door Inter in Binnenland  ·  246 Reacties

  • 37
  • 2120x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Domme autochtoon!
Je moet toch begrijpen dat je tijdens de Ramadan gewoon af en toe even in elkaar geslagen moet kunnen worden door moslims? Ies Kultoer in Nederland!
En dan moet je ook begrijpen dat de politie niets gaat doen. En als je er iets van zegt, dan pakt de politie je op. Racisme! Hoe durf je die lieve moslims van iets te beschuldigen.
Domme autochtoon. Rot op naar je eigen land.......

4
201 beastyboy

als ramadan een soort vrijbrief is om mensen aan te vallen, en de politie doet er niks aan, en zegt gewoon dat je dat maar moet accepteren...wie tolereert dat?! dat kan toch niet?/dan zou ik het eerlijk vinden als het andersom ook gebeurd en dat de politie het door de vingers zou zien..maar neeee dat zal nooit gebeuren, als er zo'n dom islam hoofdoeke word afgetrokken dan staat het breed in het nieuws, en staat de hele islam/halal/koran gemeenschap op de achterpoten, maar als mensen worden afgetuigd,geslacht, verkracht door moslim tuig, dan staan ze niet op de achterste poten! walgelijk volk

2
202 henry86

De politie is je beste vriend? Niet dus.

0
203 Black65

Update: worden belaagd door Marokkaanse mannen is niet erg. Zomaar ‘Marokkanen’ opschrijven wel, aldus de wegkijkpolitie.


http://tpo.nl/wp-content/uploads/2017/06/Screen-Shot-2017-06-17-at-20.19.51.png



Bron > http://regio.tpo.nl/2017/06/17/bonusquote-vanmiddag-aangevallen-mannen-marokkaanse-afkomst/?utm_medium=website&utm_source=nieuwskoerier.nl

1
204 Moskowfiets

@203 jahoor, maar de politie mag niks helaas..ze helpen je wel, maar als moslims je aftuigen dan word het door de vingers gezien, verschrikkelijk

2
205 henry86

En dan nu iets positiefs uit het Marokkaanse kamp: .

1
206 Pollens

* Verwijderd door de redactie *

207 Falco Peregrinus

@206

Ja kom op nou ben benieuwd ik wacht al een hele tijd!

3
208 cultuurbarbaar

Werkelijk onvoorstelbaar dat politie zo lakoniek reageerde. Valt er bij dit verhaal geen enkele andere invalshoek te vinden wat alles zou nuanceren? Want dit geloof je niet.

1
209 Vanillestok

@208

Ik denk een stilte met krekels. In dat opzicht toch weer wat rust. Is vrede?

0
210 Vanillestok

** gebruiker verwijderd **

@206
Me bus komt uit een Marokkaanse garage, rij er al twee en half ton mee, collega heeft daar ook tot volle tevredenheid een bus gekocht, de bezorger pakket bezorger komt altijd vriendelijk en op tijd de pakketjes brengen, ik heb zelfs zijn telnr. Om hem te kunnen bellen.en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Positief genoeg?

211 verwijderd111

Er word vanuit het kalifaat in moskeeën in Nederland zelfs opgeroepen tot geweld tegen het westen tijdens de ramadan. De grootste groep moskeeën in Nederland die onder Turks en Saudi s bewind staan geven gehoor aan die oproep en doen dat. Het gevolg is dat de Turken luisteren en opvolgen. Ook bij Marokkaanse moskeeën maar dat is wel gematigder

2
212 Jan met de korte achternaam

@206 Euhh, effe denke, o ja, natuurlijk, ik heb 'm, komt 'ie: een goeie Marokkaan is een **** Marokkaan.

4
213 Black65

@212 Heb je ook enig bewijs van deze stompzinnige bewering?

