D66 wil TOCH copvod in Amsterdam (geenstijl.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Moskowfiets in Media  ·  38 Reacties

  • 21
  • 799x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ja D666 moet nu met de billen bloot , Het geen waar D666 Jesse Feras voor wilde inzetten moeten zij nu zelf openbaren !

4
1 Moskowfiets

D66 weg ermee.

4
2 Jan met de korte achterlul

Geen enkel respect voor een agente die een doek draagt ter meerdere eer en glorie van een geloof/systeem/ideologie en waarmee een discriminerend signaal uitgaat naar de vrouwen van Nl die geen doek dragen. "een net, kuis meisje, vs een niet net meisje, dus een slons"
Daarbij geeft die doek aan dat ze een praktiserend moslima is en dat betekent dat de wet vd islam boven de wet gaat van de Nl wetgeving en haaks staat op de democratie die zij behoort te dienen. Waardeloos,schandalig en een dikke vinger naar de NL wet en de NL samenleving met de scheiding van kerk en staat! Het gaat weer om die z.g.n. minderheid die zo nodig weer speciale regeltjes en weer een aparte behandeling willen..
200 nationaliteiten in dit land met allemaal andere religieuze denkbeelden en culturele verschillen en wat gaan we daar dan mee doen? Iedereen maar kledingstukken die bij hun levensovertuiging passen toestaan? Dat wordt een zootje! Nou, ik heb geen enkel respect voor een agente met een hoofddoek en ik wil niet door een uitvoerder van de wet aangesproken worden of wat dan ook met een dergelijk groteske uiting van haar privé overtuiging. Rot op met dat ons door de strot rammen van die ideologie van dood en verderf! De religie van de wrede!

2
3 Bleke Betty

Geen gezeur, iedere agent(e) een vergiet op het hoofd!

4
4 Jan met de korte achterlul

Wanneer dat onzalige plan doorgaat, verandert mijn nog minimaal aanwezige respect voor de ordehandhavers in minachting.

1
5 Positivo

De politie wil dat duidelijk niet hoorde ik vanmorgen bij het nieuws op de radio dus waar is D66 mee bezig? Oprotten met die partij.

1
6 Interessant

@3
++++++++++++++++++++++++

1
7 Interessant

Vissen in de islam vijver, knuffelen, voortrekken en dat alles om stemmen te ronselen.

1
8 Voorzittershamer

Daarbij komt nog een belangrijk punt, veiligheid! Zo'n doek is iets wat je vast kunt grijpen en waar men dan zo'n grietje hetzij mee in de rondte kan slingeren of juist vast kan houden met als gevolg dat de andere agent(e) hierdoor extra in gevaar wordt gebracht. Ik zou als collega hier ook zwaar tegen in protest gaan en er niet mee op straat willen surveilleren.

1
9 Bleke Betty

Ze zegt dat ze allerlei manieren wilt kijken naar de mogelijkheden.

Dan vind ik het toch vreemd dat ze dan alleen kijkt naar de hoofddoekjes oplossing
Dan kijk je blijkbaar niet naar een andere oplossing.

En waarom heeft ze het niet over andere geloven.
Het komt mij toch wel erg politiek over.
Alles voor de partij propaganda dus.

1
10 meneer van het nieuws

Vreemd D666 wil niets met de CU maar wel met moslims? De derde 6 is echt op zijn plaats bij deze partij.Nederland staat op drijfzand en we weten wat dat betekent....

1
11 DWDD

Een lesbienne met een fetish voor schoonmaaksters verkleed in een politieuniform ?
En dan ook nog eens El Loco Burgemeester .. Bizar..

1
12 Magna Carta

Wat had je dan gedacht. Ze gooien een proefballonnetje op, laten de bevolking een tijdje boos zijn, gooien dan een andere sensatie-kluif in de ring, en voeren het door terwijl wij er niet meer op letten. Zo gaat het altijd, de laatste tig jaar.

1
13 Wendel

@5 Ik zou het nog iets willen nuanceren: ik heb beslist respect voor de gewone politieagent. Mijn respect voor hun bazen (ook de betreffende minister en de regering) is echter tot een dieptepunt gezakt.

