2
158 Wijhuis

@126 Volkomen gelijk als dergelijke partijen het voor het zeggen krijgen kun je beter stoppen met werken zeker in de private sector. Iets opbouwen en iets willen bereiken heeft dan geen zin meer met veel en hard werken heb je dan alleen jezelf te pakken want je moet het toch weer inleveren.

2
159 de kikker

** gebruiker verwijderd **

@155 Nou dan bevind ik mij dus in de twilight zone, ik lees dat namelijk nergens in haar reactie.
Ik zie haar nergens verbieden, of brainwashen? Ook zie ik niet dat je dan gearresteerd moet worden? Dit is haar gedachtegoed en die klinkt logisch voor mij!
Waarom mag er zo voor de PVV gewaarschuwd worden en is dat volkomen okay, en als iemand waarschuwt voor GL D66 of Denk is het volkomen fout??

Verbieden daar zou ik ook tegen zijn als ik dat las wat mij betreft is uw gedachtegoed de uwe, en zolang niemand daar hinder/gevaar van ondervind heeft u mijn zegen!
Maar dan is toch mijn gedachtegoed de mijne, waarom dan ben ik een racist en nazi en is mijn gedachtegoed fout?? en "waarom" is dat fout?waar is dan mijn vrijheid?

Vindt u dat wij ons horen aan te passen aan de nieuwkomers? moeten wij onze normen en waarden en wetten inruilen voor die van de nieuwkomers? is onze Nederlandse samenleving zoals wij tot nu kenden per definitie fout?
Ik heb daar tot nu toe geen antwoord op gehad?

160 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@160 Aanvulling, ik zie nu dus dat ze dat dus gezegd heeft in @126
Okay maar dan nog.
Ik denk dat verbieden nooit goed is(op uitzonderingen na),maar daarom mag ze dat wel vinden?
Dat is ook vrijheid!
Of het okay is is wat anders!
Ik vind persoonlijk dat er wat voor te zeggen is wat denk betreft, die hebben andere belangen en horen niet in de Nederlandse politiek thuis.

161 verwijderd110

GL is een groter gevaar voor onze vrijheid dan PVV ooit is geweest.
GL is bereid om de welvaart die wij kennen te laten verwateren over alle wereldburgers. GL is bereid om Nederland verder in parallelle samenlevingen te laten splijten met burgeroorlog als gevolg.

Het is makkelijk om de sinterklaas uit te hangen met andermans inkomsten.

Voorlopig is Geert Wilders twee keer politicus van het jaar geweest, terwijl Jesse Klaver de authenticiteit van een plastic koffiebekertje heeft, geen idee heeft wat hij allemaal zegt en wat de gevolgen van het voorgestelde beleid zijn, en voor de spiegel Obama en Trudeau aan het imiteren is.

Klaver is qua gedachtengoed stukken extremistischer dan Wilders. En aan extremisme hebben we hier in Nederland gelukkig een broertje dood.

4
162 Sterke

** gebruiker verwijderd **

@161 Die dolfijne mevrouw wil anderen haar normen en waarden door de strot duwen en wel op een onfrisse manier. Daarmee ontneemt zij die anderen hun vrijheid. Dat snapt nog een kind.

163 verwijderd23941

@160 'Vindt u dat wij ons horen aan te passen aan de nieuwkomers?' Wat heeft dat in vredesnaam te maken met de aanwas van GroenLinks leden?

@162 Wat heeft de aanwas van Groenlinks leden in vredesnaam te maken met de PVV ?

3
164 Wijhuis

@100 : Waren het maar luchtkastelen....Ik ben bang dat we toch overspoeld blijven worden met 'immigranten' (vluchtelingen, asielzoekers, gelukszoekers?) die wij moeten onderhouden, al was het alleen maar vanuit de EU in Brussel.

1
165 Reagentje

@165

Onnozele angst. Als je open staat voor de realiteit tenminste.

