door Inter in Politiek  ·  89 Reacties

  • 36
  • 1514x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Kunnen we niet eindelijk overheid en religie ECHT scheiden? Zou leuk wezen

0
51 Shangori

Amsterdam is al afgeschreven. Zonder extra subsidies en politieaandacht zou het niet eens meer bestaan. Motor van de economie? Eerder zorgenkind van de linkse heilstaat.

3
52 Sterke

@50

Als men behoorlijk paranoïde is kan men dat soort personen ook scharen onder onnozel, ik bedoel wie barricadeert zijn huis en gaat s'avonds niet laat over straat in Nederland? Dan is zo'n persoon toch echt paranoïde en laat zich leven door internet en niet de werkelijkheid!

6
53 Marc Anthony

@4 je bent herkenbaar question

1
54 Eastwood

@47 1000+++++++++++++++++

0
55 Shadowfox

@47 Ik maakte laatst een grapje over de kickbockslessen voor Marokkanen die gratis waren jaren terug, of is nooit veranderd geen idee.
Naja was geen grapje.
Maar pas geleden las ik ook dat ze voetbal ENN weer kickbockslessen gaan geven. WTF MAN
Die gasten krijgen nogmaals een enorme voorsprong op een toekomstige 'clienten' die de overvallen of ruzie mee krijgen om helemaal niks.
Ons land gaat echt naar de klote, zo zonde. Maja over zoveel.... jaar leef ik niet meer.

1
56 etymologie

@56 Niet te vergeten, dat het dit keer MIDDEN IN DE NACHT plaats vindt, lekker kickbox lessen geven aan kinderen van 16 17 18 om 3 uur snachts, wat is daar nu verkeerd aan? Niks toch, over 5 a 6 uur wordt je op school verwacht, maja who the fuck cares.
Je bent moslim, dus je hebt een reden dat je te laat komt, of inactief in de klas zit.
Laat staan voor moslims met gevaarlijke banen. Machines, of opletten of terroristen iets aan het doen zijn.
Zijn kunnen het zo even niet, omdat ze geen ETEN en DRINKEN tot zich nemen op een dag van 30+ graden. Man man man.

0
57 etymologie

JA heb veel spelfouten, normaal ook, maar nu komt het door drugs, genaamd bier, sorry en ik stop voor vandaag.

0
58 etymologie

@42 ik word steeds meer moslimoe

Kenmerken :snorloze baard,gehaakt mutsje,niet eten tussen zonsopgang en zonsondergang ?....

0
59 21st Century Guy

@39 : Lieg niet zo. Werken loont wel, tenminste als je het niet met behoud van uitkering doet. U blijft maar die leugen herhalen terwijl u allang weet dat het niet klopt. Omdat ook van de uitkering belasting wordt betaald, die belasting wordt teruggevraagd en vervolgens van het netto afgetrokken, en dat betekent zo'n 250 per maand van het netto af per alleenstaande uitkeringsgerechtigde terwijl een alleenstaande minimumloner sowieso al een veel hoger bruto heeft en ook veel meer aftrekposten, dus daar komt er juist tenminste 350 per maand bij. Verschil in het voordeel van werkende: 600. Terwijl die minimumloner dezelfde tegemoetkomingen krijgt, toeslagen enzo, als de uitkeringsgerechtigde.

Elke keer dat iemand de leugen herhaalt, wordt die alweer bevestigd bij alle lezers en moet ik wel het tegengif toedienen om het effect teniet te doen, anders blijft de haat/jalouzie/minachting tegenover mensen met een uitkering onterecht bestaan. Daarnaast wordt iedereen die ertoe in staat is, voor dat veel lagere bedrag nog tewerkgesteld ook, zonder arbo-rechten of uitzicht op een echte baan.

Schei nou eens uit met die hetze want dat faciliteert alleen maar de verdeel-en-heers politiek tegenover autochtonen en het ontduiken/verlagen van het minimumloon van overheidswege.

2
60 Wendel

In Amsterdammistan doen ze alles voor de arme "slachtoffers".