1
14 thestranger

@11 Inderdaad, aan de ene kant schoppen tegen het christendom maar tegelijkertijd de 1000x conservatievere islam omarmen. Hypocrieter kun je het niet verzinnen, dit is D66 in een notendop.

1
15 greenmango

Hebben ze al ooit onderzoek gedaan, hoeveel "hoofddoekdragende" moslima's er eigenlijk bij de politie (en dan heb ik het over het echte straatwerk!!) zouden willen werken en er überhaupt geschikt voor zijn?
En voor die enkeling willen ze de hele boel overhoop halen? Afgezien dat deze dames het op straat bijzonder zwaar zullen gaan krijgen.... zowel bij de autochtone- als bij allochtone publiek.

1
16 LoydMorris

@16
Ja, dat vraag ik me ook af.
Wat die Duitse agente gisteravond in het journaal zei, dat veel mannen met islamitische wortels geen remmingen kennen, en niet gecorrigeerd worden, zal hier in Nederland dan wel lukken als ,n moslima met hoofddoek moet ingrijpen bij b v protesterende moslims ?
Ik denk het niet, die moslim mannen bedreigen nu al vrouwen die posters flyeren van zoenende moslima,s met niet moslims.

0
17 Marrie

Gold de D666 liefde jegens moslims maar voor Christenen.

1
18 Tsaar

Weg met die islamisering. Nergens voor nodig. Men past zich maar aan in Nederland, of gaat fijn naar een land verhuizen waar men zich wel thuis voelt. Dit is Nederland. Hou eens op met bukken en in de reet genaaid worden "namens Nederland". En als het die D66'ers niet aanstaat, staat het hen ook vrij om fijn te verhuizen naar een ander land. We zijn een land met een nationaliteit en niet een opvanghuis.

2
19 sparta

Alles om (moslim)stemmen te winnen.

2
20 Spraypaint

Duivel666 zou een betere benaming zijn voor die hypocriete linkse partij. Mannetje pechtold verracht het christendom maar omhelst de islam.

2
21 Amrock

De Islam vaseline werkt kenbaar goed bij de Pietje Pechtold partij

1
22 Bollieboos

Een uniform is een uniform PUNT. Daar hoort geen hoofddoek, keppeltje, een uit de kontzak hangende "zakdoek" of iets dergelijks bij.
Wanneer je bijv. moslim, christen, jood of homo bent en je roeping ligt bij de politie of een andere Nederlandse overheidsfunctie, waar het dragen van een uniform verplicht is, prima!
Iedereen die zo'n functie ambieert, moet de definitie van een uniform weten.
Zeker zo'n autochtone muts van (ik kan het bijna niet uit mijn strot krijgen) D66.
Betreffende doelgroepen zitten mijnsinziens ( een uitzondering daargelaten) hier ook helemaal niet te wachten.

0
23 Rig de Goeiste

D66 weer met haar "weg met ons" beleid. Er worden ook geen keppeltjes, tulbanden of wat dan ook gedragen. Waarom moet voor de moslims weer een uitzondering gemaakt worden?

Kan je het niet over je hoofd verkrijgen ZONDER hoofddoekje te werken? Prima, maar dan geen baan voor jou bij de politie. Aan bepaalde beroepen worden bepaalde voorwaarden gesteld. Politie-uniform is neutraal. Al die jaren geen probleem, maar nu moet ook dit weer met geweld doorgedrukt worden.

1
24 Chauvinist

Kan iemand van de basisschool uit groep 5 de wethouder de betekenis van het woord neutraal uitleggen?

0
25 Hannie1

@25 en leg dat die muts die 12k per maand opstrijkt het ook ff meteen uit

0
26 Ikke44

Ik ben nog niet uitgedacht over het idee om mevrouw Kasja Ollongren een andere functie te geven.

1
27 Graaier1000

@21 Als de hoofddoek toegelaten wordt dan wordt de crucifix ook toegelaten,niet huilen.

7
28 21st Century Guy

@25 Neutraal : geen partij kiezend in een conflict.

6
29 21st Century Guy

Er is maar één oplossing: iedere agent een vergiet op het hoofd.

