door Inter in Buitenland  ·  37 Reacties

  • 26
  • 880x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Waar een wil is, is een weg.....

1
1 LoydMorris

Natuurlijk kan dat. Is nog eenvoudig ook: een pragmatische i.p.v. een sentimentele benadering.

2
2 Bokkerijder

Het kan niet alleen, het moet zelfs. Buiten dat migranten hun land van herkomst moeten gaan opbouwen in plaats van in Europa hun hand op te houden is in het Schengenverdrag vastgelegd dat buitengrenslanden de grensbewaking van Schengen moeten borgen. Er staan zelfs sancties op; buitengrenslanden die grensbewaking verzuimen kunnen tijdelijk uit Schengen gezet worden volgens het verdrag.

1
3 Ruud100

@1 we kunnen ook de helen Somalische kust bewaken tegen criminelen met een Nederlands fregat dus waarom de Middelandse zee niet.

1
4 Ruud100

Natuurlijk kan de illegale migratie gestopt worden.
Maar dat willen de partij-toppen in Noord-West Europa niet.

Er is in de EU al decennia BTW-fraude. Wel 100 mrd euro of meer per jaar. Wordt niets aan gedaan. De inkomsten uit BTW-fraude worden geherinvesteerd.
De georganiseerde misdaad , bijv. Italiaanse maffia, diversifiëert ongetwijfeld en werkt samen met Turkse, of Arabische maffia.

Dan is het opzetten van mensensmokkellijnen bijzonder lucratief. Klanten betalen niet alleen voor de boottocht, maar voor het vóórtraject en het traject binnen Europa.
Regeringen stellen grote bedragen beschikbaar voor opvang , voeding en huisvesting. Maffiosi in Italië bellen met elkaar, dolenthousiast over de grote bedragen die ermee gemoeid zijn.
Charitas, politiek en maffia gaan in Italië, en daarbuiten, traditioneel samen


Ik ga er inmiddels vanuit dat tenminste hele delen van politieke partijen in Europa plat zijn voor de georganiseerde misdaad of, erger nog, ertoe behoren.

En dat is ook logisch: de misdaadsyndicaten hebben zovele jaren achtereen miljarden kunnen verdienen aan de BTW-fraude , waartoe de EU alle mogelijkheden heeft opgezet : dat geld komt bovengronds. In Zwitserland, in Duitsland, in Zweden, in Den Haag, in Brussel. Juist in landen waar je de maffia niet verwacht en waar eigendomsrechten beschermd zijn.
Want je wilt als gangster niet bestolen worden.


Rutte, Buma, Pechtold, Asscher, Merkel of Juncker; ze zijn meedogenloze mensen.
Onder het mom van doden die vallen, houden ze de migrantenstroom in stand. Het volstouwen van de boten, d.w.z. er lijkt voortdurend plaatstekort, houdt de prijzen hoog.

Kijk naar Nederland, kijk naar Duitsland, migranten kunnen duizenden euro's betalen voor de reis, maar hier vindt nooit een vermogenstoets plaats. Zelfs geen screening op terrorisme, want bij een goede screening kom je altijd veel te weten over de persoon. Ook dat hij valsheid in geschrifte pleegt en een migrant is, die valselijk een beroep doet op het vluchtelingenverdrag.
Ook dat hij zijn verblijf best zelf betalen kan.
Dat wil de regering niet: iedereen die de maffia betaald heeft, krijgt verblijf in Nederland (of Duitsland).
Screening de verstrekking van uitkeringen en toelagen in de weg. En daar incasseert de georganiseerde weer een deel van.
Beter is het dat de klanten over de hele wereld rondbellen dat je in Nederland grote bedragen geld krijgt.


En laten we wel zijn, de migratiecrisis duurt nu al 3 jaar. Hoeveel mensensmokkelbendes hebben de EU-landen opgerold? Geen enkele. En de Nederlandse politiemacht ligt door Rutte al 5 jaar op apegapen.


Rutte, Pechtold, Buma: wil het echte maffiamaatje nu opstaan? Alle drie?

1
5 marielouisevankleinmareslag

Weer typisch novini-topic...

27
6 uahoera

@3
en aangezien brussel het zelf niet zo nauw neemt met de verdragen ,want die staan bepaalde onderhandelingen in de weg en gaan ze dus gewoon om de verdragen heen,maakt het niet uit wat er in een verdrag staat en moet het gezond verstand het overnemen en ingrijpen in iets wat anders de ondergang van de meeste landen in de eu zal worden.
ingrijpen en stoppen deze waanzin is geen vraag of het wel of niet kan maar is een noodzaak geworden wilt men nog enigszins iets redden.

