door Keulen in Buitenland  ·  79 Reacties

  • 3
  • 669x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@34 JackKropotkin

Heb ik ergens een vergelijking gemaakt tussen Israël en Nazi-Duitsland??

Nee.
Dus verzin geen onzin.

Wel heeft de Internationale Gemeenschap na de Tweede Wereldoorlog een aantal afspraken gemaakt en verdragen gesloten om in de toekomst te voorkomen dat er weer zoiets kan gebeuren.
De Processen van Neurenberg zijn gevoerd. De Vierde Conventie van Genève, het Handvest van de VN, enzovoort zijn (óók door Israël) getekend. Het Internationaal Gerechtshof is opgericht. En ga maar door.
Iedereen heeft zijn stinkende best gedaan onder het motto: 'Nie Wieder' !

Israël negeert die afspraken en overtreedt die verdragen.
Israël begaat dus oorlogsmisdaden.
En oorlogsmisdaden mogen niet onbestraft blijven!!

13
51 Uit Den Haag

@5
"Het nederlandse Centraal Buro voor de Statistiek houdt zich nu al bezig met tellen hoeveel huizen er door Joden gebouwd worden"

Haha wat een fail, het is het Israelische (C)entral (B)ureau of (S)tatistics.

En als het al ons eigen CBS zou zijn, dan zouden ze het CIDI helpen dat ons ook informeert over Israel. Want de feiten over die huizen, die kloppen gewoon. Daar zou het CIDI dan blij mee moeten zijn. Toch??

Het Israelische bureau voor statistiek is trouwens een kei-betrouwbare bron, waar je ook kunt terugvinden dat het Israelische verkeer 150 maal zoveel slachtoffers maakt als heel het terrorisme van de Palestijnen. De werkelijkheid is dus dat men er veel harder dood gaat door auto's dan door Palestijnen die joden de zee in drijven.

Het Israelische bureau voor statistiek helpt je om zaken in perspectief te zien.

Zo kun je er ook leren dat 4 miljoen joden sinds 1900 van over de hele wereld naar Israel zijn getrokken, dat is waar ze nu huizen voor bouwen. Dat zijn echt geen oorspronkelijke inwoners.
Ze houden dat goed bij, want ze zijn trots op de "terugkeer" naar Israel van mensen die daar nog nooit eerder waren. Maar zo is er dus ook bewijs dat de over-overgrote meerderheid van joden in israel geen oorspronkelijke bewoners zijn. Ze komen zelfs van totaal verschillende continenten aangewaaid.

6
52 HenkG

@34 JackKropotkin

Je schrijft:
Over die nederzettingen : Israel moet daar voorzichtig mee zijn, maar ondertussen is Judea en Samaria wel gewoon een deel van Israel.

Je bevestigt dus mijn kritiek.
Israël heeft de GROND ingepikt.
Maar de bijbehorende bewoners accepteert Israël NIET.
Nog erger: die treitert Israël weg.
Stap-voor-stap,
Meter-voor-meter.
Huis-voor-huis.
Burger-voor-burger.

De Israëlische kolonisten leven onder een burgerlijke wetgeving.
De niet-Israëliërs leven onder de laars van een militaire bezetter.

Een veroordeling waard volgens het Internationaal Gerechtshof in Den Haag in haar voorlopige uitspraak over de plaats van de Israëlische muur.
En een regelrechte oorlogsmisdaad volgens de (ook door Israël getekende) Vierde Conventie van Genève.

14
53 Uit Den Haag

@Elia

Het Oude Testament is een boek vol haat en geweld.
Het is maar goed dat wij het Nieuwe Testament hebben gekregen!

12
54 Uit Den Haag

@50 Ik vraag niet om boeken, ik vraag om links naar die egyptische geschriften.

Als ze bestaan zijn ze op het web te vinden. Alles in online tegenwoordig.

6
55 Elia

@53 Nee, Israel heeft die grond niet ingepikt, het heeft die grond veroverd toen het weer eens aangevallen werd door Jordanië, en Israel zich verdedigde.