3
61 ikzelf66

Als tot nog toe fervent aanhanger van de SP, sta ik ervan versteld dat welke religieus getinte bijdrage aan welke instantie dan ook door een lid van de SP wordt goedgekeurd.
Onbegrijpelijk!

3
62 Mappie

Ik dacht, het is vast een vergissing of een muisje dat geframed wordt als olifant.

Wethouder Vliegenthart vindt echt dat er niks aan de hand is, hij begrijpt in de kern niet dat cultuur en sport wat anders is dan moslim-cultuur. SP doe hier wat aan, want deze man is niet geschikt voor zijn functie!

0
63 jch000

Zwemles is een goede zaak. Maar godsdienstlessen horen niet door de gemeente betaald te worden en horen ook niet thuis in het openbaar onderwijs. Op openbare scholen is het tegenwoordig normaal dat kinderen godsdienst krijgen. Zo verdwijnt het openbaar onderwijs via de zijdeur.

1
64 Laztiwitzs

Misschien raar maar het staat mij bij dat de bijbellessen zowel vroeger als nu gedragen wordt door de geloofsgemeenschap en niet door de hele samenleving! Waarom zou dat anders moeten zijn voro moslims? Als een kind van een oer nederlandsbijstands gezin bijvoorbeeld Fries zou willen leren dan zal deze dat toch ook zelf moeten betalen.
De pot alleen maar gebruiken daar waarvoor het bestemd is en anders maar helemaal afschaffen
een normale burger moet voor dit ook gewoon werken.

1
65 psje

waarom is dat niet gratis ?
Geld vragen voor koeterwaals onzin is toch fraude ?

0
66 Magna Carta

Minner van @62 .
Verklaar u nader a.u.b.

1
67 Mappie

En uiteindelijk komen uit die lessen verwarde mannen en vrouwen voort die blijkbaar les krijgen in spijkerbommen maken.

1
68 Magna Carta

Gaat goed zo.
Des te eerder breekt de pleuris hier uit.

1
69 Dachtutniet

@63 nou vertel eens wat is het verschil tussen cultuur en moslim-cultuur?

1
70 radicalenradar

Amsterdam is een nare stad verworden waarvan B&W en de gemeenteraad uitsluitend nog oog hebben voor wat de mohammedaan beweegt. Wat is de toegevoegde waarde voor Nederland als er gesubsidieerd(lees belastinggeld) Koranles wordt gegeven. Wellicht is het verstandiger en nuttiger als de mohammedaan Nederlandse taal wordt onderwezen.

0
71 nostradamus666

* Verwijderd door de redactie *

72 Captain Hero

Vreemde zaak.

Nu vind ik het prima dat er zoiets bestaat als lessen voor geloof en dat zeg ik als atheist zijnde... Simpelweg een principekwestie, als iemand les wil geven en/of krijgen over zeekomkommers of over het bestaan van Aliens die fluitketels op hun hoofd dragen moet dat gewoon kunnen. Daarmee kan je ook zien hoe het is gesteld met de vrijheid van meningsuiting en met het recht om specifieke opvattingen te kunnen belijden in een land. Oftewel, in welk land is er sprake van beschaving en in welk land is er sprake van een repressieve overheid? Dus lessen geven over geloof, prima, ik ben gelukkig niet zo bekrompen daarin, maar geld wat gereserveerd is voor armoedebestrijding lijkt mij geld dat moet besteed worden aan armoedebestrijding... en niet aan boeken c.q lesmateriaal voor godsdienstlessen omdat dit in mijn optiek niet overeenkomt met een basisbehoefte waar 'arme' lieden toch als eerste in voorzien zouden moeten worden; les in de taal (indien nodig), sollicitatiegesprekken leren voeren (indien werkeloos), eventuele bijscholing (voor meerkans op de arbeidsmarkt), aanvullende financiën voor voedsel, huur, enz...

@71
Ik kan hier stellen dat er niets klopt van de aanname dat de gemeenteraad uitsluitend nog oog heeft voor wat de mohammedaan beweegt. Dat is gewoon aantoonbare en pertinente nonsens.

