door Havermout in Overig  ·  34 Reacties

  • 3
  • 368x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Leuk feestje op de zondag.

Zinloos

1
1 Eastwood

En maar blijven pamperen door de politiek die het "gevaar" alsmaar wegwuifd.

8
2 Interessant

Elf arrestaties na verboden demonstratie in Enschede. En als je in Den haag stenen gooit naar de politie, dan word er niemand opgepakt????

8
3 DaisyDaisy

Mooi toch question Dan heb je Pegida en AFA waarvan de ene iets extremer is door vrijheid van geschiedenis dan de ander question

4
4 DikkeTor

"Een van de arrestanten is Pegida-leider Edwin Wagensveld.". Ze kunnen het weer niet laten om de leider van Pegida te arresteren, het is iedere keer weer hetzelfde en waarom ? : "Volgens de gemeente was het hem verboden om naar Enschede te komen". Als dat zo is, dan is dat ongrondwettelijk. Je mag iemand niet verbieden om ergens te komen zonder tussenkomst van een rechter. En waarom zou dat alleen voor hem gelden en niet voor allen die wilden demonstreren ? Telkens weer vinden ze een kromme stok om Wagensveld mee te slaan tot aan het belachelijke aan toe zoals het dragen van een varkensmuts.

8
5 B55

Volgende keer een pro-islam-demonstratie. Kijken of die wel door mag gaan.

5
6 upanddown

@5 De demonstratie was verboden en dat verbod heeft hij overtreden, dus dan niet gaan janken dat je wordt opgepakt.
Nu staat pegida bij het arrestantencentrum te bleren en te schreeuwen.

7
7 arcenist

@7 Hij heeft het verbod niet overtreden, heeft niet gedemonstreert was alleen aanwezig ver van de demonstratie

4
8 praha

@8 Noodverordening rings a bell? Dan is aanwezig zijn voldoende en dat wist hij zelf ook wel.

6
9 arcenist

Toch fijn dat bij de extra bevoegdheden van de politie hoort 'Stokken en wapens zijn verboden'. Ik vraag me dan af wie er gefaald heeft bij het opstellen van de tekst.

2
10 Dzzzz

@9 Kan me niet voorstellen dat een noodverordening tegen een persoon gesteld kan worden. Ik verwacht dat er weer eens een ambtelijke organisatie door het stof moet, publiekelijk of niet.

3
11 Dzzzz

@7 Je moet beter het artikel lezen, voordat je onzin uitkraamt. Wagenveld demonstreerde niet eens, hij mocht niet eens in Enschede komen, dat is wel wat anders.

3
12 B55

@12 Zorg jij er maar voor dat je op de hoogte bent van de wet. Want daar heb je geen kaas van gegeten.

3
13 arcenist

@11 was niet tegen de persoon Wagensveld als wel tegen Pegida. Laat hij nou net de leider zijn van Pegida.
Hij heeft gewoon het verbod willens en wetens overtreden.

2
14 arcenist

@14 Ik begrijp wat je bedoelt, maar het was een demonstratieverbod, dus ik moet nog maar zien of het ook gezien mag worden als een aanwezigheidsverbod. Het zou nogal wat precedenten met zich meebrengen. Maar ik zou er ook zomaar naast kunnen zitten. Ben wel benieuwd eerlijk gezegd. question

2
15 Dzzzz

@15 Naast het demonstratieverbod was er ook een noodverordening van kracht. Op grond van die noodverordening is hij opgepakt.

1
16 arcenist

islam dit islam dat , al ruim 3 jaar hoor je niks anders , elke dag het zelfde over die moslims met hun islam , ze krijgen het in 3 jaar voor mekaar om alle Nederlandse mensen tegen mekaar op te zetten , en het word met de dag erger ,
60 jaar hoor je niks van andere volkeren die hebben zich goed aangepast en accepteren onze vrijheid en leefwijze , de linkse zooi en hun partijen openen de deuren voor moslims en het is in 3 jaar tijd helemaal verpest , wat een walgelijk volk zijn die moslims , en de islam , en dan nog zo koran aanbidden ook , het grootse haat boek wat er bestaat op de wereld , nog erger als mein kampf . want daar word in vermeld alle joden vernietigen . in de koran staat alle ongelovigen vernietigen , dus 2 derde van de wereld bevolking , uitbannen die islam met hun aanhang , en zo snel mogelijk voordat de westerse mensheid door hun word vertrapt .

2
17 kiekeboeboe

** gebruiker verwijderd **

@17
ja erg he, dat doen de broodheren van Wilders, daarom lees je het ook zo vaak.
maar met cijfers en feiten heeft het niets te maken dus.

