door Febee in Media  ·  144 Reacties

  • 7
  • 1079x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@76 Nietjezelf eruit proberende draaien door je eigen opmerkingen ineens aan terroristen toe te schrijven. In @62 geef je duidelijk aan dat terreur logisch is voor alle moslims, ook uit landen als Marokko en Algerije, vanwege wat westerse landen in Syrië en Irak doen.

5
101 Mrs. K

@100
Misschien is zijn punt wel dat de slachtoffers niets met de aanslagplegers te maken hebben waartegen de wraakactie bedoeld is...

3
102 Johnny

@101
Niet mijn woorden verdraaien om je frame te maken, a.u.b.

Ik stel duidelijk dat geen enkele terreur logisch of goed te przaten is.
wat ik ook stel, is dat het hypocriet is om te stellen dat wraak terreur van niet moslims terecht zou zijn, terwijl dezelfde persoon wraak terreur van moslims niet terecht vindt.

Ik stel daarnaast dat jij hypocriet bent, omdat je vindt dat wij ons hier wel aangevallen mogen voelen omdat moslim terroristen aanslagen plegen in onze buurlanden, maar dat moslims zich volgens jou niet aangevallen mogen worden als hun geloofsgenoten in hun eigen land worden aangevallen en geterroriseerd door ons westerlingen.

Maar ja, dat hoor jij natuurlijk niet graag hè, dat je zelf net zo hypocriet bent als je anderen toedicht.

10
103 Johnny

Ebru sta je er wel bij stil dat het misschien de bedoeling is van politicie om een burgeroorlog te creëren anders waren ze toch al lang voor hun burgers opgekomen!

3
104 Rattocasi

@102 Als ik een vraag aan iemand stel, interresseert me alleen het antwoord van diegene waaraan ik de vraag stel (indien hij/zij deze wil geven. want daarin is men geheel vrij). Elk andere reactie is slechts een suggestie op basis van vermoedens.

1
105 Generaal

Als je schrijft dat het voortdurend bombarderen van het Midden-Oosten het begrijpelijk is dat er een tegenreactie van moslims komt is de wereld te klein en is die Turkse de eerste die hier schande over spreekt.Hoe durft een linkse gutmensch dat te schrijven.

6
106 jantje van leiden

@7 Tienduizenden immigranten per jaar vind ik best massaal.Maar u vindt het wel kunnen dat er miljoenen immigranten in de eigen regio opgevangen moeten worden waar inmiddels al miljoenen immigranten opgevangen worden.

7
107 jantje van leiden

@5 Anderen kunnen tien immigranten al teveel vinden.Wie bent u om te bepalen dat ze gelijk hebben?

6
108 jantje van leiden

Deze gestoorde hysterica heeft kennelijk zoveel beperkingen, (waaronder een gebrek aan beschaving) dat ze denkt dat álles beperkt is.

Een gek. Next.

15
109 Biesbush

@109

U denkt dat NL over onbeperkte opvangmogelijkheden en financiering beschikt voor wie dan maar hiernaar toe wilt komen?

3
110 Borderless

** gebruiker verwijderd **

@110

waar staat dat ''onbeperkt''?

nergens dus. verdiep je even in de vreemdelingenwet van Cohen/PVDa
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2016/19/nederland-groeide-sinds-2000-weinig-door-migratie

111 ---deleteduser---

@76 dat is geen antwoord op mijn vraag.

Overigens spuit je een hoop onzin. De meeste onderdrukking en moorden op moslims gebeurt door andere moslims. Blijkbaar vind jij het prima dat de leidende stam in een bepaald land, alle andere stammen uitmoord. Dat was nl. de situatie. De kurden, palastijnen, jedzidi's en christenen in deze landen zijn daar een voorbeeld van. In alle andere gebieden de moorden tussen tutsies en hutsies, sjieten en soennieten. De partijen die onder deze volkerenmoorden lijdden hebben hulp aan het wetsen gevraagd. Volgens jou is die hulp onterecht verleend en hadden de leiders net als Mao en A. Hitler gewoon iedereen mogen uitmoorden. Om maar niet te beginnen over de slavernij en martelpraktijken in deze landen onder de dor jou zo geliefde regimes.

