Onderzoekscommissie: media verspreiden vals beeld over Syrië (delangemars.nl)


Een groepje vredesactivisten is op onderzoek gegaan naar Syrië en is met schokkende conclusies terug gekomen, zoals dat er geen burgeroorlog woedt, maar een invasie-oorlog en dat de media tal van leugens over Syrië en haar regering heeft verspreid die de Amerikaanse vredesbeweging volledig op het verkeerde been hebben gezet. ...

door 3RN5T in Media  ·  87 Reacties

  • 0
  • 1507x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Deze onderzoekers stuitten op dezelfde propaganda als die de amerikaanse Vanessa Beeley al heeft ontmaskerd. De amerikanen moeten verdwijnen uit Syrie.

Nog maar eens een keer de kernvraag: Welk mandaat of welke rechtsorde heeft de regering Obama het recht gegeven om tegenstanders van de zittende macht in Syrie te steunen met wapens, opleiding en geld?

De russen zitten daar op uitnodiging van de legitieme leider van Syrie.

@37 De zgn. burgerdoelen die worden beschoten zouden ziekenhuizen betreffen. Aleppo heeft drie echte ziekenhuizen die alle drie als uitvalsbasis van terroristen zijn. Er zijn dus geen burgerdoelen bestookt.

7
51 Hollander1967

@49

Je schreef: @43 Dragje

Je schrijft ook:
....maar kijk naar de wereldranglijst van landen waar vrijheid van meningsuiting heerst en die van de pers, Nederland staat tweede op die lijst
Heb ik ooit gezegd dat er geen vrijheid van meningsuiting is??
NEE dus."

Ik schrijf nergens dat je dat beweerde, ik concludeer slechts dat er ongekende vrijheid van menignsuiting bestaat in Nederland, gelukkig maar.

Je schreef: "Maar dingen die je niet bevallen, doe je af als "paranoïde complot theorieën" "

Nope. Paranoïde complot retoriek noem ik gewoon bij naam. Daar bestaan gewoon criteria voor. Generalisaties, achterdrocht, en voortdurend de suggestie dat de burger op grote schaal wordt voorgelogen, dat noem ik paranoïde complot retoriek simpelweg omdat dit ook paranoïde complot retoriek omhelst.

Je schreef: "en dat soort grove beledigingen."

Grove nog wel... Ik refereer aan een reactie, de reacties zelf dus, niet op de auteur in kwestie. Ik heb slechts een andere opvatting dat jij dat opvat als een belediging, tja, waarvan akte.
.
Je scheef: "Terwijl de bron (US Peace Council) toch wel iets meer respect verdient!"

Je kunt een opvatting toch niet delen? Heeft niets met geen respect hebben voor te maken.

11
52 Dragje

En toch vraag ik mij af waarom we niets over dit onderzoek, afkomstig van een betrouwbare organisatie, in de MSM lezen.

The U.S. Peace Council is a peace and disarmament activist organization founded in 1979. It is affiliated with the World Peace Council, and represents its American section.

The World Peace Council (WPC) is an international organization that advocates universal disarmament, sovereignty and independence and peaceful co-existence, and campaigns against imperialism, weapons of mass destruction and all forms of discrimination. It was founded in 1950, emerging from the policy of the Communist Party of the Soviet Union to promote peace campaigns around the world in order to oppose "warmongering" by the United States. Its first president was Communist physicist Frédéric Joliot-Curie. It was based in Helsinki from 1968 to 1999 and since in Athens.

3
53 Lias

@53

"emerging from the policy of the Communist Party of the Soviet Union"

Dus duidelijk aan welke kant ze staan

14
54 LGK

@Dragje

Twee maal vind je mijn Godwin misschien een beetje ongepast.

Daarom wil ik jou graag op een mooi Frans spreekwoord wijzen:
l'histoire se repete
De geschiedenis herhaalt zich.....

In iets botter Nederlands:
Als je niets van de geschiedenis leert, ben je gedoemd om die fouten te herhalen....

3
55 Uit Den Haag

@53 Lias

Inderdaad: verbijsterend!

Dat dit soort informatie (vrijwel) NOOIT in de MSM staat is naar mijn idee dan ook erg zorgelijk!

