door Likopstuk in Buitenland  ·  28 Reacties

  • 26
  • 961x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Apart hoe de islamofobe piepeltjes maar blijven zoeken naar samenzweringe om de sharia ingevoerd te krijgen in West Europa (hoe van de pot gerukt kun je zijn), terwijl verkiezing op verkiezing aantoont dat de ruime meerderheid van de Europeanen niet gediend is van deze xenofobe onzin. Gevalletje ezels die zich tot bloedens toe aan dezelfde steen blijven stoten.

47
1 BlackNinja

@1
Bent u die steen?

5
2 Jan met de korte achterlul

* Verwijderd door de redactie *

3 WteZ

"Kritiek op islam in de kiem smoren"

Gewoon eerlijk blijven. Bekritiseren dit beleid!!! islam gaat niet samen met het westen en de linkse enclave is niet de enige die erover beslist. Lever kritiek als je het niet eens bent. Vrijheid van meningsuiting. Ook voor gewoon rechts!

3
4 sparta

@1
En je gelooft zeker ook nog dat al die verkiezingen eerlijk zijn gegaan?
Hoe is het bijvoorbeeld mogelijk dat een "onbekend adviseur" ineens president van Frankrijk word? Behalve dat hij dan een Rothschild bankier was.

3
5 Desphex

@5 ja, want net als met Drumpf -- ook opeens allerlei onbekenden aanwijzen als onderdeel van zijn regering -- joodse bankiers aannemen -- nu geen 'rothshild' effect? waar was je toen met je commentaar?

18
6 radicalenradar

@6 Toen was ik simpelweg nog geen lid van NK...
Daarbij, diegenen die TRUMP(Leer iemands naam normaal te schrijven, ook al ben je het niet met hem/haar eens) ingesteld heeft, zijn niet het hoofd van een land. Macron is dat wel...

3
7 Desphex

Aanvulling op @7
Daarbij was Trump WEL bekend, mede door zijn hotels, The Apprentice, en neem aan meerdere dingen, want ik kende Trump al langer (door media etc) voordat hij president werd.

0
8 Desphex

@1

De meerderheid van de Europeanen gelooft de leugens van corrupte politici en media , die laten nooit zaken zien als dit
- Must See! Crazy European Immigration Crisis -


Het vooropgezette plan om Europa te islamiseren en het blanke volk langzaam te laten verdwijnen door "multicultureel" als politiek doel voor Europa te stellen is ziekelijk , maar weinig mensen zien wat er echt gebeurd en zijn verblind door mooie verhaaltjes en idealisme....

Alleen blanke landen "moeten" multicultureel worden , bij zwarte of midden-oostenlanden is dit nooit beleid geweest.....ziek

4
9 Vageali6888

Laat ze eerst maar een lijstje met positieve punten van de islam voor Europa en Nederland maken , punten die alle ellende te niet doet.

Is er niet , komt er niet ..... de grote vraag is dus ; waarom moeten er zo nodig precies islamieten naar Europa komen van politici en andere idioten ?

Vuil spel

2
10 Vageali6888

islamfobie bestaatniet..het slaat nergens op het is noet iets wat tussen je oren zit..angst voor de islam is gewoom heel normaal, als.je geen angst voor de islam heb dan is er iets mis...islam is het ergste wat de mensheid is overkomen

2
11 henry86

TPO heeft weer wat onzin op een hoop geveegd....

12
12 TedjeR

@11 'als.je geen angst voor de islam heb dan is er iets mis'. Waar bent u dan precies bang voor? U laat net als een aantal anderen hier uw dagelijkse leven verpesten door angst? Oud Nederlands gezegde : 'Een mens lijdt dikwijls 't meest Door 't lijden dat hij vreest Doch dat nooit op komt dagen....' Mocht er hier iets gebeuren dan heb ik tenminste tot die tijd heerlijk genoten.

11
13 Wijhuis

@13 Je hoeft niet perse angst voor de islam te hebben om het etiketje "islamofoob" door sommige islamiseringsvrijwilligers opgeplakt te krijgen, gewoon kritiek op de islam leveren kan al genoeg zijn. Bovendien is de benaming "islamofoob" bewust gekozen omdat "foob" wijst op een afwijking een gebrek of ziekte, dus bedoelt om te stigmatiseren.
Daarbij is het leven in een niet islamitische maatschappij een voorrecht die niet vanzelfsprekend is, de geschiedenis heeft uitgewezen dat gebieden en landen al in enkele generaties geïslamiseerd kunnen zijn indien niet adequaat erop word gereageerd. Sommige mensen willen terecht niet in een islamitische maatschappij leven omdat ze die niet wensen, zij verhuizen er niet naar toe, dat is een recht, begrijp dan ook dat het verhuizen van de islam naar hun leefomgeving kritiek oplevert, dat willen ze niet , een mens heeft recht om islamvrij te mogen leven, dat recht word aangetast daar gaat het over.

