door Moskowfiets in Media  ·  73 Reacties

  • 26
  • 1162x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48 Jij zegt : "Waarom zou je dit volk uberhaupt een uitkering toekennen?"
Antwoord : Omdat de Nederlandse Grondwet en Participatiewet zo bepalen (het is een recht van rechtswege), zonder onderscheid te maken tussen de mensen, iets waar jij duidelijk wel op uit bent.

4
51 Crannbuidhe

** gebruiker verwijderd **

@46 O ja?? Ik heb wat ellende om me heen gezien bij autochtonen, maar voor hulp hoefden die mensen niet aan te kloppen.
1 euro teveel inkomen en ze konden verrekken,dat was 1 van de redenen.
Verder hebben ze een scala aan regeltjes die autochtonen uitsluiten maar niet voor allochtonen gelden.
Dat gepamper wat je bij allochtonen ziet is echt niet aan de orde hier ,maar ook autochtonen kunnen buiten hun schuld in de problemen raken.

52 verwijderd110

@52 In Nederland voldoen al die 'regeltjes' aan artikel 1 Grondwet, dus waar jij die onzin vandaan haalt is mij een raadsel.

2
53 Crannbuidhe

@47 Denkt U serieus dat het veilig is in Afganistan en Somalie? En ter uwer informatie, 20% van de Afganen werkt in loondienst binnen anderhalf jaar na aankomst. Staat in hetzelfde rapport.

4
54 Aliaz

@52 Noem eens een regel, uit dat scala. Lieft met onderbouwing, en dan bedoel ik niet uw onderbuik.

1
55 Aliaz

Ook al kom je uit oorlogsgebied als je als Syriër of Eritreeër helemaal naar Nederland komt ben je gewoon een gelukszoeker die gebruik maakt van zijn status. Wat ik nog best kan begrijpen overigens want de omliggende (islamitische) landen nemen je niet eens op of het wordt er niet veel beter op

En natuurlijk kunnen ze geen werk vinden/krijgen. Grootste deel loopt ver achter in de ontwikkeling en kan je eigenlijk als zwakbegaafd beschouwen

1
56 Hefan430

zijn we lekker mee..kost nog meer geld, nog meer islam. Elke dag word Nederland een stukje onveiliger, want veel islam en veiligheid gaat niet samen..

1
57 henry86

@56 Zucht. Mag ik U @50 aanraden? Dan ziet U dat U ongelijk hebt. En nee, de afstand tot het vaderland heeft geen invloed op de status van vluchteling.
En als ze allemaal zwakbegaafd zijn vindt het knap dat er toch zoveel een mbo-opleiding volgen. Of het mbo is ook niet meer wat het geweest is.

3
58 Aliaz

@51
"Antwoord : Omdat de Nederlandse Grondwet en Participatiewet zo bepalen (het is een recht van rechtswege), zonder onderscheid te maken tussen de mensen, iets waar jij duidelijk wel op uit bent."

Dus iedereen ter wereld kan in Nederland een uitkering aanvragen? Zonder onderscheid te maken?

1
59 Sterke

De Ruyters zeggen: " Ja leuk hoor @50 zo'n opsomming op de eenof andere website, maar waar is de onderbouwing vanuit de EU of de UN, we zien 'm nog steeds niet hoor en dit is gewoon een zwaktebod, dat kunnen wij ook, op een zelf in elkaar geflanst website-je wat zg gegevens plaatsen. Uit welk onderzoek van welke orgainsatie komt dit? We zien het nergens dus is het weer eens loze kretologie van (s)links zuuuucchhhttttt zoals gewoonlijk."

