door Likopstuk in Politiek  ·  21 Reacties

  • 5
  • 503x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Waarom komt die Depla de laatste dagen zo vaak in het nieuws?? Is dat de beoogde opvolger van Asscher die daarom even in de spotlight gezet moet worden?!

0
1 Topperz

Nu de lievelingetjes van de PvdA na jarenlange elke verbeelding tartende pampering massaal voor DENK hebben gekozen, probeert de PvdA in een andere vijver te vissen. Alles voor dat luxe baantje op het pluche. Ze draaien er graag 180 graden voor.

1
2 Soare

@1 En zelfs die Depla snapt niet dat de partij zich niet hard maakt voor de arbeider.
Maar het ziet er wel naar uit, of het moet zijn dat hij ook even zijn vijf minuten faam moet hebben

0
3 Hein2

Breda had vroeger meestal een VVD burgemeester. Daarna is het bergafwaarts gegaan. Helaas word er in Tilburg voor de gemeenteraad verkiezingen een nieuwe burgemeester naar voren geschoven. Zogenaamd heel transparant en het allerliefste een vrouw. Zo blijven de naweeën van de PvdA nog lang doorwerken.

0
4 Verwonderd

Ha ha ha
Wat een btiljante observatie. Misschien moeten er toch eens toelatingseisen voor politici worden ingevoerd. Alleen middelbare school of vage alfa studies zijn schering en inslag binnen de politieke partijen. Binnen een gemiddeld bedrijf is de postkamer nog te hoig voor ze gegrepen. En dat moet dan de grote vraagstukken van onze tijd oplossen.

0
5 Goedemiddag

"Laten we dat na, dan negeren we een van de belangrijkste vraagstukken van de huidige tijd."

Doordat zij decennia lang niet anders hebben gedaan is er juist een tweedeling ontstaan,en nu gaat de PvdA ons even vertellen wat we daar aan zouden moeten!?
Deze voormalige arbeiders partij heeft geen bestaansrecht meer....

0
6 Hangingmen

De ergste onzekerheid ontstaat doordat ONZE overheid ons allemaal ondergeschikt maakt aan islamieten, vooral wat betreft het voorkeursbeleid voor islamitische ambtenaren en islamitische politiemensen. Hun dus in een positie van gezag plaatst over autochtonen. En ze dan ook nog voortrekt op allerlei ander gebied, met name financieel en qua vrijheid van levensstijl.

Het is dus de houding van de overheid in dezen die de burgers het meest beangstigt, lijkt mij tenminste. Als ze wisten dat de overheid de eigen burgers nooit zal laten vallen of kwaad doen, zag het er anders uit.

Maar de eigen overheid heeft de eigen burgers allang laten vallen en kwaad gedaan. Net nog las ik een verhaal over een man van bijna 60, die vanaf zijn 15e heeft gewerkt, en die vanwege drie hernia's verlamde voeten heeft en daarnaast bijna doof is. Hij wordt binnenkort geopereerd maar hoeveel beter hij zal worden is twijfelachtig. Intussen is hij eerst in de ww gekomen, toen bij UWV, en als hij straks in een activeringstraject zit, waarvoor hij gewoon is goedgekeurd door de UWV-arts, zal hij 28% van het minimumloon ontvangen voor volledig werken. Tenminste, zolang hij meewerkt aan het traject. En aangezien hij niet kan, zal men beweren dat hij niet wil, de uitkering stopzetten en het dossier sluiten. Dat is standaard procedure, ettelijke gevallen zo.

Mensen kreperen maar, en als ze het duidelijk niet redden, kunnen ze een vernedercursus doen om met geld te leren omgaan, krijgen ze toestemming om een lening voor hun schulden te vragen bij de kredietbank tegen een fikse rente die ze dus niet gaan kunnen terugbetalen. En intussen, tijdens die cursus, wordt de deurwaarder en de huisbaas niet stopgezet, dus zijn ze nalatig omdat ze de cursus niet afmaken aangezien ze inmiddels op straat wonen. Eigen schuld, geen nieuwe cursus. Waar ze dus toch al niets aan hadden.

