'PvdA moet brede volksbeweging worden' (nos.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Politiek  ·  40 Reacties

  • 1
  • 643x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

gewoon helemaal opdoeken is een veel beter idee

3
1 semperpenis

Opmerking van deze burgemeester: Volgens hem is de 'netflixisering' van de maatschappij een van de oorzaken van de instorting van de partij.
Depla zegt dat de samenleving uiteen valt in kleine groepjes die in hun eigen 'informatiebubbel' leven, met elk hun eigen partij.
De PvdA heeft volgens hem juist altijd gestaan voor verbinding tussen de verschillende bevolkingsgroepen

Zie je wel, het lag niet aan de partij, de kiezer zat gewoon weer fout.
O,o, die domme kiezers ook, ze snappen er weer helemaal niks van.

1
2 Hein2

Decimeren die hap.

2
3 Zeekomkommer

Knettergek.

2
4 Rolmops

De werkende Nederlander tot op het bot uitbuiten en opjagen en dan verwachten dat ze op je gaan stemmen. Gekker dan gek. De PvdA heeft zichzelf afgeschaft door z'n kiezers tot slaven te maken voor de niet aflatende instroom van ongeschoolde moslims.

3
5 Soare

Depla een echte bruggen bouwer van de PVDA. Nivelleren is een groot feest wat 29 zetels heeft gekost. Asscher moet lekker in stappen bij het rechtse prutellende " motorblok" zodat ook de laatste 9 zetels genivelleerd worden.

2
6 Dissident

** gebruiker verwijderd **

@5
uh nee, dat was Rutte 1, met Wilders en Verhagen, grofste bezuinigingen in jaren, namelijk 10 miljard.
http://www.ad.nl/economie/bezuinigingsteller-komt-uit-op-46-miljard-6-miljard-extra~a94a3892/

Rutte II was erg, maar iets minder erg dus.

7 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

vreemd he, schoppen tegen links, maar vooral linkse maatregelen willen.

8 ---deleteduser---

@7
Die veregaande bezuinigingen was ook de reden voor de val van Rutte 1
De pvv trok niet nog meer bezuinigingen vooral op de oudere zorg

Later zijn die veregaande bezuinigingen alsnog doorgevoerd onder de bezielende leiding van het 'linkse' kunduz akkoord.......

2
9 Hangingmen

Het Lenteakkoord, dat na de val Rutte-I werd gesloten door VVD, CDA, D66, GroenLinks en ChristenUnie, zorgt voor 10 miljard aan bezuinigingen in 2017.

2
10 Zeekomkommer

Dat was het ooit! Door diverse figuren,Kok,Bos e.a. is deze partij volkomen naar de kloten geholpen !

0
11 Tussenderegelsdoor

"multiculturele samenleving". Helemaal niets geleerd dus.

0
12 flauwekulallemaal

@5

O, dat is het : die ladingen caravans die voor , naast en bij huizen klaar staan .
En de enorme drukte die binnenkort op Schiphol wordt verwacht.
Dat zijn allemaal vluchtelingen, slaven van de PvdA , uitgebuit tot op het bot en opgejaagd, die er vandoor gaan .
( sarcasme off)

14
13 No newstoday

@9

Dat was een gewoon een fout door een club als de PVV er bij te betrekken .
Daar hebben ze in ieder geval van geleerd.
De PVV zou het kabinet gedogen en niet laten vallen als zij in bepaalde zaken hun zin zouden krijgen zoals het onuitvoerbare burkaverbod.
lees de twee akkoorden : 1 .het regeerakkoord , niet ondertekend door Wilders en 2. het gedoogakkoord wel ondertekend door Wilders
Met 1 had hij zich helemaal niet moeten bemoeien .Dat gebeurde niet in zijn naam .
Hij wou er gewoon af : angst voor stemmenverlies.
De twee overeenkomsten zijn vast nog wel op internet te vinden .

16
14 No newstoday

@8 .
Raar he dat links veel beloven voor de verkiezingen en na de verkiezingen 180gr. draaien en daar een keer erop afgerekend worden en dan vinden zij het nog niet hun schuld.