Zo lees ik over de openbaar gemaakte mailtjes van Clinton wèl, dat er vermoedelijk (!) Russen achter zitten. Maar op de INHOUD wordt zelden ingegaan! Terwijl de inhoud af en toe behoorlijk schokkend is!

En ook wordt er NOOIT verwezen naar de Amerikaanse NSA.
Die toch werkelijk ALLES en IEDEREEN afluistert!!

2
56 Uit Den Haag

@54 LGK

Goed gelezen!
Dat was in 1950.
Toen was bijvoorbeeld ook in Nederland de dankbaarheid voor de communistische rol in het verzet en in onze bevrijding nog heel groot.

1
57 Uit Den Haag

@54 Tja... als jij Sovjet Unie ziet staan verschijnt er meteen een waas voor je ogen en lees je niet verder. Opgericht in 1950 !

1
58 Lias

@50 ,

u heeft last van tunnelvisie.

10
59 jodelatedieho

@58 jodelatedieho

Vertel!
Of blijft het alleen bij dit verwijt, zonder een flinter onderbouwing?!

1
60 Uit Den Haag

@51 ,

Vanessa Beeley is Brits.
Iemand die bewogen lijkt en vanuit die bewogenheid is doorgeslagen.
Kortom, iemand met tunnelvisie die overal complotten ziet en zaken eenzijdig en subjectief weergeeft.
Dat is jammer want het is zeker geen slechte journaliste.

Voor de geïnteresseerden, zie haar website:

https://thewallwillfall.org/

11
61 jodelatedieho

@61 jodelatedieho

Je roept nogal wat!
Kan je dit een KLEIN beetje aantonen?
Of heeft iedereen met een andere mening meteen "tunnelvisie die overal complotten ziet en zaken eenzijdig en subjectief weergeeft"??

3
62 Uit Den Haag

@61 complotten? ja die zijn er samen met de VS veel, vanaf ergens 1898 bij de VS en nooit zijn er bewijzen, wel worden er daders aangewezen.

naar nooit zit volgens msn de politiek er achter en nooit is er enig bewijs.

vb:

inval cuba
spaanse oorlog
vietnam
iraq
Libië

dat waren de kleine vb`s

betrokkenheid met de nazie samen met de bush
betrokkenheid osbl en bush
911

ect.......

we hoeven toch niet ontkennen dat de VS politiek zogenaamd mensen levens wil sparen beschermd ?

weet je kan je met zekerheid zeggen dat de VS politiek geen ene drol geeft om welke burger,
ze zelfs in staat is om voor macht en power zelfs duizenden mensen gewoon vermoord onder mom voor de zogenaamde veiligheid, dat kan ik je vertellen uit eerste kring want heb het gezien met eigen ogen, en de opdrachten uitgevoerd onder mom nato.

5
63 nikkytha

@48
"Je generaliseert, wees eens specifiek. Wat geloof ik van de regering en de media?"

Nou dan gaan wij jouw berichtengeschiedenis toch even doorspitten. 475 stuks zijn voorhanden.

Och kijk. Je gelooft dat Nederland heel hoog staat wat betreft vrijheid van meningsuiting. Tweede nog wel. Zie je nou wel dat je zelf te goed gelovig bent. Vermeende theorieen over kwade complottende Russen, ja die geloof je weer wel.

6
64 ObadiahZ

West Aleppo (regeringsgebied) wordt dagelijks beschoten met mortieren, ook door zogenaamde gematigden, willekeurig schieten op burgerdoelen, komt nooit in onze media:

1
65 Proemevla

@60 ,

u onderbouwt dat zelf door uw reacties.
En dan met name de eenzijdige dialoog die en voert en die te vuur en te zwaard verdedigt.
Mening hebben, prima.
Maar sta dan wel open voor andere meningen, zonder dat je coûte que coûte je gelijk wil halen.
En onderbouw je mening met neutrale en objectieve berichtgeving.

4
66 jodelatedieho

@63 ,

iedereen heeft boter op het hoofd, niet alleen de USA....

