Dader schreeuwde dood aan de moslims (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Buitenland  ·  186 Reacties

  • 13
  • 1449x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

151 The Crusader

* Verwijderd door de redactie *

152 The Crusader

@152 aan jou is het duidelijk niet besteed om je iets over geschiedenis aan je verstand te brengen, noch dat te proberen. Mede gezien de onzin die je in @152 vertelt...

3
153 TedjeR

* Verwijderd door de redactie *

154 The Crusader

** gebruiker verwijderd **

@131 . En wat nu? Maar je maakt een fout. Joden leefden rustig als minderheid en gooiden geen bommen en sneden geen Duisters de keel door. Sommige moslims doen dat allemaal wel. Dan is het logisch dat er naar moslims en de Islam gekeken wordt.

Waar joden zich aanpasten en onderdeel waren van de Duitse samenleving zijn vele Marokkanen en Turken en andere moslims er nóg niet in geslaagd onderdeel te worden.

Zij zijn ontevreden en rancuneus en sommigen uiten door middel van geweld.

155 verwijderd924924212

@148 Een van ons toont inderdaad een pijnlijke historische onbewustheid, en dat ben ik ieder geval niet. Niet wat dit onderwerp betreft tenminste.

6
156 Gewoon een student

@155 De crux zit hem inderdaad in het woord 'sommige' en zelfs dat klopt in Nederlandse context nog niet. Het is logisch dat mensen een schuldige zoeken voor het terreur, maar zoek dan wel in de goede hoek. Er bestaat niet iets als 'de moslim', de Islam bestaat uit velen stromingen waarvan enkelen radicaal. Uit die radicale stromingen komen Jihadisten voort, en die plegen aanslagen. Het is idioot om daar andere moslims die daar compleet los van staan verantwoordelijk voor te houden.

5
157 Gewoon een student

* Verwijderd door de redactie *

158 The Crusader

** gebruiker verwijderd **

@158

zijn gewoon feiten, vriend
de meeste slachtoffers van jihadi's zijn nog altijd moslim.

het bullkt van de joodse terroristische bewegingen in de USA

Joods terrorisme ?. Volgens het Amerikaanse State Department (en laat ons niet vergeten, de VS kan je toch echt niet antisemitisch noemen) werden er in 2013 399 terroristische aanslagen gepleegd door Israëli’s. Het doelwit: Palestijnen, moskeeën, maar ook christelijke kerken.

159 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@148
Jouw postje komen dom over

PVV prietpraterig vooral , oneliners zonder enige kennis van zaken.

160 ---deleteduser---

In ieder geval een terrorist. Nu nog even uitzoeken welke religie de schuld is.

3
161 Dzzzz

@158 Ik zet helemaal nergens 'de Islam' als slachtoffer neer. Ik zie alleen de doorsnee moslim inderdaad als slachtoffer van terreur, net als 'wij' zelf. Ook zij lopen het risico om het leven te komen bij aanslagen door radicale moslims, net als wij. Of dacht u dat moslims geen concerten bezoeken if nietsvermoedend over bruggen lopen? Bij hen komt daar nu alleen ook nog de extreemrechtse terreurdreiging bovenop, omdat een aantal idioten meent dat zij verantwoordelijk zijn voor de daden van jihadisten.

6
162 Gewoon een student

Was er een klein feestje in Pegida kringen te bespeuren? Hebben de moslims na het verduren van de PVV standpunten, Koran verbieden, alle moskeeën dicht en meer van die haat onzin moeten ze ook nog over de schouder kijken voor gekken met een doodswens.

13
163 Hendrianus

@163 String weer in de knoop?

5
164 Dzzzz

* Verwijderd door de redactie *

165 The Crusader

* Verwijderd door de redactie *

166 The Crusader

@159 "de meeste slachtoffers van jihadi's zijn nog altijd moslim"

Drogredenering. Jihadi's zijn over het algemeen soennieten en hun slachtoffers over het algemeen niet-soennieten, die zijn niet als moslim erkennen. Maar dat weet je zelf ook wel.

7
167 Dune

@166 Jij mist echt het hele punt hè. Ik snap niet eens waarom ik nog de moeite doe om het je duidelijk proberen te maken.

Ik ontken nergens het bestaan van islamitisch terreur. Ik ontken niet dat het vandaag de dag de meest voorkomende vorm van terrorisme is. Het verschil is alleen dat ik de daders, de jihadi's, er voor verantwoordelijk houd waar jij alle moslims als medeplichtig beschouwd en zelfs vergelding tegenover deze niet-homogene etnisch/religieuze groep propageert.

5
168 Gewoon een student

* Verwijderd door de redactie *

169 The Crusader

@169 Het is namelijk onmogelijk om jihadi's op te sporen en om aanslagen te verijdelen.

Als dat zo is dan zouden de inlichtingendiensten van diverse landen liegen....

