Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Jongen springt uit attractie Walibi: 'De vloer is lava!'

18-06-2017, 15.24 uur

In Walibi Holland is een jongen uit een attractie gesprongen tijdens het doen van het spelletje 'de vloer is lava'. Op een video is te zien hoe een bezoeker uit een boot van de wildwaterbaan El Rio Grande springt zodra iemand "de vloer is lava!" roept.

"Wat een gek joh!", reageert de filmer. Een ander klimt bovenop de stoelen in de boot. Of de jongens tijdens de gevaarlijke stunt gewond zijn geraakt, is niet bekend. Een woordvoerder van het pretpark was vanmiddag niet bereikbaar voor commentaar.

Het kinderspel 'De vloer is lava' is sinds kort een enorme hype op internet. Grappenmakers filmen hoe anderen vijf seconden de tijd hebben om hun voeten van de vloer te halen. De rage leverde al talloze hilarische filmpjes op.

Enkele jaren geleden verloor een meisje haar voet toen ze te vroeg uit de wildwaterbaan van Walibi stapte.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be