Beste Lodewijk, het land heeft je nodig (businessinsider.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Studentje69 in Politiek  ·  30 Reacties

  • 4
  • 482x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Doe maar niet...

2
1 Anonymousje

Daar denkt Lodewijk nog een poosje over na en wie weet stapt die op het laatste moment in en wil in ruil daarvoor wat krenten uit de pap halen, krenten die hij krijgt van de anderen want men wil dolgraag regeren. Gaat hij deelnemen dan zal Rutte de man op het paard hijsen en bedelven onder complimenten het gedaan te hebben in het landsbelang.

0
2 Voorzittershamer

Ik weet niet of Lodewijk, na het succes van afgelopen kabinetsperiode nog gaatjes over heeft waar hij in ge....id kan worden door de VVD. Reddende Engel my ass.

0
3 Boudicca2000

Doe het alsjeblieft niet Lodewijk. Rutte staat al likkebaardend te wachten om je helemaal op te vreten. Hij zoek weer een slachtoffer die bij de volgende verkiezingen overal de schuld van krijgt. Ga lekker kuren in het oppositiesanatorium.

1
4 Kees van Barneveld

Het zijn allemaal ego-trippende jankers. Het land kan ze geen zak schelen.
Hier nog zo eentje die zich tot het bot beledigd voelt.

"Segers is gepikeerd door de manier waarop D66-leider Pechtold hem een paar weken geleden afserveerde in de formatie."

if you can't stand the heat, get out of the kitchen.

4
5 in holland

Vingertjewijzenopdekleuterspeelplaats

0
6 GroenOog

Als rechtse partijen de PvdA gaan smeken om mee te doen, dan is het opletten geblazen. Natuurlijk kan Ascher de reddende engel zijn, maar waarom zou hij? Voor de verkiezingen door iedereen verguisd, een nederlaag zoals nog nooit is vertoond en wat heeft die man niet allemaal over zich heen gekregen? En Nederland staat weer op de kaart, een van de beste landen van de wereld, grootste economische groei, laagste werkloosheid van Europa. Maar dat ligt natuurlijk aan de oplichters en leugenaars van de VVD. Dus waarom zou Ascher meedoen? Als hij slim is bedankt hij voor de eer. "zoek het nu zelf maar uit" zou hij kunnen denken. En hij heeft nog gelijk ook.

1
7 Arista

** gebruiker verwijderd **

Nee, de Zuidas heeft subsidie nodig.

8 gebruiker-verwijderd

-
De PvdA zal uiteindelijk mee doen aan het vormen van een nieuw neoliberaal kabinet. Direct, of via een gedoogconstructie middels een minderheidskabinet.
-
Het Nederlandse volk heeft duidelijk haar afschuw uitgesproken over het handelen van de PvdA in de afgelopen periode, alsook, hetzij nog in mindere mate, de VVD: de stem van het volk.
-
De huidige politici zijn typisch de Gutmenschen. U weet wel: de mensen die zo goed weten hoe u tot in detail uw leven moet lijden en daar heel rijk en machtig mee worden van uw geld.
-
Deze neoliberale Gutmenschen weten alles veel beter dan andere mensen. Dat heeft Rutte en de overige politiek wel laten zien bij het Oekraine referendum. Het verdrag werd immers tegen de wil van het volk er toch door gedrukt door de Gutmenschen.
-
Hetzelfde zal hier gebeuren. Ook al verafschuwt het volk de op en top neoliberale PvdA, toch zal deze flut partij weer meedoen aan het vormen van een nieuw kabinet. Alles zal dan gedaan worden om de PvdA als "held van het volk" naar voren te laten komen. Het is te hopen dat burgers dit vieze spelletje doorzien en de PvdA, alsook de VVD, de volgende keer bij verkiezingen volledig weg vagen.
-
Hernieuwde verkiezingen zijn aan de orde. Het volk heeft het in een democratie het altijd voor het zeggen, niet een aantal flut politici.
/-
-

5
9 MrCally1

Het landsbelang doet niet meer mee, in de formatie onderhandelingen.
Nieuwe verkiezingen of kappen met deze politieke poppenkast van onderhandelingen.

4
10 Marrie

Niet doen Asscher,stank voor dank gekregen omdat er verantwoordelijkheid genomen is.In plaats van een beloning in de vorm van een premierschap hebben kiezers massaal, mede door de media, je de rug toegekeerd.Laten ze het nu zelf maar oplossen.