0
14 doxbar

@7 Daarbij, diegenen die TRUMP(Leer iemands naam normaal te schrijven, ook al ben je het niet met hem/haar eens)

Mogen de hordes hier die het over Yasser El Klaver hebben ook wel eens doen.

1
15 21st Century Guy

@11 Als je geen angst hebt voor de islam dan ben je een trotse winnaar die niet bukt voor de islam.

5
16 21st Century Guy

@15 Agreed.

2
17 Desphex

"Het komt hier op neer: ‘niemand heeft het recht ons moslims de hoop te ontnemen dat Frankrijk over 30 of 40 jaar een islamitisch land zal zijn, of dat de hele wereld trouw aan de islam zal zijn, en niemand heeft het recht ons als moslims voor te schrijven wat de Franse identiteit eigenlijk inhoudt.’"

Zie je nou wel? In Frankrijk ook constant zeuren over wat de nationale identiteit eigenlijk inhoudt. En de EU stimuleert dat, want zij willen ook geen nationale loyaliteit of identiteit meer, landen moeten worden opgeheven, heel Europa in kleinere regio's gehakt rondom grote steden, en lands- of provinciegrenzen blijven hooguit in naam bestaan, dat is hun doel. Er is ook al een overlegstructuur binnen de EU waar de hoofden van provincies met elkaar samenkomen, en waarin namen van landen niet genoemd worden, nergens.

0
18 Wendel

"De 17e kamer van de Parijse rechtbank achtte zich aldus bevoegd een Zwitserse journalist te vervolgen voor iets dat hij schreef op een Zwitserse site, en dat inhoudelijk niet direkt met Frankrijk had te maken. Hij gebruikte zijn moedertaal, Frans, en via het internet konden Fransen zodoende aangezet worden tot haat en discriminatie van moslims, volgens de redenering van deze rechtbank in Parijs.

Tja. Hoeveel Fransen begrijpen er Engels, zou iemand zich af kunnen gaan vragen. Of Nederlands? Hoelang gaat het nog duren voordat Geenstijl of TPO in Parijs voor de rechter wordt gesleept? Ik zie de Nederlandse justitie daar nog wel likkebaardend aan meewerken, zeg maar net zo snel als ze dat ooit deden toen het om joden ging."

0
19 Wendel

Zolang er gelukkig partijen in Europa zijn die de spreekwoordelijke wal zijn om het mohammedaanse schip te keren, maak ik me geen zorgen.

0
20 nostradamus666

@9
Schokkend filmpje, maar opent wel de ogen. Het is een vooropgezet plan om de Europese bevolking te vervangen door een nieuw ras met een kleurtje, alleen ze vermengen zich niet. De politici denken dat die vermenging na een paar generaties wel gaat gebeuren, maar het enige dat gaat gebeuren is dat Europa in brand vliegt.

1
21 wiseguy

Ze maken ons kapot, met ons wetboek onder de arm.
Dat is een strategie en veel Nederlanders zijn bereid hen daar bij te helpen.

2
22 klepzeiker

Het volk wil kennelijk niet anders, de stem uitslagen bevestigen dat de Europese burger kennelijk erg graag gedomineerd wil worden door haatbaarden en soepjurken. Oh ja en inleveren die centjes.

0
23 Al

@9

"Het vooropgezette plan om Europa te islamiseren en het blanke volk langzaam te laten verdwijnen door "multicultureel" als politiek doel voor Europa te stellen is ziekelijk , maar weinig mensen zien wat er echt gebeurd en zijn verblind door mooie verhaaltjes en idealisme...."

Ik lig in een deuk hier.

5
24 Drumpf

@22

"Ze maken ons kapot, met ons wetboek onder de arm.
Dat is een strategie en veel Nederlanders zijn bereid hen daar bij te helpen."

Lees je nu voor uit eigen werk? question

6
25 Drumpf

@25
Jij mag het grappig vinden, ik zie de lol er niet van.

0
26 klepzeiker

* Verwijderd door de redactie *

27 Pxf7+

@27
De subversieve.

1
28 klepzeiker

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
RobP
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@23 Ben je weer de onnozele aan het uithangen?...

3 minuten geleden geplaatst door RobP

Reconquista
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@11Een link kopieer je gewoon dus daar kan niet veel fout gaan. Ik denk dat het iets met NK heeft te maken want ik had een week geleden precie...

3 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Strongoli
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@21Het zit meestal tussen de oren en wordt aangepraat door de woke-club.Wat de mannen sporten betreft, daar zouden ze ook geen vrouwelijke g...