5
67 jodelatedieho

Mijn hoop is gevestigd op de verkiezing van Hillary Clinton. Zij is voorstander van een no-fly zone in Syrië en deze af te dwingen. Het moet maar eens afgelopen zijn met Putin's agressieve politieke beleid. De bombardementen op Allepo betreft een oorlogsmisdaad en de annexatie van de Krim en delen van Georgië en schending van soeverein grondgebied.
Bovendien zou een no-fly zone in delen van Syrie eindelijk een veilig heenkomen bieden voor de, inmiddels, miljoenen op drif geslagen Syrische vluchtelingen binnen Syrie zelf.

Laat Putin dan maar eens een militaire confrontatie starten, won't happen. De kwakkelende Russische economie, de Russische economie is niet groter dan die van Mexico, is de aanleiding voor Putin's gewelddadige politiek, het betreft een afleiding voor de binnenlandse zorgen. De werkeloosheid stijgt, de armoede in Rusland neemt flink toe.

Een vriend van mij die in Rusland bivakkeerde i.v.m zijn studie Russisch wist mij te vertellen dat het Russische nieuws steevast begint met buitenlandse berichtgeving, niet binnenlandse en dat de berichtgeving over Syrie dramatisch gekleurd is; geen burgerslachtoffers door Russische bombardementen (die wel degelijk vallen), geen video's van verwoeste huizen en burgers (die wel degelijk bestaan). Allemaal georkestreerd.

De media is dan ook golledig in handen van het Russische regiem en criticasters worden niet geduld.

Geen wonder dat het Rusland onder Putin dramatisch is gedaalt op de ranglijst van landen waar vrijheid van meningsuiting bestaat en die van de pers, zie https://rsf.org/en/ranking.
Geen wonder dat er concrete aanwijzingen bestaan voor Russische bemoeienis met de Amerikaanse verkiezingen, Putin zei ooit "don't argue with women' en ziet in Clinton een leider die zijn plannen in het Midden Oosten kan dwarsbomen.

Van mij krijgt ze geoen licht, geen directe militaire confrontatie, maar wel een militaire pad stelling beogen middels een no-fly zone af te dwingen waardoor de miljoenen op drift geslagen Syrische vluchtelingen eindelijk het oorlogsgeweld kunnen ontvluchten. Putin heeft bivendien niet de financiele middelen om Amerika serieus de oorlog te verklaren en zal gedwongen worden tot diplomatieke onderhandelingen, de enige remedie in mijn optiek om de oorlog uiteindelijk te kunnen beslechten.

13
68 Dragje

@64

Onnozele reactie, deze lijst wordt samengesteld door gerenommeerde journalisten wereldwijd, elk jaar wordt het bijgehouden op basis van ontwikkelingen binnen elk land. In tegenstelling tot u hebben deze journalisten wel enig vorm van autoriteit immers, het gaat hier juist om een onafhankelijke organisatie die al jaren bestaat en allom geprezen wordt.

9
69 Dragje

@67

Geheel mee eens. Zo bekritiseer ik weer Amerika voor hun formele steun aan Saoedi-Arabië daar waar het Saoedische regiem eveneens oorlogsmisdaden hebben gepleegd m.b.v bombardementen op civiele doelen in Jemen.

Maar sommige lieden hier kampen met tunnelvisie, waar, in deze context, het Rusland van Putin wordt omschreven als de personificatie van Robin Hood, de weldoener die niets te verwijten valt. Volkomen geïndoctrineerd.

8
70 Dragje

@68
Hou toch op zeg. Heb je het artikel dan helemaal niet gelezen? Daarin staat dat de VS (zoals gewoonlijk) niet de oplossing, maar het probleem is.

De VS is druk om haar hegemonie over de wereld te beschermen. Assad heeft de steun van de Syrische bevolking maar moet weg omdat hij niet pro-VS is.

Barak Obama en Hillary Clinton zetten Syrië in brand en orkestreren de vluchtelingenstroom naar de EU.

De democraten zijn een gevaar voor de wereldvrede en voor de mensheid. Het wordt tijd dat de elite die de MSM stuurt wordt ontmaskerd.

5
71 Sterke

@70
In de MSM worden Barak Obama en Hillary Clinton omschreven als Heiligen.

