Media & TV

#Ophef! Ebru Umar schrijft column, mag niet van Twitter, alle moralisten boos

19-06-2017 22:41

 

“Dat is wat er gebeurt, als je als overheid niet nadenkt over massa-immigratie. Vooralsnog een ‘incident’, een ‘doelgerichte actie’ en uiteindelijk krijg je waar politici niet over willen nadenken maar wel over moraliseren: burgeroorlog.

Je kunt als land niet onbeperkt vreemdelingen importeren. Je kunt als land niet onbeperkt vreemdelingen tolereren.

Je kunt als land niet onbeperkt vreemdelingen respecteren. En je kunt als land al helemaal niet onbeperkt van je oorspronkelijke burgers eisen dat ze inschikken, de boel betalen en aanslagen uit naam van de islam ondergaan.

Doe je dat wel, moet je niet vreemd opkijken als ook de oorspronkelijke burgers het heft in eigen handen nemen. Met een busje op mensen inrijden. Op moslims inrijden.

In Engeland sloegen de stoppen door bij een Brit – je kunt het hem niet eens kwalijk nemen. Waarschijnlijk wilde hij gewoon een buurthuis. Of respect. Of een Miele. Of gratis geld. Of een huis.”

 

Ebru Umar schreef een column in Metro getiteld Burgeroorlog. Met daarin onder andere bovenstaande zinnen. En dat mag niet van Twitter ofzoiets dus nu zijn alle moraalridders met Prio 1 teruggeroepen van verlof.

Enfin. Lachen dus weer.

Hup Ebru, hup!