door Barbapapa-7,5 in Buitenland  ·  39 Reacties

  • 2
  • 563x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

ach de jodenhaatbode overdrijft weer

8
1 Magna Carta

* Verwijderd door de redactie *

2 Elia

Jammer dat ze niet meld van de burgeroorlog tussen Hamas en de Palestijnse autoriteit. Lets blame Israël voor alles.

6
3 Snuggles

* Verwijderd door de redactie *

4 Barbapapa-7,5

@4 Dankzij Israël zijn er juist nog eerste levensbehoeften zoals stroom.
Er is geen sprake van bezetting (zucht).
De onderdrukking komt van Hamas
Spionage drones verpesten niets. Niemand heeft daar last van

6
5 Yisrael

* Verwijderd door de redactie *

6 Elia

Maar wapens en geheime tunnels hebben ze in overvloed?

7
7 Jan met de korte achterlul

Kennelijk is het leven er best OK, want ze vinden het prima om er heel veel kinderen op de wereld te zetten (ca.50% onder 15 jaar, een van de hoogste bevolkingsgroei percentages...).

5
8 bierneus

* Verwijderd door de redactie *

9 Hatschikidee

Ach, het dagelijkse Israël-haatdraadje van een beruchte poster.


Nuniet --> onzin, propaganda, leugens en halve waarheden. allemaal in de hoop dat mensen dit soort vieze pulp gaan geloven. Walgelijk, en ik spreek de wens uit dat dit draadje snel verwijderd wordt. Het is misbruik van een forum voor arabische propaganda.

4
10 weerman

@10 ach het dagelijks goepraten van joodse oorlogsmisdaden, een dag niet gelogen is een dag niet geleefd

16
11 StoopidMonki

* Verwijderd door de redactie *

12 Elia
13 Hendrianus

@12

Waarom wordt de Westbank, de PA betaalt de rekeningen, dan niet afgesloten of gekort i.p.v. Gaza? Het gaat om macht Elia, geld heeft er niets mee te maken.

14
14 Hendrianus

Hartstikke klote voor de inwoners (minus Hamas leden/supporters), echter is het voor Israël begrijpelijk dat de blokkade er is. Haal hamas weg en de situatie voor de burgers wordt beter.

4
15 uberqwerty

Ach, wellicht zouden die palestino's beter zelf initiatieven kunnen ontplooien om hun bestaansniveau naar een hoger level te tillen i.p.v. hele dagen tegen Israël lopen te scanderen, stenen gooien en met geweren in de lucht schieten, terwijl de terroristische hamas overheid rakketten afvuurt.

5
16 Bokkerijder

@14 Je snapt het maar niet hé? De pa betaalt wel zijn rekeningen, en wordt daarom niet afgesloten.
Hamas betaalt zijn rekeningen niet, en wordt daarom wel afgesloten.
Simpeler kan ik het niet maken.

4
17 Elia

@16

U bedoelt een luchthaven en een zeehaven bouwen?

14
18 Hendrianus

@17

Er ĺopen geen geldstromen van Hamas direct naar Israel. De PA is de vertegenwoordiging van de Palestijnen voor Israel. Het is Abbas die Israel verzoekt om Gaza af te knijpen om Hamad onder druk te zetten. Hij en Israel hopen dat de bevolking zich ontdoet van Hamas.


Dat jij blijft volharden in de simpele ziel gedachte van 'de rekkening niet betalen' geeft inzicht in je gebrek aan inzicht.

14
19 Hendrianus

@19 En omdat er geen geldstroom loopt van hamas naar Israel, daarom krijgen ze geen elektriciteit.
Dus ze kunnen beginnen met een geldstroom naar Israel te laten lopen, of ze kunnen proberen hun stroom ergens anders vandaan te gaan halen.

De pa en hamas staan op voet van oorlog met elkaar, dus het is een beetje simpel om te verwachten dat de pa hun rekening gaat betalen.
Hetzelfde geldt natuurlijk voor Israel. Je kan niet verwachten dat hamas Israel met raketten bestookt, en dat Israel dan gratis elektriciteit gaat leveren aan hamas.