Zij zetten het midden oosten in brand. Zij orkestreren de vluchtelingenstroom naar de EU. Zij willen van Assad af die zoals nu blijkt de steun van zijn eigen bevolking heeft.

In deze oorlog zijn geen goede en slechte kant; daar heb je gelijk in. Maar waarom steunt Nederland de VS? Waarom boycotten wij Rusland wel, en de VS niet? Waarom krijgt Assad onze steun niet?

Wij kijken toe hoe de VS landen moedwillig destabiliseert, de leiders doodt, de bevolking tegen elkaar en het westen opzet en vele duizenden burgers doodt. De VS heeft IS gecreëerd en gaat hiermee door.

Barak Obama en Hillary Clinton zijn een gevaar voor de mensheid. Achter de façade van linkse gutmenschelijkheid schuilt een onmetelijke corruptie en bloeddorst. Het zijn de grootste agressors in de geschiedenis van de wereld.

De VS heeft niets in Syrië te zoeken. Punt.

4
72 Sterke

@71

"Assad heeft de steun van de Syrische bevolking"

Hilarisch. Ik ben talloze keren in Syrie geweest, ik heb Syrische vrienden en ik kan u mededelen dat Assad allerminst de steun van de meerderheid onder Syriers heeft gekregen. Mij. Hemel, ik heb zelfs de vermeende democratische verkiezingen van Assad's vader in Syrie meegemaakt, van oppositiepartijen was geen sprake, alleen de door het regiem goedgekeurde ja-knikkers. Dat menig Syrier een sticker van Assad op hun achterruit van hun auto hebben geplakt is niet hetzelfde als het uiten van daadwerkelijke steun. Het gehele ambtelijke apparaat is op handen van het regiem.
Ooit een treinreis gemaakt van Aleppo naar Latakia met mijn vriendin in 2010, horde mensen die in het station kabaal maakten maar toen wij het station binnenkwamen en een beamte iets richting de menigte riep was het opeens stil. Het zijn dat soort en talloze andere soortgelijke details die goed aantonen hoe de macht op hiërarchische wijze werd verdeeld. Als "gewone" Syrier hebje niets in te brengen, voordat deze burgeroorlog uitbrak betrof het enige politieke activiteit van een gemiddelde Syriër die niet voor de regering werkte uit het opplakken van een sticker met de afbeelding van Assad op de ruitvan zijn of haar wagen, het stelde niet veel voor.

Terugkomend op Assad's vermeend democratische herverkiezing, bij de laatste verkiezingen hebben miljoenen Syriers geen stem kunnen uitbrengen, miljoenen Syriers bevonden überhaupt niet op Syrisch grondgebied maar bevonden zich in Libanon, nog steeds, Turkije of in vluchtelingenkampen ten noorden van Jordanië.

Nee, die vermeende democratische verkiezingen van Assad betreft een farce, men moet wel heel onnozel zijn om te geloven dat het louter eerlijke verkiezingen betrof waar alle Syriërs hun stem konden uitbrengen.

10
73 Dragje

@73
Een islamitisch land zal nooit democratische bestuurd kunnen worden,dus in dat licht gezien is/was Assad nog helemaal geen slecht alternatief

2
74 Hangingmen

Onderzoek door een groep "emerging from the policy of the Communist Party of the Soviet Union".
Gepubliceerd door "de lange mars" . Tja. Ik vraag me af of mensen nog wel weten waar de lange mars voor staat. De communistische revolutie leeft blijkbaar nog ergens.
De onafhankelijkheid trek ik daarom in twijfel.

8
75 Tussenderegels

@71

"Barak Obama en Hillary Clinton zetten Syrië in brand en orkestreren de vluchtelingenstroom naar de EU. "

Belachelijke aantijging, het zijn juist de Russen die civiele doelen in Aleppo bombarderen, niet de Amerikanen. Je geindoctrineerde retoriek waarin je voortdurend Amerika als het tweekoppige monster omschrijft met de ene paranoïde complot retoriek na de ander doet niets af aan het feit dat het regiem van Assad, samen met Rusland, civiele doelen bombarderen hetgeen gewoon binnen het internationale handvest omtrend oorlogsrecht gewoon een oorlogsmisdaad betreft.