Naar de rechter kan ook niet, de vergoedingen van advokaten zijn zo laag geworden dat ze er niet voor kunnen werken, en mochten ze dat toch doen krijgen ze niet meer dan één uur vergoed. Heeft Opstelten nog even op de valreep geregeld, waarbij hij duidelijk zei, dat het nou maar eens afgelopen moest zijn met criminelen die tegenstribbelen, wat nou advokaat.

1
7 Wendel

Ik vind het voor de PvdA een aardig realistisch stuk.

Natuurlijk is er de gebruikelijke sneer naar "xenofoben en populisten"; feitelijk naar iedereen die het oneens is met de ongeremde instroom van uitkeringsgerechtigden die we de laatste 30 jaar hebben gekend.

Maar dit klinkt toch als iets van zelfreflectie van de PvdA:

"De PvdA heeft het hier niet gemakkelijk mee. Want die onzekerheid is mede ontstaan door de komst van de islam. Een geloof dat is opgekomen door de komst van grote groepen allochtonen die vanuit hun achtergestelde sociaaleconomische positie als vanzelf een thuis vonden bij linkse partijen als de PvdA. De PvdA lijkt het daardoor moeilijk te hebben om de onzekerheid die wordt veroorzaakt door de opkomst van de islam, te benoemen. Want die onzekerheid benoemen, lijkt bijna een veroordeling van de groepen die zich juist in een achterstandspositie bevinden. En die vanuit een emancipatiestreven terecht onze steun nodig hebben.".

En hier beging de PvdA een grote fout. Om de moslim te behagen, werden aan de ene kant de financiële geneugten van de sociaaldemocratie uitgedeeld, maar werden de progressieve aspecten gemakshalve achterwege gelaten.

Subsidie geven aan buitenlandse nationalistische belangenorganisaties was een grote fout. Zij hebben integratie niet bevorderd, maar verhinderd.

Strijden voor hoofddoekjes en moskeeën was fout, want zij zorgen voor de ongewenste versterking van Islam, die in alles lijnrecht tegenover de moderne Nederlandse samenleving staat.

De strijd voor behoud van identiteit werd een vrijbrief om niet meer te integreren.
De hoofddoek werd een vrijbrief om vrouwen achter te stellen.
De moskee werd een vrijbrief om haat tegen het westen te prediken.

De vergissing die de PvdA maakt is dat de Islam de moslim helpt om tot meer succes en vrijheid en maatschappelijke status te komen, maar het omgekeerde is het geval.

De Islam moet daar waar deze hoort: achter de voordeur.
Integratie betekent niet dat je geen moslim kunt zijn, maar het betekent wel dat je de Islam thuis laat.

Verder heb ik het idee dat de nieuwe kijk op zaken bij de PvdA niet zomaar komt aanwaaien. Het is dit of opdoeken.

0
8 Sterke

Onzin Depla, de mensen zien de PvdA niet meer zitten omdat ze zich scheel moeten betalen voor buitenlanders, en dat er steeds meer bezuinigd word op de ouderenzorg, en jullie gedragen je als salon-socialisten, jullie hebben helemaal niets meer met arbeiders.
En dat is begonnen met KOK, die zich voor deed als socialist maar eigenlijk een kapitalist was, kijk maar wat voor baantjes hij nu heeft.

1
9 WHuls

@8 Dus heeft @2 gelijk. Even je standpunt veranderen omdat je niet je geld/baan kwijt raakt.
Is wel een grote verandering in een korte tijd als je dit echt geloofd dat het op waarheid berust is.

0
10 etymologie

@4 Het liefst een vrouwelijke moslim, want het is zo erg dat er geen moslims geschikt zijn voor die functie en daardoor voelen moslims zich minderwaardig en we zijn daarom racisten. Dus huppakee een moslimse vrouw en alles is weer goed. LEkker doorgaan met het land te verkloten.

