door website001internet in Politiek  ·  39 Reacties

  • 0
  • 500x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

WW 3

3
1 website001internet

@1 zou het in geval van neerhalen wel iets dichterbij brengen. Echter het neerhalen van een Russische jet door Turkije ging eigenlijk ook met alleen wat ketelmuziek voorbij.

2
2 TedjeR

@1 Of Viëtnam 2.

0
3 Reagurius

Dat vertelde rusland ook na het incident met Turkije of na de aanval met kruisraketten. Holle retoriek voor de bühne om maatje Assad tevreden te stellen.

5
4 Sandokan

De VS had ALLANG door Rusland van het Arabische Schiereiland, waar het bezig is met zn 'lentes', verdreven moeten worden. De VS voert daar een proxy oorlog tegen Rusland en hadden daar Assad voor getargeted. Putin is zoals traag en langzaam van actie en begrip maar hij begint het door te krijgen. Neerhalen die handel, VS doet zal NIKS doen!

11
5 macreel

@4 En waarschijnlijk om de aandacht af te leiden van het Rusland onderzoek in de VS. Hoe meer Poetin een vijandbeeld creëert ten opzichte van Trump, des te onwaarschijnlijker die connectie dan lijkt. Het zou zomaar een georkestreerd een-tweetje tussen Trump en Poetin kunnen zijn die dus met een sisser afloopt. Of Poetin heeft zijn marionet gewoon niet meer onder controle, dat kan ook, dat Trump nou tegenover het Amerikaanse volk probeert te bewijzen dat hij geen pion van Poetin is.

8
6 Gewoon een student

@5

En hoe denk je in alle eerlijkheid dat Rusland de VS gaat verdrijven???

Heb je wel eens naar de militaire machtsverhoudingen gekeken tussen Rusland en de VS???

Maar ja, even wat gillen hier, en je voelt je even wat beter.......even.

Tjonge jonge jonge...." neerhalen die handel ".....zelfs zo stom zal ome Vlad niet zijn.

6
7 Doram

@7

Zeker wel en dat kan omdat de VS NIKS kan, zal en wil doen. Ze zijn daar immers bezig met een illegale oorlog: Assad heeft hun niet uitgenodigd om het fluisterzacht te zeggen..

7
8 macreel

* Verwijderd door de redactie *

9 Dewereldrond

@6 : Alu-hoedje!!!

6
10 solidsteel

* Verwijderd door de redactie *

11 Dewereldrond

** gebruiker verwijderd **

@6 , zou idd wel kunnen. Ik sta nergens meer van te kijken.

12 gebruiker-verwijderd

@9

Wat 'new' is voor u, is dat Rutte dat vliegtuig heeft neergehaald om zn ALDE stalgenoot en medemarionet Poroschenko in Kiev te kunnen droppen. De Perfect Coverup!

5
13 macreel

@8
"Ze zijn daar immers bezig met een illegale oorlog"

Nee, die is legaal en valt onder UN

http://www.un.org/en/sections/un-charter/chapter-vii/

10
14 LGK

In dit geval heeft Rusland wel gelijk. De US en consorten hebben NIETS te zoeken in Syrië terwijl Rusland daar legitiem (op verzoek van een wettig gekozen regering) hulp verleent.

7
15 PFL

@15 Blijf maar dictators steunen, zal je niet helpen in goodwill van vooruit denkende organen als de VN, EU of Nederland. Maar ja als Russofiel zul je dictators zoals Poetin omarmen, want dat zit in je genen, toch? Overheerst worden door megalomane figuren, die alleen het beste voor hebben mbt hun eigen status, en het volk loopt er achter aan, waaronder jij. Zielig figuur..

5
16 User76

@14

De VS erkennen de UN niet eens. Dacht u werkelijk, ja natuurlijk u wel, dat de VS de UN nodig had voor hun oorlog?

4
17 macreel

@15 Hahaha wettig gekozen regering? U heeft echt geen idee hoe de Assad familie aan de macht gekomen is hè? Het feit dat er geen gekozen regering was in Syrië is juist de aanleiding voor de hele burgeroorlog.

