door Keulen in Buitenland  ·  79 Reacties

  • 1
  • 510x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49 Je kan een ander moeilijk selectieve verontwaardiging in de schoenen schuiven als je zelf precies hetzelfde doet...

4
51 Yisrael

@46 Two-thirds of the respondents agreed with the statement that “it is possible to find peace with Israel” as opposed to a statement that “there is no hope of peace with Israel.”
http://nationalinterest.org/blog/paul-pillar/spinning-polls-demonization-Palestinians-5651

4
52 Mevrouw Stemband

** gebruiker verwijderd **

@51

het was 1 vraag, dus aan Elia, die vervolgens geen antwoord meer geeft.

maar je hebt helemaal gelijk.
zie @44

53 ---deleteduser---

@28 Dat Nederland uit oogpunt van mensenrechtenschendingen door Israël een BDS-stap in de goede richting doet kunne we zien in de aanbesteding van het Nederlands Openbaar Vervoer. Hier op NK loopt er een topic over:

https://www.nieuwskoerier.nl/news/145609-ov-concessie-prov-noord-holland-noord-holland-noord-stapt-niet-in-israelische-apartheidsbus

Uit dat artikel: De Nederlandse overheid ontmoedigt bedrijven actief om economische activiteiten in, of ten behoeve van Israëlische nederzettingen in Palestina te ondernemen. Die nederzettingen zijn volgens Nederland illegaal.

16
54 Barbapapa-7,5

@50 Als hamas oorlogen begint moeten ze niet gek opkijken als er het één en ander in puin geschoten wordt.

5
55 Elia

** gebruiker verwijderd **

@55

serieus, je moet iets doen aan je feitenkennis.
ik vind het dik onvoldoende namelijk

56 ---deleteduser---

* Verwijderd door de redactie *

57 Barbapapa-7,5

@48 Tip, even je toetsenbord na laten kijken de R zit vast. Je had van de week de A al vastzitten dus lijkt me niet helemaal ok.
@44 De reporter is daarna ontslagen bij CNN: http://truthfrequencyradio.com/israeli-controlled-us-media-pulls-reporter-for-criticizing-israeli-scum/
Persoonlijk vind ik het overigens walgelijk als er gejuicht wordt als er aanslagen worden gepleegd van welke partij, land of geloof dan ook en al helemaal als daar onschuldige burgers bij omkomen. Ik kan er echter niet koud of warm van worden als een terrorist wordt vermoord die aanslagen op onschuldige mensen pleegt of wil plegen en dat uit zelfverdediging of vanwege veiligheid van personen dan geneutraliseerd word. Wel denk ik, hoe zal de familie dat vinden, juichen ze het toe omdat hij of zij martelaar is of zijn ze verdrietig en betreuren ze de doden incl de dader?

3
58 Nieuwsgierig

@57 Je haalt dingen door elkaar. Gaza is maar voor betrekkelijk korte tijd bezet geweest. En ook dat hadden ze aan zichzelf te danken.

3
59 Yisrael

@52 Dus je hebt nu een site gevonden die het woord "vrede" gebruikt?

Zoals je in al die pagina's die verslag doen van dat onderzoek kan lezen, 73% wil alle Joden dood. Dat noem ik geen vredige instelling.

Dan wil 66% een tweestatenoplossing, gevolgd door een éénstaatoplossing, alleen een palestijnse staat.
Dan zal het ongetwijfeld zijn, als Israel vernietigd is en alle Joden uitgemoord, maar het is niet het soort vrede wat Israel wil.

Als iemand na die poll nog komt vertellen dat de palestijnen vrede willen dan is er een steekje los aan hem of haar.

3
60 Elia

@60 staat in hetzelfde onderzoek, maar ja "gaat helemaal tegen jouw wereldbeeld in."

