’Geen respect meer voor politie’ (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Moskowfiets in Media  ·  33 Reacties

  • 16
  • 832x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

schijtziek word je er van..altijd maar moslims tegemoet komen, met alles!

1
1 henry86

Diftar.

2
2 Voorzittershamer

Politie zweert trouw aan god. Dat je het weet. De politie is een religieus orgaan. De eerder jij dat snapt en je vrijheid terug bevecht van de kerk des te beter word onze toekomst. Afschaffen en een ander justitue apparaat opbouwen zonder beloftes aan goden en koningen.

23
3 Freabraham@gmail.com

Na diverse politiekorpsen organiseert de Nederlandse Politiebond dit jaar nu voor het eerst een landelijke iftar (maaltijd die na zonsondergang wordt genuttigd tijdens de islamitische vastenmaand ramadan)

logica: Respect proberen te verdienen met toegeeflijk gedrag, en dit is grensoverschrijdend, volkomen ongepast, want de politie vervreemd zich hiermee (nog verder) van de niet moslims, toont zich zwak ten opzichte van moslims en is zo in alles contraproductief.

Moslims zullen dit zien als zwakte. De Nederlandse politie is bang voor ons. Ze kruipen voor ons. Ze organiseren onze iftar voor ons. Die kun je makkelijk domineren. Nederlanders zullen dit zien als het zoveelste signaal da de politie niet functioneert om de samenleving te beschermen.

Conclusie: De politie functioneert niet in Nederland.

3
4 purelogica

Stelletje slappe hap ambtenaren.

3
5 Wild Rover

Een grote schande!

4
6 Jan met de korte achterlul

@5

Denk dat ze van hogerhand aangestuurd worden, zie het aanmoedigen van hoofddoeken en we willen meer islam personeel.

2
7 Voorzittershamer

Ik heb altijd juist enorm veel respect voor de politie en ander personeel dat orde en veiligheid handhaaft. Echter roepen ze wel negativiteit over zichzelf af, bijvoorbeeld weer door de onzin van een 'verbindende maaltijd' (maar ook bijvoorbeeld het niet serieus opnemen van bepaalde aangiftes). De politie moet doen waarvoor ze betaalt worden, orde handhaven. 'Verbinden' hoort geloof ik niet bij het takenpakket. Zeker ook het feit dat tegenwoordig alleen met de islamitische cultuur 'verbonden' dient te worden, is me een doorn in het oog. Waarom niet met Surinamers? Antillianen? Joden? Moslims lijken tegenwoordig wel de enige erkende minderheid.

1
8 Yisrael

** gebruiker verwijderd **

Misschien wel onder politieke druk, ik sta er niet meer van te kijken.

9 gebruiker-verwijderd

Hysterische reacties weer waaruit maar weer blijkt dat veel mensen hier helemaal geen flauw benul hebben waar de politie voor staat. De slogan die de politie hanteert is :waakzaam en dienstbaar. De formele uitleg van de politie is als volgt:

"De politie is er altijd. Voor een veiliger Nederland.
De politie beschermt de democratie, handhaaft de wet en is het gezag op straat.
Waar nodig biedt de politie de helpende hand. In noodsituaties grijpt zij dwingend in. Waar anderen een stap terug doen, stappen politiemensen naar voren. Als dat nodig is met geweld, desnoods met gevaar voor eigen leven.
De politie werkt actief samen met burgers en partners. Zij heeft oog en oor voor wat er leeft in de samenleving. De politie is er voor iedereen."

Waakzaam en dienstbaar.:"

Ik citeer: "De politie werkt actief samen met burgers en partners. Zij heeft oog en oor voor wat er leeft in de samenleving. De politie is er voor iedereen."

M.a.w. dit is een direct gevolg van een beleid wat de politie al meer dan een decennia hanteert. Was de gemiddelde politieman in de jaren 80 nog een John Wayne type, gewapend met een stok die menig protesterende hippie hardhandig richting het ziekenhuis sloeg en er een enorme afstand bestond tussen de samenleving en de agenten van weleer heeft de politie, terecht, geleerd van hun fouten en hebben zij in toenemende mate zich gericht op samenwerking. Nieuwe wijkagenten werden ingezet die daadwerkelijk met de mensen in zijn/haar buurt begon te overleggen hoe bepaalde problemen op te gaan lossen met uitstekende resultaten tot gevolg.