18 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@17
ps. aan je korankennis schort nogal wat, eerlijk gezegd.

19 ---deleteduser---

@17 En het ergste is nog wel dat als er eenmaal een discussie is het meteen alleen maar over religies kan gaan. Alsof mensen religieus geboren worden... Ze verkloten hun kinderen door er zieke gedachten in te stoppen en roepen ook nog het hardst ook. Religie is slecht voor de geestelijke gezondheid.

3
20 Dzzzz

** gebruiker verwijderd **

Wagensveld met zijn gewoon maar naar huis sturen.

grootste kleuter van Nederland, naast Wilders.

21 ---deleteduser---

ach zet dat volk op een veldje buiten de stad en laat hen het maar uitvechten.
handjevol rechts tegen een paar honderd Linksche fascisten

2
22 Magna Carta

@17 Kiekeboe..... Leest u geen kranten? Dit is van alle tijden, Elk decennium zit een ander volk in het verdomhoekje. Bruin rechts tuig weet iedere keer wel iemand als zondebok aan te wijzen. Dat simpele zielen zij volgen is ook van alle tijden. Overigens is links zooi al een aantal decennia (4) niet aan de macht, dus ik volg niet helemaal uw hersenspinsels. Of blijken die ter zijn van een eencellig weekdier?

6
23 Gut

@14 Onzin, hij heeft het verbod niet overtreden, hij demonstreerde niet. En dat hij niet in Enschede mocht komen is ongrondwettelijk en dat weet jij ook wel.

2
24 B55

@16 "Naast het demonstratieverbod was er ook een noodverordening van kracht. Op grond van die noodverordening is hij opgepakt."
En waarom is dan niet iedereen opgepakt ? Dit stinkt weer eens !

1
25 B55

@24 Ooit van een noodverordening gehoord?

0
26 arcenist

@25 Joh hij is voorman van Pegida. Die is de eerste die op wordt gepakt in deze situatie.

0
27 arcenist

@27 Bullshit en geen antwoord op mijn vraag.

1
28 B55

@22 Dat durven die lafbekken toch niet. Het idee is goed, maar er komt geen hond opdagen.

1
29 Dzzzz

@25 lol en uw neus maakt weer eens overuren met al die stankoverlast?

3
30 Gut

@28 Dat jij het niet wil begrijpen is niet mijn probleem.
Ze pakken nooit iedereen op alleen de voornaamste gasten.

1
31 arcenist

@23 , nou ik heb geen kranten nodig , ik zie het dagelijks wat er gebeurt in real life . kom ook is een kijkje nemen in de schilderswijk van Denhaag dan gaan mischien je ogen open over hoe de islam en hun moslims zijn , heb je dat 2 jaar geleden ook in het echt gezien toen met die rel in Den Haag ? nog nooit is er zo rel geweest in de schilderswijk , allemaal IS vlaggen , honderen aangangers , duizenden moslims de straat op , rellen en alles had te maken met islam , daar heb ik geen krant voor nodig , media maakt er een zooitje van , eerst is ergens heel goed in verdiepen en meerdere bronnen bekijken , en het liefst in real life ,
wat betreft de koran en hun aanhang , zal ik toch is andere nieuwszenders gaan bekijken bv liveleak , daar zie je echte beelden zonder dat ze de rotzooi verdraaien ,
mocht je ooit een kijkje willen nemen in de schilderswijk , doe dat niet met je vrouw of dochter , in de zomer als ze een kort rokje aan hebben , want grote kans dat ze als hoer worden uitgescholden of ze halen het einde van de straat niet ,
zijn niet de chinezen hoor die dat doen , zijn daar ook al wegevlucht , 1 volk die dat doet , en in meerdere steden en wijken . en het breid zich steeds verder uit , het is en blijft de grootse haat ideologie die de mensheid kent ,
o en wat betreft doortje bont question op jou ga ik nog geen eens meer in , je zal je eigen moeder nog verkopen om de islam nog meer macht te geven ,
geen 1 geloof in deze tijd is zo haat vol als de islam , en dan zijn er altijd van die linkse lui die dat nog goedkeuren .
nou voor mij niet , ik zal vechten voor Nederland en alle volkeren die hier leven in ons land . op 1 na , dat zijn de moslims en islam , ik zal me doodvechten om die zooi eruit te krijgen , en dat we onze kinderen en kleinkinderen die vrijheid kunnen geven die wij ook kende . voordat het te laat is en wij met ze alle in een islam staat wonen , als we dan ondertussen nog niet zijn vernietigd door de islam en moslims ,