3
20 Elia

@18 Hij bedoelt vast huizen en andere voorzieningen bouwen in plaats van aanvalstunnels en raketten.

5
21 Elia

@21

Dat zeg ik, een luchthaven en een zeehaven. Misschien zelfs een mieuwe moderne electriciteitscentrale gestookt met het gas uit de gasvelden die voor de kust van Gaza liggen?

11
22 Hendrianus

@20

Er is voldoende bloedgeld gevloeid van Palestijnse zijde naar de Israelische staat. Dat beetje compensatie dat verlangd wordt moet geen punt zijn. Maar nee, Netanyahu klopte zich onlangs nog op de borst dat onder zijn leiderschap er sinds lange tijd een nieuwe, illegale en volkenrechtelijk schendende nederzetting op de bezette Westbank wordt gebouwd.

Israel kan dat ook geheel onbedreigd doen. De politiek in de VS is doordrenkt met AIPAC en senatoren leggen voor hun carrière deze lobby geen strobreed in de weg. Trump zelf heeft zijn Joodse schoonzoon als zijn belangrijkste adviseur voor het M.O. aangesteld. Afgelopen dagen was hij, vastgoedhandelaar?, op diplomatieke vredesmissie nasr Israel en de PA afgereisd.

Europa volgt in de voetsporen van de VS. Foei stout Israel , jullie mogen niet bouwen op bezet gebied. Dat is het dan. Kortom protest moet uit de ondermassa komen. De BDS beweging is dasr een voorbeeld van. Gelukkig is er een app waarmee je met je telefoon een barcode op een product kan scannen om zodoende erachter te komen of het uit Israel komt. Geen vakantie in Israel boeken, geen culturele evenementen waarbij Israel betrokken is bezoeken of daar aan meedoen, etc.

Allemaal onnodig als de Israeli's eens leren inzien dat de Palestijnen onrecht is aangedaan en hen een eigen stast gunnen zodat ook dat volk zelfbeschikkingsrecht krijgen.

12
23 Hendrianus

@22 Een lucht en een zeehaven krijgen ze natuurlijk niet, want dan loopt gaza gelijk vol met zware wapens om de Joden mee uit te moorden.

En als je ze bouwmateriaal geeft om iets mee op te bouwen, gaan ze het gebruiken voor aanvalstunnels.

Dus er is niks mee aan te vangen.

6
24 Elia

@23 De bds is natuurlijk een lachertje. Misschien kunnen ze wat sinasappels boycotten, maar ga jij je computer opruimen omdat de chip er in geproduceerd is door Intel Israel?

Ga jij je mobile telefoon wegdoen omdat die uitgevonden is in Israel?

https://tinyurl.com/Isr-bds

4
25 Elia

@23 De palestijnen hebben al een eigen staat, 5 keer zo groot als Israel. Het heet "Jordanië", en is gelegen op 80% van mandaatgebied palestina.
De meerderheid van de inwoners zijn palestijnen.

Twee palestijnse staten is weer wat overdreven.

5
26 Elia

@25

Denk je dat de Intel chip de enige chip op aarde is die het klusje kan klaren?

13
27 Hendrianus

@26

Fabel Jordanië maar weer eens van stal gehaalt. Ben je de zwarte september vergeten? Toen de PLO tevergeefs getracht heeft de macht in Jordanië over te nemen? Dat is toch raar als Jordanië een Palestijnse staat zou zijn niet? Dat is Jordanië dan ook niet, het is een Arabisch koninkrijk.
Je feitenkennis is weer tenenkrommend slecht.

12
28 Hendrianus

@28 Het is een arabisch koninkrijk, geregeerd door een dictator, zoals alle arabische staten. Het is gegrondvest op 80% van mandaatgebied palestina, en de meerderheid van de inwoners is palestijn.

Zie daar je palestijnse staat.

3
29 Elia

@27 Nee, maar wel de beste. En Israel is niet alleen op dat gebied wereldleider, maar op zo'n beetje elk gebied. https://tinyurl.com/Isr-bds

3
30 Elia

@13

Durf je het zelf niet te zeggen? Poster "Dian" is ook weer iemand die volgaarne mensen een andere mening afbekt, beschuldigt en beledigt. Geen argumenten, dus wordt de boodschapper afgebrand. Dat je daar naar refereert laat zien dat ook jij door goeie argumenten heen bent en je bij vuilspuiterij aansluit.