1
170 21st Century Guy

Ik heb een boodschap aan de 9 helden die bij de iconen bij dit bericht gekozen hebben voor de handen die klappen:

En het bericht luidt als volgt: Vrienden, ik heb medelijden met jullie. Echt heel veel medelijden.
Wat moet dat erg zijn dat je hoopt dat er mensen gedood gaan worden. Hoe sta je dan in de morgen op uit je bed. Wat zie je dan als je in de spiegel kijkt. En voel je dan nog iets als je naar je kinderen of geliefden kijkt.

Als jullie de moed hebben - laat het eens weten.... En hebben jullie de moed niet. Dan mag je weer lekker anoniem op een duimpje naar beneden drukken bij mijn bericht en je een hele grote stoere kerel of meid vinden.

6
171 De Vliegende Brabander

** gebruiker verwijderd **

146, dát duurde lang.

172 verwijderd9139144

** gebruiker verwijderd **

@165
In gebrekkig Nederlands? Toon dat maar even aan dan. Oh, wacht, jij denkt dat ik een moslim ben. Niet dus.

De bron ? stond in het postje dus, American State Department.

173 ---deleteduser---
174 Mrs. K

Iedereen die dit toejuicht wens ik hetzelfde toe wat ik mensen toewens die klappen om isis. Wat mij betreft slepen ze die mensen voor de rechter voor het verheerlijken van geweld.

8
175 Dian

Ik las dat er filmpjes zijn gemaakt waarop de bewuste man hele andere dingen heeft gezegd. Het verhaal rammelt een beetje! Wie weet was de man opgefokt door opgefokte Ramadan-figuren. Hebben we hier in Nederand ook zo veel plezier mee!

4
176 Vaartuig

@173 ja je ben of een moslim, of een ongelovige met een doodswens... want alles wat moslims doen verheerlijk jij!

5
177 henry86

Tja, was te verwachten dat dit een keer zou gebeuren ... Er is een oproep van rechts extremistische groeperingen geweest, komt er vanzelf wel 1 of meer die er gehoor aan geven

1
178 Reflexian

@177 ja je ben of een moslim, of een ongelovige met een doodswens.

Ze is niet islamitisch en ze wil blijven reageren op dit forum dus een doodswens heeft ze ook niet....

1
179 21st Century Guy

** gebruiker verwijderd **

@177

nou dan moet je toch eens opnieuw gaan lezen en onderscheid leren maken tussen jihadi's en moslims. maar fijn dat je je moslimhaat bevestigt.

@179
+++

180 ---deleteduser---
181 verdwijderd21

Misschien waren er wel bekenden van hem vermoordt bij 1 van de vele moslim aanslagen

1
182 Mollevanger

Met dank aan het wanbeleid van onze EU politici de afgelopen decennia...

Ook de knuffelaars hier mogen zich schuldig voelen aan de chaos die aan het ontstaan is in Europa ..... dit is nog maar het begin.

De aanwijzingen en waarschuwingen waren talloos , maar steeds gaan voor eigenbelang en eigen idealen zonder het grote plaatje te zien is domheid van de bovenste plank...

1
183 Vageali6888

"De moskee heeft in een verklaring laten weten dat de gemeenschap zich al tientallen jaren inzet voor vreedzaamheid en tolerantie in Finsbury Park."

Zijn alle autochtone Engelsen daar dan nog niet weg? Lijkt me sterk. Ik bedoel, hoe wil je je daarvoor inzetten zonder de "tegenpartij"? Dan kun je dat gemakkelijk beweren.

2
184 Wendel

@131 : Ik persoonlijk vind de vergelijking wel wat mank gaan. De situatie is momenteel echt wel anders dan toen. Er kunnen parallellen getrokken worden maar de randvoorwaarden zijn anders.

Vooral je laatste alinea is toch echt iets meer wat je bij bijvoorbeeld Turken ziet of bij moslims in het algemeen:
"the people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country."

Die leren niet anders dan dat het Westen ze aan valt, dat Israel de duivel is, etc.... Ik heb geen problemen met de islam an sich maar besef me wel dat het momenteel de enige religie is die direct achter een sterke leider aan zou lopen en de knop van "zelf nadenken" uit zou kunnen zetten. En als dat gebeurt is er wel een religie van 1,5 miljard mensen die lastig kunnen gaan doen. En dat komt een stuk dichter bij de benadering van de jaren 30 dan hoe er hier in het Westen gereageerd wordt.

Daarnaast is er ook wel aanleiding om steeds meer zo te gaan denken op basis van de aanslagen die steeds meer toe nemen, het gedrag van moslims in het algemeen, de modus operandi die al tientallen jaren gebruikt worden (sterke groepen vormen en enkelingen er uit halen om te intimideren), etc.... Het komt niet allemaal uit de lucht vallen. Echter wordt dat gevoel van onbehagen steeds beschreven als racisme, nazisme, islamofobie, etc.... En dat klopt niet.

0
185 Gezond boerenverstand

* Verwijderd door de redactie *

186 The Crusader

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Je voelt je aangesproken he? "Tieft toch op" Bahahahahah XD...