4
56 Elia

@54 Lees hier waarom het NT leugen en bedrog is: http://BergZion.notlong.com

5
57 Elia

Even los van alle historische kwesties vind ik het jammer dat het conflict maar niet vreedzaam opgelost schijnt te kunnen worden.

0
58 Conclusius

* Verwijderd door de redactie *

59 niet-alles-geloven

@4 Wat doet Israël dan precies zoals de nazi's deden, maar dan op een kleinere schaal???
De bevolkingsgroei van Gaza is bijna de hoogste ter wereld!! Dus wat doen ze dan volgens jou??

http://www.un.org/apps/news/story.asp?NewsID=55855#.WUqomacUmUm

4
60 Snuggles

@17
De staat Israël heeft geen bestaansrecht , het is gebouwd op gestolen land, Palestijns land.

6
61 manpower

@61 Het enige probleem met die woeste kreet is dat dat land nooit en te nimmer van de palestijnen is geweest.

En voordat je iets van iemand kan stelen, moet het eerst van hem zijn, anders kan je het niet van hem stelen.

Je kletst dus weer onzin.

6
62 Elia

* Verwijderd door de redactie *

63 Elia

* Verwijderd door de redactie *

64 weerman

@32 :

http://www.antisem.eu/projects/eumc-working-definition-of-antisemitism/

Ik vind het eigenlijk zonde, dat ze teveel erbij hebben gesleepd, waardoor het geheel aan zeggingskracht inboet. En aan effect, uiteindelijk.
Het deel waar kritiek op Israel "as a jewish collectivity" ook anti-semitisch was, daar was toch wel twijfel over, juist omdat het gelijkstellen van kritiek op Israel en andere joodse instellingen afbreuk doet aan de kracht van de definitie. Immers dan mag je op geen enkele staat meer kritiek hebben, dat kan natuurlijk niet.

Er zijn nog wel meer onderdelen waar ik het niet mee eens ben.

0
65 Wendel

** gebruiker verwijderd **

Nou, wat een goed nieuws, al die Palestijnse metselaars, tegelzetters, loodgieters, schilders en cv-installateurs hebben werk, geld, inkomen. En die Palestijnse kerels die in die flutwoningen een luchtkoelding inbouwen, en elektrische neerdalende rolluiken, die hebben weer geld, inkomen, zekerheid.

Want wat je van ver haalt is lekker.

66 verwijderd924924212

Israel regelt de sancties in de wereld dus ontvangen doen ze niet aan.

2
67 Unpopular Opinion

** gebruiker verwijderd **

@61 . Oh, absoluut, gestolen land. Prima, kan niet beter. Gejat, ontvreemd, wederrechtelijk in bezit genomen.

En nu Pakistan, in 1948 op het bloed van al die hindoes en sommige moslims opgericht. Wat zeg je daarop? Een land, gestolen en ontnomen om daar een exclusieve staat voor moslims in te richten? Een land voor moslims, dus wat doen die voormalige bedoeïnen daar nog? Waarom schuiven ze niet aan bij hun broeders in Pakistaan?

68 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@52 . Wat bied jij de Iraëlers dan aan. Wat is jouw oplossing? Ik zeg, drijf de Arafatmensen gewoon weg. Dan zul je zien, niemand wil ze. Geen islamland zit te wachten op die armoedzaaiers uit dat plukje Gaza. Geen buurland wil ze huisvesten, geen land wil ze opnemen.

Wat heb je toch met die voormalige woestijnplanters? Wat hebben die mensen, die Palestijnen dan dat niemand, geen land zich over die Hamasknullen zich over die van godverlatenmensen wil ontfermen?

69 verwijderd924924212

@43 Genoegdoening??? Dat belooft nog wat. Hoeveel kilogram goud hebben de Palestijnen recht op uit Israël, als genoegdoening?

Of wordt er afgerekend met een ander metaal richting de Palestijnen dan met goud?