5 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Oeps112
Peiling: kwart wil PVV stemmen bij Europese verkiezingen

ONGEKENDE PEILING! PVV op 25% van de stemmen bij Europese Verkiezingen: HISTORISCHhttps://www.stichting-jas.nl/2024/03/ongekende-peiling-pvv...

6 minuten geleden geplaatst door Oeps112

RobP
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@16 Jij vindt...Nou, wat je vindt mag je houden. :-)Transgenders (in dit geval) waren van origine mannen (kerels) en zijn omgebouwd naar vro...

7 minuten geleden geplaatst door RobP

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@13 Wat ik vind? Ik vind dat ik mensen daar gewoon op mag aanspreken. Ik snap het wel dat het je stoort omdat jij ook graag respectloos spreekt ...

8 minuten geleden geplaatst door Bop

Botlleneck
GeenStijl: COA vestigt per direct "zoveel mogelijk statushouders in hotels, toestemming gemeentes niet nodig"

@4.Dan betaald COA [wij dus] de renovatie....

10 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Strongoli
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@13Daar krijg je toch geen antwoord op want trollen stellen alleen vragen en antwoordden alleen maar terug met snerende, persoonlijke reacties...

10 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Mac Benac
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Moet kunnen.........

10 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Oeps112
FVD-intellectueel John Laughland FILEERT Rusland-roeper Helga Salemon: 'Ze wordt betaald door de NAVO!'

https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/fvd-intellectueel-john-laughland-fileert-rusland-roeper-helga-salemon-ze-wordt-betaald-door-de-navo...

11 minuten geleden geplaatst door Oeps112

NK. App
Xxx Bbw AuntyKt So Hardcoreسكس تنميRule34.paheal.neyPhoto In PornZankha21 Natural XxxFliz HdKannada Sexy DownloadدياثهKorea Model NudeBusty DeepthroatTeen Nudes SnapchatPolice Porn VideosXxx Film Full HdSister Night XxxXxx Hollywood Movie DownloadBinho TedWife Shareing StoriesLeabian Pussy RubbingHentai ArtistsDoublelist.cimAj QpplegateTenetacle PornStories ImpregnationBlack Cock PicsRed Light Area XnxxXnxx Com BengaliTwinks DeepthroatSister Hard PornXxxfightBriana BouseFree Onlyfans AccountBest Nsfw SubredditSkipthegames Oklahoma CityClapper NudesKennedy LeighBbb XxxxLena The Plug PornVoluptuous Nude WomenFull Indian SexMylkedXxn DadBreezar ComHoppy FloppyPornboxingFilmes Pornô Das NovinhasHindi Ma BfBlack Pron Com200gana-2391Gujrati Xxx Movieمانقا هنتايPoppyandzachLeahgoesmildTrannysexBoku To Mesaki SensaiBig Flaps PornSexy Video Full Hd Sexy VideoYoo Sul YoungLesbian Sex TwitterJappanese AnalLia Lin AnalJonny Sins Sex VideoSex In GirlSluty Wife PicsBaefromhoustonBbc ThreesomeLicking BlackpussyHentia MoviesYouphornAbigail Spencer NudeBig Boods VideoSkylae MaeMia Khalifa 69Bisexual EncouragementFc2-ppv-Streaming Film érotiquesShaving Sex VideosHospital Sex MovieTs LenaBearpussyOrientais PornôBukkakeMujeres X X XEnglish XvideoXnxx Porn Video IndianBratty Sis X VideosSasha PearlBulma SexGirls Love SexOutdoor MasturbationPornography Videos FreeHusband Wife SharedNude BallsDesi Call Girl Sex VideoKorean Pron MovieAfriica PornGirls BobsBig Dick TsWidowmakerhentaiXviideoMaa Bete Ki Sexy BfKamukta AudioNaruto And Tsunade PornXhmpsterDesi PorniWoman With Dog PornBelle Delphine PorHot Yoga SexHindi Desi Sex Video DownloadNamitha Sexy VideoBollywood Movie Sex VideoPinky SexBest Hd Sex ComXxx BetaBox Sex ComLesbian Porn HardcorShort Skirt No PantiesTattedupholly PornKerala Sex PornMom Breeding SonBimbo Transformation PornCumcoconutScyprnSlingshot Ride Nipple SlipSexy Girl PronXxz XxlMature Naked Women PicturesNewly Married Couple Having SexTeen CumshotForher PornMadison KeyzGay Black BreedersVacation ThreesomeEatmycuntPorntrex FrenchAmounrath NudeXvideos SsbbwIndian Beeg ComKaku SexSudh Desi SexTrib CloseupBokep Tante SemokCollege Girl BfPenis Ka PhotoKatie Sigmond Leaked OnlyfansXxxfuckingvideosMalayalam Sax VedioEbony Orgy LesbianKiki Minaj Danny D