Nou valt Amerika meer dan genoeg te verwijten en ik ben ook zeker geen voorstander van een direct militaire confeontatie tussen de VS en Rusland. Assad telik even niet mee want die in deze context slechts een marionet van Putin. Maar Putin's agressieve beleid moet worden gestopt. Datdoe je niet middels een oorlogsverklaring, daar is menigeen het wel over eens, maar je kunt wel degelijk een no-flyzone afdwingen. Dat draagt in ieder geval bij dat de vluchtelingen, mede veroorzaakt door de bombardementen van de Russen, envluchtelingen die alles moeten achterlaten omdat ze moeten vluchten voor de strijdende partijen, ongeacht welke, een veilig heenkomen kunnen vinden.

Amerika en de wereld heeft niets te zoeken in Syrie? Assad heeft elke vorm van legitimiteit over zijn land allang verloren, dit is 2016 niet 2010. Mede door zijn acties en de ontwrichting van de gehele regio waar talloze mogenheden zich tegenaan bemoeien kun je onmogelijk verwachten dat een Syrische dictator met hulp van een Russiche dictator, in beide landen is er geen sprake van eerlijke democratische verkiezingen immers, de regio kunnen dicteren. Daarvoor staat er voor veel landen teveel op het spel. Daarom ishet volkomen legitiem om een pad stelling af te dwingen, desnoods met militaire middelen. Niemand kan deze oorlog winnen, hooguit door massaslachtingen te tollereren en ik beschouw dat als onethisch en onaanvaardbaar.

Daarom ben ik ook een voorstander van een no-fly zone waarmee een pad stelling ontstaat en de verschillende partijen niet langer elkaar kunnen bestoken anders dan een gemeendschappelijke vijand; IS. Zo ontzie je de Syrische burgerbevolking van nog meer bimbardementen op civiele doelen, want IS beschikken niet over straaljagers noch over helicopters De focus moet liggen op een staakt het vuren bestand en een no-fly zone kan daar een rol in spelen om dat te bewerkstelligen.

13
76 Dragje

@71 ,

"Assad heeft de steun van de Syrische bevolking"

En daarom is er een burgeroorlog uitgebroken.
Oh nee wacht, die is gevoed door de USA en consorten.
Dan vraag ik me wel af waarom embargo's tegen Iran (bondgenoot van Syrie) zijn opgeheven.
Over de wederzijdse steun tussen het Syrische bewind en Hezbollah (toch niet bepaald lieve jongens) heb ik het verder ook niet.

9
77 jodelatedieho

Zeggen dat de media een vals beeld verspreiden is óók weer een vals beeld verspreiden….

10
78 WijzeDwaas

Heb verschillende programma`s gezien waarin Syrische vluchtelingen muziekinstumenten hadden en konden bespelen (die zo groot zijn dat je ze niet op een bootje mee kon nemen) en de allernieuwste telefoons met gebogen scherm. Waarom waren die mensen dan zo ontevreden? Goed gekleed en wel doorvoed en muziekonderwijs genoten. Wij zijn voorgelogen.over de situatie daar.

5
79 Laztiwitzs

Amerika of Rusland!? Ik ben altijd tegen machtmisbruik! Fijn dat een groep mensen naar Syrie is gegaan, om dit feit vast te stellen. Ik hoop dat er iets mee gedaan wordt.

1
80 Rooiesmurf

https://rsf.org/en/ranking

Over the years RWB's private funding has come from groups and organizations such as Sanofi-Aventis, François Pinault, the Fondation de France, the Open Society Institute of George Soros, the Sigrid Rausing Trust, Benetton, and the Center for a Free Cuba.

Ik zeg niks...

Yo...

2
81 Tjeesus...,

@78 en in Nederland is iedereen vrij om zijn nieuws of om complottheorieën te verspreiden. Beter dan hier wordt het niet. Het nieuws is hier vaak wat gekleurd maar wordt altijd wel weergegeven. Er zijn landen waar een deel van het nieuws gewoon niet getoond wordt, vrijwel altijd omdat het de overheid onwelgevallig is. Misschien kunnen jullie aangeven waar het nieuws dan wel volkomen juist en onafhankelijk wordt weergegeven? Kennelijk schort er iets ernstigs hier aan het nieuws en onze persvrijheid.