0
7 ongelovenloos

Jammer dat Oosterrijk geen vloot heeft en een schout bij nacht. Dan kunnen zij beter eerst beginnen de duizenden terug te brengen naar de thuislanden. Dat zal een hels karwei worden, een persoon per vliegtuig lukt in de meeste gevallen al niet.

0
8 briand

Deze generaal heeft helemaal gelijk. In Brussel heeft men natte dromen over een eigen Europees leger maar we zijn als Europa kennelijk niet eens in staat een invasie van ongewapende mensen tegen te houden. Dit tegenstelling is wel bizar. Het heeft er dus inderdaad alle schijn dat de WIL ontbreekt om deze invasie van Europa te stoppen en dat is eigenlijk nog erger dan de invasie op zich. Als onze overheden niet meer bereid zijn om onze levenswijze en economie te redden en te beschermen tegen invloeden en gevaren van buiten dan zijn we bij voorbaat kansloos.

0
9 PFL

Als er zo gehandeld wordt al die generaal zegt, dat komen de mensen ook niet om op zee. Wanneer beginnen ze er is mee. Dit is niet houdbaar de nederland bewaken de somalische kust, de omgekeerde wereld. Het is gewoon mensonterend hoe ze dat maar door laten gaan. Is er dan niemand met gezond verstand? In de tijd dat alles kan waarom dit niet. Straks is er burgeroorlog want de mensen zijn het zat het cultuur verscil is zo groot en er is zoveel onwil bij die mensen om te werken zeker. Dir is niet vol te houden.!

0
10 mooi weer

Gewoon het bootje terugslepen naar waar het vandaan kwam. Daarna de boot vernietigen.

1
11 Ikzeg:

"“Het beproefde idee van beschermde zones in veilige regio’s wordt immers in Syrië al toegepast”, zo licht Commenda toe."

Die "beschermde zones" zijn door US wederrechtelijk bezette stukken Syrië, waarbij zij beweren dat ze dat doen om onschuldige burgers en "de oppositie" te beschermen. De oppositie zijn de terroristen die Assad en al zijn medestanders willen vermoorden er in Syrië de US hun gang willen laten gaan met pijpleidingen.

Dus wil deze generaal de bootjesmensen nu misbruiken als smoes voor permanente legerbases van westelijke zijde in Irak en Syrië, neem ik aan? Of dachten ze ook aan andere landen?

4
12 Wendel

Het is de linkse push ... men wil stemgerechtigden binnen halen waarmee macht beter gegarandeerd is. De weerstand tegen de EU komt van Europeanen en dus moet de spoeling verdund worden. Het is een keiharde oorlogsdaad door de EU.

2
13 sparta

Natuurlijk kan dat en het moet ook, tevens dienen de anderen zo spoedig mogelijk teruggestuurd te worden,
Europa is knettergek.

1
14 Positivo

** gebruiker verwijderd **

Eigenlijk is het diep treurig dat de oplossing voor een politiek probleem van het leger moet komen.

15 verwijderd924924212

@15 Het leger en gooi er gelijk maar de ME bij .

2
16 gaulette

** gebruiker verwijderd **

Huh?

iedereen wil toch uit de EU hier?
en nu moet de EU opeens iets gaan doen wat 1 iemand oppert die zelf ook wel weet dat dat niet gaat gebeuren omdat het gewoon te duur is.

17 ---deleteduser---

Maar natuurlijk kan dat. Men gelooft alleen dat wat men wil geloven.
Dat geldt ook voor de genieën in Brussel hoor.

0
18 Al

@17 De reden dat men dit niet wilt controleren is omdat vluchtelingen en migranten big business zijn. Als de crisis onder controle is, hebben organisaties als FRONTEX niets meer te doen, krijgen gemeentes niet meer allerlei subsidies omdat er geen AZC's meer nodig zijn, enzovoorts.

0
19 Bluth

Ja dat valt natuurlijk niet in het plan van Coudehove kalergi ze tegenhouden.

0
20 meneer van het nieuws

@17
Ach wat heb je weer een eigendunk.
Weet je wat duur is? In jouw holle praatjes geloven..

1
21 Al

Weer een Oostenrijker.

6
22 Aart

Ik denk dat ie gelijk heeft en het met 80% terug gebracht kan worden met dat inzet en wilskracht.

0
23 Dian

Hoeveel schepen heeft de Oostenrijkse marine?

4
24 Aart

** gebruiker verwijderd **

Ik ben voor, hoor, hoe meer mensen worden ontmoedigd hun geld aan moderne slavenhandelaren te geven hoe beter. Dan kunnen ze dat geld gebruiken om thuis aan de slag te gaan.