1
60 De Ruyters van Michiel

De Ruyters zeggen: "Nog maar een keer, protocol van de VN bepaald dat als je door 5 of meer landen reist je geen vluchteling meer bent, dus even met z'n allen aan de linkse kant iets verder tellen dan 3"

1
61 De Ruyters van Michiel

Wegkijkers willen nu eenmaal nooit de negatieve dingen zien, die dit beleid teweeg gaan brengen op de lange termijn.
Ze maken zich wel druk hoe de aarde er over pakweg 100 jaar gaat uitzien ivm het klimaatprobleem, maar voor de korte termijn, maken ze zich nergens zorgen over.
Dat die korte termijn de tijd is, waarin ze moeten leven, dat is blijkbaar niet belangrijk meer.
Dat merk je nu ook aan de "onderhandelingstafel", er wordt alleen maar over klimaatbeleid gesproken, de rest van de problemen waar we mee opgezadeld worden, is voor deze "onderhandelaars", helaas, lange termijn-visie...

2
62 Dieke

@54
Het zijn zeer grote landen, die grote gebieden kennen waar het compleet veilig is om te wonen.
Daarnaast mag duidelijk zijn dat het kleine Europa onmogelijk elke gelukszoeker op deze aardkloot kan opvangen.
Tot slot wonen hier al zoveel zogenaamde vluchtelingen, die wel op vakantie naar hun thuisland kunnen, dat zij het al verkloot hebben voor de handvol echte vluchtelingen.

Het vluchtelingenverdrag was bedoeld voor de handvol politieke dissidenten die de wereld kende.
Niet om miljoenen economische vluchtelingen op te vangen.

Nederland is geen verzorgingsstaat voor de wereld. We zijn ook veel te dichtbevolkt om een immigratieland te zijn. En inmiddels is ook duidelijk dat de problemen die met immigratie gepaard gaan, vele malen groter zijn dan de vergrijzing.

Wij moeten tot ons 70e werken om de volledig mislukte multiculturele samenleving en overbevolking te financieren. De waanzin.

1
63 Sterke

@59 Nee, alleen Nederlanders en daarmee gelijkgestelde vreemdelingen (statushouders) :
artikel 11 Participatiewet :
1. Iedere in Nederland woonachtige Nederlander die hier te lande in zodanige omstandigheden verkeert of dreigt te geraken dat hij niet over de middelen beschikt om in de noodzakelijke kosten van bestaan te voorzien, heeft recht op bijstand van overheidswege.
2. Met de Nederlander, bedoeld in het eerste lid, wordt gelijkgesteld de hier te lande woonachtige vreemdeling die rechtmatig in Nederland verblijf houdt in de zin van artikel 8, onderdelen a tot en met e en l, van de Vreemdelingenwet 2000, met uitzondering van de gevallen, bedoeld in artikel 24, tweede lid, van Richtlijn 2004/38/EG.

2
64 Crannbuidhe

@59

De Nederlandse grondwet spreekt expliciet over op Nederlands grondgebied bevindende personen of iets van dien aard, de grondwet is wel degelijk gelimiteerd tot onze eigen landsgrenzen.

@52
Ik kan een individuele situatie niet beoordelen als ik de achterliggende informatie niet heb, maar mijn ervaring is dat er heel vaak sprake is van meerdere factoren in die situaties, wat ik wel weet is dat elke gemeente een form van bijzondere bijstand kent in het geval van urgentie, waar iedereen die daar recht op heeft gebruik van kan maken, geheel conform artikel 1 van de grondwet, Gelijkwaardige gevallen dien je gelijk te behandelen.

1
65 DaStef

@63

Dat is een kwestie over wie wij hier binnenhalen, niet over wie hier al is, op het moment dat ze hier rechtmatig zijn, hebben ze dezelfde rechten als ieder ander.

Wil je geen mensen hier moet je de vreemdelingenwet aanpassen, er zijn genoeg partijen die hier een visie over hebben, niet de grondwet.

4
66 DaStef

@66 En dan moet je ook diverse internationale verdragen opschorten of opzeggen, ook dat blijft dan niet zonder gevolgen.

