door zilvergoud in Buitenland  ·  148 Reacties

  • 27
  • 1122x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@16 : Wie beweert, bewijst.
@17 : Verdenkingen houd je voor je tot je ze kunt bewijzen.

Kijk maar wat er nu gebeurt: hij wordt kapotgemaakt puur door constant verdenkingen te publiceren, zorgvuldig met woorden als "zou" en "vermoedelijk" zodat ze niet kunnen worden aangeklaagd voor laster.

10
101 Wendel

@101 Trump maakt zichzelf kapot met al zijn leugens, verdraaien van de feiten, enzovoorts.

De media gaat in mijn optiek niet geheel eerlijk om met Trump, er worden teveel leugens over hem de wereld in geholpen. Echter, is er nou eenmaal ook terechte kritiek maar zelfs dat willen de Trump-aanhangers maar niet onder ogen komen. Elk negatief geluid over Trump is direct onzin voor die mensen.

11
102 Bluth

* Verwijderd door de redactie *

103 Chat Baker

** gebruiker verwijderd **

@103
het gaat niet over Hillary, off topic

104 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@101
een onderzoek kost even tijd, als er niets te onderzoeken valt, waarom doet ie er dan zelf zo idioot over? waarom dan mensen ontslaan ?

105 ---deleteduser---

Oranje blobman gaat een leuke tijd tegemoet. Door zijn spatjes ligt iedereen om hem heen onder vuur. Helemaal zijn eigen schuld. Er gaat een mooie beerput open zodra de onderzoeken zijn afgerond vermoed ik. Daarbovenop hoop ik dat 1 of 2 keer liegt onder ede. Oranje cavia in een oranje jumpsuit kleurt wel mooi.

11
106 Dian

ooo wat lief..rtl claimt nu ineens dat het nepnieuws verspreiden een amerikaans dingetje is en doen nu net alsof ze niet vollop mee hebben gedaan. je moet toch wat als je zender een jaar lang mee gaat met die onzin.

gelukkig heeft hij aangeboden onder ede te getuigen itt hillary en haar aanhang die massaal niet op kwamen dagen en toen ze moesten alleen kwamen als ze niet aangeklaagd konden worden. dat zij wat te verbergen had is dus 100% want anders vraag je dat niet van te voren.

9
107 StoopidMonki

@21
“De media beweren niet dat er collusie is geweest tussen Rusland en Team Trump. Ze beweren alleen dat dit onderzocht wordt en dat klopt. En ze hebben bronnen die beweren dat er contact is geweest tussen diverse mensen om Trump heen met mensen uit de Russische overheid of van Russische banken. Ook dat wordt uitgezocht.”

Er is echter GEEN onderzoek naar Trump zelf, dat is alleen wat de progressieve media er van maakt.



Er is een onderzoek om (hopelijk) te achterhalen wat er waar en niet waar is van al die speculaties, vooral afkomstig van het Clinton kamp en haar media, over die Russische bemoeienissen en beïnvloeding.

Er was vlak voor de verkiezingen WEL een onderzoek naar Clinton, en haar criminele activiteiten. Waar Clinton de dans ontsprong door, nadat haar e-mail server en communicatie apparaten waren ingevorderd, ze haar e-mail server compleet onherstelbaar liet schoon gegeven, en haar laptop en mobiele apparaten liet vernielen o.a. met een slaghamer. En daar werd toen door de nu ontslagen ex-FBI directeur Comey genoegen mee genomen.

De media van de globalisten berichten dan ook uiterst hypocriet over Trump, en blijven hun eigen spinsels over de Russische bemoeienis verdedigen en groter maken dan het is. Het is de realiteit van vandaag dat er hackers actief zijn uit vele landen, waaronder Rusland. Maar dat Rusland de VS verkiezingen hebben gehackt is grote onzin.

Het is het gebruikelijke frame van de globalisten, die ieder die conservatief politiek beleid voor ogen staat structureel weg te zetten als een Poetin trollen. Dit heeft echter niks met de realiteit te maken, maar veeleer het fabriceren van een valse visie, Noam Chomsky noemde dat “Manufacturing Consent”, propaganda.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Manufacturing_Consent

10
108 Reactie

@108
"Er is echter GEEN onderzoek naar Trump zelf, dat is alleen wat de progressieve media er van maakt."

Oke, dus Trump liegt?