2
166 Drumpf

** gebruiker verwijderd **

@164 Helemaal niets, ik reageerde op @148
Dit is een deel van de discussie!

Als dat hinderlijk is?
Ik hoopte alleen een paar antwoorden te krijgen op prangende vragen?

167 verwijderd110

@162

"GL is een groter gevaar voor onze vrijheid dan PVV ooit is geweest.
GL is bereid om de welvaart die wij kennen te laten verwateren over alle wereldburgers. GL is bereid om Nederland verder in parallelle samenlevingen te laten splijten met burgeroorlog als gevolg."

Voer voor psychologen. Wel erg fijne humor, moest om deze paranoïde nonsens hard lachen.

4
168 Drumpf

@168

Aanvulling, vooral dat GroenLinks uit is op een burgeroorlog question question *koekoek*

3
169 Drumpf

** gebruiker verwijderd **

@163 Vanuit links is dat niet anders!
En je bedoelt de normen en waarden die wij hier in Nederland hebben?
Hoezo drukken wij die door iemands strot? We zijn hier in Nederland dit zijn de normen en waarden die hier gelden.
Net zoals Syrië/Marokko/Turkije en noem maar landen op ook hun eigen normen en waarden hebben.
Als ik daar wil wonen heb ik ook die normen en waarden te respecteren,wat is daar opdringerig aan?

170 verwijderd110

@161 Ik geloof niet dat ik hier of elders ooit iemand racist of nazi heb genoemd of heb gezegd dat iemand niet mag vinden wat-ie vindt. Ik vind het heel wezenlijk dat gedachten vrij zijn en ik heb er ook geen moeite mee dat iemand ze uit. Dat zou raar zijn, dan zou ik iemand een recht ontzeggen dat ik nadrukkelijk zelf claim.

Zelfs van DENK - de partij die ik zeer wantrouw - vind ik niet dat een verbod op z'n plaats is. In een ander draadje haalde ik al aan dat de rechter indertijd zelfs de 'Pedopartij' niet wilde verbieden om aan verkiezingen deel te nemen, en dat was toch ook een behoorlijk onfris clubje. Net als de NVU, ook geen toffe jongens in mijn beleving, en toch kun je er gewoon op stemmen.

Het kwetsbare van een democratie is dat-ie op democratische wijze om zeep geholpen kan worden. Ik geloof dat de democratie in Nederland zo krachtig is dat dat niet gaat gebeuren. In elk geval voorlopig niet door DENK. Ook niet door de PVV, trouwens, die in het verkiezingsprogramma meer ongrondwettelijke dingen heeft staan dan DENK.

(Wie bang is voor DENK zou volgens mij ook bang moeten zijn voor de SGP en de CU. Als die partijen absolute macht krijgen, wordt de huidige manier van leven ook aangetast - absolute zondagsrust, om maar iets te noemen.)

0
171 Smiling

@ Undertaker. De vakman, timmerman, heeft de groene voordeur gerepareerd , gaat weer prima op slot, houden zo.

1
172 briand

** gebruiker verwijderd **

@171 Ik ben ook niet bang voor Denk, ik denk alleen dat ze niet loyaal zijn aan Nederland.
Ze dienen de belangen van een ander land, en horen daarom niet in de Nederlandse Politiek thuis..maar dat is mijn mening.

Ik geloof niet dat ik hier of elders ooit iemand racist of nazi heb genoemd quote
Ik zeg ook niet dat u die woorden bezigt, heb ik volgens mij nooit gezien.
Maar dat is de respons als je een gedachtegang hebt als,ik vraag me dus af waarom? wat is daar fout aan?:
als u hier wilt zijn, in puur specifiek dit Nederland ? Dan gaat u hier niet de criminaliteit in, u zorgt ervoor dat 'Opsporing Verzocht', u niet zoekt. U keert zich hier niet tegen ons, onze gebruiken, zoals 'Zwarte Piet', bijvoorbeeld, kortom: U past u zich aan aan ons, en wij niet aan u". En dan heb ik geen problemen met Islamisten, Bhoedisten, Orthodoxen, Gereformeerden en noem ze allemaal maar op, ook niet met welke kleur en verder achtergrond u heeft. U bent dan...- als u dat alles doet ? Van harte welkom bij mij.