2
30 Jan met de korte achterlul

Dat D66 een niet links niet rechts partij zou zijn kunnen we nu toch wel definitief naar het rijk der fabelen verwijzen. Sterker nog, Pechtold kwam er de afgelopen dagen zelf voor uit dat D66 een progressieve partij is.
Links dus.
Dit wist ik trouwens al een poosje maar sommigen blijven halstarrig beweren dat D66 een "centrum" partij is. NOT!

0
31 Spraypaint

Door dit soort mensen in de politiek wordt weer een hoop geld over de balk gegooid.
De koste van het onderzoek wordt wel weer betaald door de belastingbetaler en de uitkomt is dat moslim vrouwen zeggen dat ze dan eerder kiezen om bij de politie te werken maar dat de bevolking geen begrip heeft voor een hoofddoekje bij een agent en dat het gezag van de politie daarmee ondermijnd wordt. Ook willen andere geloven de zelfde rechten en een katholieke agent wil dan een kruis van 10 cm boven zijn uniform dragen. Anderen willen voor hun geloof dan een vergiet op wat @4 meld en joden willen dan een keppel op en weer anderen een tulband.
Ik denk dat de bhagwan ook bij de politie wil maar dan wel met roze jurk

We moeten niet gaan discrimineren of iedere gelovige een geloofsteken of geen enkele

0
32 TheoTheo

Veel succes met dit weer, een extra hoofdbedekking dragen. Zij mogen van mij uitdraard. Maar praktisch vind ik het net voor deze ambtenaren.

4
33 Vanillestok

-
Agenten hoofddoeken, OK, alleen als alle Nederlandse politici en alle ambtenaren dan ook allemaal verplicht hoofddoeken en keppeltjes moeten dragen. Man en vrouw. Tevens moeten man en vrouw verplicht worden om baarden te laten staan.
Indien vrouwen hiertoe niet in staat zijn verplicht hormoontherapie toepassen.
-
Uiteraard na enige tijd snelle invoer van een nieuwe wetgeving, op de sharia gebaseerd, maar uiteraard nog veel barbaarser, strenger en hardvochtiger.
-
En dan...
Wordt geluk weer heel gewoon.....
/-
-

0
34 MrCally1

D'66 is nu ook al (bijna over)rijp voor de psychiater.
Preventie is beter, dus pak die D'66'gers nu maar snel op voordat het te laat is.

0
35 Wil je niet weten

Deze Ollongren was al eerder in het nieuws omdat ze nog een brilliant idee had: nieuwe migranten moesten maar snel geholpen worden om "eigen bedrijfjes" op te starten. Deze Ollongren zou zich daarvoor inzetten samen met financiele steun van het bedrijfsleven van Amsterdam. Zoals ze zelf zei: "Het is toch leuker dat ze hier een spijkerbroeken-fabriekje hebben kunnen beginnen..." :$
En dan nu weer dit gedoe met die hoofddoekjes bij de politie.
D66 gaat hier zeker de mist in met deze uitglijders.
En dat wil nog wel Minister van Economische Zaken worden, wat een chaos halen ze dan binnen met deze vrouw..

0
36 Dieke

mevrouw begrijpt het duidelijk niet.
ze is waarschijnlijk ook niet op de hoogte dat er al een uitspraak over deze kwestie is geweest met als uitkomst,geen hoofddoeken.
leg je daar bij neer en ga iets doen waar je wel verstand van hebt.

1
37 ongelovenloos

Amsterdam 2050.
Je wordt aangehouden door een moslima-agent met hoofddoek (of boerka) voor het eten van een broodje ham op straat.
Dan wordt je door de rechter met een djellaba aan veroordeeld tot 20 stokslagen en drie maanden gevangenis.
De gevangenisbewakers zijn uiteraard ook allemaal moslims tegen die tijd. En verplichten je 5 maal per dag met je reet omhoog op de grond te liggen .

Pechtold en Ollongren smullen van dit idee natuurlijk. Die vinden dat super, dolletjes .