3
67 Crannbuidhe

De Ruyters zeggen; " @50 Bovendien klinken percentages leuk, dat houdt het visueel laag maar als je de relatieve of absolute aantallen vermeld en dan een berekening maakt over laten we zeggen 5 a 6 jaar dan komt het er ineens heel anders uit te zien dan een loos statistiekje op de een of andere frutselwebsite. We nemen even het voorbeeld uit jouw lijstje, 0,26% dat is op een aantal van 65+ Miljoen vluchtelingen (brom UN 2016) zo ongeveer 169.000 vluchtelingen wat over 5 jaar 845.000 is en over 6 jaar is dat 1,014 Miljoen. Op een bevolking van 17 Miljoen is dat dan 5,88 procent van je totale bevolking. Natuurlijk past (s)links graag perecntages toe omdat deze "vluchtelingen" een NEDERLANDS paspoort ontvangen en dan voor de statistieken GEEN vluchteling meer zijn en dus ook niet in de PERCENTAGES terecht komen. Dus Nederland telt op dit moment veel meer vluchtelingen dan iedereen aannneemt en dat legt een heel grote druk op je welvaart en economie in de komende 10 a 15 jaar en dan nog maar te zwijgen op allerlei andere zaken zoals gezondheidszorg, sociale systemen en natuurlijk JE EIGEN CULTUUR etc. etc. en dan nu nog maar doen alsof het allemaal meevalt BLIJVEN WEGKIJKEN jongens!!!!"

2
68 De Ruyters van Michiel

@68 maar je berekening gaat niet op want Nederland heeft alleen in 2015 een aantal vluchtelingen gehad van 60 duizend, Dit gaat overigens alleen over Syriers die op de vlucht zijn. van de 30 miljoen vluchtelingen op de wereld Neemt Nederland een percentage op die niet weer te geven is. Als je naar de historie kijkt dan zijn er ongeveer 15 duizend vluchtelingen per jaar. Je hebt altijd pieken en die zijn onderhevig aan de onrusten in de omgeving van Europa begin jaren 90 en piek vanuit Joegoslavie en nu een vanuit syrie. Het gaat niet om mensen die de Nederlandse nationaliteit aannemen want iemand moet eerst een status krijgen, dan inburgering met goed gevolg afleggen en dan 5 jaar in Nederland wonen voordat iemand het Nederlanderschap kan aanvragen. Niemand krijgt gelijk het Nederland schap bij binnenkomst.

4
69 mike45

@60 Zucht. Astublieft, de website van de UN: http://data.unhcr.org/syrianrefugees/regional.php#
Kunt U alle data terugvinden inclusief de brongegevens.

1
70 Aliaz

De Ruyters zeggen : " Ja doei Mike45 je gaat nu je eigen opgehoeste lijstje weerllleggen, slaat helemaal nergens op"

2
71 De Ruyters van Michiel

@58
Wat heeft @50 met mijn reactie te maken? En wil je nou serieus gaan beweren dat veel van hen een MBO opleiding hebben? Maar goed zie graag het bewijs of onderzoek daarvan. Ik kan het niet vinden in ieder geval

0
72 Hefan430

@72
Oh je bedoelt dat omliggende islamitische landen wel Syriërs (of Eritreeërs) opnemen gebaseerd op een pagina uit 2015 met discutabele bronnen (of eigenlijk geen)

1
73 Hefan430

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

Zo ziek, verrot is de huidige samenleving inmiddels. . . Hier zijn de mensen voor gevallen, die wij op deze 4e mei herdenken. . . ...

17 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

@1 Er liep nog nooit iemand met een Nederlandse vlag demonstratief te zwaaien op 4 mei, tijdens de dodenherdenking op de Dam. . . ...

19 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

eh
Muziekdraadje

@2912 aj, sterkte....