Wel deel ik volledig je mening dat het nuttiger is om les te krijgen in de Nederlandse taal mocht er sprake zijn dat iemand deze nog niet beheerst. De taal kunnen spreken in het land waar je woont draagt immers ook bij tot armoedebestrijding, want kennis van de taal draagt bij tot meer kansen op de arbeidsmarkt.

0
73 Drumpf

@72

Je schreef: "De armoedepot is er om de hoogste noden en 1e levensbehoeften te kunnen bekostigen."

Mee eens.

0
74 Drumpf

@69

Je schreef: "Gaat goed zo.
Des te eerder breekt de pleuris hier uit."

Dat zal wel meevallen... Overgrote gedeelte van de Nederlandse bevolking is tevreden over zijn of haar leven en de welvaart in Nederland is van een dusdanig niveau, evenals de sociale zekerheden, niveau onderwijs, lage werkeloosheid en kwaliteit zorg, dat ik op korte termijn niet verwacht dat hier "de pleuris" zal uitbreken. Daarvoor vormen, gelukkig maar, de mensen die serieus een kort lontje hebben veruit de minderheid.

0
75 Drumpf

Ja, als degenen die zo'n aanvraag moeten beoordelen uit dezelfde doelgroep zijn met dezelfde prioriteiten.... dan kan er veel geregeld worden, meer dan normaliter mogelijk is en zelfs maar in de verste verten wenselijk. Dit zou nooit vergoed moeten worden, nooit! Betrokken bestuurders per direct ontslaan!

0
76 Bleke Betty

@18

Owwww, maar dan kunnen ze zwemlessen krijgen ipv godsdienstlessen....

0
77 Liwwie

Lijkt het maar zo -- of gaat iedereen er van uit dat dit een nieuw fenomeen is ?
Deze kosten en kosten van weekend-verblijf in internaten worden al 50 jaar door de Ned. overheid betaald.
Al vele decennia kregen allochtonen dubbele kinderbijslag hiervoor (Weet niet precies of dit inmiddels is afgeschaft).
Niets nieuws onder de zon dus -- behalve misschien dat het nu uit de "armoede-pot" wordt betaald.
Ik vraag mij af of Katholieken , Gereformeerden , Joden , en andere geloven --- ook geld krijgen voor godsdienstlessen.

0
78 Jalinda

@78

'Ik vraag mij af of Katholieken , Gereformeerden , Joden , en andere geloven --- ook geld krijgen voor godsdienstlessen.'

Die gaan meestal naar geloofsgerelateerde scholen. Krijgen ze het als vak....

0
79 Liwwie

Kan een arme atheïst nu trouwens ook knaken krijgen om kinderen te leren dat ze God een niet bestaand concept vinden?

0
80 Dzzzz

@80

Als je slim genoeg bent wel.

@78

Je schreef: "Al vele decennia kregen allochtonen dubbele kinderbijslag "

Je vergeet er alleen bij te vermelden dat dit gepaard gaat met extra kosten waar allochtone ouders met kinderen mee te maken krijgen. Kort gezegd, die kinderen kampen al met een achterstand, extra bijscholing is niet gratis. Als het credo is dat allochtonen zo snel mogelijk moeten integreren dan gaat dit vanzelfsprekend ook op voor de kinderen die in het begin tegen een flinke achterstand aankijken.

Extra financiering binnen die context lijkt mij dan alleen maar wenselijk.

4
81 Drumpf

Bespottelijk, dacht dat staat en geloof gescheiden was, laat elk geloof zijn eigen broek ophouden.

0
82 Rattocasi

@81
"die kinderen kampen al met een achterstand, extra bijscholing is niet gratis."

Waarom? Die kinderen hebben die achterstand omdat de ouders het verd.mmen om Nederlands te praten en hun inburgeringscursus helemaal niet hebben gemaakt niet hebben afgemaakt omdat het ze geen ene lor interesseert! Dan sturen allochtone ouders vaak hun kinderen een tijdje/jaren naar opa en oma of andere familie omdat ze de cultuur ed er goed ingestampt krijgen (ontvangen evengoed kinderbijslag en pgb ed.) waardoor ze nog verder achterop raken. Van mij mag de kinderbijslag per direct stop gezet worden voor kinderen in het buitenland en voor meer dan 2 kinderen.