Ik ben het onderwerp wat meer kritisch gaan bekijken na het zien van die huilebalk, die burgemeester van Palermo. En dat gehuil dat Sicilianen ook van verschillende stammen afstammen. Alsof dát een excuus is om Europa te laten overspoelen met mensen die hier nooit enige droom kunnen waarmaken.

"Het leger, omdat het moet!"

25 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@23
Het gaat gewoon om geld.

Zuunnig Nederland gaat dat niet betalen...

26 ---deleteduser---

De NGO,s vangen geld van de smokkelaars,deze bellen de NGO,s wanneer een bootje Lybie verlaat,,krijgen kop geld per geredden

1
27 praha

Wat een samenzweringstheorieën hier. Zou het niet gewoon kunnen dat het inderdaad de pragmaten tegenover de sentimentelen zijn? Dat er gewoon heel veel mensen in Europa zijn die bij hun opvoeding hebben geleerd dat wij het goed hebben en andere mensen kunnen (en willen) helpen. En dat deze mensen niet zo goed een grens kunnen onderscheiden wanneer het te ver gaat of er teveel vluchtelingen komen?

Ik snap niet dat het tegenwoordig allemaal zo zwart wit moet zijn. Het is heus niet zo dat er zoveel mensen zijn die Europa (of Nederland) willen weggeven aan mensen uit andere landen. En die mensen die laten we even zeggen pro-vluchtelingen zijn, zijn niet door en door evil en gedreven door allerlei complotten en maffiapraktijken. Die zien de gevolgen nog niet zo in.

Volgens mij werkt het beter met die mensen te praten en in discussie te gaan, dan ze af te schilderen als een stel landverradende criminelen. Daardoor gaan ze echt niet anders denken of zich anders gedragen en stemmen. Wat toch een doel zou moeten zijn als je vindt dat er nu paal en perk gesteld moet worden aan het aantal vluchtelingen wat we opnemen.

5
28 Eddo-Hendriks

Dappere man die generaal Commenda, hou die naam in de gaten, binnenkort generaal b.d.

0
29 supermax

Helemaal met hem eens.

1
30 Zeekomkommer

Ik denk echt dat de EU-leiders willen dat er zoveel mogelijk mensen naar Europa komen om de krimp van de Europese bevolking op te vangen. Een probleempje: er wordt meer naar kwantiteit dan naar de kwaliteiten van de immigranten gekeken, en of ze wel binnen onze westerse cultuur passen.

0
31 wiseguy

@17
Onzin !
Wat kost het om die kansloze "pareltjes" de rest van hun leven een woning, eten en uitkeringen te geven ? Niemand wil dat spul in zijn bedrijf aan het werk hebben, en ze willen zelf ook trouwens niet werken.

0
32 Heldere kijk op NL

Verstandige man maar waarschijnlijk de enige in Europa.

0
33 Kaksaboemsa

De weg is er wel, doch de wil van het eu gedrocht beslist anders. Brengt véél geld in hun laatje.

0
34 jessemy

Ik wil deze man in aan het roer!!!!

0
35 trotseoma

@28 : En wat vindt u dan van die "veilige zones" waar hij het over heeft? Iedereen leest daar maar overheen, terwijl het gewoon betekent: laarzen op de grond voor US of, onder dwang van hun, EU. Stroken land die worden gekoloniseerd, waarschijnlijk permanent, door het militair-industrieel complex, zoals Kennedy ze al noemde, toen hij iedereen probeerde te waarschuwen, ze vooral nooit teveel ruimte en bevoegdheden te geven, ze vooral ondergeschikt te houden aan democratisch gekozen regeringen.

0
36 Wendel

Zolang afgewezen personen niet uit eigen wil terug keren naar het land van herkomst, gebeurd er totaal niets. Zou uitzetting onder dwang gebeuren dan zal diep uit de buitel betaald moeten worden. Velen op dit draadje gaan er vanuit zet ze op vliegtuig en klaar is kees.

0
37 briand

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nicks R. Van
Bejaard echtpaar Nieuw-Zeeland gedood door ram

Dat beest stond op ramkoers!...

2 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Wedergeboren
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@14 Exact ja, dat was het, dank je. Afgrijselijke beelden, waar wij beiden nu weer door geplaagd worden. Echt een gebeurtenis...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Mevrouw Stemband
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@32 Nope:"The South Atlantic Anomaly (SAA) is an area where Earth's inner Van Allen radiation belt comes closest to Earth's surface, dipping...

7 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

wildersfan
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@29 Betrokken geweest bij 54 ruimte missies. Dat is nogal wat. Specialist op het gebied van de magnetosfeer....