1 uur geleden geplaatst door eh

Sarcoff
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

De Nederlandse vlag is dus ook verboden? dus zij vielen blijkbaar niet voor onze vrijheid?...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Eliot Higgins van Bellingcat: ‘Voor dit werk moet je obsessief zijn’

Bellingkat, werd alom gelauwerd, omdat het door westerse overheden gewenst nepnieuws bracht. ...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
Muziekdraadje

@2912Lieve Nighthawk, ik wens je veel sterkte bij dit persoonlijke verlies van een geliefd familielid. 😘😢Speciaal nummer:Eric Clap...

2 uur geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

4 uur geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

4 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

4 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
NiftyincestFilm PornograpieXxxredtubeEmma Watson LegsBodybuilder Sex VideoXxx Video BhabiSurekha Aunty Sex VideosAnimal Aunty SexExplicit Sex MoviesBrazzers Office PornLatest Assamese Sex VideoSex On Stage VideoNadia Ali NakedPorn LivePorn For HerPorn Step MomJav Hihi ComPornografia De LesbiansPussy TattoosMassagegirls18Mha Mina PornInnarBound HoneysKatrina Hot SexSex Full Movie VideoSex With Best Friend PornBrazzers Com YogaCuminmouth CompilationPron Xx X VideoAlexis A Evans PornHot Wife XvideoSexiest GilfsAsiansexdiary GifHistoire HerotiqueLesbian Porn MomPolitics NudeKannada Heroine Sex PhotosDevayani SexB K Brick PornNaruto And Sakura PornTits At GymJenny Mccarthy TitsBrazzers Xx VideosSex Audio RecordingOmgits_justinaBengali Actress Porn VideoBhabhi Ki Sexy ChudaiFree Porn StreamingSoft Porn For WomeAdult VrHentaisd OnlineTrans Porn SiteSamantha Sam MansonPainful Anal CompRacquel Darrien PornAssfucked MilfKrissy Lynn NudeBrigette Bardot NudeSexy Lesvian PornXxx Sex Mms VideoMilfed Full VideosXnxmxJennalynnmeowri LeakedSexy Asian PornBdsm PicsBo Krsmanovic NudeAsmr Maddy XxxLesdomXnxx IndnaNude Teenager ModelFirst Time Porn LesbianDesi Bhabi XIndian Bhai Bahan Sex VideoPorn Videos Xv051223-001Brazzers ShootingNoelia Video PornograficoWillow RiderXxx Hd DrSky Bri Autumn FallsSon Gets Mom Pregnant PornBadkittyyyXmaster Live.comJesse Switch VideosSexual Video RealAlyssa Cole PornhubNude Scenes In The MoviesOlder Women Porn Videos성인 싸이트FotosxxxHentai Tube ComCloconutXxxmovizeMatessa NicoleLostbets GamesSex Xxx MamaDigitalprincxssShalini XxxBackroom Casting Couch RissaChloe Grace Moretz FeetNude Tom CruiseBengali X VideosSunny Leone Old VideosMom Son Sleeping Xxx VideoCumshot In Her MouthChachi ChudaiSalma Hayek PornosSissyfanCelebjiabIndian Celebrity Xxx VideoRegret PornMega Personal ComVideo Beurettes.comKorean Pop NudeElizabth Banks NudeBrooklyn BlueSex Video PageWwe Nude LeaksAnal YoungBlow Job In The PoseCeceroseeNude Girl DancePorn LesboAva Addams More PeopleXxxporn LesbiansLily LalimarBig Gand SexDog PornoMalayalam Porn MoviesNew Mms NudeGetho PornPop That PussyTantaly SexdollsPornos SearchSchat SexoCartoon Mom PornThe Best Blow Jobs PornFucking Video Hd DownloadSex Position VideosXxx Big Boobs Sexy VideoLana Rhoades First PornSophia Leone CreampieShaved Asian PussyLesbian BodageSlutload SlutloadEnglish Xxx VideoNude Teenage WomenMalu Trevejo Leaked OnlyfansPorn Link DownloadMadison I V Y Porn