"Donald J. Trump‏
I am being investigated for firing the FBI Director by the man who told me to fire the FBI Director! Witch Hunt "

https://www.washingtonpost.com/blogs/plum-line/wp/2017/06/15/trump-is-now-under-investigation-and-he-has-no-one-to-blame-but-himself/?utm_term=.37c546e45a97

12
109 GreyB

@109 je leert er ook niets van....gewooon nepnieuws blijven citeren en verwachten dat we je ooit nog serieus gaan nemen.

Washington Post Owner's $600 Million CIA Deal Should Raise Questions, But Doesn't


http://www.hangthebankers.com/washington-post-owner-receives-600-million-cia/

6
110 StoopidMonki

@110
Fijn dat je eindelijk toegeeft dat Trump nepnieuws fabriceert.

11
111 GreyB

@111 vertel nog eens hoe comey vd dnc bij alle servergegevens mocht komen, maar dat niet nodig vond...phahahaha dan kan je weer bewijs dat het niet zo is wegminnen (alsof het dan niet waar was)

5
112 StoopidMonki

@112
Nu niet het onderwerp verleggen ik reageerde op iemand die beweerde dat er "GEEN onderzoek tegen Trump zelf" was tegen.

11
113 GreyB

@113 ook al zou het dit hebben gezegd, slaat de kop van het stuk nergens op. pure propaganda. maar het klopt, wat hij zegt: er is wel een witchhunt gaande en er is een onderzoek naar hem door de persoon die zei dat hij iemand moest ontslaan, omdat hij die persoon ontsloeg.

de rest van het stuk wat geen quote van hem is slaat nergens op en is nepnieuws..je favoriete nieuws, speculatiekoekjes

7
114 StoopidMonki

@114
Dat is verdorie een tweet van Trump zelf en dus JA dat heeft hij zelf gezegd. Hij zegt dus zelf dat hij onderzocht wordt..

11
115 GreyB

Minister Kamp heeft 2 jaar geleden op de spelen met een rus gesproken. SPIONAGE!

5
116 Mollevanger

@116
Als minister mag hij dat.

10
117 GreyB

@117 leg mji eens uit hoe antifa en hun communisten tegen trump zijn omdat hij goede banden wil met rusland (voorheen communistisch).dat er geen samenzwering was is al wel duidelijk alleen een paar achterlijke tinfoilhats geloven dat nog na 8 maanden 0 bewijs, maar je zou denken dat radicaal links tegen mccarthyisme is....hoewel je zou ook denken dat ze voor freespeech zijn, maar dat zijn ze ook niet en voor gelijke behandeling, maar dat is ook niet zo....raar volkje die radicalen

7
118 StoopidMonki

@118
Op zoveel kwats ga ik niet in. Als je niet eens weet wie en waarom veel mensen iets tegen Trump hebben en waarom er zoveel onderzoeken naar het Trumpteam lopen, dan zou ik me eerst maar eens in gaan lezen..

8
119 GreyB

@119 heb je wat buzzfeed links voor me en wat alufolie...dan ga ik me net zo verdiepen als jij

9
120 StoopidMonki

In de volksmond wordt het natuurlijk niet voor niets de Clinton News Network genoemd...

7
121 Tjeesus...,

Eigeelijk moest ik heel hard lachen om dit artikel van deze nu plotseling alt right genoemde schrijvende presentator die daarom niet zou kunnen schrijven of geen echte journalist zal zijn.
En deze schrijver tekent op van wat we nu weten en verbindt daar een terechte conclusie aan.
Wat Comey gezegt heeft achter gesloten deur weten we niet en is dus geen argument in dit verhaal. Ook ik constateer dat er veel geschreven word zonder ondersteunende bewijs.
Voor de rest wacht ik gewoon het onderzoek af.
Ik verbaas me werkelijk af hoe hillary en trump zijn komen bovendrijven ik schrijf bewust zonder hoofdletter want beide hebben mijn resect niet.
Er is iets fundamental mis met dat land.

3
122 megaton

@121 Ga je nu beweren dat jij de volksmond bent?

6
123 dummydum

Het wordt onderhand lachwekkend die hetze van verbouwereerde globalisten tegen Trump. Ze willen hun globalistische oorlogen sinds Vietnam door kunnen zetten en willen dus weer een globalist als president. Ze zien zelf niet meer hoe idioot ze bezig zijn in hun poging een president af te zetten die uit eigen kracht en zege de verkiezingen heeft gewonnen, daarbij volle zalen trok, America voorop stelt, de peperdure en miskleunende NATO wil rationaliseren en die wil kappen met duizenden miljarden verspillen aan bemoeizuchtige inmenging tot in alle uithoeken van de wereld.....!

7
124 CoolMemories

@124 nee, Cool... jouw posts zijn lachwekkend..

7
125 TedjeR

@118 [ leg mji eens uit hoe antifa en hun communisten tegen trump zijn ]

Onderbouw dat eens... volgens mij sla je onzin uit.

8
126 TedjeR

Gelukkig is er afgelopen jaar ook heel veel onzin over Clinton geschreven, dus dat heft elkaar dan weer op..

8
127 GreyB

@123

In woon toch niet in Amerika..., suffie...

https://www.google.nl/#q=cnn+clinton+news+network&spf=1497773845936

4
128 Tjeesus...,

@117 "....Als minister mag hij dat. ...."

Heb jij iets tegen inspanningen om de koude oorlog met Rusland af te schaffen...?!

8
129 CoolMemories

@129
Nee, maar dat is aan een zittende president en ministers.
Vorig jaar waren die lui uit het Trumpteam geen ministers of president.

8
130 GreyB

@129
Welke inspanningen bedoel je eigenlijk? Die extra sancties die de VS nu op gaan leggen aan Rusland?

8
131 GreyB

@124
"die wil kappen met duizenden miljarden verspillen aan bemoeizuchtige inmenging tot in alle uithoeken van de wereld"
En het eerste wat ie doet is in zo'n uithoek een vliegbasis in het Syrië van de door jou zo bewonderde "seculiere *kuch* en "gematigde *proest* ASSad, bombarderen.

2
132 von Schnellensinken

@101 jij hebt in de gaten welk smerig spel ze spelen en hoe ze met woorden omgaan.
"ons" maar wie bedoelen ze met ons ?
"sociaal" voor wie welk en wie niet ?
"Liberaal" voor wie en talloze mensen betuttelen met wetten en regels.

en zo kan je door blijven gaan (ze lachen het gros van de mensen hard uit omdat ze er steeds weer intrappen).

1
133 nosuchname

Hmm,
Als je de moeite neemt om het stuk te lezen, zie je dat Comey ook de hele Hoax rondom de clinton mailts noemt als voorbeeld van nep nieuws.

En in dat geval was het niet alleen de pers die dit neonieuws gebruikte, maar maakte Trump er bijzonder vaak en bijzonder veel gebruik van in zijn campagne.

Conclusie: Trump is zélf iemand die nep nieuws gebruikt. En de pers? Die ook. Zeker die op (Alt) rechts.
.

5
134 hippodepippo

@35 In de links hoor je het Comey zelf zeggen, dat is waar je om gevraagd had, bewijs en dat is bewijs van de bron.
Maar dan ben je plotseling blind voor de inhoud en begin je te leuteren.
Met de inhoud van nepnieuws (zoals Comey o.a. verklaarde) heb je geen problemen, dat is volgens jou waar en daarvan moet het tegendeel bewezen worden.
Je lult uit je nek.

7
135 Proemevla

@135
Ja, dat gaat over een artikel in de NYT dat beweerde dat mensen uit het Trumpteam contacten zouden hebben met de Russische INLICHTINGENDIENSTEN. Het meeste daarin was niet waar...(staat ook in het artikel van Veelo)
Dat zegt niks over andere berichtgeving...

9
136 GreyB

@135
Comey verklaarde ook dat heel veel Clinton nieuws "nonsens" was. Wat vindt je daarvan?

9
137 GreyB

@129 ,

En wie heeft de koude oorlog weer aangewakkerd door MH17, de annexatie van de Krim en het op touw zetten van een opstand in oost-Oekraïne...?

4
138 uahoera

@136 Niet het meeste, niks was daar van waar, dat betekent van a-z gelogen. Comey heeft het niet alleen over dat specifiek artikel gehad.
Er is geen bewijs voor 'collusion'.
Je blijft maar verder gaan met afleiden van de werkelijke inhoud en als het uitkomt begin je over Clinton, als het niet uitkomt beweer je dat het off topic is.
Wat Clinton betreft, ook dit is o.a. uit de mond van Comey te horen geweest, ook de obstructie door Loretta Lynch (na haar gesprekje met Bill) en niet in de door jou geliefde nepnieuws brengers.
Dat was echte obstructie, iets wat men Trump ook wil toeschrijven.
Trump is dat ook al opgevallen en die heeft het nu openbaar gemaakt:


Duurt niet meer lang nu, dan zal het onderzoek naar Clinton en naar de verrichtingen van de Obama regering onderzocht worden.

5
139 Proemevla

@139
"Niet het meeste, niks was daar van waar, dat betekent van a-z gelogen. Comey heeft het niet alleen over dat specifiek artikel gehad."

Dat "a tot z" maakt Veelo ervan. Comey had het (zie je YT linkje) over " the main" (hoofdzakelijk/meeste).
Daarbij zegt Comey dat er veel zogenaamde "classified" in de media stond gebaseerd op bronnen.
Dat zegt niks over ander nieuws over onderzoeken.

Clinton staat ook genoemd in het arikel en door Comey, dus ontopic.
De Trumpolina's bginnen constant over Clinton als het er niet over gaat en ik mag het ontopic niet gebruiken?
Het nieuws over de Clintonmails was volgens Comey ook "nonsens".

Lynch wordt ook onderzocht door Mueller.

5
140 GreyB

@140 comey die verklaard dat hillary heeft gelogen over de emails

Five Hillary Lies Verified By The FBI In Two Minutes


Hillary Clinton lying for 13 minutes straight.

4
141 StoopidMonki

* Verwijderd door de redactie *

142 megaton

@140
Nogmaals, slap gelul van jou, je blijft proberen om validiteit te geven aan de verspreiders van nep nieuws uit zogenaamde bronnen binnen de veiligheidsdienst / binnen de regering zoals CNN, Washington Post en New York Times, 'collusion' is van de baan, er is totaal geen bewijs gevonden.

Wat je schrijft over Mueller is een lachertje, er zal eerder onderzoek vanuit de senaat komen en dan FBI onderzoek.

5
143 Proemevla

@138 "...En wie heeft de koude oorlog weer aangewakkerd door MH17, de annexatie van de Krim en het op touw zetten van een opstand in oost-Oekraïne...?...."

De VS en West-Europa door in Oekraine de ene helft van de bevolking op te hitsen tegen de andere helft en aan te zetten tot een gewelddadige anti-Russische staatsgreep die tientallen politiemensen het leven kostte en het land in een burgeroorlog stortte die tot de MH17 ramp leidde en Rusland noodzaakte zijn bedreigde belangen veilig te stellen op de Krim.....

5
144 CoolMemories

@142
Ik wist niet dat er een huisregel was die zegt waar wel of geen berichten over geplaatst mogen worden en waar wel of niet op gereageerd mag worden..
Ik zal je voortaan eerst om toestemming vragen \voor ik een artikel plaats en een reactie geef..

@143
"Wat je schrijft over Mueller is een lachertje, er zal eerder onderzoek vanuit de senaat komen en dan FBI onderzoek."

Mueller neemt alles onder de loep. Dat kun je niet leuk vinden, maar is wel de waarheid. Zijn onderzoek heeft geen beperkingen en juist meer juridische macht.

5
145 GreyB

@141
Uit het artikel:
"Comey memoreerde 'kletsverhalen' die hij in de media las naar aanleiding van zijn persconferentie over de e-mails van Hillary Clinton. De stukken die - op basis van anonieme bronnen - hierover in de serieuze media verschenen noemde hij 'nonsens'. Een jaar lang leefden de kletsverhalen ongecorrigeerd hun eigen leven."

5
146 GreyB

@142 "...het profiel van GreyB en zeg me dat deze persoon niet lijdt aan een Trump obsessie ...."

Hij/zij lijdt net, als weerman, aan een obsessie voor blanke westerse mannen met reële politieke macht (Poetin, Assad, Trump enz.).....dan worden ze hysterisch....maar over de echte (door het Westen geknuffelde) tirannen in bijv. Qatar, Koeweit, het huis Saoed, Erdogan enz. hoor je ze niet....

5
147 CoolMemories

@145 Je mag alles schrijven ik constateer alleen dat je 74 reacties geplaatst binnen 24 uur over Trump en 35 topics start over trump.
Zo kun je weer een verzoek doen om dat te verwijderen, het feit blijft dat dit is wat je profiel aangeeft.

1
148 megaton

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
maarten1234
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

rusland gaat lekker met z'n grondstoffen; goudprijs schiet ook omhoog dus genoeg resources voor rusland...

zojuist geplaatst door maarten1234

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@46 Je kunt er ook voor kiezen om dan maar helemaal niets meer te geven....

2 minuten geleden geplaatst door Bop

maarten1234
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

misschien niet direct identiteitsfraude - daar heb je meer puzzelstukjes voor nodig, maar kan zeker wel gebruikt worden bij ID verificatie waarb...