1
15 eigenmening

Nu nog die PvdA bestuurders wegjorissen uit die baantjes..
Exit met die salonsocialisten

1
16 Magna Carta

Het is me al vaker opgevallen dat er weinig fans van de PvdA zijn op dit forum. Wel een hoog PVV gehalte. Ik ben wel voor de PvdA. En ze komen er best weer bovenop al wil men er hier niet aan. Inhoudelijk wordt er natuurlijk niet gereageerd op de stappen die de PvdA zet om er weer boven op te komen. "Knettergek", "opdoeken die hap" en "op naar de 0 zetels" is wat ik lees. Misschien zou een enkeling eens een geschiedenisboek kunnen pakken en eens kijken wat we de afgelopen 100 jaar aan de sociaal democratie te danken hebben. Maar ja, daar moet je natuurlijk wel wat moeite voor doen. Ze hebben ook fouten gemaakt, geef ik meteen toe. Welke partij niet? Maar we hebben een alternatief. De PVV en DENK. Winnaars van de verkiezingen. Over 100, wat zeg ik, over 10 jaar staan zij enkel als voetnoot in de geschiedenisboeken en hebben we het er op een verjaardagspartijtje over. Weet je nog? Net zoiets als de CP, DS'70, EVP enz. Die zul je ook in de geschiedenisboeken tegen komen. Er zullen wel weer flink veel minnen op dit stukje komen. Maar denk er nog eens aan terug als over 4 of 8 jaar de PvdA de premier weer mag leveren.

15
17 Arista

Voor de PvdA geldt. Veel beloven weinig geven doet een gek in vreugde leven. Daarnaast spelen ze goedheiligman van jouw centen en zorgen zeer goedat voor zichzelf. Een kabouterclub.

0
18 de Leek

"moet de PvdA zich "volledig focussen" op de thema's werk en inkomen, zorg, milieu en multiculturele samenleving."
Vooral dat laatste. Hun paradepaardje dat voor eclatante successen heeft gezorgd.
Om met Barry Stevens te spreken: vooral doorgaan.
Dan kunnen we met 21 maart de laatste lokale restjes opruimen.
https://ontevredenburger.nl/21maart2018/21_maart_2018.htm

1
19 in holland

Een brede (!) volksbeweging met slecht 9 zeteltjes. Komt wel een beetje lachwekkend over. 50 plus wil ook vast wel een brede volksbeweging worden. Ambitie is leuk maar je hand overspelen is een beetje dom. Laten we eerlijk zijn . Niemand zit meer op de PvdA te wachten. Opheffen van de partij is echt het beste.

0
20 PFL

@17 . Resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst. Kijk inderdaad even naar de geschiedenis. Drees was van goede wil ook al deed hij hele domme dingen ( zoals een omslagstelsel invoeren voro de AOW zodat we daar nu grote problemen mee hebben) Den Uyl was helaas de eerste blaaskaak van de PvdA en Kok was de grote geldverslinder. Daarna kwamen slechts straatvechters en zakkenvullers als Bos en Samson bovendrijven. En tenslotte wist de PvdA niks beters op te hoesten dan afbreker Asscher die wel mijn werk (als ZZP-er) onmogelijk maakte maar juist aan de onderkant van de arbeidsmarkt niets deed om de arbeidsvoorwaarden te verbeteren. En als je dit alles overziet dan ontkom je niet aan de conclusie dat de incompetentie van de PvdA politici de oorzaak is dat deze ooit belangrijke stroming zijn bestaansrecht heeft verloren.

3
21 PFL

Volksbeweging? wat een raar woord voor grachtengordel. Groenlinks wil ook al een beweging worden, bestaand uit studenten die de wereld nog door een roze bril bekijken.

0
22 Voorzittershamer

En dan? Weer het volk bedonderen? Volksverlakkers waren en zijn het. Ze kunnen wat mij betreft door de grond zakken. Ze hebben tijd genoeg gehad om het tij te keren maar ze zijn gewoon blijven doorgaan met hun afbraakbeleid. Ik geloof niemand meer binnen die partij. Ze zijn geen haar beter dan al die andere partijen die eenmaal in het zadel een heel ander programma uitvoeren dan hetgeen je tijdens de verkiezingen is beloofd. Donder maar op met je PvdA !

0
23 FonTok

"De PvdA moet een brede volksbeweging worden", is het uitdragen van populisme pur sang. Dat is direct de reden waarom het niets meer gaat worden. Een politieke partij moet staan voor standpunten en idealen/stippen op de horizon/wereldbeelden/visie en dient op basis daarvan de keizer te overtuigen om op hun te stemmen. De PvdA wil blijkbaar 'bewegen' maar het is niet duidelijk waarheen, zolang het maar volks breed is.
De enige ambitie die hier uitspreekt is om weer groter te worden niet om iets te bereiken.....en dat is precies waar het fout gaat.