Bovendien organiseert de politie in Amsterdam al 15 jaar een zogenoemde iftar. Begin juni kwamen daar 1400 mensen samen tijdens de ’grootste politie-iftar van Europa’, waar ’in oosterse sferen’ gezamenlijk de iftar werd genuttigd. Op video is te zien dat tijdens dit samenzijn een imam een gebedsoproep deed. Als een dagdeel onder slechts een deel van de politie die deel neemt aan deze happening eenmaal in het een jaar resulteert tot meer wederzijds begrip dat juich ik dat alleen maar toe. Net zo goed dat ik het toejuich dat politie van louter repressief beleid nu met krakersgroepen communiceren en met bewoners van meer verloederde wijken. Dat resulteert alleen maar in meer begrip over en weer en nog belangrijker, op z'n amsterdam's gezegd, minder gezeik.

De gespeelde verontwaardiging doet mij dan ook niets, dit is iets wat al jarenlang plaatsvindt, en niet elke dag, en niet voor elke politieagent. De hysterische moord en brand retoriek kan ik dan ook totaal niet plaatsen.

28
10 Drumpf

Soms vraag ik me echt af wat de intenties zijn van sommige bezoekers op nieuwskoerier.nl. Uit sommige commentaren lijkt het wel dat sommige mensen daadwerkelijk hopen op een 'clash' tussen bepaalde bevolkingsgroepen in onze samenleving. Alsof de samenleving daar op zit te wachten.

Zie Frankrijk en dan in het bijzonder Parijs. Aangetoond is dat er zoveel discriminatie speelt onder de politiekorpsen in Parijs richting de bewoners van de buitenwijken in Parijs dat dit niet bijdraagt tot een betere verstandhouding. De kersverse president van Frankrijk heeft dit begrepen en wil dus, terecht, de repressieve politiebeleid totaal omgooien.

Zie Amerika, zelfs al verleen je medewerking bij een arrest als donker gekleurde medemens ben je nog niet zeker of je er levend uitkomt. Het rigide beleid is volkomen doorgeslagen in veel korpsen in Amerika, het netto resultaat, weer een etnische clash tussen politie en protestanten en een enorme schadepost voor ondernemers die weer geconfronteerd worden met gesloopte winkels....

Het is allemaal onnodig of het kan tenminste met drastische stappen beter vergaan wanneer agenten zich meer conformeren met de verschillende bevolkingsgroepen in een samenleving (welke dan ook) i.p.v een afstand te creëren waardoor de politie alleen maar in de positie terecht komt waarin zij geen flauw benul meer hebben hoe de samenleving in elkaar steekt, een samenleving die zij nota bene ter diensten moeten zijn.....

M.a.w. prima zaak. Wederom, gewoon een kwestie van gezond pragmatisme en gezond verstand gebruiken. Hulde aan de politie.

18
11 Drumpf

@11

Als een kerk de politie uit zal nodigen voor het nuttigen van een maaltijd ter ere van dankdag voor het gewas zal de uitnodiging afgeslagen worden onder het mom van scheiding van kerk en staat. Dus dat dienstbaar zijn geld niet voor iedereen.

4
12 Voorzittershamer

waarom zou je meedoen met de bizarre fantasie van religekte ?

1
13 Magna Carta

@10 ja en daarom steken ze maar weer een politieauto in brand in Bos en Lommer. Omdat ze het zo fijn vinden dat de politie verbinding zoekt. Ga toch fietsen met die geitenwollensokken filosofie.

1
14 tellybelly

De politie is al lang niet meer neutraal. Houellebecqs scenario ontvouwt zich.

2
15 Mrs. K

@12 Voorzittershamer
Ik wilde ongeveer hetzelfde zeggen tegen @10 .
Je ziet toch ook geen politieagenten in de kerk. Wat voor een raar beeld geef je daarmee af ?
(wordt ik straks gearresteerd als ik zondagochtend niet naar de kerk ga? krijg ik een hogere boete als atheist?)

Politie moet zich verre houden van religie en van politiek. Wat is dit voor gekkigheid?
Alles (blijkbaar) om maar een "lastige doelgroep" te paaien...Als die mensen (moslims) zich niet normaal kunnen dragen moeten ze opgepakt en berecht worden.

3
16 Natayo the Bobcat
17 netcat

Belachelijk, respect dwing je af door op te treden tegen tuig en dan wel keihard optreden.. dit knuffel gedrag is om te kotsen en mijn respect neemt nu nog verder af.

1
18 Zeekomkommer

Decennia lang de botsing van cultuur .. Stop de leugen van links en de omvolking door de EU.

2
19 sparta

@8 Daar ben ik het ontzettend met je eens, het vervelendste jongetje van de klas wordt steeds beloond door excuses te vinden voor zijn gedrag.....totaal verkeerde insteek van aanpak! En daarom krijg je juist de scheef verhoudingen binnen de maatschappij.