1
214 arcenist

@212 als dat het geval was, dan hadden we nu dagelijks aanslagen. als dat het geval was, dan stonden alle moslims te juichen en was er geen protest. oja, dat fakenieuws over fakenieuws van de BBC....ja hoor....
De mannen die haar aangevallen hebben moeten gestraft worden, zonder meer. Maar dat wil niet zeggen dat je niet moet uitkijken met moslims. ja toch???? Het is fout dat het bedrijf dat riolering controleert een putdeksel heeft open laten staan, maar dat wil nog niet zeggen dat jij dan maar gewoon kan gaan rondlopen zonder dan toch maar uit te kijken.

en daarbij....waarom zou je "je moet het rustig aan doen" als je alleen maar even kijk uit roept naar de bestuurder, als een man, die er niks mee te maken ineens op je afkomt.
TPO: Tegen Pers Onderzoek....want ik zie weer eens geen pers onderzoek. alleen hoe kan ik iets vinden wat nog meer negativiteit kan geven over de andere partij. tpo is dus nep nieuws, of manipulatienieuws....geeft je een compleet verkeerd beeld van de fucking werkelijkheid.
Daardoor krijg je dus het verschil waarbij wij schimmel van de appel afsnijden met een schilmesje, en jullie gelijk de hele appel willen weggooien. in plaats van dat we een constructieve oplossing vinden voor het probleem.

4
215 pizzafried

Nederland is niet Nederlands meer...

2
216 Anonymousje

Dat die politie dat zo openlijk op Twitter schrijft, snap ik nou weer niet.

2
217 Wendel

@186 Maar je moet ook niet wegkijken als iemand anders jouw vingers beweegt op jouw toetsenbord en je dingen laat typen die jij niet wilt waardoor jij een ban krijgt. Hoe "" links"" denk je eigenlijk dat NK is?

1
218 ben22

Niet gebeurd !!
Verzin wat overtuigenders

4
219 Louis Vandaal

@213 een goeie Marokkaan is een gave Marokkaan ?..........

6
220 21st Century Guy

@29 goh en waarom zijn ze dan oververtegenwoordigd in gevanggenisssen en criminaliteitscijfers. Of is dat ook weer beeldvorming?

1
221 Goedemiddag

@116 en als alle Nederlanders morgen stoppen met werken hebben een hoop Marokkanen geen uitkering meer. Wat een onzin argumenten van u.

2
222 Goedemiddag

Kersenplukken

Er worden de hele dag mensen aangevallen.
Maar alleen de Mocro incidenten worden gretig gepost en gemeld.

Zodat heel Nederland denkt dat ons relatief beperkte straatschoffies probleem in werkelijkheid mega groot is.

En voeg daar bij dat dit soort berichten als opgewarmde prak na een paar maanden nog eens opnieuw worden opgediend . . .

En je hebt de perfecte media shitstorm.

En met welk doel?
'de wegkijkers overtuigen dat er een probleem is'
of
'de racisten voeden in hun haat'

Kiest u maar.
.

11
223 hippodepippo

@223 Zeer kortzichtig en beperkt aantal keuzes. Ik ga voor 'E' en een beetje voor optie 'G'. Optie 'A' is, net als optie 'H' kansloos en voor optie 'B' heb ik te weinig beschikbare informatie. Opties 'C' en 'D' vind ik persoonlijk wat ver gezocht.

2
224 Dzzzz

@223 : Nou, kom op dan, post bij ieder bericht dat over Mocro's gaat een soortgelijk bericht waar autochtonen hetzelfde deden, ook niet ouder dan 1 week. En niet dezelfde voor 5 Mocro-berichten. 1 op 1.

3
225 Wendel

@225

Kijk maar eens naar dat bericht over die Irakees die een conducteur neergestoken zou hebben omdat ie een gesluierde vrouw haar kaartje vroeg.
Was in April al 'nieuws', is op google onvindbaar behalve in een Zweedse pulpkrant, en het is simpelweg Nep Nieuws dat al de hele dag gretig wordt gretig voor racistisch commentaar. Met daarbij natuurlijk de wegkijk en moslim knuffelaar commentaren op lieden die het wagen kanttekeningen bij dit soort racistische onzin nieuwtjes te zetten.
.