0
112 Merlinswit

Ophef ontstaat wanneer men de waarheid niet wil zien en daardoor niet kan accepteren.
Gewoon een gebrek aan realiteitszin van de hedendaagse problemen, de massa-immigratie en de haatdragende kant van de islamisering!

Nee ik ben geen racist maar een realist...........

2
113 ikzelf66

@107 Wat wil jij dan, al die miljoenen hierheen halen soms ?

1
114 Generaal

@111
Zo typisch dat je cijfers laat zien tot 2015!
Hier omdat je toch dol bent op linkjes cijfers van 2016 met de titel "bevolking groeit vooral door immigratie "

https://www.google.nl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2016/04/bevolking-groeit-vooral-door-immigratie&ved=0ahUKEwj9v4Xkm8zUAhUIIVAKHUwVCA4QFggkMAA&usg=AFQjCNHW6RDzMOw_MMdonrjyUgWUbAtCrw

Waarom gebruik je deze link niet, zelfde bron als jouw linkje nl. het CBS maar veel recentelijker?

Ohhh ik zie het al, het past niet bij jouw waarheid. De aanwas van immigratie is zelf hoger dan de natuurlijke aanwas. Tja........ik begrijp het!

question

0
115 ikzelf66

@114 Welke miljoenen? Wij laten geen miljoenen toe,hooguit 15.000 moet kunnen toch?

4
116 jantje van leiden

@116 Nee, moet niet kunnen. Nederland is een klein en reeds overbevolkt land.

0
117 Generaal

@116 En mijn vraag over die miljoenen is gebaseerd op uw eigen woorden in @107 :

""Maar u vindt het wel kunnen dat er miljoenen immigranten in de eigen regio opgevangen moeten worden waar inmiddels al miljoenen immigranten opgevangen worden.""

1
118 Generaal

* Verwijderd door de redactie *

119 Captain Hero

@116

Het zijn er toch iets meer dan die 15.000 van u.......in 2016 volgens de CBS 56.000. Dit zijn dan migranten met een verblijfstatus........

1
120 ikzelf66

@120 250.000 immigranten in 2016 waarvan 200.000 arbeidsimmigranten en terugkerende migranten 150.000 migranten die vertrekken naar elders.

8
121 jantje van leiden

Zie jij al een burgeroorlog? Ik heb de riek en de knuppel alvast klaar gelegd hoor! Mijn onkruidverbrander op externe gastank staat ook scherp op standje 10.

3
122 Ektoplasma

"Er is geen massa-immigratie, al 16 jaar niet, dankzij de vreemdelingenwet van Cohen/PVDA"

@2 , @doortjebont,

Volgens CBS is inwoneraantal in Nederland tussen 2010 en 2017 gestegen met 1202000.
Daarvan zijnde niet-westerse 1e en 2e generatie allochtonen 766000.
Niet meegeteld zijn de niet-westerse 3e generatie allochtonen die officieel als autotochtoon geregistreerd staan!
Dan zou het aantal nog hoger dan 766000 zijn.

Het inwoneraantal in Nederland neemt aldus sterker toe door geïmmigreerde niet-westerse allochtonen dan door de overige bevolking.
Hoezo is er dan geen sprake van massa-immigratie?!

http://statline.cbs.nl/Statweb/publication/?DM=SLNL&PA=70787NED&D1=1-2&D2=0&D3=0&D4=1&D5=a&VW=T

0
123 Graaier1000

@123
2de- en 3de generatie allochtonen zijn hier geboren!
Je zwetst dus weer een eind in de ruimte, met je
"Niet meegeteld zijn de niet-westerse 3e generatie allochtonen die officieel als autotochtoon geregistreerd staan!
Dan zou het aantal nog hoger dan 766000 zijn."
Wie hier geboren is, kan per definitie geen immigrant zijn.

7
124 Johnny

@112
" De meeste onderdrukking en moorden op moslims gebeurt door andere moslims."

Yep; door andere moslims die gesponsord en bewapend worden door "westerse" mogendheden met als doel dat zij de lokale bevolking onderukt houden zodat ze niet in opstand kunnen komen tegen westerse overheersing en uitbuiting.