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Schildpad
Timmermans stelt formatiedeadline aan rechtse onderhandelaars: vóór 1 juni moeten ze eruit zijn

Frans als grote smurf en dan Jette als brilsmurf, Jesse als moppersmurf, Yesilgöz als smurfin, Wilders als Gargamel en Caroline als Azrael.Ik...

8 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Vageali6888
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@23"Het ISS vliegt dagelijks door een deel van de Van Allen Belts"Nope, de ISS vliegt op 400 kilometer hoogte, de Allen Belts beginnen z...

10 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Malinois
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@11The burning Monk.Ik heb 'm ooit ook gezien.Ik moet er nu telkens weer aan denken.Die man bleef gewoon zitten zoals hij zat. Heeft g...

10 minuten geleden geplaatst door Malinois

Wedergeboren
Nazaten ‘tot koelie gemaakten’ willen excuses van koning Willem-Alexander: ‘Hoog tijd voor erkenning’

@15 Ja, dank je, dat weet ík wel. Maar volgens mij kun je beter 13 iets uitleggen als jeniet erg vindt, aangezien die degene is d...

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@29 Interessante man. En hij heeft ook een mooie rekenmachine. ...

12 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Snorrie
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@40 Dat was omdat beide partijen niet over de middelen beschikten om over een veel grotere afstand elkaar te raken?...

12 minuten geleden geplaatst door Snorrie

NK. App
Wedgies PornhubRussian Porn StarMacaulay Culkin NudeWww Fabswimgers ComClaire Evans GloryholeSex Hot Video IndianOld Bf VideoPriya Ka XxxKorean Hard Sex VideoLiseli PornolarıLuciana Milessi PornBrazzersfull FreeBest Porn ActorsFrench PorSexa Amateur FrancaisAnal GapingIndian Hidden Sex VideosOvertime Megan Nudes LeakedTv Woman Rule 34Free Porn Site SafeThe Wife NudeTsunade NudeHijra Ka BfMadgalkris NudeSalice Rose LeaksHot Girls SwimmingNaked Volleyball TeamLactating Pregnant LatinasWww Pronhd ComChina Movie Sex VideoBan XxxBdsm BreedingMia Khalifa Best Porn VideosIndian Didi SexMyfreewebcamBest Porn On NetflixTamil Bf HdModel XvideoPorn Twins SistersBj Swallow CompilationTiktok AdultFapstersTiktok.nudityAllie SinPenes FotosKannada Actress SexAmma Magan Sex Video TamilAssworship PovMmf HotwifeThick Ebony BbcPenthouse Pets NudePg PornBf Video RomanticIndian Massage SexPushing Taboo.comPornô DErection During MassageYoga Xnxx VideoNude BeautyRajasthan Ki Ladki Ki ChudaiMitani AkariWww Marathi Sex VideoOpen Six VideoEster BronChu Meng ShuEmily Hampshire NudeCatdi B PornXxxsunyXexy VedioPorn Nice ButtBf Dekhte ChaiPornogonzoVideos Of Sexual MassageHijab PornvideosPorn FleshlightMia Melano BbcPiblic Humiliation PornVoyeaur VideosBeurettes ComLight Skinned NudesMia MilanoFive Nights At Freddys FutaDaisy Taylor CumsTrisha Paytaa Only FansKennamatta NudeJija Sali KaRavendevineSite Pornô Ao VivoKaye Beckinsale NudeSexo PornográtisTube PerverzjaXnxx Bhabhi VideoXxx Indian 16Cyberpunk 2077 PornVebrator PornJessica DeeXnxx Desi NetBlue Film BangladeshRandi Bajar Sex VideoMay Thai Porn VideosVídeos Pornos De DominicanasErothorDarren JamesKala Sex VideoSkuddbutMalayalam Aunty Hot SexDownload Video BokepFree Porn MalayalamPanochas CalientesBig Natural TitsSkip The Games OcalaTasha RigenPorn MelaNaked Couple SleepChloe Difatta Onlyfans LeakedWife Ki ChudaiHardcore Sexy VideoGhetto Black TubeNaotecontoSekxxDog Porn ComicsBengali Desi Boudi BfDevar Sex With BhabhiNeked TeachersGood NudesRomi Rain XnxxChris CharmingPrison HentaiCollectionof BestpornSites Like ListcrawlerTelugu Sex Videos Hd ComCouple Hot Romance VideoCutepussy PicsIndian Porn Video DownloadBeegcoomBruno Dickemz OnlyfansNatasha Nice XhamsterAdult MagazinesMasapornSteph Oshiri NudeNaughty Sex ComKaamwali Ki ChudaiBlood Xxx VideoShakira AssDesivideocomXhamsterdesiMilada Moore NudeHot Sexy Aunty SexSunny Leone Sex Full VideoMaturesex Massage