23 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow nog beter, Jullie trotsheid he? Kijk wat er hier mee gaat gebeuren voor de natuur **werkt gas demonstrerend de het graf in** Bahahahaha XD...

23 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow en wat persoonlijke aanvallen of persoonlijk maken :D Heej jij rijdt toch een auto omdat je de milieu wil verzien? Bahahahah XD...

24 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ik rij geen Auto, dus ik ben het wel met Bop eens > Kan me geen tering interesseren, en alle jullie die er wel een reet om geven zouden daar een...

26 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Bleke Betty
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het heeft ook wel degelijk met veiligheid te maken. Lekker met die terroristen, ipv hun gebruikelijke ISIS of Hamas outfit, nu met een boerka? ...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

In ieder geval kunnen de Russen nu gaan nadenken over iets dat ze wél begrijpen....

2 uur geleden geplaatst door Feldwebell

VBOH
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@14 Ik zat even op een andere draad. Problemen mee? Verder ben ik wel klaar met de Rwandadeal die Engeland heeft afgesloten met Rwanda. Dag ho...

2 uur geleden geplaatst door VBOH

VBOH
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@7 Ik zou je vriendin een advies willen geven. Ga alvast een cursus; "Opvoeden doe je zo" ergens doen. Of zoek opvoedondersteuning als hulp. ...

2 uur geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@9 Ja, sorry. Excuus Tor, ik was ff afgeleid. Ook voor jou truste hoor. :-) ...

2 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

@10 :-)))) Hahaha ... U is gelijk ene bekende voetballer een groot filosoof ! ...

2 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Tasty Hot LatinasJacqueline Michel TvCarrie Fisher NudeReagann FoxxBecca DiamondKulhad Pizza Wali Video ViralNew Sexy XvideoAmeesha Patel PornDesi StripingAriella Ferrera BbcNancy Kovack NudeMujer NasturbandoseHot Romantic Porn VideosIndia BrezzerJennette Mccurdy Leaked NudesKana MomonoriCherry TornKhalyla NudeDesi Boudi ChudaPlayboy VideosxxxDebtpornXtreme SquirtingSunny Leone Xxx PornFree Spanish PornosFuck Ass BobPorn Gay TeenBlacked WaifusMom Six VideoKerala Girls Hot Sex VideosXxx Desi ChootPorn Film DikhaoPink AssholeIndain Sexy XxxShe-hulk PornTube PornhdReddit Only Fans LeakedFilmes Pornô Brasileiro CompletoMatchmaker's PlaybookSex Position VideoThe Fanbus VideosJessie CakesGod Of War PornFree Mallu PornHaryanvi XvideoTelugu Aunty FukingRiver Lynn And Kay LovelyHarper Red Willow RyderJoi BlondeTeenager Porn ComicsFcn SexFree Inian PornPornos Français Gratuitsسكس القاصرينGayassReal Life FutaXxxx2018సెక్స్ పోర్న్Shayla The Summer I Turned PrettyOrgasmic PovMommys Girl ComLeone Ki Sexy VideoWife Shares Husband PornPorn Wife's FriendReal Strip Club VideosHub Pornسکس بیلی ایلیشMeikoku Gakuen Jutai HenSaxvdoYoutube UncensoredPregnancy And PornCreampie HentaiXvideo EsAunty Dress Removing VideosPornos Gratis PelículasسكسكرتونEbony Bbe PornMollory SierraLorde NudePunishteensHusband Pegged By WifeFortnite Vr PornAbbisecraaMilf DatingBacherolette Party PornWebcamsexFabswinger.comHentais.bizVídeo Pornô AnimesBdsm GifsNaughty MilfPorn Dekhne Ke FaydeBlacked.conRealitydudesGf Naked SelfiesKimora Lee Simmons NudeCountmoxi偷拍自拍Takaziwa RolaMomswithboyKayala PornSsbbw Solo PornBig BreastloversHentai BomVides De PornografiaLocal Xxx Video ComMalayalam Blue Film NewForced Father Daughter PornHot Black NudesPorn Catoon 3dLauran Cohan SexyJeanna Fisher NudeKaterinakozlovaRemana HentaiTop Porn IndianSocialmediagirls ComAv4us VideoIndian Homemade XnxxBig Booty Gay PronNoodle MagazHindi Bf English BfBengali Pons VideoXfantasyzSeka Porn StarThe Loud House NakedLeahgoeseildeMiakhalifa SexvideoBlackmonsterterrorSpanish PornstarHentai GqBluey Rule 34Sofia Bevarly NakedSexy HippiesXnxx HitHot Girl Sex PhotoXxx Sexy Video HdBangla Boudi PornXxx Bengali Bf VideoMan Licking BoobsKiss X Sis XxxTamil SexmmsPorn With FistingFree Use Fantacy PornAmy August PornSee Thru Dress PublicPururin IoCelebrityfake PornRegerence SexeWifey PornLily Lou XxxMalaika Terry Nude