7
226 hippodepippo

@223 hoeveel mensen in NL zijn marokkaan?? slechts 2%!! en er zitten meeeeeer marokkaantjes in de bajes dan Nederlanders...dus wat bedoel je wegkijkende linkse moslim/marokkanen knuffelaar?? hoe kan je de feiten blijven verdraaien? jammer dat soort mensen als u stemrecht hebben, door u word het nog veel erger..thnx!

2
227 henry86

** gebruiker verwijderd **

@227
''er zitten meer marokkaantje in de bajes dan Nederlanders''

neen, zo kom je aan rare cijfers dus.
het zit zo:.
2% van 360.000 versus 0,2 procent van de overige 16.670.000 burgers.
ofwel 7200 tov 33.000 ongeveer.

228 ---deleteduser---

Ik ben deze week al voor de zesde keer aangevallen door moslims. Vandaag zelfs pal voor mijn deur. Een van hen zaagde mijn hoofd nagenoeg af, gelukkig bleef het nog aan een paar draadjes hangen voor mijn borst. Ik ben snel naar het ziekenhuis gefietst en daar werd ik uitstekend geopereerd door een … moslim.

4
229 Commodus

@157

Maar het een sluit dat andere niet uit.

Wanneer je zwarten Syriers Marokkanen Turken binnentrekt. Krijg je de extremiteiten plus dat fundamentalistische extreme Islamgeloof (en haar gezeur) erbij.

Verder observeer ik. Dat deze etniciteiten per geboorte al agressiever zijn. Het zit gewoon in hun aard.

Je kunt het vergelijken met bepaalde hondenrassen. Je kunt het wel denken 'agossie lieve mastief ik begrijp je wel hoor moewa hier een kus!'. Maar omdat je de aard vh beestje niet begrijpt. Wordt je vroeg of laat toch flink gebeten.

Ben ik nu racistisch of reeel?

En ja ik ken ook Zwarte en Marokkanen-Moslims waar rustig naast te leven valt. Maar wat mij ook opvalt. Is wanneer er politiek iets heerst, zij zich in no-time heel radicaal opstellen. Als een soort tikkende tijdbom.

Hoe wil je als maatschappij hiermee omgaan. Wegkijken is in ieder geval niet DE oplossing. Deze culturen heel veel zendtijd geven bij de publieke omroep. En ontroerende docus over maken om begrip te kweken. Of zelfs romantiseren o er bijvoorbeeld, een Hollandsche vrouw die in Afrika een mooie relatie krijgt met een zwarte.. Oh zo mooi.. Mwa. Mischien wel. Maar teveel hiervsn erkt ook averechts.

Want ik kan dit soort surrealisme niet meer eenzijdig bekijken door dezelfde roze-bril van de NPO. Wanneer je nichtje en anderen. Na een relatie met een Antilliaan of Moslim, steevast weer a hterblijven met een kind. Terwijl meneer alweer met zijn vaste (eerdere) relatie ervandoor is.

Realisme mag ook.

0
230 Vanillestok

@230

Sorry. Ik bedoelde geen Mastief maar een ander hondenras. De naam ontgaat mij.

0
231 Vanillestok

Die gasten lopen altijd in groepen als ze alleen zijn dan zijn ze poeslief

0
232 wijs

* Verwijderd door de redactie *

233 Pxf7+

@228 ,
Werkelijke cijfers gedetineerden:
Autochtoon 0.11% van totale Autochtone bevolking
Allochtoon 0.66% van totale Allochtone bevolking
Waarvan Marokkanen 1.2% van totale Marokkaanse bevolking (waarvan tenminste 1 ouder van Marokkaanse afkomst is)

0
234 ActiveRush

@234

Relatief gezien dus de allochtoon en in absolute getallen de autochtoon.

