Linda de Mol lachte om plasseksfilmpje Patricia Paay

Linda de Mol heeft het plasseksfilmpje van Patricia Paay bekeken en er flink over geroddeld met haar vriendinnen. De toon was lacherig. Dat bekent de RTL 4-presentatrice in haar column in de nieuwe LINDA, die wordt gesierd door een cover van De Mol én Paay. De Mol kreeg het filmpje ongevraagd opgestuurd door drie mensen, maar kon het niet direct openen omdat ze in een Thais kuuroord zat. Helemaal aan het eind van de dag kon ze het filmpje eindelijk aanklikken op haar hotelkamer.

Daar kon De Mol eindelijk weer even roddelen met haar intimi. “Ik geef eerlijk toe: ik roddelde lekker mee in diverse appgroepjes. Zo zeg, dat was effe een partijtje heftig, en dat op die leeftijd, en het dan ook nog laten filmen terwijl je een überbekende Nederlander bent! ‘Ze ziet er wel nog echt heel goed uit’, was het enige positieve dat ik erover kon zeggen.

De sensatiezucht in haar vriendenkring én de grappen waren niet van de lucht, aldus De Mol. “Toen ik las dat Patricia bij Eva Jinek zou aanschuiven, ben ik er die avond ook echt voor gaan zitten.

Door die uitzending veranderde haar mening compleet, aldus De Mol. Ze vond haar daar zo eerlijk en kwetsbaar dat ze er ongemakkelijk van werd. “Over het feit dat ik, als vrouw nota bene, lacherig en sensatiebelust gekeken had naar een filmpje waarvan de inhoud zo overduidelijk nooit voor mijn ogen bestemd was geweest.

De Mol vond het ineens afschuwelijk voor Paay en nodigde haar uit aan haar keukentafel. Daar zat ze met tranen in haar ogen. Ze voert nu actie voor duidelijkere wetgeving over het verspreiden van seksfilmpjes en -foto’s.

En dus sta ik op deze cover achter Patricia. Niet alleen letterlijk, zeker ook figuurlijk.

Patricia Paay laat weten dat ze De Mol dankbaar is: “Ik kreeg een lieve brief van Linda de Mol, waarin zij vroeg of ik mijn verhaal kwijt zou willen in het blad. Linda is een voorbeeld van een hele sterke vrouw en het betekende veel voor me dat zij liet weten dat ze achter me staat.”

Ik heb een dikke huid, mij krijgen ze niet klein, maar voor jonge meisjes die dit overkomt, zijn de gevolgen niet te overzien. Daarom werk ik mee.”

De nieuwe LINDA ligt vanaf morgen in de winkels.

Foto: LINDA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen