@2Prima idee, aanpakken al die extremistische gelovigen. Zet ze maar bij elkaar in religie kampen ver van de bewoonde wereld.Kunnen ze daa...
Ik denk dat dit niet veel helpt, kijk maar wat er allemaal in Amerika gebeurt wat betreft jodenhaat en joden vervolging op de Universiteiten . D...
@1 Het lijkt wel of ze dat in Brussel en Den Haag willen....
@10 reactie 12. https://www.nieuwskoerier.nl/news/983480-protest-op-4-mei-tijdens-dodenherdenking-tegen-tweede-kamervoorzitter-ma...
@1 Nou gister werd er een bontkraagje met 1 hand door en reus van een politieman uit de Jumbo gehaald en achter in een arrestatiewagen gepleur...
@7 Jij, als stoere Friese kerel zult er weinig last van ondervinden. . . . maar ga tegenwoordig als jonge vrouw alleen of als Jood met een k...
Lekker toch.Laat maar komen.Des te eerder breekt de pl**res uit in Nederland....
@57 Dat was een 🖕 naar D66. De Prinsenvlag is een historische Nederlandse vlag die helemaal teruggaat tot aan de Tachtigjarige Oorlog (1568-...
@7Ik heb geen geloof en ik leef nu in het heden ten dage en niet in de geschiedenis. In de geschiedenis vind je vuile was van ieder volk en re...
Leuk verhaal met interessante ideeën, hoewel men her en der behoorlijk doordraaft
Aardappelen schillen, koken, aflaten koelen. Bieten in blokjes of grof raspen , ui in blokjes snijden, appel schillen , zure haring in stukjes/reepjes snijden , augurkjes en/of zilveruitjes, kleine blokjes oude kaas. Alles in een kom door elkaar husselen/ omscheppen vlak voor het opdienen met echte mayonaise, rozemarijn, peterselie garneren. serveren met geroosterd brood.Zaterdag maken zondag eten mmmmmm lekker
Misschien een tip van een oude zeurkous. Haring op roggebrood samen met een glas oude (superkoude) graanjenever. Ooit waren ze nog lekkerder. Dat ware de echte net gevangen jonge 'groene' haringen. Af en toe zat er een 'haringwormpje' in dat niet gevaarlijk was. Dat waren de lekkerste haringen. Nu moeten ze eerst ingevroren worden. Jammer.
Ik geef er nog altijd dw voorkeur aan om de haring door een zeehond te laten eten
ach, het wordt weer wat overdreven... eet je haringkje zoals je hem het lekkerst vindt... desnoods met tomatenketchup (jak )
Maar wat IK barbaars vind is ijs in een goede Whiskey!
@5 Dat is zéker barbaars!
Haring met slagroom....mmmmm....
Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten
Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.