0
20 Vrijbuitertje

Leerkrachten zouden hun mond eens open moeten doen. Te veel leerlingen zijn thuis geindoctrineerd met dat ze nooit hoeven luisteren naar een kafir. Dat zijn de leerlingen die dag in dag uit, jaar in jaar uit iedere kans aangrijpen om de les te verstoren. Dat heeft de kwaliteit van het onderwijs enorme schade toegebracht.

0
21 Soare

Gaan die agenten ook verf gooien bij het Holifeest van de hindoes? Natuurlijk niet. Moslims bereiken met hun tactiek van uitlokken, beschuldigen en eisen dat ze op ieder gebied een absolute voorkeursbehandeling krijgen.

0
22 Soare

De politie top van Amsterdam wordt beinvloed door Islamieten. Is pas nog op geenstijl verschenen. Het respect voor de politie is bij mij zeker diep gezakt.
Ik snap ook werkelijk waar niet dat er vanuit de politie geen mensen opstaan die hier kritiek op leveren.

1
23 Amrock

@10 & 11. Ik begrijp de goede intentie van uw betoog, doch zoals in voorgaande reacties al eerder is aangehaald, het politiewerk moet gescheiden zijn van kerk en staat. Dat een aankomend politiefunctionaris of een persoon die een andere functie bij de Rijksoverheid wil gaan vervullen, de "belofte of eed" moet afleggen (voor gelovigen: "Zo ware helpe God almachtig..") is, geloof ik al meer dan 100 jaar bij wet geregeld. Tenslotte, we waren in "ons" deel van Europa, op wat atheïsten na, overwegend christelijk.
Dat er in de loop van jaren, door verschillende redenen en/of omstandigheden andere geloofsculturen de westerse samenleving zijn binnengestroomd en dat er dan tussen sommige culturen, laat ik het een beetje nuanceren, wrijving bij de oorspronkelijk bevolking ontstaat, is inherent.
Gezien het feit dat er de laatste jaren binnen de islam verschillende stromingen een andere ideologie zijn gaan aanbidden, maakt het voor de westerse wereld moeilijk om het kaf van de koren te scheiden.
.
Een overheidsorganisatie als de politie moet mijnsinziens geen "zwakkere" culturen gaan knuffelen. Hier hoort neutraliteit bovenaan te staan.
Een agent die altijd PVDA heeft gestemd, wordt nu toch ook niet geknuffeld en in de watten gelegd omdat zijn partij zoveel zetels heeft verloren?
.
Nogmaals: geloof en politiek hoort niet thuis in/bij het uitoefenen van een overheidsfunctie.

1
24 Rig de Goeiste

@3 mohamlul was een pedofiel en moordenaar, om die reden zou de politie zich afzijdig moeten houden.

1
25 case

@23
Ik denk dat ze dan geen deel van leven meer hebben want dan worden ze door de top en hun eigen 'collega's' zwaar belaagd. Dan ben jij de roepende in de woestijn en je kunt wel bedenken wat daarmee gebeurt!
@25
Daar stapt men gemakshalve simpeltjes overheen. Heeft niets met de islam te maken zullen ze wel zeggen question
Wat ik mij ook afvraag, wie betaalt deze onzin allemaal?

0
26 Bleke Betty

.
Ongelooflijk, is het verkapte vreetfeest/relfeest voorbij, gaat notabene de politie eten met de daders. Respect politietop is helemaal weg. Spijt met de agent op straat!

1
27 Ook maar gewoon een duts

Gaat de politie nu ook boeddhistische, Chinese, Joodse en Hindoestaanse feestdagen vieren? Dit is echt te idioot voor woorden. Zeker naar de hoofddoekjes discussie zou je denken dat het korps aan een neutraal imago zou werken. Dit straalt alles, behalve neutraliteit uit.

0
28 Rapunzel

@3 in welk land leef jij? Saudi Arabië?

De politie is hier helemaal geen religieus orgaan, maar een strafrechtelijk. Ook wordt er geen trouw aan god gezworen zoals jij misleidend beweert.

2
29 TedjeR

Als dit is omdat er meer moslima,s bij het korps moeten komen? Laat dit zien dat door de onderdrukking van uit de islam en omgeving daar weinig kans op is zonder feestje als tegemoetkoming. Ook kan je er dan van uitgaan dat de moslima die daardoor besluit bij de politie te gaan deze zeker niet neutraal is. Wil je dat bij een korps dat neutraal is? Dan vraag ik me af hoe neutraal dat korps is.

0
30 Rapunzel

Als dit een advies is van diversiteitsgoeroe Fatima Elatik. Is het een nogal eenzijdig advies. Hoe kan een moslima met een islamitische achtergrond diversiteit adviseren? Het resultaat van deze adviezen blinken niet uit naar verdieping in andere culturen en religie.