2
82 Tussenderegels

De VS heeft eerst een coup geprobeerd, zoals ze al heel vaak gedaan hebben rondom de wereld (
), dat is niet gelukt.
Toen werd er gelijk aan Lybië (Benghazi) door de CIA gewapend verzet georganiseerd en begon de proxy oorlog.
Vanaf het begin is Syrië en ook Aleppo belaagd door buitenlandse terroristen en huursoldaten, dat is nog steeds zo (Al Nusra/Jabath al Sham, Al Qaeda, IS)
Het is ook nog steeds zo dat de VS, SA / Quatar en ook Turkije deze terroristen blijven steunen / bewapenen.
In de loop der jaren zijn 600.000 mensen gevlucht uit oost Aleppo naar het westen (regeringsgebied), het getal van 250.000 mensen die er vast zouden zitten in oost Aleppo is meer dan zwaar overdreven.
De regering is er in geslaagd om de toevoerroute van wapens in te nemen, daarom is het een kwestie van tijd voordat oost Aleppo weer heroverd is.
De voornaamste groep die daar strijdt zijn de Al Quds, Palestijnen die daar gewoond hebben.

Van oktober vorig jaar tot nu zijn er ca. 35.500 terroristen uitgeschakeld door de Russen / Syrië, er zijn er nog een paar honderd duizend over, een bedreiging niet alleen voor het MO, maar ook voor ons.

1
83 Proemevla

De Russen en Syrische regering krijgen de schuld dat er zoveel slechtoffers vallen. De door het westen en VS gesteunde rebellen hebben het oosten van Aleppo hermetisch afgesloten zodat de burgerbevolking niet naar het westen kunnen gaan waar niets aan de hand is. Wanneer begint de media eens eindelijk de waarheid te vertellen over dit tuig en hun supporters.

2
84 niet-alles-geloven

Twee recente voorbeelden van propaganda:

De Russen meldden in Juli al dat hun vliegdekschip naar Syrië gestuurd zou worden, het schip is nu daadwerkelijk vertrokken en bevindt zich in de buurt van Noorwegen, de Engelse pers spreekt van een oorlogsdreiging (voor Engeland)


Een tweet van RT over de geplaatste Podesta mails op wikileaks leidt in één dag tot beschuldigingen dat dit toch wel echt het bewijs is dat de Russen achter de hacks zitten:

1
85 Proemevla

@85

U post een mooi voorbeeld van Russische propaganda die u post

Het is de Russische MSM die het opzweept dat UK in 'oorlogsmode' is.

UK media melden alleen dat Russische oorlogsbodems langs de UK kust zullen varen en dat die begeleidt worden door UK schepen, gewoon standaard procedure

3
86 LGK

Er zijn geen gematigde groeperingen in oost Aleppo, alleen in naam gematigd en door de VS gesteund.
De meest bekende / beruchte is de Nour al Zinki groep, deze heeft een 12 jarige onthoofd en is meermaals beschuldigd van chloorgas aanvallen op burgers, in de video zie je dat zelfd de Amerikaanse DoD melding heeft gemaakt van een chloorgasaanval:

De VS onderzoekt dit nog steeds en blijft de groep steunen.
De groepering zit ook in Aleppo:

Hier een voorbeeld van het gebruik van chloor door de groepering:

Voorbeeld van het bestoken van Aleppo met o.a. hell fire canons, daarmee kunnen zware mortieren maar ook chloorgas afgeschoten worden:

0
87 Proemevla

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@47 Respect voor jou. Ik kan me wel iets voorstellen bij de heimwee die mensen hebben. Als je door ellendige omstandigheden wordt gedwongen je ...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Hendrianus
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

@3 Ach wat triest weer, die reactie van je. Daar heb je vast lang over nagedacht....

8 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Zie Hier
De Grote Werken van Mark Rutte - Joop - BNNVARA

Afzijken achteraf echt links...

10 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

De vraag is of we de problemen die importeren ook weer kunnen exporteren???...