0
83 Bleke Betty

@79
Die geloofsgerelateerde scholen zijn geen vervanging voor de geloofsscholing.
Op die scholen moet gewoon hetzelfde leerprogramma worden uitgvoerd , en is godsdienst maar een klein extra onderdeel -- het is meer dat op die scholen gelijkgeznden zijn geplaatst.
Er zijn trouwens ook islamitische scholen.
Maar (ook islamitische) ouders kiezen toch vaak voor de dichtsbijzijnde school.
@81
Kinderen die bij aanvang van de lagere school (hier in Nederland geboren) met een achterstand kampen , hebben dat meestal te danken aan de ouders die alleen maar Arabisch spreken thuis.
Er zijn ook Nederlandse kinderen of kinderen van een andere afkomst die een achterstand hebben , krijgen die dan ook allemaal een dubbele kindebijslag ?
Als u de financiering van een islamitische opvoeding zo belangrijk vindt , kunt u daar ook rechtstreeks aan doneren.

0
84 Jalinda

@78 Als ouders uit de doelgroep christelijke godsdienstles voor hun kinderen wilden, konden ze het geld uit dit potje er ook voor gebruiken. Het was vrij inzetbaar, voor individuele ontplooiing van de kinderen.

2
85 Smiling

Ik begin langzaam maar zeker de sp kennen te leren volgens mij net zo erg als de partij van de Allah

2
86 knorkokkie

Wat een ongelooflijke theedrinkende klootzakken lopen er toch rond in mijn Nederland bah.

0
87 Thomas

@84

Je schreef: "Kinderen die bij aanvang van de lagere school (hier in Nederland geboren) met een achterstand kampen , hebben dat meestal te danken aan de ouders die alleen maar Arabisch spreken thuis."

Dat gaat voor een deel van de ouders op, maar ik vind het eigenlijk een none discussie. Ouders moeten namelijk een inburgeringscursus doen en de Nederlandse taal leren, de meeste doen dit ook trouwens. Maar ongeacht of allochtone ouders moedwillig besluiten om de Nederlandse taal terzijde te schuiven bestaat er simpelweg zoiets als leerplicht voor kinderen. Wanneer kinderen, ongeacht de rede, met een achterstand kampen verdienen deze kinderen extra aandacht.Dat is niet alleen humaan en een simpele vorm van beschaving, het is ook nog eens verplicht op basis van de rechten voor de mens. Net zo goed dat zeer gewelddadige ouders die met alcoholisme kampen te maken kunnen krijgen met het gegeven dat zij of hij/zij zijn of haar kind of kinderen kan verliezen omdat deze in bescherming worden genomen.
Kinderen mogen nooit de dupe worden door de acties van de ouders. Dat heeft niets met linkse of rechtse politieke standpunten te maken maar eerder met common sense.

Je schreef: "Er zijn ook Nederlandse kinderen of kinderen van een andere afkomst die een achterstand hebben , krijgen die dan ook allemaal een dubbele kindebijslag ?"

Die hebben daar wellicht geen recht op maar wel recht op extra aandacht wat ook gewoon bestaat. Mijn broer had bijvoorbeeld problemen met lezen, van school uit werd daar een extra leerkracht op gezet, de kosten hiervoor werden door de school, en niet door mijn ouders, vergoed.

De enige relevantie m.b.t. de vraag "wie recht heeft op wat" is de uitkomst, namelijk dat kinderen, ongeacht huh afkomst, recht hebben op adequate zorg.Staat ook zo in de Nederlandse wet, en terecht natuurlijk.

Je schreef: "Als u de financiering van een islamitische opvoeding zo belangrijk vindt , kunt u daar ook rechtstreeks aan doneren."

De discussie gaat niet over islamitsiche opvoeding, het gaat over een subsidiepotje die voor, in mijn optiek, verkeerde doeleinden wordt gebruikt. Zoals ik al eerder schreef vind ik het niet kunnen dat geld wat gereserveerd staat voor armoedebestrijding gebruikt wordt voor godsdienstles. Toen de discussie uitweek over dubbele kinderbijslag voor allochtone ouders gaf ik enkel aan dat voor kinderen met taalachterstand deze dubbele kinderbijslag niet meer dan normaal is.