0
31 Rapunzel

@31
Fatima Elatik ... pffffff onvoorstelbaar dat deze faal moslima ingehuurd wordt voor een "Godsbedrag" uhhhh sorry in dit geval natuurlijk voor een "Allah-bedra. het is niet te geloven!

1
32 Bleke Betty

Wat een leuk initiatief om mensen met een verschillende achtergrond van lekker eten te laten genieten. Blijkbaar mag iedereen zo'n maaltijd organiseren maar de politie niet. Die heeft blijkbaar geen vrijheid van meningsuiting. Jammer! Terwijl de politieman / -vrouw zich dagelijks keihard inzet voor de maatschappij en velen ze ontzettend dankbaar zijn voor hun hulp bij diverse problemen / ongelukken.
Maar omdat ze een iftar organiseren ineens géén respect meer voor de politie? Waanzin!
Maar ja : als het met de islam of moslims te maken heeft zijn de meeste reacties weer ongelooflijk voorspelbaar.

3
33 Wijhuis

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

20 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

1 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

1 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

"BBB blijkt er een aparte omgang met de realiteit op na te houden."Zet Joop en Bnn/drama op de plaats van BBB en dan klopt het .Want daar ...

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Koop allemaal een elektrische auto zeiden ze is goed voor het milieu zeiden ze.Plaats de oude meter terug die op muntjes ging ....

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

Een joodse Nederlander bestaat niet .Een Nederlandse jood wel....

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Pornhub ThreesomeVintage Xxx MoviesSexvodeReshma PussySexse LezForcedpornRough FacefuckingJuliana ColumbianaJapanese HentaiVideos Sexe FrançaisMature Wife NakedJobless Reincarnation PornBrazzer XxxBooty SexFellucia BlowTomboy XxxAdultfreecomixInxx PornNaked Fat WomenSoankbagBahu PornOzzy SparxChubby UpskirtPorn.comicBest Animated PornPornos De SexmexOnlyfans Vídeo GrátisPakistani Nude GirlsRaw AnalChaturbare Big BoobsBridgette B.Marcy Diamond PornGracie May GreenGay Chineese PornXvideo Desi VillageMilf On Bang BusMonster Girl Hentai MangaArabic AnalsexAbella Danger BjMz NaturealHentaivideoArousrHard Painful SexAnalvids FistingGay Porn HypnotistIndian Hot Web Series SexBeasialityFace SmotherSunny Leone BbcInfluencersgonrwildNewtransnudesEmelie CrystalKerala XxxxxGym Xx VideoDani Daniels XxSupergirl Xxx An Axel Braun ParodyForcedthreesomePorn RedrubeGame Porn ComDeepfake P O R NShadyshainarae PornJay RomeroAunty XxxxxSex Video Indian ActressCharls DeraHunilation PornMyley Cyrus NakedBody Builder XnxxTitsnudeRussiannudesCzech Public AgentJavhubWorld Star PornHot Older Nude WomenMarriagesexMyanmar Sexy MovieEvilangelChaturbate.cpmPuppiwi LeakedLesbin Porn VidioBlack Actresses NudeNuxxxIndian PirnBbc ImpregnationIndain SaxJin Ping Mei MoviePreñagos MedellinDdfnetworkingMature Naked SelfiesHq PornaDesi Latest Porn VideosJija SexBangbus MilfHottest Korean NudeHell Knight IgridAsshole Behind ThongCams4 FreeTeresa Palmer NakedTyler FaithNamita HotHemastarMonika Mancini NudeMiss Princess KayNaughty America Friends MomBangla Bf Full Hd VideoSon Forced Mom To Sex VideosDestiny DevileVsleria KayXxx Hd Video Best QualityPorn Video Step Mom And SonCojiendose A Su HijaTelugu Heroine Meena Sex VideosPakistanu PornKaranjeBlack PussiesFemboyfuckedChaos MenVery Very Hard Sex VideoTwitter Blow JobsDesi Gand PornDesi Pron MmsVideos Of Naked MassageMileena Glory HoleNaked OrgyPorn GifsGenderx PornPorn Star PicSpankbang Mind ControlTit CumshotMike18Best Gay Sex PositionsAdutworkOnlyfqns GratisSchool Ki Ladkiyon Ki Blue FilmSquirt From AnalLaxmi SexIndianmothersexCheating Full Porn VideoNipple Torture PornForbidon PornKorra Fel RioPainful Sex Gif18 Adult GamesBrazzers LongestSlutcamPornor BrasilAmber Jane PornHd SexceXvdieosAlt Yazili Pornoizle