2 minuten geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

"In principe worden de beelden niet langer dan veertien dagen bewaard....wordt de bewaartermijn opgerekt naar vier weken." @6 @7 genoeg tijd dat...

21 minuten geleden geplaatst door maarten1234

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

Als Wilders premier wordt, dan moet Rutte naar hem luisteren. 😃...

24 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@45 Jij moet ook wel gezien hebben dat ik hem gesteund heb in het begin. Dat ik hem positief heb benaderd - dat ik hem geprezen heb - dat ik h...

28 minuten geleden geplaatst door Querido not

21st Century Guy
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@37 Dat lijkt me vanzelfsprekend , maar dit artikel gaat over Joden....

29 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@36 Maak daar "mensen die andere mensen" van....

30 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Hoe Amazon rivalen en medewerkers tot wanhoop drijft

@5 Mooi zo. Dan is het vanaf nu jouw verantwoordelijkheid.Als je dit geregeld heb kan je naar de volgende die ook wat bereikt heeft in zijn/...

31 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@44 Ik denk dat het ook anders kan. ...

1 uur geleden geplaatst door Bop

NK. App
Amala Paul SexFistingpornThreesome With WifeBad Dragon DidloGiselle GarouLesbian MastubationMegapersonals DallasPornor CoreanoAghta VegaFifty Shades Of Grey SexCuminflationRebecca Lord PornRedditp NsfwHttps://theporndude.com/zhInfluencer Leaked Nudesسکسی فمPornos. AnalSunny Leone Ki Sexy Video Full HdReal Brother And Sister SexAi DeepnudePornhub's BPorn Tube GrannysSexor OralGenevieve Morton NudeAriel Winter NudaXxww ComMarwadi Xxx ComXxx ClothRamya SexxHaryanvi Bf Sexy VideoSkinny Black AnalDesi49 .comPron PhotoMimi CurvacuosAction Sex VideoBlack Clover XxxKirean Gay PornVideo Sexe GratosHindi Film KamasutraHd Riding PornFree Porn Lesbian Porn VideosMexican Porn VidoesHentai Rule 34Swallow This NutXxx SixeMormon Soaking PornAsian BodyrubPetite EbonypornGelbooru ComShadbase.proNaked Chrissy TeigenJewels NudeEagle Spread BondageNanga Nangi VideoCodi Vore TransCloseup BjHottest PornstartsJuan El CabelloSpread PussiAlia Bhatt Nude PicsKutta Sex VideoHd Porner VideosWww FreesexyindianHypnosis Mom PornPeliculas Pornograficas XxxHot Teens Blow JobReal Hidden Cam SexIndian Porn SeriesPorn FistingWater Inflation PornStacey WifecrazyFilms Amateurs PornosPornoez.comFilmes PornografiicosBarbi Benton NudeMiku PornEscuelapornoBlack EroticaBig Tit GirlsPorno SensualJessica RyanpornHuge Black DickDon CongacCute_siberian_girlFabswimgZaawaadiCartoon Shemale PornXxxmenorPokimane Onlyfans LeaksNude InfluencersOnlyfans BrasileirosGot NudesFilme PornografiaElizabeth Tulloch NudeBig Dad CocksKenzi ReevesBangla Blue Film Video HdAletta Ocean MomTied And GaggedMissaliceYugioh PornXxx Video Film HdGabbie-carterJanpanese AvThauland PornHollywood Hot Romance VideoSex Tamil Full MovieKendra Lust Brandi LoveDadcockReal Mom HandjobHentai PreviewsXxx Gandi BaatXnx VdieoBioshock ElizabethSex Mallu AuntyAunty Hard Sex VideosWww Reshma HotCod Ghost PornPorn Stars TwitterسسكسىRiley Reid FemdomBig Naturals PornstarKendra Lust SquirtXnxx YangOnlycartel.netMom Comes First Com1080p Porntubes4chan /gif ArchivePorntube SexoMilf TumblrMatal ModelRima AraiRachel Mcadam NakedBro Vs Sis SexNaughty America ConEmilia Clarke NsfwAshley Bridges NudeSammistarfishSexy Xvideo HdSophia Burns GloryholeBrutal CastingsReddit ChickflixxxSubcribe StarHow To Make Homeade FleshlightTiktokers OnlyfanHeather Locklear In The NudeW Xxx VideoPricess Leia PornJessica Abla NakedShe Squirts