0
11 etymologie

Kan de pvda zijn klep houden? Het zijn de onbetwiste kampioenen kalf-demp-putters. Zelfbeklag en alom zelfreflectie als het allang te laat is om de verdwaasden van de samenleving weer terug te halen in hun electorale rode doodskist. Triest gewoon dat conclusies achteraf gemaakt worden wat bewijst dat ze naast het verlies van hun totale geloofwaardigheid dus ook geen visie hebben. Ja, misschien eentje: hoe houden we de broodpolitici aan de vreet in de baantjescarousel.

0
12 Rolmops

Ja joh geef iedereen de schuld behalve je ruggengraatloze naïeve flutpartij.

2
13 Dian

@1

Omdat hij iets doet.

3
14 No newstoday

Wat een randdebiel... de onzekerheid is ontstaan door dat een partij die links en sociaal beoogde te zijn rechts and asociaal beleid heeft uitgevoerd nadat ze in het plusch zaten.

1
15 FonTok

Ik maak me er niet druk over.
Het is hun partij , niet de mijne dus ze zoeken het maar lekker uit.
Ik begrijp niet waarom niet- PvdA- stemmers daar druk over maken .
Alle grotere partijen hebben hun crises gehad.
Niks nieuws aan .

3
16 No newstoday

@15

Mensen die anderen die ze niet erns kennen een " randdebiel" noemen , geven aan in welke hoek ze zitten .

5
17 No newstoday

@11

Ik ken vrouwelijke moslims die zich slimmer uiten dan jij.

4
18 No newstoday

@17 als je onzekerheid toeschrijft aan de Islam dan ben je redelijk onnozel. De PvdA is niet door die zogenaamde onzekerheid afgerekend en gekelderd met 20 zetels. De PvdA is gekelderd omdat ze niet luisterden naar hun achterban. Daar heeft de hele Islam niks maar dan ook niks mee te maken. Het is Swamson die de partij samen met die geitewollen sok van een voorzitter Spekman de partij naar de kloten hebben geholpen. Blijkbaar wil Depla nog steeds de werkelijke feiten niet onder ogen zien. En waar staat dat ik hem niet ken? Je neemt zomaar iets aan wat je helemaal niet weet of kunt weten.

0
19 FonTok

ik kan de pvda wel uitleggen wat er mis is: ze zijn huichelaars, ze staan nergens voor, alles moet eerst in de top besproken worden voordat er eenuniforme boodschap mag worden gegeven, waar ook zo weer van afgeweken kan worden als er commentaar komt,, niks is een breekpunt: jullie zijn ineens proglobalisme, pro-arbeidsmigratie, promultinational, proEU, maar geen van jullie achterban is meegegaanmet die draai naar rechts neoliberalisme. nee mensen die niet meegan met de draai zijn ineens gevaarlijke populisten die het verpesten voor de rest, want alleen gutmenschen mogen een stem hebben. jullie hebben daarmee jezelf uitgeschakeld, als je links wil stemmen heb je SP of PvdD, voor rechts of midden zijn er ook echte opties...ik kan geen reden bedenken waarom iemand ooit nog op jullie zou stemmen

0
20 StoopidMonki

Demoslimkrant? Laat maar...Next!

0
21 Moetffmijneikwijt

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

En geen enkele imam of moslim familielid of politicus van Denk bv, doet zijn mond open. Ze laten dit soort laffe grafvolk gewoon hun gang gaa...

zojuist geplaatst door Marrie1

LoydMorris
Reisadvies voor Frankrijk van groen naar geel om dreigingsniveau

Altijd weer die verdomde Finnen die dreigen en de boel komen verzieken. . . . ...

4 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

21st Century Guy
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Als je een Europese databank zou hebben , zouden deze figuren al getraceerd kunnen zijn, inderdaad opvallend dat familieleden en bekenden zwijge...

12 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Weetal
‘Laagvliegen door luchtmacht boven woonwijken in Eindhoven en Veldhoven wél gevaarlijk’

@1Ik denk niet, dat burgervliegtuigenzo laag over woonwijken vliegen.Vliegtuigen in een scherpe bocht enlagere snelheid (landing)kunne...

12 minuten geleden geplaatst door Weetal

GreyB
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Geschokt??LOL.. diegene die hem nog niet door hadden waarschijnlijk....

13 minuten geleden geplaatst door GreyB

21st Century Guy
‘Landverrader’, ‘Proleet!’ Over parlementaire vechtersbazen als NSB’er Rost van Tonningen

Zie je gewoon een vrouw met een hoofddoek "Iraanse stijl"dus afhangend....

17 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@2Ik denk dat zoiets inmiddels al gebeurt ...

21 minuten geleden geplaatst door Rinze

LoydMorris
‘Laagvliegen door luchtmacht boven woonwijken in Eindhoven en Veldhoven wél gevaarlijk’

Zou een overvliegende C-130 van de KLu echt meer gevaar opleveren dan een laagvliegend vliegtuig van Transavia, Ryanair, TUI, Corendon? Of i...

28 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@3 Helaas. . . VOL En wat mijn buurtjes aangaat, zij zijn het inmiddels ook aardig zat aan het worden. Zij begrijpen heel goed dat het o...

34 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Indian Aunty Romance VideoKoreanpornoHoneymoon NudeEporner.cokTelegra PornCommics PornChanel SantijiXaxy VideoAdele SexyPameka RiosApril O Neil Tmnt PornEllaknoxShara_dreamsSusanna Gibson LeakedSunny Leon Ki ChudaiHello Google BfKayla SynzOwen Gray PornCreamy PussiMujeres EncueradosBalveer SexAlana LuvSexx Big BootyPaladinspornWww Sex Film ComLesbian Massage SexOld Man And Girl XxxApni Bhabhi Ko ChodaDasi SxxRita Ora NudaSaoise Ronan NudeBig Titted BlondsJapaneseeroticaAngela White SquirtingBdsm Tu EBrazzers Xvdeos18 Years PornBig Boobs HardcoreTelugu Erotic MoviesAbbydowse OnlyfansZoe Perry PornNude Leslie BibbMausi Ki Chudai Hindi MaiJyothika Sex VideoSexy Massage VideosJodi Sex VideoRekha Mona Sarkar PornNilsa Prowant NudeApril O'neil Porn ActressZoey LunaEbony Cumshot CompilationSweet SeenerPrinces Leia PornCheating HousewivesMila SantosFran FfxiiPore XxxYoufreepornNepali PornstarsAndhra Aunty PukuWhere To Watch Porn VideosWifewithbbcAdult Porn AnimationsTime Stop HentMichelle MarshHantai CartoonJemontremasextapeX Videos Only FansXvideos MatureJessicatalystic NudeChichisexIndiankinkygirlسکس دنیDragon BallxxxOnlyfans BoobiesNight_of_revengeMet AryXxx Tamil MoveAdult FinderShegods TubeAmateurs SexesDaughterswapsCamera Caseira ComGina Carano HottestForc Anal PornBrazzers Pornstar NameAbigail Deveraux XxxPorn GreatestGiantess BooruJoung Porn StarsSexmodel ComAmouranth Sex TapeThreesome GifUrindianbae OnlyfansRoja PornShaving PornWww Indian Girl Sex VideoAmari Gold PornMicronesian PornSalena Green Vargas PornPorn Panty PicsBella Knoxx PornDutchxthinGracyanne Barbosa NuaLana Rhodes ThreesomeRole-playing PornBoobsexCfnm MilfCece Capella PornstarVendtaculotteAcompanhante PornJapan Ki Sexy FilmIshowspeed PornFree Pornos On YoutubeStallion PornPorn AsiaticheFast XxxDesisexvideocomLaxi LoveSling BikiniTyoutAunt Cass NudesToropprnoHussiepass ComPornhdefInteriacial PornTisa TellsNude Beach PitchersGina Michaels NudeChastity Cage PornCarol Connors PornAngela White OfficeXxx Indian Best VideoXxxایرانیList Crawler Las VegasAunty Pussy ImagesOld Xvideo ComDigital Playground MoviesAptil OlsenPorn VidzPornstares TubeDungeon PornSex JangalPorn No 1Xxx DivSex With MalayaliVintagepornhubSpanking BangWalked In NakedRape Mommy Porn