16
70 Barbapapa-7,5

@63 Nu je over de BDS begint:

In ieder geval doet Nederland geen zaken met besmette Israëlische openbaar vervoersbedrijven zoals het Israelische Egged/EBS.

Het topic hier op NK:
https://www.nieuwskoerier.nl/news/145609-ov-concessie-prov-noord-holland-noord-holland-noord-stapt-niet-in-israelische-apartheidsbus

15
71 Barbapapa-7,5

Zeg buurman, ik zeg het maar even, maar ik ga morgen beginnen met bouwen van een huis op jouw grond, en daar ga ik dus dat stuk van jouw olijfboomgaard voor kappen. Nee, het zal best dat je het daar niet mee eens bent, maar ik ga het wel doen. Ja, dag hoor buurman, bekijk het maar.

5
72 handsfree

@72 handsfree

Een goede samenvatting!

11
73 Uit Den Haag

@68 : Inderdaad is Pakistan opgericht op een deel van het grondgebied van India om eindelijk af te zijn van de eeuwige gevechten tussen moslims en hindus. Ik vraag mij ook steeds af, waarom dan wordt gedoogd dat de moslims nu weer in het huidige India rotzooi trappen.

Inertijd is er een regelrechte volksverhuizing geweest waarbij de hindus allemaal het nieuwe Pakistan verlieten richting India, maar omgekeerd zijn er wel wat moslims achtergebleven, meen ik. Gelukkig is India het enige land dat kan zeggen, als ze teveel heibel maken: ga maar naar Pakistan, als je het hier niet ziet zitten, daar is het voor.

2
74 Wendel

Het lastige met dit onderwerp vind ik, dat je zeer overtuigende verhalen kunt vinden die zeggen, dat de betwiste gebieden absoluut aan de Arabieren toebehoren, en net zo overtuigend dat ze aan Israël toebehoren.

Wat mij ertoe doet neigen, te vinden dat Israel de rechten heeft, is simpelweg de vernietigingsdrang van omliggende islamitische landen die letterlijk vanaf de eerste dag, dat Israël is gesticht, werd gemanifesteert vanuit de omliggende Arabische landen. Degene, die wordt aangevallen, is het slachtoffer, en heeft het recht, zich te verdedigen.

Ook vind ik de wijze waarop e.e.a. is verdeeld tussen Arabieren en Israël vragen om problemen. En Jordanië heette eerst Trans-Jordanië omdat het Britse mandaat, dat Palestina werd genoemd, eindigde bij de rivier. Het was ooit de bedoeling, dat de Arabieren daar bleven en Israel de rest van het gebied had. De suggestie, dat weldenkende mensen Israël zouden hebben vastgesteld met een dergelijk gebied vol knelpunten en een zo grote hap uit het midden, vol met Arabieren die daar helemaal geen staat Israël wilden hebben, vind ik zelfs ongeloofwaardig.

Ook vind ik dat een land na 80 jaar eindelijk wel eens gewoon geaccepteerd mag worden als zijnde een feit. En ik vind dat het typisch Arabische cultuur is om tot in lengte van dagen te blijven vechten om wraak te nemen over een al dan niet ingebeeld onrecht zonder moeite te doen zelf iets te maken van de situatie, die er nu eenmaal is.

1
75 Wendel

@75 Wendel

In alle afspraken stond dat Israël de rechten van de niet-Joodse bewoners NIET mocht aantasten.
Ook de Israëlische Hoge Raad heeft nog maar eens bepaald, dat Israëliërs niet zomaar grond en gebouwen in mogen pikken van Palestijnen die daar al generaties wonen.
Maar dit gebeurt nu juist wèl.
Deze Israëlische regering heeft bijvoorbeeld een wet aangenomen waarin staat dat Palestijnen méér dan 2.000 stukken grond en gebouwen kwijt zijn, simpelweg omdat Israëliërs die hebben ingepikt.....

De weerstand tegen Israël wordt juist door dit soort wetten telkens groter.