En als ik zie hoeveel woorden je nodig hebt om er weer je eigen draai aan te geven zal dat wereldbeeld helaas nooit veranderen, en geeft gelijk mooi aan wat er mis is met dat onderzoek, bedankt voor de bevestiging.

5
61 Mevrouw Stemband

@32 : Je schrijft: "Zou de atheïst zich niet schamen als hij nadenkt over de Joodse geschiedenis?" temidden van een bloemlezing van verzinsels en propaganda. Deze onbeschaamde atheïst wou graag twee dingetjes (er zijn er nog veel meer) rechtzetten op dat gebied om 'het gebrek aan schaamte' uit te leggen. Ten eerste is die muur waar joden en bezoekende hoogwaardigheidsbekleders met hun kop tegenaan staan bonken met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid een oude Romeinse vestingswal, zie http://popular-archaeology.com/issue/june-2013/article/wailing-at-the-wrong-wall Dus op dat tempelbergcomplex heeft nimmer een joodse tempel gestaan.

Ten tweede behoort het verhaal van Exodus waarschijnlijk toe aan het volk van de Hittieten (Ramesses’s frightened troops break ranks at the sight of the Hittite chariot force) en is van enige verdrijving van Hebreeuwen uit Egypte in de Egyptische annalen geen spoor te bekennen. Maar hoe dan ook, het is oud-testamentse propaganda http://www.patheos.com/blogs/peterenns/2015/04/did-the-exodus-happen-how-historical-evidence-might-or-might-not-help/ Dit soort kennis kan door gelovigen in discussies niet gebruikt worden, want het is vloeken in de christelijke, joodse en moslim Heilige Huisjes om zaken uit de bijbel doeltreffend te debunken. Vooral als daarmee claims van de staat Israel op het spel staan.

Atheïsten hebben met dat debunken geen probleem, dus die raken nogal geïrriteerd door al die fantasietjes. Wie zich op de bijbel, met name het oude testament, beroept komt in dat opzicht bij wetenschappers en onderzoekers van een koude kermis thuis, zoals de christenen hier te lande inmiddels wel weten.

1
62 Ness

@59 Strikt juridisch is Gaza (Palestina) dan misschien niet bezet door Israël, maar feitelijk gezien natuurlijk wel. En dat weet jij waarschijnlijk ook wel.

Bekijk anders ook een recente uitzending van Zembla: "Gevangen in Gaza"
Met o.a. de 11-jarige Palestijnse Montaser Bakr. die op 16 juli 2014 aanval van de Israëlische marine overleefde. Montaser voetbalt met een groep jongetjes op het strand van Gazastad als er vanaf een Israëlisch marineschip gericht wordt geschoten. De broer van Montaser en zijn neefjes zijn op slag dood. Het Israëlische leger verklaart later dat ze de rennende jongetjes voor Hamas-strijders heeft aangezien.

De link naar de informatieve uitzending:
https://zembla.vara.nl/nieuws/gevangen-in-gaza

17
63 Barbapapa-7,5

@63 Wat is dat toch dat je er steeds volstrekt irrelevante zaken bijsleept? Verschrikkelijk voor die Palestijnse kinderen, maar het heeft geen enkele relevantie tot deze discussie. Wat wil je nou bereiken door er steeds weer andere zaken bij te betrekken die al lang en breed bekend zijn bij iedereen?

En nee, Gaza is 'feitelijk' niet bezet. Dan zou het IDF er door de straten lopen. De im- en export worden wel volledig gecontroleerd en het gebied wordt met drones continu in de gaten gehouden. Dat is dus wat anders dan bezetting. Je lult puur Arabische propaganda na.

2
64 Yisrael

@63 Als hamas geen oorlog begonnen zou zijn dan hadden die spelende kinderen op strand nog geleefd.

3
65 Elia

@59 en @64 Naar aanleiding van jouw reacties en onduidelijkheid, probeer ik het je te verduidelijken. Ik heb er -om hier niet teveel off topic te gaan- een eigen topic over geopend:
https://www.nieuwskoerier.nl/news/147017-geen-water-geen-stroom-gaza-palestina-is-al-onbewoonbaar

Op deze wijze houden we topics overzichtelijker in de geest van de Huisregels van NK.