10 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Hendrianus
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

@11 Haha, er zijn 560 miljoen christenen en 50 miljoen moslims in Europa. Wat een domme opmerking....

11 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Nicks R. Van
Nederland in top drie van welvarendste landen in Europa

Blijkbaar kloppen de criteria niet want er heerst hier nog veel armoede. ...

19 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

maarten1234
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@25 @26 klinkt wel erg vrijblijvend: ' Moet ik een tegenprestatie doen voor mijn bijstandsuitkering? Met een bijstandsuitkering moet u een tegen...

22 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Nicks R. Van
Trump riskeert boetes na beledigen van getuigen en jury in spraakmakend strafproces

Boetes zullen hem niet deren. Die man heeft geld genoeg....

27 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Bram brabant
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Ongekend zeg Nog meer ellende naar Nederland.Alsof er nog niet genoeg asielgespuis in Nederland is.😡😡...

30 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

NK. App
Kannada Sex Video PleaseTamil X MovieMelanie RiosSexe Bf VideoJapanese Porn MooviesTrav ChatSexo.quenteFree Hotsex VideosDaddy Comics PornElle MatthewsBackroomcastingcouch NinaRed HairypussyRachel Olivia PornSexo Com.indianaMia Malkova PicsShraddha Kapoor XnxShinobu Cosplay PornTickle TorureFc2ppv 3778951Mompov Anal CreampieNude PlayHd Sex XvideosBig Tits VrVer PornosTelecharger Video PornoFilms PorTabu Sexy ImagesXxx Porn Hd ImagePorn ChezAdult-fanfictionIndinxxCucking Her Hubby FacialabusePorn Videos In Hindi HdOverflow UncensordVideos Pornográficos En Hd성인만화Porn HemsterTit SlapP Orn H UbEbonyb PornXxxxxxxx 17Throatfucking PornJavpornstarsGia Paige Pure TabooNeir Automata PornSarada Uchia PornLink Rule 34Pornografia Sexual GratisVer Vídeos Pornô CaseirosTeenager GloryholeBhumi Pednekar PornShemale Fuck MaleTrannyassholePrivate DelighysNaked WomwnSaexy VideoBest Xxx WebsiteMan Ko Jabardasti ChodaSonakshi Sinha NavelColige PornBuceteiroManga PoornoJordan CarverJunno Temple NudeNikki ThorneXxx Sai PallaviIndex Of PornIndian Desi Porn HubBangla Desi Xxx VideosLesbian In BrazzersLatingaysexVelma PornhubXxxvideos.comLolana MompovReallifecams ComFilmes Pornôs BrasileiraKeralasex VedeoSunny Leone Ki Bf Hd MeinGwen Stacy HentAmateur FistingBrandipornDehati CudaiBazzers X VideoGenelia Sexy PhotosBrandyrenee LeakedWoealexandra NudeDevar SexSky.briKieszaSexy Video X VideoWww Indan Sex Mms ComVitoria Beatriz AnalPorn GmesCzechvideoWww Uol Com Br BatepapoMuslim Sax VideoSexgirWww Xvideo HindiSexy Babes Porn VideosIndian SexsiteCumshots On Big TitsAnal TailXnxx Village HdBianca HillsViperhentaiFisted Elbow DeepKira Nor PornPineappleprincessvBhabi Sex HindiAudrey Noir BbcHailstorm93 NudeEbony MysriqueBhojpuri Hindi Blue FilmSunny LeyonProfessional Porn VideosBokep Jepang Love StorySeverepornsBokep TailandGiantess HrntaiCobie Smulders NudesSex Video Film SexJasmine Jae AnalSex In Indian CollagePenny PaxpornSexo Gratis PornografiaAnkita DevaEm098How To Find Happy Ending MassageSexy Blue Film DikhaoParis Lincoln PornRussianporn SitesEnglish HentiHombres DesnudándoseKaden ColeFishing PornBabe SexyXxx MasajistasPron Hd HindiSunny Leone Video Sunny Leone VideoCeleb Ai PornPorn Japan DoctorKristyspiritedawayVideos De Pornografia EspañolPornodromAmateurfrancais.comNudewYannmee1Porn Video Hindi AudioMother And Son Xvideo ComNude Porn Indian