1
24 Salitos

D66 was ook ooit een partij op sterven na dood. Helaas hebben ze die club toen ook gereanimeerd ...

1
25 Garp

Die brede volksbeweging is er al geweest: de heftige krimp van de PvdA. Of was het niet genoeg?

0
26 kritischelezer

Ach Paul depla..
Die van sex in het fietsenhok met een VVD raadslid, een verhouding met een stagiaire op het gemeentehuis inclusief lovenest..
Ja die heeft wel verstand van verbinden question
https://www.trouw.nl/home/seks-in-fietsenhok-werd-politieke-rel~a9b3a652/

1
27 Magna Carta

@27

Toen werd er ook een bepaalde beweging gemaakt.

0
28 Voorzittershamer

@28 Wel typisch PvdA, flink naaien en dan wegwezen en de genaaide afserveren of ontslaan.

1
29 Magna Carta

@17

38 zetels binnen gehaald met een duidelijke Sociaal Democratisch geluid in 2012. Een coalitie gevormd met de Liberalen van de VVD en daarin duidelijk het VVD beleid uitgevoerd waar dus de kiezer van de PVDA duidelijk is misleid.

Een ezel stoot zich maar 1 keer aan de zelfde steen dus wens ik het restant van de PVDA na 40 jaar lidmaatschap het aller beste in de hoop dat ze hetzelfde beleid blijven steunen en dan pochen met Nivelleren is een feest en wij gaan bruggen bouwen.

0
30 Dissident

Dan zou je eerst moeten stoppen om VVD-light te zijn en het neoliberalisme moeten afzweren. Je zou een Corbijn of Varoufakis achtige lijsttrekker moeten aanstellen. Pas dan maakt het enige kans. Zoals de PvdA nu bezig is maken ze geen enkele kans.

2
31 Nos Calan Gaeaf (s7p)

Dat waren ze ooit. Toen gooiden ze zichzelf in de uitverkoop ten behoeve van de baantjescaroussel en kwam de SP op. Nu zijn ze er gewoon te laat mee, om nog op hun schreden terug te keren. Niemand gaat ze geloven als ze zeggen dat ze weer een echt sociaal Nederland willen. Ze zijn uitgekotst, hebben ze aan zichzelf te danken.

1
32 Wendel

@32
Ik had PVDA gestemd en ben overgestapt naar de SP.

0
33 hopefully

Wat een fijne website is dit. Bijna alleen maar aanhangers van Rutte en Wilders. Bij de volgende verkiezingen zeg ik ha, ha, ha en is de PvdA weer helemaal terug. Ik vind het wel jammer voor Henk en Ingrid, bejaarden, hulpbehoeven, etc. Die worden binnenkort definitief in de goot van de armoede getrapt. Eigenlijk kunnen met maar een Amerikaanse staat worden met Trump als president.

4
34 Kees van Barneveld

@17 het pvv gehalte is hier hoog omdat Calimero het hardst zit te piepen. Normaal Nederland haalt zn schouders op en reageert maar niet of nauwelijks meer. Bij deze ik wel om dit te melden question

4
35 BlackNinja

@34 De PvdA weer helemaal terug??? Zoek ff plekje in de schaduw , gaat u goed doen.

0
36 Doordenker

* Verwijderd door de redactie *

37 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

38 Captain Hero

It's the migration stupid!

0
39 greenmango

Netflixisering is een tegenreactie op het universele socialisme van de "democraten". Ze kunnen zich dus niet maar MOETEN zich dus OPHEFFEN!!

0
40 macreel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Oeps112
Peiling! NSC totaal VERNIETIGD krijgt geen enkele zetel in Europees Parlement

https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/peiling-nsc-totaal-vernietigd-krijgt-geen-enkele-zetel-in-europees-parlement...

6 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Strongoli
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Eén keer een dergelijk item met beelden plaatsen, is ècht wel genoeg. De reacties hierop vanuit verschillende achtergronden, blijven hetzelfde...

7 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Biscanna
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

Op de zeebodem, zou een mooie aanlegplek zijn....

9 minuten geleden geplaatst door Biscanna

icnivad
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Volgende maand laat hij er 100000 versneld door het coa heenwalsen en heeft dan de melding dat er 100000 woningen tekort zijn....