@83

Je schreef: "Waarom? Die kinderen hebben die achterstand omdat de ouders het verd.mmen om Nederlands te praten en hun inburgeringscursus helemaal niet hebben gemaakt niet hebben afgemaakt omdat het ze geen ene lor interesseert!"

Prima, maar het is niet relevant. Kinderen hebben recht op adequate zorg en onderwijs, staat zo in de wet en is een kwestie van goed fatsoen. Of ouders wel of niet met vermeende "kwade" intenties weigeren Nederlands te leren mag nooit als excuus gelden dat kinderen daarvan de dupe worden. Dat is niet meer dan logisch.

0
88 Drumpf

@88
U haalt zaken uit zijn verband.
U hebt het over kinderen van allochtone afkomst die recht hebben op adeauate zorg.
Dat klopt , zoals ook kinderen van Nederlandse afkomst dat hebben.
Maar die zorg moet voor iedereen in 1e instantie geleverd worden door de ouders.
De Ned. Staat helpt de ouders daarmee door kinderbijslag.
Maar de ouders zijn en blijven verantwoordelijk voor de opvoeding van hun kinderen --- en wie in Nederland wil leven , zal ook zijn kinderen een Nederlandse opvoeding moeten geven.
De problemen die het oplevert als dit niet gebeurt , ondervindt de samenleving dagelijks.
Eenmaal de leerlichtige leeftijd bereikt hebbende --- krijgen alle in Nederland geboren kinderen goed onderwijs om voor hen een weg naar deelname aan de samenleving te effenen.
Individuele gevallen die extra zorg nodig hebben om welke reden en van welke afkomst dan ook , kunnen daarvoor een beroep doen op de verachillende bestaande regeingen.

Maar dubbele kinderbijslag voor islamitische kinderen heeft daar allemaal niets mee te maken.
Dat heeft te maken met het bekostigen van een islamitische opvoeding.
Geen enkele geloofsgemeenschap in Nederland kan aanspraak maken op dubbele kinderbijslag om een Joodse , Katholieke - Gereformeerde , of wat voor opvoeding dan ook --- te bekostigen.

Dat dit hedentendage betaald wordt uit fondsen voor armoedebestrijding is een totale Gotspe.
Terwijl de voedselbanken gefinancierd en uitgevoerd worden door vrijwilligers en particuliere fondsen.
Het gaat niet om leerachterstanden van deze islamitische kinderen , of om deze kinderen goede mogelijkheden te geven om zich in de Ned. samenleving te kunnen handhaven.
Het gaat o Koranlessen en islamitische internaten die nergens anders op gericht zijn dan op een islamitische opvoeding ------ en dan vraagt men zich nog af waarom deze allochtonen ná 50 jaar , aangeland in de 2e , 3e, 4e generatie nog steeds niet zijn geïntegreerd.
Nouuuuuuu ---------- Hierom dus.
Ondat de Ned. Staat van Belastinggeld hun islamitische opvoeding betaalt.

0
89 Jalinda

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Immanuel
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@7 Verdedigen doe je op je eigen grondgebied, Ali;niet door je buurland binnen te vallen en de bevolking te verkrachten en te vermoorden.Wat...

6 minuten geleden geplaatst door Immanuel

Immanuel
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@3 Ligt eraan wat je bedoelt met "wie begon".Feit is gewoon dat de genocidale oorlogsmisdadigers van genocidepoetin een autonoom land binn...

9 minuten geleden geplaatst door Immanuel

elsemiek
Offtopic

@2681 Persoonlijker en kwetsender dan dàt, kun je mensen niet raken. "Dat is precies waar die gesjeesde. treiteraars op kicken , een hobby ma...

18 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Bleke Betty
Stoomtrein in Efteling stopt met stomen om klimaatdoel te halen

Leuk, een minner op de feiten. ...

18 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

elsemiek
Offtopic

https://giphy.com/gifs/malibu-rum-malibu-pineapple-l0K4lO4ehLGUzqH84Zo ik zit 😀...