"Blijkbaar vind jij het prima dat de leidende stam in een bepaald land, alle andere stammen uitmoord."

Ik niet; jij blijkbaar wél, aangezien je de westerse sponsoring en bewapening van lokale warlords, -despoten en de, door het westen georganiseerde regime change's blijft verdedigen of er op z'n minst bewust van wegkijkt.


"De partijen die onder deze volkerenmoorden lijdden hebben hulp aan het wetsen gevraagd."

Nope; lokale war lords hebben hulp aan het westen gevraagd of zijn door de westerse mogendheden benaderd om zittende leiders van hun troon te stoten en zelf als zetbaas van het westen hun bevolking te onderdrukken.

Landen als Iran en Lybië waren welvarende- en relatief stabiele landen, voordat het westen besloot hun economie te torpederen met boycot's en hun regeringen omver te werpen.
In Irak kende men zelfs een uitstekende gezondheidszorg, die bovendien volledig gratis was voor de gehele bevolking; totdat dit door economische boycotten niet meer vol te houden was voor de regering.

En ja, daar zaten dictators, en nee, daar was ik geen fan van.
Maar IS had nooit een poot aan de grond gekregen als het westen die twee landen (en de rest van de regio) niet kapot had gemaakt uit eigen economisch- en strategisch belang!

Dus degene die hier onzin spuit, ben jij.

8
125 Johnny

Ze heeft gewoon gelijk. Maar dat mag ook niet.

1
126 Zeekomkommer

@125

Pakistan was welvarend en modern tot de taliban kwam
Iran was welvarend en modern tot Komeini kwam.
Turkije ging heel ver de moderne kant op tot Erdo kwam.

Etc.

Dus er zijn genoeg tegenvoorbveelde te vinden

0
127 ikkeniet

@127
Verschil is echter wél dat zowel de Taliban, als Khomeini en Erdo in hun eigen land de macht grepen, en niet zoals het westen in andermans land middels zetbazen de bevolking lieten onderdrukken en uitbuiten.

Overeenkomsten zijn dan weer, dat ze alle drie aanvankelijk gesteund werden door het westen, om vervolgens als terroristen en dictators weg gezet te worden op het moment dat ze het westen lieten weten niet meer naar de westerse pijpen te willen dansen.

Ergo: het westen heeft er geen enkel probleem mee om dictators en terroristen te sponsoren, zoalng die dictators en sponsors de westerse agenda maar uit blijven voeren.

8
128 Johnny

@103 "maar dat moslims zich volgens jou niet aangevallen mogen worden als hun geloofsgenoten in hun eigen land worden aangevallen en geterroriseerd door ons westerlingen."

Precies wat ik in @101 schreef dus. Jij hebt begrip voor islamitische terreur. Dat blijkt overigens uit al je posts. Overal begin je over aanvallen van het Westen in moslimlanden als goede reden.

En verder heb ik geen enkele vorm van terreur goedgekeurd. Ik was in dit draadje zelfs een van de eersten die Ebru Umar dat verweet.

1
129 Mrs. K

@125 Ga je weer. "Het Westen is de Ware schuldige" volgens jou. Assalamu alaikum en sterkte met de ramadan in deze hitte.

1
130 Mrs. K

@125 die moderne wapenhandel, die door SA wordt gefinancieerd bedoel je. Het enige verschil met vroeger en nu is het soort wapens. Huti en tutsi slachten elkaar het liefst af met een machette, veel moslims worden met allerlei bij elkaar geraapte explosieve stoffen vermoord. Ze steken anderen graag in brand of goit met van een hoog gebouw. of door verdrinken of stikken. Daarnaast is de wapen handel iets van de afgelopen 40 jaar. Het elkaar uitmoorden vind al eeuwen plaats. De wapenhandel gaat ook naar de palastijnen en de beide zijden die elkaar dood willen. Nergens heb ik gemeld dat ik de wapenhandel goed keur, wel dat ik Door en jou bijzonder kortzichtig vind en dat het westen echt niet zo schuldig is als jullie graag (uit haat naar het westen) zouden wilen. Jullie geven graag de schuld aan anderen, terwijl jullie de moordenars als een stel hersenloze peuters zien die niet in staat zijn eigen keuzes te maken, en daarom nooit in de buurt van iets wat gevaarlijk zou kunnen zijn mogen komen. De stammen en landen zijn echt geen baby's die in een box moeten blijven. Het zijn vaak gewetenloze volwassenen die weigeren verantwoording te nemen voor hun gedrag.