0
32 kiekeboeboe

Het is iedere keer weer hetzelfde tafereel. Pegida kondigt een demonstratie aan en AFA reageert daar met op met de oproep om geweld te gebruiken tegen Pegida zodat de burgemeester kan besluiten om de demonstratie af te gelasten omdat de gemeente niet kan garanderen voor de veiligheid, maar als de koning op bezoek komt dan kunnen ze dat weer wel. AFA wordt als organisatie ook niet verboden ondanks al dat geweld van hen en het lijkt er op die manier op dat dit de knokploegen zijn van de overheid. DEMONSTREREN IS EEN RECHT !

0
33 B55

@33 als je toch aan het knutselen bent het kan nog iets verder.
Noem iedereen die tegen je mening is extreem rechts of een nazi, velen haken dan af omdat ze met die stempel niet geassocieerd willen worden.
Het restant wat overblijft druk je de kop in zoals u beschrijft en voila het ultieme middel om opstanden te voorkomen.

Het is niet zo moeilijk, vrij oude strategie ook trouwens.

1
34 Eastwood

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@3 Hendri jij kan toch ook wel even de herrie vast leggen als je vrijdag naar het gebed gaat? 😉...

4 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

3 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

3 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

3 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

3 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

3 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Japanese Big TitsHome Teen PornCierra Vegas PornAss Expansion PornXxx Video Indian BhabhiXxx Indian BeautifulBharmaTop 10 Porn SterV Sex VideoAurora WintersSexy Redd SextapeCameltow PornNhnetaiPotty SexNude PreetyX Video BrazzersSibling SexNymphosexIndian Sexual MoveXxnxx PornHood HunniesWrestilng PornChinese SpankCelebs RedditGonewildaudiiWww Adulwork ComLila Love XxxXvideo ShootingPorn In CrowdNude Middle Aged LadiesTerri Welles NudeFitnessprincess42Video Nude LesbiansSophie Dee GangbangedReddit BlowjobMeghan Matkle PornGay Fortnite PornXprime XxxVídeos Pornos DescargarMonica Bellucci MatrixBig Titties Small BraClubupskirtEscort GrilSexo BrasileiroTamil Sex Stories In EnglishAbbyadamMompov VidsXxx S Xxx SBigo Sex VideoX Videos Hindi ComShes Gonna SquirtSexyy Red PornBangbrosfreeLoni PunaniFemdom Hot WifeSkipthegames Dayton OhioHotsvopeBd Adulte GratuiteSexo Amador GrátisViralpornErotic PicturesEdd-202Xnxx PornstarSexporn IraniSinfuldeeds Part2Ariana Grande Nude ImagesThirsty Blonde Gets Dped And Creampied In GangbangSelena Gomez BreastsKajal PukuBrazzers SneakyIndonesia Viral BokepEshbgoshAmouranth ProthotMia Malkova TitsSexviteosPurulia Sex VideoMahi SexFreegay Black PornGilf SwingersLesbian Nicki MinajStreming XPoze PornoVideis DesexoXxx Faking VideoSister Birthday XxxIndian Kissing Sex22 Naturals ComCockandpussyMilf Solo OrgasmCrazyxxx3dPhotosacompanhatesGif TittsMaharani Sex VideoGabbie Carter SquirtSimran Khan NudeStepmom XnxcXxx Com HardMia Khalifa PhotosCam4ultimateNude Busty BabesAlice Eve PornEscort Paris 14Orgasmic Lesbian Pornسکس آنجلا وایتJoys Pron ComGay Porn FmBeautifule NudeKrina XxxBrazzers New ScenesCock EorshipMackenzie Mace AnalMaja MeerEmbarased Nude FemaleAdultpornoPornsiteSite Pornográfico GayNudestChelsea Green NudesBlacked Raw VideosIndian Air Hostess PornHenttaiCurly Hair Big TitXnx Hindi VideoSex RecordingVidhya Balan HotXnxx VedeosHairypussy PicsAlexisaevans PornBoy Pressing BoobsDesi Indian Sex MovieLove Guru Web SeriesCeliberty Nip SlipAsseating GifJasmin ChatShanti SexValerica Steele CreampieLotlizard PornFilms Pornos Français StreamingBig Boob's NudeOld Lesbian PornPornstarshemaleHayden James PornElizabeth Shur NudeJapanese Naked WomenLong Nipple PornProno MoviesPictures Of MicropenisesStormy DaniellsDaddy With TwinksX Master Porn