0
38 Natayo the Bobcat

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

3 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

34 minuten geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

1 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@60 Narcisten dus. Zou best kunnen....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Volgens mij zijn woke/deugmensen alleen begaan met het lot van zichzelf, en willen ze continu de aandacht op zichzelf richten en daarmee de aand...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Graaier1000
Muziekdraadje

Tommy Boyd & Boyce Hart - I Wonder What She's Doing Tonighthttps://youtu.be/lFT0Xd_Eec0?si=bEqwfiBd21NLgE56...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
'Rutte wil wil deel soevereiniteit opgeven voor EU-kapitaalmarkt'

Wat ook goed zou zijn is dat Rutte een toontje lager gaat zingen. Hij is alweer bijna een jaar over zijn graf heen aan het regeren. De laatste v...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@51 Het woord Woke komt van Sylvana XD https://www.youtube.com/watch?v=m2zZMg7SNWA&pp=ygUTd29rZSBkZWJhdGUgU3lsdmFuYQ%3D%3D...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

wildersfan
Poetin

Ik denk dat Rutte zich vergist in wie Poetin is....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Brazzers With Aunt3 Pornstar MoviesPorn Hd GullPorn Tinder DatePeversefamilyBig Titties Doggy StyleXxx Sec ComApril CheryseWar PornSexy Video Sexy Video Sexy Video SexMasterbation MachineHindi Hot Porn MovieSpy Cam MasturbationManytoo SAbray KateAshley Serrano SextapePassionate Porn VideosBridgette KerkoveTyytSexy Bf PornIndian Bhabhi Porn MmsMyhentaicomixMast Bhabhi Ki ChudaiMarathi Mein BfFemboy VrpornNude Latina ThickAsian Porns MoviesSteffy Moreno PornosEva ElfHd Bhabi SexXxx After MarriageToplessmaidsChristi StevensMasteurbateBabesgowildXxx HudFirstanalquestFree Porn Whole VideosLana Turner NudeVeronicaperasso LeakedProne Videos MalayalamChaka TMom MaturepornAmateur Porno.SecretlittleNikita Von JamesLatins Big TitsSharking PornCartoonsexAva Bamby PornHeyimbee Only FansEporner'Cortana R34DamadSite De ZoofiliaDeepthroat SloppyXxx XnRexporanDaniella Hemsley LeakedDiamon Jackson PornNude In LibraryPervtherapy PornExposed Girlfriend NudeDoodhwali Porn VideoLady Bug BlackedPlanetsuzy HdEdony PornMolly Mae PornstarHindi Web Series Hot SceneMirko HentaiMypornsnapWifecrazy StacieKuzu_v0Hairypussy Close UpHflashFourm PhunRule 34 Elden RingOwen Lindberg NudeAnimal Aunty SexSunny Leone NhdeJerkofftocelbsThereabritfitVideos Pornos AmadoresXxx BoodLucas And Daisy PornEspereza GomesLatina Mom NakedLeabian Porn Strap OnJavtifukVoyeur En CamHipereexVazados XxxSolo DildoXnxx LesebienX Video Punjabi ComSexy Sex Video SexyTara Ashley PornHerschel SavageHentisex3dxxxIndian Village Sex MovieLeilani LiBritania Razavi XxxAna Nichole Smith NudeFemdon StoriesX Vidoes TeluguRandi Ke Sath SexWww X Indian Com18+freepornPictures Free XxxVerpeliculaspornogratisLiabluemoonEliza Ibarra GangbangSofie Mudd NudeAnabella Danger XxxXxn VdioVideosex ComRyan Conner VideosDesi Bhabhi GandBabita Ji XxxxWebcam PronDoujin MoAnime FingeringAlien Porn VideosLeabians SeducingPornstar RetireFree Porn JapenMr.deepfakes.comKatya RodruigezHot Big Boobs BhabhiBlake Blossom Step SisterPornography RealSvscomicErotic Pornographic StoriesGay Porn In Locker RoomDsvr-1306Toxic PornXnxx ProXnx Hd TamilSali Jija Sex StoryTeenage FacefuckPorno RealBar SexBrooke Monk Nudes LeakedPakistani Beauty Sex VideoPorn Animation MonstersPorn Public AgentVeronica Leal GangChinese Women PornMya Lovely