0
131 Merlinswit

@111

Zucht...

Je kan een beetje begrijpend lezen, neem ik aan? Dit is een reactie op/directe vraag aan @109 , snap je het nu?

0
132 Borderless

@2 ,@doortjebont,

U stelde middels uw link in @2 dat het inwoneraantal in Nederland van 2000 tot 2016 weinig gestegen is door immigratie.
In @127 toon ik aan dat het inwoneraantal van Nederland tussen 2016 en 2017 massaal, met minimaal 766000, gestegen is door immigratie en verdere voortplanting van niet-westerse allochtonen.

Uw reactie zie ik met belangstelling tegemoet.

0
133 Graaier1000

@133 : Succes met een serieus antwoord op die vraag. In 40 jaar tijd is het aandeel allochtoon gestegen van 10% naar 25% maar we hebben geen massa-immigratie hoor.

Daarnaast geeft ze aan dat er per dag 500 immigranten bij komen en dat er 400 emigreren. Niet beseffende dat dat immense aantallen zijn en dat de immigranten allemaal niet uit Nederland komen (duh) maar de emigranten voor het grootste deel Nederlanders zijn. Er vindt dus daadwerkelijk een verdunning plaats maar dat mag je niet zeggen blijkbaar in Nederland.

0
134 Gezond boerenverstand

@129
" Jij hebt begrip voor islamitische terreur."

Of je kunt na al die jaren nog niet begrijpend lezen, of je bent hier bewust aan het liegen om een frame op te zetten!

Nergens keur ik terrorisme goed! Jij daarentegen loopt op het andere draadje te trollen dat de aanslag bij de moskee wel door een verwarde zieligerd zal zijn gepleegd die onwel werd.
Wat ik (nu al meerdere malen gezegd heb, is dat Ebru en @58 beweren dat de dader van die aanslag tercht wraak neemt, en dus zij dus niet moeten janken als moslim-terroristen in hun eigen ogen hetzelfde doen door hier aanslagen te plegen ter vergelding van westers geweld in islamitische landen.

Jij met je hypocriete gezwets, beweert net als Ebru en @58 dat westerlingen zich aangevallen mogen voelen vanwege moslimterreur in andere landen, maar dat moslims zich niet aangevallen mogen voelen door westers geweld in islamitische landen.

Als iemand van ons terrorisme goedpraat, ben jij het wel met je getrol op het draadje https://www.nieuwskoerier.nl/news/145226-aanslag-met-busje-op-moskeegangers-in-londen-1-dode-en-10-gewonden?page=7
619Mrs. K"
"Verwarde man met slechte sociaal-economische omstandigheden. Dan krijg je dit.
622Mrs. K
@620 Welnee. Kon gewoon geen stageplaats vinden.
631Mrs. K
@628 Vandaar de emotionele schade dus. Dan ga je rare dingen doen toch?

Wegkijken van het westerse geweld en de westerse terreur ten behoeve van onze economische - en strategische belangen is wat jij doet; "schuif het maar op "de" islam. Dan hoeven we onze eigen misdragingen niet onder de loep te nemen" is de standaard "far-right" reactie waar ook jij mee behebt bent.

7
135 Johnny

Correctie bij @133 .

tussen 2016 en 2017 = tussen 2000 en 2017

0
136 Graaier1000

@135
Onze eigen misdragingen? donderstraal een eind op gek.
Word echt steeds gekker hier met die moslim praatjes.

1
137 Mesjokke

@137
Ja, onze eigen misdragingen!

Of wil je soms beweren dat het omverwerpen van regimes en het onder valse voorwendselen binnen vallen van autonome landen, netjes en verantwoord gedrag is?!
Wil je soms beweren dat het netjes en verantwoord gedrag is om voor honderden miljarden wapens te verkopen aan de sponsors, ronselaars en beschermers van terroristen?