Daar krijg ik dus geen antwoord op,nu nog niet?

173 verwijderd110

@171 Even een aanvulling over een paar dingen die u in @160 aan de orde stelt.

Afgezien van flagrant antisemitisme of racisme of kwesties van dat niveau vind ik het moeilijk te bepalen of een gedachtegoed 'fout' is. Het is in elk geval niet 'fout' alleen maar omdat het niet mijn gedachtegoed is. Dat ik het mijne beter vind spreekt voor zich, anders zou ik het andere wel denken.

Mijn gedachtegoed tegenover het uwe zetten (of dat van eender wie) is zinloos als we het niet kunnen hebben over de onderliggende argumenten. Waarom denkt u wat u denkt, hoe is uw redenatie opgebouwd?

Mevrouw Flipper zegt eigenlijk alleen maar: 'het is zo omdat ik het vind'. Ze heeft absoluut het recht om te vinden wat ze vindt. Maar degenen die op haar reageren hebben ook het recht om te zeggen dat ze haar voorstellen ondemocratisch vinden.

Heel kort dan nog over dat aanpassen: ik vind dat samenleven altijd aanpassen is, maar wel van twee kanten. De grenzen liggen in de wet, die we ook niet blindelings aan gaan passen. Verder moeten we er samen uitkomen.

Wij waren het eerst vind ik een moeizaam argument. Als ik verhuis naar een buurt waar het gewoonte is om de voortuin te betegelen en met een randje coniferen te omringen, moet ik dat dan ook doen, als ik liever uitkijk op een kruidentuintje? Mag ik niet met de buren bespreken of ze samen met mij de tegels weg willen halen om samen meer kruiden te kweken?

Soms denk ik dat 'wij' zo gewend zijn aan een overlegcultuur dat we ons laten overdonderen door mensen die dat niet gewend zijn, dan tegen onze zin toegeven en vervolgens gaan somberen dat 'ze' van alles eisen. Als we daar nou eens mee stopten, als we gewoon zonder boos te worden vertelden wat wij wilden, dan heb ik er alle vertrouwen in dat dat samenleven best lukt.

0
174 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@170 Je mag best enige aanpassing verwachten maar
rechts ziet het liefst dat iedereen van buiten onze landsgrenzen hun eigen normen en waarden maar aan de wilgen hangt.

175 verwijderd23941

Een 27,500 mensen in Nederland zijn lid van groen links?
Man, de ANWB heeft meer leden, laat die dan regeren.
Dat is toch zielig, 27,500 leden?
Op de 17 miljoen?

1
176 Hein2

SP heeft op dit moment de meeste leden op dit moment.
Zo rond de 32.000

0
177 meneer van het nieuws

@177

Ook knap.

0
178 Drumpf

Groen Links wil dan ook hele verstandige dingen voor elkaar krijgen in ons land en Europa.

1
179 Conclusius

27.478 Groenlingen die alleen naar links kijken. Er zijn ergere dingen op deze wereld............

question

0
180 ikzelf66

Groen Link is niet Groen en niet Links, dus duurt nog even voordat die leden het doorhebben.
Ze zijn een beweging olv Klaver, geen partij, en die rug recht houden mantra is echt triest van GL, die rug beweegt alle kanten op zoals het ze uitkomt........
Wat GL een principe noemt, is in wezen het misbruiken van het principe waar het om gaat.
En met rug recht houden, bedoelen ze glad als een aal is hun rug.
Wegloop parij is het met valse retoriek.