16
66 Barbapapa-7,5

@54 Hier is alles mee gezegd: https://tinyurl.com/Isr-bds

3
67 Elia

@56 Jij gelooft in het waanidee dat als jij mijn feitenkennis onvoldoende vindt, dat ik daar dan wat aan ga doen?? question

2
68 Elia

@62 Ik geloof niet in "popular-archaeology.com".

4
69 Elia

@69

Opmerkelijk, je komt in evolutiedraadjes zelf altijd met dergelijke bronnen aanzetten.

2
70 Pegasus

@66 Als je er niet continu allerhande randzaken bij betrekt, blijft het ook overzichtelijk.

2
71 Yisrael

@65 De illegale bezetting van buurland Palestina wordt gepleegd door Israël en niet door Hamas.

Het waren de dodelijke kogels van Israël waardoor de op het strand spelende kinderen werden gedood.

16
72 Barbapapa-7,5

@72 Het was vanwege de oorlog begonnen door hamas dat die kinderen gedood werden.

Je kan geen oorlog beginnen en verwachten dat er geen burgerslachtoffers vallen, vooral niet als je je burgers als menselijk schild gebruikt.

En er is geen sprake van een "bezetting", en al helemaal niet van een "illegale bezetting".

2
73 Elia

http://m.jpost.com/opinion/gazas-electricity-497697

Aardig opinie artikel in de Jerusalem Post. Speciaal voor diegenen die het simpele idee aanhangen dat de korting in energie te maken heeft met geld. Lieberman neemt alvast het woord 'oorlog' in de mond en geeft Abbas, de verrader, meteen de zwarte Piet.

10
74 Hendrianus

@24 Ze hoeven helemaal geen eigen staat. Ze zijn daar gaan wonen omdat oa het VK dacht alles te kunnen bepalen in de wereld.

3
75 Utrecht_83

@75 De geschiedenis van de laatste 2000 jaar, en met name van WO2, heeft laten zien dat de Joden wel een eigen staat nodig hebben, om te zorgen dat ze niet constant uitgemoord worden door de niet-Joden.

2
76 Elia

@65 als de Joden gewoon lekker thuis waren gebleven ook niet.

2
77 Utrecht_83

@76 dat geeft geen enkel recht op het land waar ze destijds zijn gaan wonen. En jij hebt er al helemaal niets te zoeken.

2
78 Utrecht_83

@78 De mensen die hier de dienst uitmaken denken daar anders over.

Maar jij mag natuurlijk een andere mening hebben.

1
79 Elia

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nicks R. Van
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@46 Die lucht kennen ze natuurlijk niet en dus hebben ze er vermoedelijk geen enkel probleem mee. Totdat van der Burg vertelt dat het vroeger va...

1 minuut geleden geplaatst door Nicks R. Van

Strongoli
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@43Nee, dat lukt niet omdat immigranten óók vergrijzen. Of dacht u dat deze nieuwkomers eeuwig jong bleven? 😄...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

Rooibos
Israël slaat grote Iraanse aanval af: dit gebeurde er vannacht

@59 Gaap....

3 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Wedergeboren
Sotheby’s veilt in beslag genomen kunstwerken van vastgoedbelegger Paarlberg

betaalmuur, dus ga evt naar http://archive.today...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

21st Century Guy
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@24 Kapitalistisch rechts , is alleen geïnteresseerd in $$$$ , als het moet gaan ze net als Trump dansen met Arabische sjeiks en een joekel van...

4 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

wildersfan
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@45 Geen idee hoe moslims de lucht van varkensstallen vinden? En om in die lucht / geur te leven? ...