7
18 Gewoon een student

@18 Er was ook decennia een noodtoestand in Syrië, door fam. Assad afgedwongen. Niemand van de russofielen die daar vraagtekens bij zet, waarschijnlijk omdat ze zelf niet beter weten. Sukkels.

5
19 User76

@17

Hier, als u 'uitgestudeerd' bent voor vandaag en voor uw vriendje @19

https://nl.wikipedia.org/wiki/Syrische_presidentsverkiezingen_2014

4
20 macreel

@20

Voor jou dan ook een linkje

http://www.volkskrant.nl/buitenland/teruglezen-verkiezingen-in-syrie-op-voorhand-een-gelopen-race~a3665983/

Let vooral eens op het stukje waarnemers......maar dat zul je wel niet willen weten, de landen die WEL waarnemers stuurden, zijn in feite het afvoerputje wat democratie betekend.

Maar niet voor jou natuurlijk......

5
21 Doram

@14
LGK
Ach plemp er maar een hoofdstuk in , er zijn altijd wel een stel analfabeten die jou gaan plussen.

3
22 eh

@6
Alu.hoedjes ?!
Ik weet een veel betere , Putin overdrijft zelf zijn betrokkenheid in in het Pentagon , zodat daar een onwerkzame situatie ontstaat ................geniaal.

2
23 eh

@21

Macron had niet eens een partij en wist met grote overmacht te winnen!!! Op basis van Zilch Nill Zero dot Nothing!!! Dus het VK gelul, zelf aanjager van de burgeroorlog tegen Assad, is eigen propaganda..

2
24 macreel

@22

Tja, er is niks illegaals aan wat de coalitie doet in Syrie

En anders kan Assad toch gaan klagen bij VN?
Waarom heeft hij dat nog niet gedaan dan?

5
25 LGK

@22

Het is zielig: op fora waar mensen kunnen schrijven dus denken is het 10000 op 1 tegen LGK en de partijen waar hij door betaald wordt zoals Soros en VVD.
In de stembus vertegenwoordigt LGK echter 1000000 lemmingen op 1 denkende dus hij wint ALTIJD en ALTIJD zal hij winnen in zn eentje door de imbecielen die niet eens weten waar de letters van de partijen waar ie op stemt betekenen en alleen de leugens, zelfs de 10000000000ste even vrolijk geloven als de eerste...

3
26 macreel

@18
Dat geld voor 90 % van de landen in Afrika en Azië.
Maar die landen zitten onze multinationals niet dwars ,
of die hebben geen nutsbedrijven.
Willekeur de zogenaamd noodzakelijke regime-changes in Libië en Syrië.
Met als gevolg een heleboel ellende en geopolitiek een Saudi Arabië dat hoger is komen te staan op de Soennitische ladder .

2
27 eh

@21 Kijk in die wikipedialink dan ook even naar alle landen die het stemmen NIET mogelijk maakten. Zeg maar de "westerse, vrije" landen dus.
Die waren er ook niet als waarnemers, dus vanwaar de ilussie dat er achteraf over geklaagd mag worden?
Landen die stembureaus openstellen én waarnemers sturen geloof ik eerder dan landen die dat niet doen.

1
28 xtremy

@26

Aan je reactie's te zien, gaat het je wat te boven zo te zien.
Geeft niet hoor, zijn we wel een beetje gewend geworden om in dit soort draadjes de russofoben op den duur schuimbekkend en scheldend proberen om nog enigszins hun, let wel, HUN gelijk te halen.

Let wel, mensen die gaan schelden, hebben in de hele verdere discussie hun onvermogen ten toon gespreid om ook nog maar enigszins serieus genomen te worden.
Doei.......

5
29 Doram

Fietssloten.