3
235 Liwwie

* Verwijderd door de redactie *

236 Pxf7+

@235 ,
in Nederland zitten 14.490 Autochtone gedetineerden tegenover 24.750 Allochtone gedetineerde waarvan 4310 Marokkanen

0
237 ActiveRush

24750 Allochtonen waarvan 17710 niet-westerse Allochtonen betekent dat 24.3% gereserveerd door de Marokkanen

1
238 ActiveRush

wat een krankzinnig verhaal. ken de rivierenbuurt de pijp, alle straten die genoemd werden, en meer. de dame is niet door 3 mannen lastig gevallen maar heeft heel klein marokko op haar nek gehad.
fiets klem gereden en er opgesprongen. als een gek rondgereden. en niemand die dat zag of enige hulp bood.

je zou het bijna gaan geloven.

las vandaag dat een transgender 3 x geweigerd is in de bus. DAT is wel onderzocht.
Fake verhaal. mocht niet al frites etend de bus in.

uhm vergeten de reageeerders hier niet de doneren aan TPO? want stel het wordt opgeheven? waar moet u uw waanzin dan vandaan halen?

4
239 info

@238 Dus bijna 11% van het het totaal is van Marokkaanse origine overigens zijn er ook wel andere herkomstgroepen die oververtegnwoordigd zijn alleen daar wordt niet niet zo veel over gepraat.

1
240 21st Century Guy

@236 Dan moet je Oost Aziaten halen er is echter een groep die helemaal geen criminelen kent en geen salariskosten met zich meebrengt de ideale werkrachten : Robots.

0
241 21st Century Guy

Hoeveel Nederlanders zitten er in buitenlands gevangenissen en uit hoeveel procent beslaan zij van de totale cijfers aldaar en vangen tevens uitkeringen van desbetreffende landen? Zomaar een vraagje, wellicht zitten we er gewoon naast, moeten we niet zo zeuren en is het normal as usuele voor wat betreft de gedetineerde Allochtonen in ons land, ons land wat hun een huisvesting geeft, een veilig heenkomen en gratis geld waar je niet veel voor hoeft te doen......plop!

0
242 ActiveRush

usuele=usual

0
243 ActiveRush

@236

'Jij - en met jou de andere wegkijkende islamknuffelaars '

Anders dan jij met je toetsenbord-heldachtige-kloontjes ben ik meer een islamknuppelaar dan een islamknuffelaar. Maar dat weet jij natuurlijk niet vanachter jouw toetsenbordje. Ik heb twee ogen open, Jouw zicht is de koker van een wc-rol.

Als je goed bent in cijfers dan weet je verdomd goed dat een relatieve veelvoud veel gevaarlijker is dan het absolute getal.

1
244 Liwwie

* Verwijderd door de redactie *

245 Pxf7+

@244

'ik ben meer een islamknuppelaar'

Hmm, een zeldzaam moment van inzicht Liwwie.
Maar geen fraai gezicht.
.

0
246 hippodepippo

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@84Dus je wil beweren dat wat vuilnisbakken omtrappen en wat straatmeubilair verplaatsen te vergelijken is met de ernstige rellen die er waren...

zojuist geplaatst door Hendrianus

ThWil
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Moet je die linksse fascisten tekeer zien gaan bij palestijnendemonstraties. De echte (neo)nazis zijn er niks bij. ...

2 minuten geleden geplaatst door ThWil

Hendrianus
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

@29 Ik doelde o.a. op de term 'nsblinksserss'. En, 'Hamas wil men ook hier hun gang kunnen laten gaan. ' ...

3 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

progressiefliberaal
Statushouders ook in de wachtrij

Het is overigens van de zotte dat statushouders überhaupt ooit werden voorgetrokken.Dat mag namelijk strikt genomen ook helemaal niet volge...

4 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@4 Zeker, die zullen er uiteraard ook zijn. Wel steeds minder denk ik nu Gaza in puin ligt....

6 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@16 De vrijheid om met meer dan een beperkt aantal (10.000 ) mensen op beschaafde en waardige wijze de slachtoffers van de 2e wereldoorlog te ...

6 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

progressiefliberaal
Statushouders ook in de wachtrij

@1,Ik denk dat hij stiekem ook een grote dierenvriend is!...