1
11 jantje van leiden

De man is een financiële ramp, doe maar niet.

3
12 Hein2

Vooral doen Asscher. Dan is het gelukkig afgelopen met jouw volksverlakkers partij bij de volgende verkiezingen. Op naar de 0 zetels!!!!

4
13 Lucien80

Als de PvdA met CDA D66 VVD gat samen werken in het nieuwe kabinet Rutte VVD roep ik mensen op voor all de uit Limburg/Zuid-Limburg om NIET in maart 2018 bij de volgend Gemeenteraadsverkiezingen op PvdA D66 VVD CDA te stemmen, om zo de VVD CDA D66 PvdA ook uit te sluiten in alle Gemeenten.

4
14 Gunther

@11

De PVDA in 2012 met een krachtig Sociaal Democratisch geluid 38 zetels binnen gehaald en dan 180 graden draaien om met een Liberale partij een coalitie te vormen. De leiders Samsom en Spekman die het nivelleren een groot feest vonden, bruggen bouwen wat het sociaal Nederland ten gronde richten en als er een uitleg kwam aan de misleide en teleurgestelde kiezers " Het is allemaal moeilijk uit te legen" en "wij hebben verantwoordelijkheid genomen".

Laat Asscher lekker die over gebleven 9 zetels koesteren en in de achterste rijen in de tweede kamer een Sociaal Democratisch geluid laten horen en flink oppositie voeren tegen zaken waar de PVDA 5 jaar voor stemde.


https://deazijnpisser.blogspot.nl/2014/02/samsom-doet-weer-beloften-pas-op-dat-u.html

Heeft u nog geloof in de PVDA?

Groet, van een ex. PVDA,er

1
15 Dissident

Als Asscher nu NIET toegeeft aan de druk die op de PvdA wordt uitgeoefend, zal de kans toenemen dat de partij bij nieuwe verkiezingen weer wat zetels zal herwinnen. Gaat Asscher wél overstag, dan zal volgens mij het verlies van zetels bij nieuwe verkiezingen... nog véél dramatischer worden dan op 15 maart het geval was!

1
16 Scorpio

De PvdA is de grootste verliezer van de laatste verkiezingen. Dan is het toch logisch dat de PvdA wordt uitgesloten. Een verliezer kan toch nooit voor de hoofdprijs gaan.
In de sport wordt de verliezer ook niet gehuldigd waarom dan wel in de politiek

0
17 Niet wit niet zwart

De PvdA is de grootste verliezer van de laatste verkiezingen. Dan is het toch logisch dat de PvdA wordt uitgesloten. Een verliezer kan toch nooit voor de hoofdprijs gaan.
In de sport wordt de verliezer ook niet gehuldigd waarom dan wel in de politiek

0
18 Niet wit niet zwart

We hebben een paar goede bedrijfsleiders nodig.

1
19 Hein2

* Verwijderd door de redactie *

20 Captain Hero

Arsscher heeft geen haast, die zit tewachten tot vd Laan zn laatste adem uitblaast en dan naait ie' m weer. Het is nu al evident dat hij geen partijleider die zetels kan terugwinnen want het is een volbloed kapobestuurder dus zijn route is al gestippeld. Regeren met Rötte betekent altijd decimering want Zwamsom liet Rötte 400.000 nieuwe, betere en superieure medelanders binnenhalen waardoor Rötte in de slachtoffer realiteit van linksch vrijuit ging. En Arsccher kan wel weer 40.000 nieuwe 'verantwoordelijkheid' nemen maar daar gaat Rutte niet in mee

3
21 macreel

Bovendien, god heeft Asscher nog veel harder nodig, als ie maar is terug van vakantie kwam....

1
22 macreel

* Verwijderd door de redactie *

23 homebase

@23

Dat maakt in een Democratuur niet uit..

1
24 macreel

Pinokkio wil ten kosten van welke partij dan ook weer opnieuw premier worden!!!! Groenlinks en de SP hebben dit door. Nu de PvdA en de Christenunie nog.

3
25 Lucien80

@17 In de politiek is niks logisch.

0
26 Arista

ik zie hier allemaal meningen van mensen, die dachten dat de PVV meer als 50 zetels zou halen, nog nooit op de PVDA hebben gestemd, en daar moet Asscher dan naar luisteren?