Steek je kop maar weer in het zand; dan hoef je tenminste niet te kijken wat er werkelijk om je heen gebeurd.

4
138 Johnny

@137
En dan heb ik het nog niet eens gehad over het "per ongeluk" bewapenen van IS, door massaal wapentuig in de woestijn te dumpen "voor de eerlijke vinder"!

4
139 Johnny

@138
Ben ik daar verantwoordelijk voor?
Zo kan je natuurlijk wel alles op het westen gaan schuiven, vertel waar Heeft Nederland de boel helemaal plat gebombardeerd?

1
140 Mesjokke

Een column is geen verslaggeving, maar trachten wel inzicht te geven aan de zwakke denkers.
Columns worden dan ook altijd aandachtig gelezen omdat deze bij een aantal columnisten een veelal voorspellende waarde hebben.
En dat weten de moralisten ook en ja wel, dan worden die woedend omdat hun politieke sprookjes dan steeds minder worden geloofd.

2
141 Wil je niet weten

@140
Yep; jij en ik, wij zijn daar medeverantwoordelijk voor aangezien onze respectievelijke regeringen namens ons (Het Nederlandse volk) handelen en handelden wanneer zij besluiten/besloten zich aan te sluiten bij de aldaar opererende gevechts-coalities.

Je beseft het misschien nog niet, maar IS is ook met jouw en mijn belastinggeld gefinancierd en bewapend.
En de bommen die daar gedropt worden, zijn mede gefinancierd met jouw en mijn belastinggeld.
En het smeergeld dat de aldaar opererende warlords en dictators krijgen om onze economische- en strategische belangen te behartigen wordt ook al mede gefinancierd met jouw en mijn belastinggeld.

1
142 Johnny

* Verwijderd door de redactie *

143 Pxf7+

@100 "....De slachtoffers van de aanslagen in oa Manchester waren ook geen daders inzake bombardementen op Irak, Syrie etc. dus wat is precies je punt?.."

In de spiraal van geweld verdwijnt de causaliteit van oorzaak en gevolg...van dader en slachtoffer......maar als we het hebben over de aanstichters van het geweld in het Midden-Oosten moeten we bij onze politici zijn....zij hebben olie op het smeulende vuur gegooid.....maar aanstichters zijn moeilijk te dagvaarden en te veroordelen vooral als zij jurisdictie en media naar hun hand kunnen zetten....Bush, Blair, Balkenende, Clinton en Obama zijn er gewoon mee weg gekomen.....

1
144 CoolMemories

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Ronin
Offtopic

@2392Dit is een forum waar jij ongestoord iedereen "Val dood, kankerlul" kon toewensen zodra jij enig weerwoord kreeg.Prikkelbeens, jij vi...

1 minuut geleden geplaatst door Ronin

VBOH
Timmermans haalt uit naar Wilders, waarschuwt VVD en NSC

Die GroenLinks-PvdA-leider heeft last van zure oprispingen. ...

1 minuut geleden geplaatst door VBOH

Rooibos
Blamage voor Rutte en Ollongren: "Het Oekraïense F-16-trainingsprogramma is mislukt", zeggen de Fransen - Dissident.one

Heerlijk. De zoveelste blunder van de NAVO. Meer graag....

2 minuten geleden geplaatst door Rooibos

sockknitter
“Verandering van strategie”: Duitse militaire expert roept de NAVO op om Rusland rechtstreeks te confronteren - Dissident.one

Geen idee uit welke Russische duim gezogen heeft, maar ik kan nergens vinden, dat Lang dat gezegd zou hebben....

2 minuten geleden geplaatst door sockknitter

DWZ
Waarom het kappen of uitdunnen van bossen op de Veluwe kan helpen tegen drinkwatertekort

Wat een waardeloos idee.Ik denk dat men beter kan gaan kijken naar de import van mensen.Meer inwoners = meer behoefte aan drinkwater....

6 minuten geleden geplaatst door DWZ

baba jaga
Offtopic

@2371 Als laatste.Ik had het over mij niet over jou aandachts geil persoon....