7 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

ThWil
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Die andere partijen willen wel maar durven dat gewoon niet. Zonder de pvv zal er ook weinig tot niets gebeuren aan die enorme instroom. Als excu...

8 minuten geleden geplaatst door ThWil

Rio Grande
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@5Woke is juist ondemocratisch en tegen sociale gerechtigheid. Ze willen andersdenkenden aanvallen, cancelen en zelfs vermoorden. Fortuyn verg...

8 minuten geleden geplaatst door Rio Grande

ongelovenloos
Meer meldingen van discriminatie: 'Topje van een ijsberg'

"Yücel Aydemir, voorzitter van de Ulu Moskee in Utrecht, ziet dat veel islamitische mensen geen melding durven te doen. “Vaak krijgen moslims...

10 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Gand Marte HuePornos De BrasilLacie Chabert NudeIndian Randi XnxxWww Xxxx Com HdXxx Video Porn VideosAsianamerican PornIndian African SexGianna Michales CreampiePirates Porn MovieSexyviedoPorngratuitFilmes Pornôs QuentesDesi Girl XxxXnx Vedio ComDaredorm PornJacquie Michel 2ThisvofStefania Ferrario NudesSara Mascara NudeIndian Jija Sali Sex VideoBollywood Movie Nude SceneDeeper Com XxxIndian Sex Bhabhi VideoXxx Dragon Ball Super1980's Playboy CenterfoldsBiggest Tits RedditAnime Porm GamesCobie Smulders NudaPrince Of SuburbiaXnxxindManoel FeraraFull Length Indian PornKatiegcups PornManga18fxXmoviesformeBooobsMilf.step.sisterNauru Massage PornPriya Bhavani Shankar HotHot Sex ComicsBig Tits At The PoolDesi Bhabhi Sex PornRandi Fuck VideoVidioxxxSxny PornGames Flash PornNisha XxxPorn Old Young LesbiansBrdteen GalCarmen Rae PornDldss-218Rick N Morty PornIndian Sexy Aunty FuckPorn AuditinMatue Porn VideosIndian Porn PiSite D'escortKatharine Mcphee NakedPankhuriXxx Hot Porn IndianXxxinsAshley Tervort NudeNxxxxSxe 18Mia Khalifa Six VideoTamilgroupsexFree Porn VidiosAnime Porn ForceVixencreampieJeri Ryan NudJillian Jansen BlackedBban-008Punishteens PornBest JapanesepornstarDining Table PornFootjob With PantyhoseLeo GiamanniLatest Sex MmsCock HoldingJinnie Jazz PornBeautiful Latina SexWww Xxx Boy ComPorno FilmsFlorence Pugh NipWww Tamil Xnxx ComUluva In HindiDance SexyRosalinedawn PornConan Exiles Sex ModAyuma KaseZartprickelnd Onlyfans LeakedDesi Aunty XxnxPawg ShemaleMandy_leePorne HindiIndian Sex Old ManXx Video 3gNxnxx StoriesVosfemmeBlonde Porn LesbiansPuja XxxBobby SexThree Some TumblrXx Video KolkataNaughty America 4kPorndude EscortEbony AyresRayan Cornar PornRissa Backroom Casting CouchTwink69Sexual GiantessOnlyfans MegafilesVideos Lesbianas PornosIndian Video Call SexNiksindian Com VideoNicki Minaj JoiBadiehubJav.guuruYojizzsCelebs JihadJapan Sex Hot VideoEscort BabyXxxx Videos DownloadKaties KornerXxx Porn CumPornhubieSex Discord ServersGigi Hadid SexyThick Thighs PornCumming On JeansHumiliatipn PornPornthotAofie ReyezCheating Porn CaptionsJody West PornSexemodele ParisXvideo CamBig Blak Booty PornXxx33Bred RedditSexythangyang PornBacj-063Desi Teen Porn VideosBokep InonesiaVer VideosbpornoXnxx PunhetasPorn D.pXxxsex AnalThebigbootybarbie