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Defcte burger
Mag Jays onder de lat bij Dames 1? De amateursport worstelt met trans- en non-binaire personen

@7https://youtu.be/POMO12jiGSI?t=2...

9 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Strongoli
24-jarige voetballer in de Italiaanse Serie A krijgt midden in de wedstrijd een hartaanval - Dissident.one

@7Tsja, zoals je nu zelf doet bijvoorbeeld. 😄...

11 minuten geleden geplaatst door Strongoli

21st Century Guy
Statushouder wordt verpleegkundige, in Groningen lukt het. ‘Ik was bang dat ik nooit meer aan de slag zou komen’

@6 Dat kan wel , als roepnaam en je kan ook bij de burgerlijke stand de naam laten veranderen....

12 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

NK. App
Jav Mom Eng SubPegging ThreesomeBeautiful BigtitsCrossdressers Story HindiSunny Leone BoyfriendCooeetTvchix ComMujer Con Caballo SexoXv PornHate FuckpornPoolblowjobZorlapornoAdult Movie BfHot FuckingvideoBest Blow Job Porn SiteBest Pornhub VideosNick PulosTelugu Aunty XxxxFirst Time IntercourseSpxrkleybrat森日向子Dani Daniels Hd Sex VideoMai Araki JavMotgerlessIamvictpryaChudai Ka MazaSabrina Impacciatore NudeNude Beach MasterbatingVoyur HouseGay Amador TwitterPiratebay TorrentNude MilfX Videos StepmomXxxxwwwwcomDrink SexBengali Chuda ChudiLild OnlyfansAnal SlayersCutest CumshotsHumoronTeens CumshootPorn69 ComSoft Porn VideosFuck HardDickdrainers VideosJapanese Adult MovesLauna BorgiaPrincess Misty PornVideos Gays Pornos GratisAmeature NudeWww.chaturbate.comLesibian Free PornLilith Cavaliere PornMomspovWww SexLatest Xxx VideosOnlyfans Leaked TwitterFree Xxx Hd PornHastmaithun VideoXxx Xexy VideoDesi Porn VHijab MilfAtrizes PornoresBlackmom PornDanii.banksBur Ki PhotoBigsex MomYuumeilynHindi Sex Download ComHotleakvipThic Asian PornXnxx PrivateGuy Fucks CatMothe Daughter PornD4 SwibgNudiest Family PicsSex Video Full MovieSexy Boudi NudeTaboo PornsBrazzerss3xBuceteuriDesi Strip Chat3 Girls XxxDesi X Videos MmsLocal Xxx Video ComHot MlfAnimals CumingCartoon Nerwork PornHot Lesbo SquirtI Want ClipsDeniz Saypinar NudeA To Z Sex VideoMalayalam New Sex StoriesSunwall95Halococo LeakXxx Sexy Video DesiKerala Tamil SexTamilgay ComInterracial Casting CouchPokemom PornBlack Chyna Onlyfans LeakTeens XxxPornhubcuckoldNude Indian XvideosAnal Makes The Sun Come OutXxx Sax VideoKorea SoftcoreFace Sitting SmotherPorn Videos From BrazzersBrittney Spears NakedErotic BlojobNaked FamleyFemboy Getting FuckedSendil Girl ImageAvy Scott PornAloha Porn TubeNaked Women Over 50Bath FuckXhamste RliveGo Lin CaveNicole Aniston BbcXxx Hindi AuntySara Jay BoobsEbony Dp PornPron XxxhdAmateurs France SexeWorkoit PornSouth Indian XxxPorn In TempleAfrican Teen PornGeorge Uhl PornstarThreesome TeachersKendra Lust TwitterPornos Videos Madurasسكس اغراءXxnx Indian HdRedheadwinter LeakedNamitha Tamil Sex VideoNoncon PornFilthy Fam.comRough TribbingBeurrete VideoGiselle PelmerNicole KittSex Video In Gym0nly FansSalwar PornOverwatch NsfwPoenGiantess Vore Comic