8 minuten geleden geplaatst door baba jaga

LoydMorris
Stem mee! Maak van Eindhoven de leukste gemeente van Nederland!

Laat maar. . . . Ik ben blij dat ik weg ben uit deze verpauperende stad. . . ...

9 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

baba jaga
Offtopic

@2373 ik ben niet degen die anderen de tyfus enz wens toch?En wees aub stil tegen mij ik heb geen zin in jouw gezever....

10 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Hendrianus
Kan je als christen op de PVV stemmen?

Voor christenen, https://www.zoeklicht.nl/artikelen/valse-profeten-wolven-in-schaapskleren-95" Valse profeten zeggen wat de mensen graag horen...

11 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Bop
Offtopic

@2386 Gut, dan ben je helemaal geen puber! Ik dacht dat jij op de middelbare school zat. Hooguit. Vanwege je stupide aannames en gescheld, weet ...

11 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Indian Sexy Movie Full HdJapanese Adult Movies DownloadGohan PornTiava Comسکس در اتوبوسNude SiblingsNude Pics Of GfSheila OrtegaMuse Dash HentaiBrazza XxxPourn TubeJesse Switch LeakedKeezmpviesFrancesca FacellaCody Lane Blue RoomMom Sleeping NakedLinda Lovelase PornBig Tits On RedditPhoto PornosMangas HentaiPorno Gay AmadorLol PornographyXvodeBarbieddollPornos Amateur FrançaisXxx Video MastSicktabooHindi Audio Chudai KahaniPorn Videos Lana RhodesTurning On PornTranvesticomlocalViolet Myers TitsMilana Blank PornFreehairypussyRoulette ChatThilan PornOutdoor BfCinderella SexNtr AnimeErotic BhabhiSamantha Logan NudeFriends With Benefits XxxBollywood Actress Nude SceneBangla Porn DownloadJapness Massage PornJapanese Wife Next DoorLatina PawgsManwa HentaiGirlfriebdfilmsAisan Porn StarKenna James PornstarSoundarya SexKamasutra VideoJapanese Neighbour PornHot Sex Video VillageSwinger Wife SexBadmilfRias PornParody SexualFree Porn Videos TeenageSpoiled Princess 1st Dvp Bbc GangbangMilf WettingLucynutyPool BlowjobMorgan Rae OnlyfansStep Sister HornyBbw Mom Son PornR/nsfwMamaplugsXvideos AnuncioSmall Penises In PornWoealexandra PornWww English XxxCuming TwiceMare FuckCarry PornHot Milf PicsBrandi Passante TittiesErika Elenisk NudeTarzan FuckMaggie Green PornstarSexxx DadMarina YizukiInterracial BreadingSwingers.comFreechatnowBest Bangla PornAsian Cam ModelsOld Man Sex ComXhamstterTeenage Leabian PornDani Daniels VideosBig Boobs Hindi PornShe SwallowsCumswallow GloryholeOlder Younger Gay PornJav Movies English SubtitleOmegle NudesXnxx BrezzersPopular Xxx VideoKarisweetLola Lynn NudeJuilette MichelleVideossaxP9rn VideoMaria Mallu SexKellicarter PornWifeorgyNaked Fat ChicksPlug Talk Sky BriNude Women TwerkingAsa KiraLight Skin PornPorn SpnishManfa PornNookiesAnalized Porn PicsMalu Trevajo PornNew Latest Sex VideoNude Amateur BabesLili CharmelleXnxx ThailaneLesbian.comMuslim Suhagrat VideoDesimoviesNaked And Afraid UncutTop Porn StaesFree SextingHentai TitsTeen Nip SlipGrandmother Sex ComRyan PornMother Son Incest PornBrazzers Free Full VideosPorn VdisMassiveboobsMadelene Wright OnlyfansXxxfootballEvelin Elle PornBbw Teen Porn情色网站Huge Boo BsNovinha NudsNadia AliXxx Hd 4k Video DownloadChristy White BlackedrawAnal First TimeAnastasia Doll NudeReya SunshineDaniellexxvv Nude