Laat de "palestijnen" eerst maar gewoon hun rekening betalen. Dan kan hun "Groooote Joodse Vijand" ze weer stroom leveren. Want daar zijn die 'rotjoden' dan weer WEL goed genoeg voor: het in leven houden en onderhouden van hun vijanden.

Verder is het overdreven en toneelspel door te stellen dat die Gazastrook "onbewoonbaar" zou zijn. Maar arabieren overdrijven graag, waar westerlingen graag gewoon de feiten op tafel hebben. En daar maken de arabieren dan sluw misbruik van, door hun overdrijvingen en leugens als 'feit' op tafel te gooien.
Feit is, dat hamas de alleenheerser is in de Gazastrook. Een schoolvoorbeeld van een religieuze terreurstaat, waar geen andere mening of ander geluid is toegestaan. Hamas krijgt enorme geldstromen, voornamelijk van de vieze fundamentalisten in Iran. De ayatollahs onderhouden hun proxylegertjes hamas en hezbollah voor 100%. Even de elektriciteitsrekening betalen en de waterrekening voldoen is een peuleschil voor die ayatollahs. Maar nu kunnen de arabieren en de Viespeuken in Iran krokodillentranen janken, samen met hun Nederland sprekende vriendjes op fora, en hard janken dat die rotjoden weer de mensenrechten schenden....

We weten allemaal dat dat onzin is; maar het gaat er bij sommigen in als zoete koek.

2
31 weerman

@31

Wilde je er alleen op wijzen dat er ook anderen zijn die tot eenzelfde conclusie komen over hoe je meestal reageert onder draadjes die over Israel gaan. Je reactie @31 bevestigd dat weer eens, zucht.

11
32 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

33 weerman

@29

Ruwweg de helft van het Joodse volk woont in de VS. Zie daar je Joodse staat.

12
34 Hendrianus

@35 De grootste concentratie Joden is in Israel, daar is de Joodse staat.

1
35 Elia

@34

Wat een kul-argument. Enig idee hoeveel "palestijnen" oftewel: arabieren er in de VS wonen, gevlucht voor de waanzin van de glorieuze arabische leiders?

Echt, ik moest lachen om je woorden.

1
36 weerman

@36

Het is een spiehgel voor Elia haar 'kul' argument over haar bewering dat Jordanië de Palestijnse staat is. Heb je dat niet door? Wat vind je van dat argument?

10
37 Hendrianus

@37 spiehgel = spiegel

10
38 Hendrianus

@37

Ik heb een mening over dat argument, maar het is hier volledig off-topic. Het gaat hier over onzinnige en leugenachtige beweringen over Hamasstan, de voormalige Gazastrook.

1
39 weerman

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
OpinieZ Politiek & Maatschappij

https://opiniez.com/2024/04/22/timmermans-doet-verkapte-oproep-tot-geweld-tegen-wilders/inesvanbokhoven/...

4 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Wedergeboren
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

'het Balkanschiereiland' , niet 'de het Balkanschiereiland'...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Sarcoff
Australische premier haalt uit naar ‘arrogante miljardair’ Musk, die weigert beelden steekpartij te verwijderen

En waarom zou Musk die verwijderen, mag de waarheid van die opgeblazen politicus niet getoond worden?...

9 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Wedergeboren
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

@2 Fijn dat ik nog wel naar de het Balkanschiereiland mag vliegen van je, Overigens zijn 'Nederlandrrs" mij onbekend. ...

13 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

JackKropotkin
Instortingsgevaar dreigt voor drukste brug van Nederland en dat zorg voor grote problemen

Ik ga wel via de Willemsbrug naar de boeren op Zuid en verder :-)Overigens wel een hysterische kop van het AD. ...