2
181 Goldrush

** gebruiker verwijderd **

@174 . Als we daar nou eens mee stopten, als we gewoon zonder boos te worden vertelden wat wij wilden,

Dat is toch de hele discussie?
Dat is toch ook exact wat niet geaccepteerd wordt?
Ik wil de kerst niet voor het suikerfeest inruilen, of de kerstboom verbannen
Ik vraag ook niet aan hen om het suikerfeest af te schaffen of in plaats daarvan kerst te vieren?
Ik ben het zat om overal bij na te denken wat maar opgevat kan worden als racisme? Waarom is onze kunst beledigend,alles is beledigend en stuit ze tegen de borst?
Ik heb nooit geen moeite gehad met hoofddoekjes(boerka is een ander verhaal, vind ik gewoon eng en deprimerend en vrouw onderdrukkend),of met de speciale feesten.
Ik vond het juist leuk om dat te zien, zo ook het Chinees nieuwjaar en andere festiviteiten en culturen.
Maar door dit constante schoppen tegen onze cultuur ga je in de verdediging, alles wat ons dierbaar is moet eraan.

En ik vind dat mensen vrij moeten zijn om hun eigen normen en waarden erop na te houden, maar ze kunnen niet die normen/ waarden en gebruiken hier gemeengoed maken. Dit is Nederland en geen islamitisch land.

Maar ik heb dus eigenlijk nog geen antwoord waarom dit dan fout is?? waarom mijn normen en waarden en cultuur fout is? Ik zeg duidelijk dat ik het niet wil deze zaken en dan ben ik een racist(niet door u) en de rest van de benamingen.
Wat kan ik er dan anders op uit maken dan dat mijn normen en waarden en cultuur weg moeten want anders ben ik een racist xenofoob islamofoob etc

Als ik verhuis naar een buurt waar het gewoonte is om de voortuin te betegelen en met een randje coniferen te omringen, moet ik dat dan ook doen, als ik liever uitkijk op een kruidentuintje? Mag ik niet met de buren bespreken of ze samen met mij de tegels weg willen halen om samen meer kruiden te kweken? quote

Tuurlijk mag u dat met de buren bespreken,en als ze dat prima vinden is dat dus prima.
Maar als die buren gehecht zijn aan hun tuintje met randje coniferen, dan gaan we ze niet dwingen om toch dat kruidentuintje te accepteren.
En al helemaal niet er de racisme kaart en zoveel dwang op leggen om van de hele straat een kruidentuintje te maken als mensen dat niet willen.
Dan houden ze toch zelf lekker hun kruidentuintje, iedereen tevreden!

182 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@175 rechts ziet het liefst dat iedereen van buiten onze landsgrenzen hun eigen normen en waarden maar aan de wilgen hangt. quote

Niet waar.
Wat prive betreft mogen ze al hun normen en waarden hoog in het vaandel houden(binnen de wet)
Willen ze hier de sharia wetgeving volgen en alle zaken die onder de sharia gebruikelijk zijn zijn ze hier niet op hun plek.
We hebben hier de Nederlandse wet, en vrouwenrechten/recht van het kind en dat gaat niet samen. Dat hangen wij dus niet aan de wilgen.
Als ze oa kerstbomen en sinterklaasviering beledigend vinden is hun probleem, het is onze cultuur en die willen wij ook niet aan de wilgen hangen.
Waarom is dat fout?

183 verwijderd110

@181

"Groen Link is niet Groen en niet Links, dus duurt nog even voordat die leden het doorhebben.
Ze zijn een beweging olv Klaver, geen partij, en die rug recht houden mantra is echt triest van GL, die rug beweegt alle kanten op zoals het ze uitkomt........
Wat GL een principe noemt, is in wezen het misbruiken van het principe waar het om gaat.
En met rug recht houden, bedoelen ze glad als een aal is hun rug.
Wegloop parij is het met valse retoriek."

hahaha question

0
184 Drumpf

@182 Ik vind dit echt te ver van het topic van dit draadje afwijken om hier veel verder op in te gaan. U stelt aan mij allerlei vragen, maar over dingen die ik volgens mij zo nooit gezegd heb. Ik vind de Nederlandse cultuur, normen en waarden niet 'fout', ik vind mensen die aan Zwarte Piet hangen of aan kerstbomen (figuurlijk gezien) niet xenofoob of racistisch - wel soms de manier waarop ze zich uiten.