0
27 Moien

@25 en de U wil perse de PVV in de regering en nog wel samen met Pinokkio, leg dat eens uit?

0
28 Moien

Lodewijk you voet bij stuk en laat ze maar lekker verrekken.

1
29 niet-alles-geloven

Beste heer Asscher, ga weg, blijf weg en kom nooit meer terug. Je hebt ons als ZZPers ons bestaan onmogelijk gemaakt en velen van ons tienduizenden euro's gekost. Zo kun je niet omgaan met hardwerkende burgers. Dus opzouten en wegwezen. Ik hoef je nooit meer in een kabinet te zien

3
30 PFL

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

13 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

22 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

39 minuten geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

3 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

3 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

4 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

4 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
FucktvGangbangblowjobPorn Videos Of ChynaLesbian Roleplay PornBang My EifeIsabelle DeltoreHugeass PornProne Bone PositionBigest Tits NudePornoestar XxxWww Brazers ComBp Film DownloadAllie Asia And Cruz Hot Hotel SexJennifer Love Hewitt BikinThedandangler LeakedItsmecatMilf 2010Cebrity PornSo Much CumshotPiratebay-orgWww Xxxvidios ComFit Kitty PornLilly Krug NudeBunnie Xo NudesMy College RoomieBellathorne Onlyfans LeakMaria WarsXnxx ThailaneTollywood Actress Nude PicsStep Sister Hd Porn VideosForcedtosuckcockFree Movies AdultGreen Hair PornGaleries Femmes NuesSevsmileyXxxsex Porn VideosBlack With White PornPorn Video Hindi DownloadIndian Porn Old ManAmateur Facial CompilationArab SexmovieMineiro LojoZero Two Rule 34AdriannalunaPornos Videos PornosCanais PornorBig Tits With PiercingsBlair Williams PovP Orno GratisLivejasBf Hd Blue FilmNaruto XxxxxSex Aunty DesiDaughter In Law XvideosDaddy Daughter Porn VideosIncest DoujinR GirlskissingGracie JaneKaro VargasBella Poarch Tyga LeakPrivatehdcamsSex Video SuperSexxxwwwPussi PicChinese Hot Sex MovieHot Nude PornstarsBig Tits 18 Year OldsDirty PornvideosStripchat UkPorn Red HeadsJessy MarquesaMother Sucks My CockFlogger WhipMalayalam Real Sex VideosNude Women BoobiesMelody Marks SupergirlHot Porn LesboEbony Squirt PornCrying XvideoXxx Fucking VideosEgirl4uSamantha Saint XxxRoblox Po RnEmma Wstson PornGenesislopez NudePorn 4k VideoBhai Aur Behan Ki ChudaiJavx CcSpa Night Anal Switcheroo Violet Starr Vanessa Sky Mick BlueKerala Aunty XnxHd Bangla PornTouch It Busta RhymesJapanese Cheating Wife XnxxTaekook PornHindi Chut Ki Chudai VideoGay Horror Porn MyvidsterXxx Move PornWhite Girls Fuck DogsPeaky Blinders Kelly ReillyDominopresleyGame Of Thrones Xxx ScenesJamaicansexRule 34 RedditGay Sex StoriesRaven De La CroixCzechcasting NudeIndian Aunty Porn VideosBihari Xxxx VideoS CiteRead Porn3d 色情Site De ProstitutasMalizia 2000Saxxy GirlPorn Indian HardNacked On BeachHentais SeirenCzech Glory HolePornos ViralesPorn TurkiAlissa Foxy NudeResident Evil Ashley PornChhaturbateSsbbw CreampiesKinnar Porn VideoMoti Gand Wali AuratUnder The Skin Scarlett Johansson NudesMia Malkova FemdomHollymichaels PornFree Lndian PornCutest Ebony PornstarsWilliam Seed Gay PornSexiest Pron VideosSexo BrasileiroLupita Nyong'o NudeMusxle Gay PornCogi A Mi HijaBlondepussy PicsFemboy Porn PicsSex Photos Of Sunny LeoneAshley Anderson Porn VideoShaving Hairy PussyForced To Cum Inside PornPornolisteJapanse PornstarsChurch Father SexTamanna Cum TributeXxl PournouSunny BjFatty Fingering