15 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Wedergeboren
Koningsdag in Amsterdam betekent 4 miljoen liter plas: ‘Verschrikkelijk als ze door de brievenbus staan te plassen’

@41 "Dan zijn de rapen gaar, hoor. 😄" Ja, dat zal best dat men er niet blij mee zal zijn. Maar kijk eens: - een nieuw dr...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
In deze openluchtgevangenis leven IS-aanhangers en slachtoffers zij aan zij

@3 "Artikel is niet te lezen" Tja, sorry. dat is geen algemeen probleem, want ik kan het wel lezen. ...

2 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Aantal gevallen van mazelen in Europa loopt snel op

    Heeft Wilders nog wat ruimte in die ijskast om vaccins in op te slaan? ...

2 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
'Overheid moet batterijen subsidiëren om net te ontlasten'

    Zo'n grote batterij is vast nodig voor die ijskast van Wilders. ...

2 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Hemster PornSis Bro X VideoPriga RaiIndian Ladki Sex VideoIndian Loud Sex VideosCrazytrannyPinche PutaHumiliation FemdomSex25Green Eyed GirlfriendMia Khalifa PorAnimae Porn UncensoredKinkysex StoriesReddit R/nsfwPornos Com MeninasAlecktra BlueShyla Stylez AnalTeens Busty PornOldwomenpornSoft FreepornPorn CoreanosNakedcelebsLance AlexanderTelugu Outdoor Sex VideosPornhub ForeplayArmpit PornhubFreesexvieoColegio PornPorn Videos Download IndianBangla X PicturePorn Film Full MovieGay Porn RedditAby Winters FreeContos Erotico AmadorMastramX Videos AmericaFitkittyxoSexooral A MujeresBig Tit TubeVintage Porn MoivesHentai FotoClassic Xxx VideoXvideo Hot VideoDoctor Sex XnxxStpeach LeakedLive Gay Sex VideoStoried Porn VideosFlashing In StoreNudeafricaRaveena Tandon X VideoLovense VibratorIndopornFather Daughte PornNaked Mexican GirlsCreamy Pussy PornLana Rhoades PornosuRiley NixionSophie Dee NakedCumming In Mouth CompilationSex Movie Hindi FullShyavGirlfriendsdilmsGemma Alterton NudeWww Xn Video ComMalayalam Real Sex VideosPublicpickups Full VideosPorn MinnesotaVietnamese BallbustingTexas 2kSunny Leone Xxx Full MovieTamilnadu Aunty NudeNaru Massage PornPornstars Hot MomRomantic And Hot Sex VideosFuchingEbony HentiSaas Ki Chudai Hindi MeinYou PotnFree Adult Webcamsエロの動画Aspen MartinJoslyn Jane AnalDesi X ViodesIndian Top PornstarHindi Chudai VideoAnalclose UpNyomi Banxxx PornTwitter PorKristen Archives AsstrViral Couple VideosMere SexNew Bus Sex VideoXxx With Dead BodyStacie JaxxxJapanese Sister CreampieAidra Fox FeetPrefectgirlsFatal.model.divTasha ReignGay Dog PornBrittany Murphy NudeSiennagraceWww Xxx Full Hd ComTru Kait Public AgentFrancesca James KanyeDesi ParnTemmie PornX Videos Step DaughterHidden Camera Hot SexBest Porn Videos In India9 HentaiAmzing World Of Gumball PornKajol Devgan BoobsPooja Bhabhi Sex VideoLiliana PeidaReverse Cowgirl FeetTrixhentaoGay Porn H DJillian BarbarieKerrie LouiseTamil New Aunty SexMoney PronSex Of BhabiKapri Styles OnlyfansDeepthroatingAva Addams PornvideoAsspig ComAunt Grandma PornSexy Nude PussyXxx Mom JapaniAubry Plaza PornPornstar 70sLisa Ann BrazzersGirl GropedAvengers SexHot Mom Fuck BoyWyuldeQuero Ver Vídeos De PornografiaXnxx. ConSexy Nude MlfNaked Girlsin PublicPornoespañol GratisSex Vides ComSpread Eagle PornhubPorn ReelSexy Bf ComKhoe Kardashian NudeWww Wow Girls ComLeahgoeseildeNxnn Sexy Video