27 minuten geleden geplaatst door elsemiek

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@88 Ja graag gedaan. Met een beetje inzet van beide kanten komen we mogelijk ets dichter bij elkaar. Alleen ik laat Wilders zijn poot stijf ho...

33 minuten geleden geplaatst door VBOH

Vageali6888
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@12Stel je een Rus voor met een verrekijker op z'n uitkijktoren , die zag sinds 1991 de zwaarbewapende knokploeg van VS/Navo 1500 kilometer ...

33 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

21st Century Guy
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@87 Dat zou nog een mogelijkheid kunnen zijn voor iemand uit zo'n land, maar ik zal eerlijk zijn , ik zou eerder kijken in christelijke, joodse ...

41 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@86 Het is inderdaad een vreselijk groot probleem. Ik heb helaas ook geen pasklare oplossing. Maar ik weet wel dat ook Wilders geen bruikbare o...

41 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
XxxponeDirty Talk CreampieIbradome ForumMia Khaljfa PornNamipornBlonde Blow JonGracecharis PornTelugu Actors XnxxAll Porn ComicesTiktok P O R NEtio PornBollywood Actress Blue FilmXnxx OnlyDdrunk PornIndian Desi Teen PornStrip Girl GameSlute LoadVanessa CageHandjob VXhemastar VideoJay_love_69 CamAnalvids VideosJapan With Big TitsLila Love XxxMalayalam Actress Sex ComJapanesewhoresFacial Abuse CryingTonic MuvesHemtai FoundryJohnny Sins Boob SuckIndian Adult WebsitePawg PmvBranlette RapideMelhores Filmes PornorNaked FamliyYurizan BaltranW XnxxSax OdiaParaprincess77Indian Army Girl SexJenna Jammison Porn4k PornovideoPoro NegrasWww/beeg.comPorn At BathroomDesk PornBukkake VideosPereiranas PrepagosReddit ClmJacquie Et Mic TvFotografias SexuaisSteffy Moreno OnlyfansCumshots UnderwaterSunny Leone Ka XvideoBhabhi Se RomanceTeen Dad XxxParis EscorteAlicia.jnsGirlfriemd PornDesi Aunty XxxxDesi Men PornInter Course VediosCarmella Wwe NudeFisted AmateurEscort OkcRealasians RedditAunty Removing ClothesWolf Of Wall St Nude ScenesSexy Asian NudesShemale PronCanais De PornosKaley Cocco NakedCali Carter NudeJodi West NewXxx EbonnyBrunettepornstarsBig BoodyNude Pics BabesBokep+indo+terbaru+2023Nude Celebs BestCelebrities DeepfakeCummin In HerHentaiwolfHima MeghaThamilsex VideoRule34 AnimatedXvideos Novinha Do TiktokGaymalwtubeZane's Sex ChroniclesTamil Nadigai SexGirls Night FallAnime Boob KissAliyah Hadid OnlyfansThick NipplesHamptster ComNude CameltoeVixen Pron VideoDiamond Jackson OnlyfansBi Black OrgyReelbooruNovinhas NudesSonakshi Sinha Ki Sexy FilmPotnhuubAnime Porn PicsHindi Sex Hd ComPresley HartAdultsvideoDp By BbcBest Free Porn GamesPorn Lesbian MassageRaven NudeTickle VideosBreast XxxFamily XxXnxx Xnxx ComCapriccio 1987Doja Cat ToplesSex Movi EnglishVideo Xxx MovieCumshot CompilKapri Styles AnalDimeracksMia Khalifa Anal PornKorean Big Tits NudeSexy Porn Video CartoonNyaasiWorlds First Porn VideoCucoldPenetration GifsDesi Bhai BahanSukihana NakedMara MariniVedeox1975xxxMom And Son Sex DesiHegre Art VideosTransgender WomanpornSelfie PornXmastherBlonde Teens NudesFuck Big AssFollado A Mi HermanaMolly SchadeVr NudeKorean Beauty PornPorn Pink ComSex AnalManon AzemAagnaalKunwari Dulhan Sex