0
30 website001internet

@29

Doei Russofiel question

2
31 macreel

@28

sterker nog: de 'vrije westerse landen', lees de democraturen, een 2.0 variant van de tradionele overwegend christelijke dictatuur, MOGEN niet 'waarnemen' want de policoren beschouwen dat als erkenning van Assad en het Arabische Volk dat ze juist willen genocideren!!
Hun weigering is een volksmisdaad van de hoogste orde waarvoor slechts de hoogste bomen voor Rutte en zn maatjes gereserveerd zijn

4
32 macreel

@6 ik zou bij gtst gaan werken, de fantasie is er volop.

0
33 Eastwood

Moet ik al naar de schuilkelder?

0
34 Conclusius

@21 Het feit dat de VS en de EU er voor kiezen om geen waarnemers te sturen zegt niets over de validiteit van deze verkiezingen want ze waren wel uitgenodigd. Misschien vetrouwden ze Assad op zijn blauwe ogen? Je kunt die weigering in ieder geval niet aan Assad toerekenen.

0
35 Hollander1967

Hmmm. Zou een kleine escalatie in de lucht geen prachtige afleiding zijn van de binnenlandse problemen van zowel Trump als Poetin? Ik zet nu even mijn eigen aluhoedje op, maar toch.

1
36 Conclusius

@7 Die machtsverhouding is leuk voor de cijfers maar in de praktijk werkt het anders. De US heeft van Vietnam verloren. In Afghanistan hebben beide grootmachten het land met de staart tussen de benen moeten verlaten en overgedragen aan de NAVO, EU en de VN. Zowel Vietnam als Afghanistan zijn geen militaire machten.

0
37 Verwonderd

@37

De oorlogen in Vietnam en Afghanistan waren a-symetrische oorlogen.

Een treffen tussen Rusland en de VS zal verre van a-symmetrisch zijn, dat moeten we met zijn allen maar niet hopen om dat mee te maken.
In zo een conflict zullen waarschijnlijk alle conventionele middelen worden ingezet, met een risico van de inzet van tactische kernwapens....en dan is het hek van de dam, de geest uit de fles.

Met zoveel militair materieel op een zo klein gebied als Syrië, is een foutje snel gemaakt, met enorme gevolgen.
En het is geen spelletje op de pc of zo, er is geen restart, wel een game over.

2
38 Doram

@15
Hahaha wettig gekozen regering?

Tuurlijk jho,
Laten we er niet omheen draaien, de zogenaamde "rebellen" of welke naam je op dit gebroed plakt maakt niet uit. Moslimbroeders (met steun Turkije) IS, Al Nusra of welke loonatiks dan ook zijn proxy's.
Assad is zeker niet foutloos, net als zijn vader. Feit blijft dat terroristen genadeloos worden aangepakt. Assad is niets anders dan doelwit van het geopolitieke spel, terroristen of "rebellen" zo als jij ze noemt zijn instrumenten. die ingezet worden.


Wordt eerlijk gezegd doorziek van je jihadisten knuffel gedoe. Zou zeggen neem een ticket naar Raqqa en ga daar je droom najagen te leven in het Kalifaat.

1
39 plutarchus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@20Wanneer de asielzoekers eenmaal statushouder zijn, krijgen ze een bijstandsuitkering en niets meer gratis. Net als de autochtone bijstandsm...

3 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Wedergeboren
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@20 "crisis" Dit probleem is er, omdat jarenlang, kabinet op kabinet, het beleid was om opvangplaatsen af te stoten, te bezuinigen...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Rinze
HUGE: The WHO is BACKING DOWN on the pandemic treaty

https://www.youtube.com/watch?v=UDfAdHBtK_Q&t=0sLekker bandje is dat the Who...

8 minuten geleden geplaatst door Rinze

Hendrianus
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Het beste is om dusdanige maatregelen te treffen dat die geheid door een rechter getoetst gaan worden....

8 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Malinois
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@21Omtzigt? Wie is dat?Oh wacht, dat was die man van die partij die volgens de peilingen zo door kon stoten tot minister-president maar wa...

11 minuten geleden geplaatst door Malinois

wildersfan
De Grote Werken van Mark Rutte - Joop - BNNVARA

Goed verhaal....

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

LoydMorris
Iraanse rapper Toomaj Salehi krijgt doodstraf vanwege steun aan protesten

Fijn geloof. . . die islam ...