Ik ervaar het 'schoppen' tegen onze cultuur eigenlijk niet zo. Ik zie een emancipatorische beweging waarin ruimte wordt gevraagd voor de andere cultuur en dan niet (ik bedoel dit niet neerbuigend, niet naar de andere cultuur en niet naar u) als toeristische attractie. Wat ik overigens niet bedoel is zeggen dat we de gebruiken niet willen, of niet willen aanpassen. Wat ik bepleit is juist het tegendeel van een 'ik wil' tegenover 'ik wil niet'.

Maar daar wil ik het hier graag bij laten. Er is binnenkort vast weer ergens een draadje waar het meer on topic is.

0
185 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@183 De meesten hebben zich prima aangepast. Het is slechts een klein deel dat in het nieuws komt door allerlei negatieve zaken. Vervolgens worden ze allemaal over één kam geschoren.

186 verwijderd23941

@80

Hoogopgeleiden waren net zo goed vóór de miljarden naar Griekenland, vrije marktwerking bij basiszorg, het steunen. an VS imperialisme en het bewapenen van "rebellen" en dus het verwoesten van landen op illegale wijzen en het vermoorden van kinderen. Hoogopgeleide mensen nemen gemiddeld pas 2 dagen voor de politieke verkiezingen de tijd om alleen partijprovrammas doortelezen. En dan stemmen zij nóv op partij xy van één en dezelfde kartelpartij z.

1
187 Vanillestok

@168 @169
Laatst was er een links discussieprogramma. Daarin werd gesteld dat het, met betrekking tot terreur, nog tientallen jaren zou kunnen duren voordat het weer rustig zou zijn in het westen.
Tot het zover was achtte men een multiculturele burgeroorlog zeker niet uitgesloten.

Jij denkt iets te positief over de zegeningen van de multiculturele samenleving. Het is al een mislukking, want veel culturen leven niet met maar naast elkaar, en de segregatie neemt toe. Maar het is ook een kruitvat wat makkelijk kan ontploffen.

Mede omdat de immigratie veel sterker begrensd moet worden. Maar dat wil GL niet.

0
188 Sterke

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Weetal
Timmermans stelt formatiedeadline aan rechtse onderhandelaars: vóór 1 juni moeten ze eruit zijn

Vind ik ook.Anders nieuwe verkiezingen....

zojuist geplaatst door Weetal

Mevrouw Stemband
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@26 Ach Fox televisie... Dit was de beste man een jaar voordat hij reageerde op die brief:https://www.youtube.com/watch?v=uvUchSFE9DA...

1 minuut geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

wildersfan
‘Voormalig hoofdredacteur de Volkskrant was BVD-informant’

Mja... hoe weet je of je redactie schoon is? Misschien kregen de aandeelhouders er wel extra geld voor???...

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

VBOH
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@58 Daar heb ik hem nooit over gehoord. Het duurde al met al niet zo heel lang die romance. Hooguit een paar weken. De zwager van die moslima ...

7 minuten geleden geplaatst door VBOH

Schildpad
Voor het eerst koala's te zien in Nederlandse dierentuin

Die Koalas, zouden die het beter hebben dan menig hond of kat?Of is het beter te vergelijken met een vogel in een kooi ofzo?Wat vinden we ...

9 minuten geleden geplaatst door Schildpad

wildersfan
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@27 Ok...