16 minuten geleden geplaatst door icnivad

Feldwebell
Poetin sluit aanvallen op NAVO-landen uit

@1 ScholZ...

17 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

RobP
Achterstandswijken willen rem op werklozen en asielzoekers: ‘Problemen stapelen zich op’

De betere wijken hebben meestal betere prijzen....

18 minuten geleden geplaatst door RobP

Feldwebell
Poetin sluit aanvallen op NAVO-landen uit

Poetin heeft de regie. Schols en Biden zijn een stelletje slapjanussen terwijl Macron is teruggefloten.We hebben een historische kans om een...

21 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

LoydMorris
GeenStijl: COA vestigt per direct "zoveel mogelijk statushouders in hotels, toestemming gemeentes niet nodig"

Menig Nederlandse ondernemer wordt inmiddels schatrijk door deze asiel-industrie. . . De belastingbetalende burger, dokt toch wel. . . ...

30 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

RobP
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@2 Dat lijkt me een strak plan. :-)...

35 minuten geleden geplaatst door RobP

MARCUSAURELIUS
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

Verbeteren helpt niet, dat trekt alleen maar nog meer parasieten....

36 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

NK. App
Bf Video PregnantIg Porn AccountsAnabel ReddReal NudesIndian Bhai Bahan Sex VideoHindi Mein Sexy Blue FilmDesi49 PornNatalie Mars PornShemale HentaiPlayboy Nude ModelsStacycruz PornIn Hospital PornAmish PornographyHot Sexy Girlfriend PornLizzie Brocheré NudeGranny Anal CreampieJav XnxxXvideos Brazzers Mom SonHiddencam MasturbatingDry Hump PornBegging For CreampieShantel FeyaAnika Alberte18 Hot Sexy VideoVeronica Leal VrXnxx InsianPornos LegendaRaiza Wilson HotNaughty America CollectionFamouse Male Porn StarsHot Black Sex VideosPornstory HindiLatex FemdomPorn TelegrmHentai My Mother VostfrFree Sex VJapanese Female PornstarsRasmikasexHindi Sexy AdultBlack Fat GuyRobecca Romijn NudeDesi Leaked PicsIndian College Girl X VideoKatrina Kapoor Ki Xx VideoVery Hard Porn VideoAriana Grande Leaked NudeLesbian Oral SezCerita Dwasa黄色 动漫مترجمة سكسVideo Jacquie Et.michel GratuitesHand Job GifsKaty Perry SextapeAunty Forced SexBbw Anal FistedBig Booty Ebony NakedLisaannpornCensored HentaiXxx BunkThaiflirtingBig Clit PicsSex MoanSexual CartoonPorn LivesGrandma CumingCaught In Public PornPorn Gay VideosArabic PornsPornô ViolêntoAplicativo De PornBar6ie6 NudeTop Porn VideosBrazzers StepsonAdultery PornFaith Lianne OnlyfansKeiran Lee NudeEscor PornHentail ParadisTelugu Gay ChatX Porn Video DownloadAsian Massage With A Happy EndingGentle Femdom PornSexyitalyPfree PornMegan Fox Leaked NudesMadison Fox NakedPaola Patton NudeNudeemily RuddCat Woman R34DevpornNadia Ali XSharon Lee PronJapanese Porn FilmPornvifeoNewest Latina PornstarsE-hentailNataliewonderPorn Cardi BBig Tits PMom Anx Son PornBangbrosblack PornSloppy Blowjob CompilationPorn Japan MilfBibblebratzBoy Girl Sex VideoFee PornX Sensual ComOlder Women MasterbatingNaked HotyMom Som CreampieCelebrity DownblouseFxpornhdWordstar PornElsa Jean BlowjobsHidden Nude IndianSezx VideoBest Boobs VideosXixx VidoDaftsex.cxomAsian Massage With Table ShowerTpowerxMinster BbcSexo Con CaballaAdriana Chechik BlackEbony FuckingIndian Anal SexPtaboo PornXxx PirnHentai ZeldaIndian Pron StarBhabhi Aur Devar Ki SexList Of Indian Porn SiteEnglish Couple Sex VideoAi Celebrity PornTeesexKendra Sunderland XvideosAsiastreetmeatNude Sierra SkyeHarley Quin Rule 34Daalischus PornVintage Sexy MoviesBold Porn VideosPorn With AbuseHoward Stern Nude ShowsPornostreaming GratuitChsturbSexiest CameltoesXxx LanPorn Video VillageNatasha Maljova