11 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

VBOH
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Het is weer fraai. Dader in de watten leggen, want zielige asielzoeker, slachtoffer de rest van haar leven beschadigd. ...

13 minuten geleden geplaatst door VBOH

VBOH
Iraanse rapper Toomaj Salehi krijgt doodstraf vanwege steun aan protesten

Eng land. Dat je nog niet eens je eigen protestmuziek mag maken. Of dat je niet meer mag bepalen hoe je er uit wil zien. Of dat je niet mag zegg...

22 minuten geleden geplaatst door VBOH

Strongoli
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Deze primitieve en wrede culturen, voegen niets toe aan de westerse maatschappij.Daarom uitzetten en retour afzender....

23 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Deepika Padukone HotRomantic Sex PornXx Porn Video HindiTamanna Bhatia FuckSex With TailorKlixensFree PornnCody Lane GangbangedHome Made Pocket PussCumshot GfMia Khalifah PornKemono.parrtyLesbian Porn FilmContas EroticasMarkus DupreePornhubtitsLesbian Friend PornReal Vagina'sTube GloreAnlella Sarga NudeShemales Fuck GuySex Picture OpenAlia Bhatt Leak PhotosReal Sex ImageXxnx Blacked ComLarge PornBrazzers GrannyAmy Anderssen Sex VideoPhoenix Marie LesbianGetting Pregnant PornNude On StageJalande JaguarAundy Sex VideosId.spakbangKarol G FeetAsianbunnyx LeakedClaudia Alende NakedXxx Bf YogaHd Marathi SexHoney Hayes Dick DrainersListcrawlers PhoenixAruna AghoraRedo Of Healer Episode 1Porn Star X VideoBigshemaleSex Videos AndraGabriella Kerez Seduces Galleries.private.comMom Porn JpnClubberlang 69Belle Delphine MasturbatingTyrkish PornBi Husband PornSunny Leone Sexy Movie Full HdMalish Wala BfAbimated PornLes Films PornosPornografika ComRough GangbangPoonam Pandey ComHot Kajal NudeManila CourtesansHardcore Blck PornCeleb Porn LeaksWoodstock NudesAarti SexJapaneese Massage PornFilm Semi FullQuadrinho Eroticos FamiliaMasajes Eroticox榨精病栋SaderlandUnwanted CumshotsKendra Lust PornstarCockhold RedditLina Esco NudeColombia CojiendoPorn Cowgirl PositionMona Devine PornBisex XxxSophie Dee JoiXnxzxxNina Marie Daniele NudeCatarina And The OthersXxxl HindiDab SwingersFilmes Pornos Em DesenhosTamil Aunty Sxe VideoMegnutt Of LeaksBangla Chuda Chudi DikhaoLesbian Tribbing PornPerfect BoobsnudeGirls Do Porn VidsGoths PornEuroprofilepornMidget Porn StarsLady Sonia On TwitterMujer Mas Hermosa DesnudaFappening Jennifer LawrenceJewels BluAss Fuck GifSofia Vergara SexySexxexKonokoi Ni Kiduite The AnimationBlack Sexy Men NudeSex NearbySexy Tits VideoTribal PornBengali Chudai VideoNew Free PornPron Sexy ComPutas MexicoPorn With A PlotGay Cortoon PornStreamersgonewildGangbanged AmateurBest Blow JobsPorn PornThe Queen PornPinay Sex Scandals LatestGirls Boobs PressCelebrity Men NudeSubby HubbyBrazzers SeduceStreamate LoginPakistani Mujra DanceAsian Massage PormJukujosukidesuBrazzers Is Free AdPvintage PornAruwbaChudai Audio StorySexy Nude BabePorn With HomelessNude Public AsianLinda Lovelace With DogVideodujourjetmPornor BasileiroHdxxxvideoHentaibody SwapModelpovHd PornićiAmbar ShawMikaylahau NudePron62Hindi Romantic Sex MoviePronesexPorn ShoplifterSunnyleonefuckDani Sex MovieSawyer Cassidy Tushy