12
76 Uit Den Haag

@72 Handsfree Wat doet Israël dan precies zoals de nazi's deden, maar dan op een kleinere schaal???
De bevolkingsgroei van Gaza is bijna de hoogste ter wereld!! Dus wat doen ze dan volgens jou??

1
77 Snuggles

@77
Ze plegen een langzame genocide op het Palestijnse volk. Dat is aantoonbaar.

Met bevolkingsgroei heeft dat niets te maken, zoals je kunt zien aan het Joodse volk. Toch is daar door Hitler ook genocide op gepleegd. Of wilde je dat hier ontkennen?

0
78 manpower

@78 Zo, dus dat is aantoonbaar? Ik zou zeggen: Toon het dan maar aan.

2
79 Elia

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

1 uur geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
IndianxnxxsexAnal Creampie GangbangMother Son Incest StoriesCosplay NudedReddit LadybonersgwRoblox PormKabine NovinhasTainton TaraXxx WwcomSixi VidioExercise Xxx VideosBlacked Channel PageDesi Aunty Ki ChutArshi Khan XxxJapanese Yoga PornAnal OpenMom Sex KahaniyaOctavia Red PornHamster Gay PornIndian Park XvideoSapna Sappu New Web SeriesXxx Nude FuckNewsexmoviesNude SchoLanas Boobs成人 動漫Zoe Kravitz NakedSexy Prone VideoHelena DanaeAsian Mom PronFeet BukkakeAdultfriendfindeLatina 3someChini SexHdpornsexAirport Security PornSweet Sinner Full VideosMylflabsBur ChatVideo SexeXtremetoons69 Position PornNude Female BodybuildersJapanese Milf SexStasyqvrUndress.appTherealbrittfit FuckBig Boobs LanasRede Social PornCojiendo EsposasShe Sucked Me DryInnocentemmyRedhead Porn StarJesse Jane XxxHouse Maid Sex VideoBrandi Love And Mia MalkovaSleep Por NAnal Porn SexyDirtyshjpPapito HayesFilipina PornstarsBlondegummybear OnlyfansAj Fresh XxxKimi Wa Yasashiku NetorareruPriyanka AresSummer Rae NudeFull PornorMarta La CruftQueentits ComTits IntopsFemale CummingMy Girlfriend PornItalian Sexual MovieLena The Plug HotTchatche.comPornos BigMaximusjandariMia MaffiaLeah Gotti New VideoPorn HeadshaveCathy Heaven SexCheating GfpornManga EedditVidio DewasaxxxEuphoria Sex ScenesKysten Ritter NudeJonny Sins Sexy VideoHindi Audio Sex XnxxKiera KingJovencitasxxxAccidental Creampies PornEvilangevideoDanny Daniel뒷 치기Bhabhi Ki Chikni ChutGranny BukkakeHentaifatherReady Rough & Eager To PleaseCollege SlutsVintageerotica ForumsEmma ChoiceEmma StaletoAmateur Wives PornIndian Tailor PornXxx Sexy DoctorWww Group Sex ComNaked Women Doing SexBlondi MilfNisha Guragain XnxxHilde Osland NudePunishment PronSex Scene In MoviesAnal FantasyPornvideos PornvideosOriental PornSara Jean Underwood NudeStapdad PornWww Youjzz ComFriends Mom Xxx VideosPorn BabeePorn With StepmomSiccor PornEmpress Of Light PornTeresa OrlowskiHd Porn TueLive Sex WebcamC Fakes ComAngelika GraysDefloration XnxxHindi Gali SexTamil Sex Video Hd PrintPorn DealsHindi Actress BfKoriya Sex PhotoAman XxxAlejandra Quiroz OnlyfansScat PornfdThe NipslipGrupos De PunhetasBluehaze200Alexa MillsYellz0 PornLocal Girl SexWww.nxnnLauren German SexyKollywood Sex VideosCelebjihad.comrGlory Hole CummingPorno Em HqFb Sexy