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Bob Sleebaan
Drie vrouwen gewond, man neergeschoten door politie in Zweedse stad Vasteras, zegt de politie

@4 Ik wil er mee aangeven dat de criminaliteit hoogtij viert....

12 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Malinois
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@26Die man was toen bijna 90 jaar oud en zag in de verte al de Hemel.Iedereen kan zo'n brief typen en zwartlakken. Ook toen al....

14 minuten geleden geplaatst door Malinois

Hendrianus
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@58 "Ik neem aan dat de brief is opgesteld door iemand die graag nog meer moslims en grote gezinnen naast, boven en onder zich wil hebben."...

15 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Puzy EatingBanggang PornPawg LingerieTeen Trap FuckedLatina Deepthroat BbcDaddy Daughter Porn StorySitterpornReddit HoldthemoanVideos Amado De SexoMy Hero Academia PornJenflix01Malayalam NadigaiFat Naked TeenagerRheavy PornJogos PornagraficoMaseg XxxHindi FukingPor N PicturesAmadoras SexoBridgette Wilson NudeDoggy Style FukPlayboy PictuesVideos Pornogrsficos GratisClips4salesSybian SaddleAdam22 Wife XxxSexsi CartoonHentai SubYouth Sex Movieقصص سكسيخKirean Porn MoviesSelena Gomez PormTiohentaiX Vi DKavita Bhabhi EpisodesXxx New SongAdult Mms VideoGirlsdoporn AnalNhentai.net Full ColorNaked CelbsStep Morher FriendsXxx Video Hot GirlsEuphoria NudeClass Teacher SexPakistani Homemade PornChut Lund MovieSkybri NudesLesbian Video XHd Xx HdSnapchat Leaked VideosSexyasiancamCelibrites PornFilme Pornográfico BrasileiroPhotoacompsnhantesAcompanhantes LocalHistórias Em Quadrinhos EróticasSara Khan HotTopless CelebritiesAbgxxxUllu Web XnxxXvx VideoBhabhi Ne DevarSisters ThreesomeBest Celebrity SextapesDass 090Reiko SeoYoujizz.ccomFree Grandma PornPprno BrasileiraAnime Meninas PeladasPunjabi NxxxOllege PornSex FilesApril Flowers PornKerala Teen SexPornhub ArabTeen Fuck ClipsDeepstroke HentaiNova NaporaShemale Cosplay PornDarlingnicky PornHot Guys On TwitterTwitch Girls With OnlyfansChat Porno OnlinePorn ActeessBug Boobs NudePunjab Kulhad Pizza Couple Viral VideoGyna LynnXx Porn MoviesPorn FOnlyticEhentai.Mia Khalifa Xxx VedioNew Heroine SexBhabhi Sex Mms Video情色 视频Scat Porn VidsCreampieeatYoga PornaAnal PantiesGlory HolecumJulia Ann StepmomNicoledoshiSite PornographieCameltoes VideosXvideo SelfieTight Dress PornstarAlbumbabesPornfd StraponHeroine Nude PhotosSex Photo IndiaChakka Ka SexBrandi Love Keiran LeeVideosxxx CaserosAlahna Ly LeakedPorn Pics Of CartoonHindi KamsutraEbonyscatIndian Real Sex Videos ComAnkara EscortXxx HiroinHeroine Xxx VideoThulasi Leaked VideoTina Dutta XxxBonnie LcoketPrestine EgdeSleep Daughter PornForced SexmoviesBestiful PornBall Busting PornNsfw R34Hannahowo FapelloPegging TubeLesbian RealitykingsDoggy Position StyleBriana Banks NudePorn Hindi Sexy VideoPoonam Pandey App3d BigboobsTrans OrgySexy Nude TeensVery Hot Mom XxxBest Mobile Porn GamesSexefelin.comBeautiful Girls Nude PhotosAva Adam XnxxXnxx Big IndiaLena Paul Full VideoItaliansd0itbetterYoutube Free Porn